تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • salehiar
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 331

آقا برج 11 نگیم ((بازم خدا پدر مادر احمدی نژاد رو بیامرزه)) صلوات بلند ختم کن.....

:D

نظر

• محمدیان
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 89

من به نظرم آقای عارف شایستگی بیشتری نسبت به آقای روحانی برای رئیس جمهور شدن دارند. در کل فک میکنم افرادی که تحصیلات عالیه دارند آقای عارف رو میشتر می پسندند اما در میان عامه مردم ( کم سواد ها و روستایی ها و ...) آقای روحانی مقبولیت بیشتری نسبت به آقای عارف دارند. من چون میخوام رای موثری داشته باشم به آقای روحانی رای میدم.
      آقای ولایتی که احتمالا به نفع آقای قالیباف کنار میکشه.
      4 کاندید آقای روحانی و قالیباف و جلیلی و عارف کاندیدهای اصلی هستند. اگر آقای عارف به نفع آقای روحانی کنار بکشه بیشتر آرا بین روحانی و جلیلی و قالیباف تقسیم میشه و رای مخالفین اصلاح طلب ها بین جلیلی و قالیباف تقسیم میشه و در این حالت احتمالش خیلی زیاده که آقای روحانی در مرحله اول پیروز انتخابات بشه که بهترین حالته.
      اما اگر آقای عارف و روحانی خودخواهانه عمل کنند و ائتلاف تشکیل ندهند احتمال شکست اصلاح طلب ها زیاد میشه.

نظر

• احتشام
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 158

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
        مردم ایران با شعور ترین مردم دنیا هستند....
        جلیلی و حداد کمترین رای رو دارن....
        عمو مخبر میشه همین کلمه شعور رو واسه من بیسواد تعریف کنی؟
        ما ایرانیا بیشتر باشور هستیم تا باشعور( با عرض معذرت از دوستان)
        یه بار دیگه هم سر همین مطلب بحثمون شد دست اخر شما گفتی این از سادگیه ملته
        عمو مخبر بزرگترین مشکل ما ملت نااگاهیه نااگاهی وسلام
        قسم میخورم همین حرفای دیشب دکتر عارف رو حداقل 60 درصد مردم اصلا نفهمیدن چی گفت چه برسه به تجزیه و تحلیلش
        قبلانا ویژگیهای مردم در حکومتهای اقتدارگرا رو تو کتابا میخوندیم ولی الان با تمام گوشت و پوست و استخوان دارین حس می کنیم
        [COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

در اصل توسط محمدیان پست شده است View Post
          من به نظرم آقای عارف شایستگی بیشتری نسبت به آقای روحانی برای رئیس جمهور شدن دارند. در کل فک میکنم افرادی که تحصیلات عالیه دارند آقای عارف رو میشتر می پسندند اما در میان عامه مردم ( کم سواد ها و روستایی ها و ...) آقای روحانی مقبولیت بیشتری نسبت به آقای عارف دارند. من چون میخوام رای موثری داشته باشم به آقای روحانی رای میدم.
          4 کاندید آقای روحانی و قالیباف و جلیلی و عارف کاندیدهای اصلی هستند. اگر آقای عارف به نفع آقای روحانی کنار بکشه بیشتر آرا بین روحانی و جلیلی و قالیباف تقسیم میشه و رای مخالفین اصلاح طلب ها بین جلیلی و قالیباف تقسیم میشه و در این حالت احتمالش خیلی زیاده که آقای روحانی در مرحله اول پیروز انتخابات بشه که بهترین حالته.
          اما اگر آقای عارف و روحانی خودخواهانه عمل کنند و ائتلاف تشکیل ندهند احتمال شکست اصلاح طلب ها زیاد میشه.
          رای من عارفه ولی اگه عارف بخاد بره روحانی کنار بکشه من به روحانی رای نمیدم چون این بشر هیچ پخی نیس از سوابق اجرایی و مدیریتشم که با اون مستند بی بی سی همون بهتر حرف نزنیم!
          دور دوم به نظرم احتمالش بالای 90% اِ، یه پای فینال با وجود این همه تندرو احتمالا جلیلی باشه طرف دوم ملوم نیس هم قالیباف میتونه باشه هم روحانی ولی چون مطمئنن خیلی از کسایی که رایاشون ماله اصلاح طلباس انتخاباتو تحریم میکنن بیشتر احتمال میدم قالیباف باشه ...
          ولی در کل برنده نهایی خیلی بعید بدونم جلیلی بخاد باشه ینی امیـــــــــدوارم! چون رای های قالیباف یا روحانی مطمئنن تو دوره دوم هیچیش به جلیلی نمیرسه ...
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

