تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

می خواستندانتخابات را مهندسی کنند،رهبری و مردم اجازه ندادند؛

روحانی: کاری کردند که آیت الله هاشمی رقابت نکند/ایشان به من گفتند در انتخابات بمان/8 سال ممنوعالتصویر بودم/جای مرحوم نوذری درمناظره خالی بود/ دلم میخواهد رسانه ملی باشد نه میلی

به خاطر مسائلی که پیش آمد و نگذاشتند آقای رفسنجانی در صحنه حضور داشته باشد خدمتشان عرض کردم فرصتی که برای فیلم مستند دارم حاضرم به ایشان اختصاص بدهم تا مردم از نظرات ایشان استفاده کنند.
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حسن روحانی گفت: آیت الله هاشمی به من گفتند که در انتخابات بمانم

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ حسن روحانی ، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری که امروز شنبه در ستاد انتخاباتی اش برگزار شد، در مورد عدم احراز صلاحیت آیت الله هاشمی گفت: کاری کردند که آیت الله هاشمی رقابت نکند

وی افزود: من بعد از آنکه آیت الله هاشمی از رقابت کناره گیری کردند یعنی کاری کردند که رقابت نکند، خدمت ایشان و سایر بزرگان رسیدم همه آنها تأکید بر ماندن و استوار بودن من در این راه داشتند.و آیت الله هاشمی تأکید کردند که من در انتخابات بمانم.

در ابتدای این نشست روحانی با تأکید بر اهمیت انتخابات به خاطر شرایط ویژه کشور گفت: دو مسئله را برای حل مشکلات کشور مهم می دانم که اولین آن عقلانیت ، تدبیر و در کنارش ایجاد اجماع در میان مسئولان عالی رتبه نظام است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری، ادامه داد: مشکل این بوده که یا افراط و یاتفریط کردند و مسیر اعتدال را نپیمودند . از عقلانیت و تدبیر استفاده نشده و از آن مهم تر مسیر اجماع سازی در میان مسئولان رده بالا طی نشده است.

حجت الاسلام حسن روحانی صبح امروز در نشستی خبری که در ستاد انتخاباتی اش برگزار شد با اشاره به مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم افزود: صداوسیما یادش باشد ما نمیخواهیم با گروه رقابت کنیم ما 8 تا میخواهیم با هم رقابت کنیم، این کاندیداها نمیخواهند با کشور، نظام یا بزرگان نظام رقابت کنند بلکه میخواهند با خودشان رقابت کنند این حادثه وسیله تمسخر در رسانههای بیگانه شد.

وی با بیان اینکه «توان رسانهای ایران زیر سوال رفت و نتوانستند یک رقابت سالم ایجاد کنند» افزود: توان رسانهای ما در حد توان هستهای ما مهم است این توان رسانهای است که باید مردم و افکار عمومی دنیا را اقناع کند اما برنامه دیشب جک شد که تعدادی از SMSهایش به من هم رسید. دیروز به یکی گفتم جای مرحوم نوذری خالی بود. امیدوارم از این ساعت به بعد رسانه میلی به رسانه ملی تبدیل شود.

وی گفت: این روزها خیلی حرفها شنیدیم؛ چقدر دلم میخواهد رسانه ملی باشد نه میلی، عدهای میخواستند انتخابات را مهندسی کنند اما رهبری و مردم در برابر آنها ایستادند حالا عدهای میخواهند رقابت کاندیداها را مهندسی کنند.

وی درباره مواجهه او با مجری گفت و گوی ویژه خبری نیز گفت: مجری برنامه در گفتوگو ویژه خبری خودش جلو آمد والا من کاری نداشتم، انگار دستورالعمل ویژهای داشت. بعد از آن در سایت باشگاه خبرنگاران اتهام زدند و فحش دادن اما دو خط هم عذرخواهی نکردند اگر این اشتباهات را سایت دیگری میکرد فوراً بسته میشد.

روحانی با بیان اینکه میلون ها نفر داشتند مناظره دیروز را می دیدند تا بتوانند از میان نامزدها انتخاب کنند اظهارداشت: دیروز یک صحنه دیگر بود، من یادم هست در کلاس اول دبستان یک مدیری داشتیم که دانشآموزان را تست میکرد مناظره دیروز شبیه آن بود این که به کاندیداها توهین شد. مهم نیست اما اینکه به ملت ایران توهین شد ایراد داشت. میلیونها نفر داشتند این برنامه را میدیدند که انتخاب کنند.

حجت الاسام حسن روحانی در جمع خبرنگاران خبر داد: به خاطر مسائلی که پیش آمد و نگذاشتند آقای رفسنجانی در صحنه حضور داشته باشد خدمتشان عرض کردم فرصتی که برای فیلم مستند دارم حاضرم به ایشان اختصاص بدهم تا مردم از نظرات ایشان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه «حضورم در صحنه رقابتهای انتخاباتی به خاطر شرایط ویژه کشور و نقشهها و توصعههای دشمن و راهحل معظلات داشتم بود» افزود: اولین نیاز امروز ما عقلانیت، تدبیر و در کنارش ایجاد اجماع در میان مسئولان عالیرتبه نظام و مسئله دوم وفاع عمومی و انسجام ملی در ادامه اعم سخنان این نامزد میآید.

