کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
کوثری در گفتوگو با فارس:
شورای نگهبان حق بررسی مجدد صلاحیت کاندیداها را دارد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به احتمال بررسی مجدد صلاحیت حسن روحانی در شورای نگهبان گفت: این شورا حق بررسی مجدد صلاحیت کاندیداها را تا آخرین لحظه انتخابات دارد.
Tweet
اسماعیل کوثری نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به انتشار خبری مبنی بر احتمال بررسی مجدد صلاحیت حجتالاسلام حسن روحانی در جلسه فردای شورای نگهبان گفت: بالاخره به همه کاندیداها گفته شده که تا آخرین روز و ساعت، همه گفتههای آنها، حرکات، اقدامات و تحلیلهایشان زیر نظر شورای نگهبان است.
وی خاطرنشان کرد: شورای نگهبان دراین رابطه به همه کاندیداها توصیه داشته تا قانون را رعایت کنند.
نماینده مجلس با بیان اینکه فکر میکنم برآورد این جلسه در حد تذکر و تاکید بر کاندیدا خواهد بود، خاطرنشان کرد: در هر صورت همه باید به نظر شورای نگهبان تمکین کنند چراکه این نهاد، قانون را پیاده میکند و چون قانون را پیاده میکند، همه باید از آن تبعیت کنند.
تنها رئیس جمهور نشدن جلیلی است، هم خبر ناراحت کننده و دردناکی است
که عرض شد امیدوارم فقط تمهید و شایعه کثیفی باشد
اما حالا دقایقی بعد که به موضوع نگاه میکنم به دلایلی انجام آن غیرعقلانی و خارج ازمنطق است
حاکمیت مسلما با عارف اختلاف دیدگاه بیشتری دارد هرچند روحانی مقتدرتر است
حاکمیت اگر بنا به حذف روحانی داشت صبر میکرد تا احتمالا عارف کناره گیری کند و بعد روحانی را هم کنار می زد
و میدان را کاملا برای خود خالی و یکسویه میکرد
حاکمیت مسلما نخواهد خواست هزینه تجمیع آرای اصلاح طلبان و اعتدالیون را خود به سادگی و رایگان به نفع عارف بپردازد
و یک جنبش فراگیر و برخواسته از خشم و نفرت به نفع عارف بوجود بیاره
اما کلاً باز هم فهمیدیم این سیاست بی پدر و مادر سرشار از ابهام و زوایای تاریکی است که کمتر کسی ازش سر در میاره
و تنها خدا می دونه چه سناریویی نوشته شده و چه چیزی رقم میخوره
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
کوثری در گفتوگو با فارس: شورای نگهبان حق بررسی مجدد صلاحیت کاندیداها را دارد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به احتمال بررسی مجدد صلاحیت حسن روحانی در شورای نگهبان گفت: این شورا حق بررسی مجدد صلاحیت کاندیداها را تا آخرین لحظه انتخابات دارد.
اسماعیل کوثری نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به انتشار خبری مبنی بر احتمال بررسی مجدد صلاحیت حجتالاسلام حسن روحانی در جلسه فردای شورای نگهبان گفت: بالاخره به همه کاندیداها گفته شده که تا آخرین روز و ساعت، همه گفتههای آنها، حرکات، اقدامات و تحلیلهایشان زیر نظر شورای نگهبان است.
وی خاطرنشان کرد: شورای نگهبان دراین رابطه به همه کاندیداها توصیه داشته تا قانون را رعایت کنند.
نماینده مجلس با بیان اینکه فکر میکنم برآورد این جلسه در حد تذکر و تاکید بر کاندیدا خواهد بود، خاطرنشان کرد: در هر صورت همه باید به نظر شورای نگهبان تمکین کنند چراکه این نهاد، قانون را پیاده میکند و چون قانون را پیاده میکند، همه باید از آن تبعیت کنند.
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
مجددا تکرار می کنم به هیچ چیز این حاکمیت نباید اعتماد کرد و انرژی خود را صرف این کاندبدا ها نکنید ..بررسی مجدد صلاحیت روحانی و در صورت رد آن باعث بیداری کسانی می شود که هنوز گمان می کنند در سایه نظام می شود به خوشبختی رسید ولی این سرابی بیش نیست.بگذارید روند تغییر اساسی در کشور شکل بگیرد و مردم نجات پیدا کنند. هر رای به هریک از این 8 نفر رای به ادامه وضع موجود و بدتر از حال است.
درود؛
متاسفانه احتمالش خیلی زیاده... با این فیلمی که امروز نشون دادند. تنها امیدم با قالیبافه برای مقابله با جلیلی
متاسفم که هرچه به هر دری زدم تا الان نتونستم دوستان تحریمیمون رو متقاعد به رای دادن کنم. متاسفانه باز هم خود مردم تاوان آن را خواهند داد... فقط زین پس هر کسی که رای ندهد برای بنده با افراطی های طرفدار جلیلی هیچ تفاوتی نخواهند داشت...
همشهری عزیز و سید بزرگوار !
مردم تاوان خیلی چیزها را باید بدهند. رای به هریک از این 8 نقر تقویت قدرت رهبر و سرکوب بیشتر مخالفین است. ظاهرا در جمله رهبر دقت کافی نکردید که گفت هرکس در انتخابات شرکت کند و به هریک از این 8 نفر رای دهد به ج.ا.ا. رای داده و سازوکار انتخابات را مطابق با قانون می داند. معنی این جمله این است که همه کسانی که در طول 4 سال گذشته نسبت به انتخابات به هر نحوی معترض بوده اند در این سیستم جایگاهی نخواهند داشت و حق انتخاب شدن هم ندارند. نظام هم بخوبی می داند چطور به هدف حماسه سازی خود برسد و خیلی مهم نیست که مردم پای صندوق بروند یا در خانه بنشیبنند و سریال نگاه کنند! هاشمی را هم برای همین خاطر حذف کردند ، چرا که اگر اجازه حضور داده می شد قطعا بالای 30 میلیون رای می آورد و دهان حکومتی که در 4 سال گذشته هاشمی را راس فتنه می نامید برای همیشه بسته می شد و رهبری هم فاتحه اش خوانده می شد. لذا حضور هاشمی را بعنوان تهدید امنیتی تلقی کردند و مانع از حضورش شدند. الان هم اگر احساس کنند مثلا روحانی می تواند جای هاشمی را بگیرد یقینا با ترفندهای خاص خود نمی گذارند بالا بیاید . حکومت روحانی مدیحه سرا و چاپلوس رهبری را میپذیرد نه روحانی منتقد و احتمالا بعد از رسیدن به ریاست جمهوری شاخ شدن در برابر اقتدارگرایان و انحصارطلبان طالبانی صفت و بیت مکرم رهبری! بنابراین رای دادن من و شما هیچ تاثیری در روند پیش رو ندارد. پس اتش بیار معرکه استبداد نشویم بهتر است.
نظر