محسن رضایی: ولایتی مردم را سر کار نگذارد، قالیباف برنامه مرا به نام خود ثبت نکند/ از سی انتخاب گذشته تنها در 2 انتخابات شرکت کردم

وی گفت: عبور از بیکاری و گرانی خودش پیروزی است اما اگر بتوانیم به گونه ای عمل کنیم که دیگر مشکلات اقتصادی پیش نیاید پیروزی دوم محقق می شود.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

محمدباقر قالیباف دو روز پیش گفته بود در دولتم به کشاورزان یارانه سبز می دهم. محسن رضایی دیروز در واکنش به این موضوع گفت: " کاندیداها نباید برنامههای سایر رقبا را به نام خود ثبت کنند برنامه یارانه سبز ماهها پیش از سوی بنده بیان شده است."

از سوی دیگر، مهم ترین برنامه انتخاباتی علی اکبر ولایتی، حل مشکلات اقتصادی مردم بر اساس یک طرح 100 روزه است.

محسن رضایی در واکنش به این طرح گفته است: "نباید با وعدههای مختلف از جمله اینکه تورم 100 روزه حل میشود مردم را سرکار گذاشت."

علیرغم کنایه محسن رضایی، علی اکبر ولایتی دیروز در جمع مردم قزوین وعده خود را تکرار کرد و با بیان اینکه برخی افراد عنوان میکنند که درمان مشکلات اقتصادی کشور در عرض 100 روز محقق نمیشود، ابراز داشت: "بنده با استفاده از کارشناسان و متخصصان اقتصادی برنامهای را تدوین کردهایم که با اجرای آن میتوانم این مشکلات را برطرف کنم و به وعدهای که به مردم میدهم حتما به آن عمل میکنم."

اگر دلاری از آن سوی آبها بیاورید به بالاترین قیمت میخرم

محسن رضایی در مسجد جامع شهرستان دیر در جمع مردم این شهر افزود: ملت پیروز ملتی نیست که مشکل و سختی نداشته باشد بلکه ملتی است که تهدیدها را تبدیل به فرصت کند.

وی گفت: عبور از بیکاری و گرانی خودش پیروزی است اما اگر بتوانیم به گونه ای عمل کنیم که دیگر مشکلات اقتصادی پیش نیاید پیروزی دوم محقق می شود.

رضایی افزود: طی 40 سال گذشته این سومین بار است که ایران در چالش گرانی و بیکاری وارد می شود.

وی گفت: در جنگ تنها سرزمین هایمان را ازاد نکردیم بلکه قدرت دفاعی و بازدارندگی کشور را بازسازی و تحکیم کردیم و به همین دلیل است که کسی جرات حمله به ایران را ندارد.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: برنامه من این نیست که فقط گرانی ها و مشکلات اقتصادی فعلی را حل کنم بلکه با یک برنامه اساسی قصد دارم اقتصاد ایران را نوسازی و شکوفا کنم تا در اینده دیگر شاهد ورود هیچ مشکلی به پیکره اقتصاد ایران نباشیم.

رضایی گفت: در زمینه صنعت، شیلات و صنایع مربوط به دریا اگر دانشگاهها متصل به شغل مردم شود وضعیت اقتصادی مردم تغییر می کند و شکوفا می شود.

وی افزود: تمام شهرهای ما باید تبدیل به محل تولید ثروت شود و اقتصاد هم مثل دفاع مقدس باید با مشارکت و حضور مردم شکوفا شود.

رضایی با بیان اینکه اقتصاد کشور ما باید صاحب پیدا کند و برنامه داشته باشد گفت: سقوط پول ملی کمتر از سقوط خرمشهر و مرزهای کشور نیست بنابراین پول ایران باید تبدیل به پول بین المللی شود.

وی افزود: باید آستین ها را بالا بزنیم بیکاری و گرانی را از میان بردایم تا موجب ارتقای ارزش پول ملی شود که در واقع تکیه گاه مردم ماست و قدرت خرید مردم را با افزایش اعتبار پول ملی بالا ببریم.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تولید ملی برای شما مردم دیر از همین دریا شروع می شود و من موانع صادرات و واردات را برای شما از میان برمی دارم و اگر دلاری از آن سوی آبها بیاورید به بالاترین قیمت از شما می خرم تا آنقدر دلار وارد کشور شود که ارزش ریال ما ارتقا یابد.

رضایی افزود:کشور مستقلی مثل ایران نباید اینقدر وابسته به دلارهای نفتی باشد.