روحانی گفت: ریشه مشکلاتی که در سالهای اخیر چه در بخش اقتصادی، چه در بخش فرهنگ و سیاست خارجی دچار آن شدهایم از افراطها و تفریطها نشأت میگیرد.

وی درباره مشکلاتی که در سالهای اخیر ایجاد شده است گفت: در این سالها مسیر اجماعسازی طی نشده است و به همین دلیل شکاف بین قوای سهگانه و مسئولان عالیرتبه را در سالهای اخیر شاهد بودهاید.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهارداشت: مشکل دیگر ما نخبهستیزی بوده است. نکته دیگر وفاق داخلی است یادمان باشد اگر بنا باشد مشکلات داخلی را حل کنیم راهی جز وفاق نداریم. عمیق کردن اختلافات حزبی و جناحی راه غلطی بود که پیموده شد. در قدیم برخی متخصص تعهد بودند و درجه میدادند الان برخی تخصص فتنه پیدا کردهاند و برخی هم تخصص بصیرت و معلوم نیست که از کدام دانشگاه تخصص گرفتهاند که به همه برچسب میزنند.

وی با بیان اینکه وقتی آیتالله هاشمی رفسنجانی کاندیدا شد موجی ایجاد شد که نشان داد این برچسبها چقدر بیارزشاند تصریح کرد: برخی سالها خود را خسته کردند و آب در هاون کوبیدند الان آیتالله هاشمی در صحنه انتخابات نیستند یا بهتر بگویم کاری کردند که ایشان در صحنه نباشند اما ابر هرچقدر غلیظ باشد آفتاب پشت ابر نمیماند. موج شادی که در مردم به خاطر کاندیداتوری ایشان به وجود آمد اولین حماسه سیاسی بود.

وی گفت: بعد از مسائلی که پیش آمد با آیتالله رفسنجانی و افراد دیگری مشورت کردم، همه آنها من را تشویق کردند که این مسیر را ادامه دهم. آیتالله هاشمی رفسنجانی به من گفت بمان اما یادت باشد تخریبها زیاد میشود و باید خود را آماده کنی. من هشت سال است که آمادهام، هشت سال ممنوعالتصویر و ممنوعالمصاحبه بودم.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

تازه ترين خبرهاي موثق از اردوگاه اصلاحات

ائتلاف نشود هاشمي و خاتمي از كانديدايي حمايت رسمي نميكنند

گروه سياسي: خبرنگار بهارنيوز از نزديكان آقايان هاشمي رفسنجاني و سيدمحمد خاتمي كسب اطلاع كرد كه اگر بين آقايان عارف و روحاني اجماعي صورت نگيرد، از هيچكدام از آنها به صورت رسمي اعلام حمايت نخواهند كرد.

بنا به همين گزارش، امروز شنبه آقاي خاتمي در ديداري، استراتژي مورد حمايت خود را ائتلاف و اجماع اعلام كرده و صراحتا از فعالان سياسي، مشاوران خود و همچنين جوانان و دانشجويان فعال در عرصه انتخابات خواسته است موضوع اجماع بين روحاني و عارف را هدف اصلي خود قرار داده و در مدت اندك باقيمانده به روز انتخابات تمام تلاش خود را براي نيل به اين امر مهم بكنند.

در همين حال برخلاف اظهارات مطرح شده در مورد اعلام حمايت هاشمي از روحاني، خبرنگار ما كسب اطلاع كرد با توجه به كاهش شديد احتمال پيروزي عارف و روحاني، در صورت عدم ائتلاف بين آنها، هاشمي به هيچ وجه حيثيت و آبروي خود را براي يك كانديداي از پيش باخته هزينه نخواهد كرد و محال است در فضاي سرد كنوني و سرخوردگي ميليونها نفري كه ناشي از ردصلاحيت خودش است، حتي شفاها كانديدايي اعلام حمايت كند.

در همين رابطه حتي يكي از نزديكان آقاي هاشمي به خبرنگار ما گفت ايشان حتي در صورت اجماع بين آقايان عارف و روحاني، باز هم اگر متوجه شوند كه به دليل سرخوردگي اخير، شانس موفقيت كانديداي مورد اجماع اندك باشد به هيچ وجه از وي به صورت رسمي اعلام حمايت نخواهد كرد. در همين حال شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات، پريروز جلسه داشته و با توجه به اعلام حمايت رسمي و علني رييس دورهاي اين شورا (حجتالاسلام سيدهادي خامنهاي) از آقاي عارف، جو عمومي حاكم به سمت عارف گرايش يافته است و قرار است جلسه ديگري با حضور دكتر عارف تشكيل و پس از اين، موضع شورا به صورت رسمي و نهايتا تا پايان اين هفته اعلام رسمي شود.