وی گفت: برای صیدگاه باید نظم و انضباط بهتری وضع شود تا صیادان بهتر بتوانند از منابع دریایی استفاده کنند.

رضایی افزود: یارانه سبز را به کسانی اختصاص می دهم که شیلات، کشاورزی، زراعت، دامداری و صیادی کشور را از شیوه سنتی به مکانیزه تغییر دهند.

وی گفت: صنایع تبدیلی و بسته بندی مربوط به دریا و کشاورزی باید در این شهر بندری ایجاد شود تا خرما و محصولات شیلاتی درهمین جا بسته بندی شود.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: این مهم باعث افزایش تولید می شود و ما از آن پشتیبانی می کنیم.

به گزارش انتخاب، رضایی گفت: با عزم ملی، جهاد اقتصادی و بنا به گفته رهبری با حماسه ملی می توانیم از دل این فشارها و سختی ها به پیروزی ملت بزرگ ایران برسیم.

وی در پایان سخنان خود افزود: از سی انتخاب گذشته تنها در 2 انتخابات شرکت کردم و اگرامروز واردصحنه انتخابات شده ام فقط به خاطر این است که احساس خطر کردم
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

فردا اولین مناظره هشتنفره! اجرا ميشود

گروه سياسي: اولین مناظره تلویزیونی هشت داوطلب انتخابات ریاست جمهوری فردا (جمعه) ساعت ۱۶ از شبکه اول سیما به صورت زنده روی آنتن میرود.
              نخستین مناظره تلویریونی کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری فردا (جمعه) ۱۰ خردادماه با حضور هشت دواطلب انتخابات ریاست جمهوری برگزار میشود. این برنامه فردا ساعت ۱۶ به صورت زنده از شبکه اول سیما روی آنتن میرود. این مناظره تلویزیونی در ساعت ۲۱ همان روز از شبکه چهارم سیما بازپخش میشود.

دومین مناظره تلویزیونی نامزدهای ریاست جمهوری روز چهارشنبه ۱۵ خردادماه ساعت ۱۶ از شبکه اول سیما به صورت زنده پخش و همان روز ساعت ۲۱ از شبکه چهارم سیما بازپخش خواهد شد. سومین مناظره تلویزیونی کاندیداها هم روز جمعه ۱۷ خرداد ساعت ۱۶ از شبکه اول سیما پخش میشود و تکرار این مناظره نیز در همان روز ساعت ۲۱ از شبکه چهار سیما روی آنتن میرود.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

در اصل توسط محمدیان پست شده است View Post
                مردم ایران (متوسط عقل جمعی) به روحانی بیشتر رای میدن تا عارف....
                در ایران عارف از بهترینهاست ولی واقعیت اینست که روحانی یک آخوند باسواد است و قدرت کلام داره....
                مردم هم میدانند که فعلا در شرایط حاضر یک آخوند میتونه از پس کارها بیشتر بر بیاد.
                همانطور که اکثر دوستان هم اشاره کردند....احتمالا عارف با حمایت سران اصلاحات به نفع
                روحانی کنار میکشه و انشاءلله روحانی یا یکضرب و یا دوضرب اول خواهد شد.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

گروه سياسي: اولین مناظره تلویزیونی هشت داوطلب انتخابات ریاست جمهوری فردا (جمعه) ساعت ۱۶ از شبکه اول سیما به صورت زنده روی آنتن میرود.
                  نخستین مناظره تلویریونی کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری فردا (جمعه) ۱۰ خردادماه با حضور هشت دواطلب انتخابات ریاست جمهوری برگزار میشود. این برنامه فردا ساعت ۱۶ به صورت زنده از شبکه اول سیما روی آنتن میرود. این مناظره تلویزیونی در ساعت ۲۱ همان روز از شبکه چهارم سیما بازپخش میشود.

دومین مناظره تلویزیونی نامزدهای ریاست جمهوری روز چهارشنبه ۱۵ خردادماه ساعت ۱۶ از شبکه اول سیما به صورت زنده پخش و همان روز ساعت ۲۱ از شبکه چهارم سیما بازپخش خواهد شد. سومین مناظره تلویزیونی کاندیداها هم روز جمعه ۱۷ خرداد ساعت ۱۶ از شبکه اول سیما پخش میشود و تکرار این مناظره نیز در همان روز ساعت ۲۱ از شبکه چهار سیما روی آنتن میرود.
                  این مناظره 8 نفره از شیطنتهای بچه های بالاست!!!
                  مناظره یا باید دونفره باشد و یا پرسش و پاسخ با مجری....

نظر

• mobin
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 590

سعید جلیلی؛ جایی که هشت سال پیش احمدی نژاد نشست!

تصاویر دیدار محمود احمدینژاد در سال 84 و سعید جلیلی در سال 92 با آیتالله محمدتقی مصباح یزدی

نظر

• ساسان
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 728

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

مناظره 8 نفره خیلی بهتره از مناظره های دو نفر هست
                      حواسها جمع تر و الکی به هم گیر نخواهند داد که بگم بگم
                      باید منتظر خبرهای خوبی بود
                      خوشبختانه از طرف دولت و یا موافق دولت هم کسی بین انها نیست که اماج حمله همه جانبه قرار بگیره
                      مجریش هم شنیدم خود ضرغامیه

باید منتظر حرکتهای حساب شده روحانی و عارف از یک سو
                      سوتهای غضفر
                      و اتلاف 1+2
                      و................
                      باشیم
                      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

بهترین شناخت از فردی ، افرادی است که اطراف او پرسه می زنند و ...
                        عکس بالا را که مبین گذاشتند همچنین در ادامه این عکسها نشان از ان دارد که جلیلی چه موجودی است!

فردی که در سمت راست تصویر میبینید ( کاپشن نارنجی ) یکی از منفور ترین چهره های کشور است که به مدد لطف و رحمت آقا از بساط قدرت سهمی پر پیمانه برده است ، حسین الله کرم رئیس گروه فشار!
                        آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/05/30, 16:47.
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

روحانی: تعلیق غنی سازی با نظر رهبری بود

نظر

• مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

(تصویر) جوانی عارف در آمریکا

محمد رضا عارف در کنکور سراسری ریاضی ۱۳۴۹ رتبهٔ دوم کشوری را کسب کرد و در رشته مهندسی برق دانشکدهٔ فنی دانشگاه تهران مشغول به تحصیل شد. او در

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

امروز دوستی حرف خوبی زد.
                              گفت انتخابات امسال یک تفاوت مشهود و پررنگ دیگر با گذشته دارد و آن تغییر سمت و سوی کاندیداهای منتخب حکومت است!
                              دقت کنید...به جز عارف و روحانی بقیه آنها ( اصولگرایان) کلا مردم را به کنار گذاشته اند . آنها می دانند که دیگر سرنوشت صندوق دست مردم نیست بلکه این آغا! است که فرد خودش را انتخب مبکند ( اشاره مستقیم هاشمی رفسنجانی) بنابراین به جای اینکه حتی در ظاهر سمت و سوی سخنان و رفتار خود را به سوی مردم نشان دهند و خواستار جلب آرا مردم شوند در تلاش هرچه تمام تر در رفتارو ظاهر و گفتار و سبقت از یکدیگر در خوشخدمتی به آغا هستند و مواضع خود را به آغا نزدیکتر جلوه میدهند.
                              با چفیه ظاهر میشوند ، از افتخارات خود در ضرب و شتم مردم می گویند یا با رهبران ضرب و شتم عکس می اندازند و یا آنانکه به جهت پشتوانه مردمی رو در روی حاکمیت ایستاده اند را برای خوش امد ذائقه آغا مورد تهاجم قرار میدهند.
                              حکومت دیگر خود را بی نیاز از مردمش میبیند و آنها را تنها برای بقای خود در سطح نگه می دارد......

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

بهترین شناخت از فردی ، افرادی است که اطراف او پرسه می زنند و ...
                                عکس بالا را که مبین گذاشتند همچنین در ادامه این عکسها نشان از ان دارد که جلیلی چه موجودی است!

فردی که در سمت راست تصویر میبینید ( کاپشن نارنجی ) یکی از منفور ترین چهره های کشور است که به مدد لطف و رحمت آقا از بساط قدرت سهمی پر پیمانه برده است ، حسین الله کرم رئیس گروه فشار!
                                آی گفتی کیواان :دی این ازون **** هاست =)) خب طبیعیه دنبال جلیلی باشه این از اکیپ احمدی بود که رفته بود باز برگشته . 78 کوی دانشگاه و قبلشم ازون **** اصلی بود!! چن سال پیش برگشته بود یه سر بزنه، به قالباف گیر داده بود تو عمر سعدی :)) که چرا تهران اینجوریه اونجوریه عکس فلان اینا نیس تو برو بره همون ایر فرانس کار کنو ازین حرفا !! مرده بودم از خنده =))
                                آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/05/30, 17:33.
                                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X