در عين حال جو عمومي حاكم بر اين شورا نيز تا چند روز آينده اجماع است، اما اگر اجماع تا دقيقه نود هم صورت نگيرد اين شورا يا از اعلام كانديدا خودداري خواهد كرد (احتمال بالا) و يا از دكتر عارف حمايت خواهد نمود كه احتمالش تاكنون و در عين نظر مثبت برخي اعضا و خصوصا شخص آقاي سيدهادي خامنهاي بر اعلام كانديداتوري عارف، به دلايل مختلف و خصوصا فرصت از دست رفته براي كار تبليغاتي و همچنين فضاي بسته موجود، كمتر است.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        ]می خواستندانتخابات را مهندسی کنند،رهبری و مردم اجازه ندادند؛[/COLOR]

روحانی: کاری کردند که آیت الله هاشمی رقابت نکند/ایشان به من گفتند در انتخابات بمان/8 سال ممنوعالتصویر بودم/جای مرحوم نوذری درمناظره خالی بود/ دلم میخواهد رسانه ملی باشد نه میلی

به خاطر مسائلی که پیش آمد و نگذاشتند آقای رفسنجانی در صحنه حضور داشته باشد خدمتشان عرض کردم فرصتی که برای فیلم مستند دارم حاضرم به ایشان اختصاص بدهم تا مردم از نظرات ایشان استفاده کنند.

حسن روحانی گفت: آیت الله هاشمی به من گفتند که در انتخابات بمانم

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ حسن روحانی ، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری که امروز شنبه در ستاد انتخاباتی اش برگزار شد، در مورد عدم احراز صلاحیت آیت الله هاشمی گفت: کاری کردند که آیت الله هاشمی رقابت نکند

وی افزود: من بعد از آنکه آیت الله هاشمی از رقابت کناره گیری کردند یعنی کاری کردند که رقابت نکند، خدمت ایشان و سایر بزرگان رسیدم همه آنها تأکید بر ماندن و استوار بودن من در این راه داشتند.و آیت الله هاشمی تأکید کردند که من در انتخابات بمانم.

در ابتدای این نشست روحانی با تأکید بر اهمیت انتخابات به خاطر شرایط ویژه کشور گفت: دو مسئله را برای حل مشکلات کشور مهم می دانم که اولین آن عقلانیت ، تدبیر و در کنارش ایجاد اجماع در میان مسئولان عالی رتبه نظام است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری، ادامه داد: مشکل این بوده که یا افراط و یاتفریط کردند و مسیر اعتدال را نپیمودند . از عقلانیت و تدبیر استفاده نشده و از آن مهم تر مسیر اجماع سازی در میان مسئولان رده بالا طی نشده است.

حجت الاسلام حسن روحانی صبح امروز در نشستی خبری که در ستاد انتخاباتی اش برگزار شد با اشاره به مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم افزود: صداوسیما یادش باشد ما نمیخواهیم با گروه رقابت کنیم ما 8 تا میخواهیم با هم رقابت کنیم، این کاندیداها نمیخواهند با کشور، نظام یا بزرگان نظام رقابت کنند بلکه میخواهند با خودشان رقابت کنند این حادثه وسیله تمسخر در رسانههای بیگانه شد.

وی با بیان اینکه «توان رسانهای ایران زیر سوال رفت و نتوانستند یک رقابت سالم ایجاد کنند» افزود: توان رسانهای ما در حد توان هستهای ما مهم است این توان رسانهای است که باید مردم و افکار عمومی دنیا را اقناع کند اما برنامه دیشب جک شد که تعدادی از SMSهایش به من هم رسید. دیروز به یکی گفتم جای مرحوم نوذری خالی بود. امیدوارم از این ساعت به بعد رسانه میلی به رسانه ملی تبدیل شود.

وی گفت: این روزها خیلی حرفها شنیدیم؛ چقدر دلم میخواهد رسانه ملی باشد نه میلی، عدهای میخواستند انتخابات را مهندسی کنند اما رهبری و مردم در برابر آنها ایستادند حالا عدهای میخواهند رقابت کاندیداها را مهندسی کنند.

وی درباره مواجهه او با مجری گفت و گوی ویژه خبری نیز گفت: مجری برنامه در گفتوگو ویژه خبری خودش جلو آمد والا من کاری نداشتم، انگار دستورالعمل ویژهای داشت. بعد از آن در سایت باشگاه خبرنگاران اتهام زدند و فحش دادن اما دو خط هم عذرخواهی نکردند اگر این اشتباهات را سایت دیگری میکرد فوراً بسته میشد.

روحانی با بیان اینکه میلون ها نفر داشتند مناظره دیروز را می دیدند تا بتوانند از میان نامزدها انتخاب کنند اظهارداشت: دیروز یک صحنه دیگر بود، من یادم هست در کلاس اول دبستان یک مدیری داشتیم که دانشآموزان را تست میکرد مناظره دیروز شبیه آن بود این که به کاندیداها توهین شد. مهم نیست اما اینکه به ملت ایران توهین شد ایراد داشت. میلیونها نفر داشتند این برنامه را میدیدند که انتخاب کنند.

حجت الاسام حسن روحانی در جمع خبرنگاران خبر داد: به خاطر مسائلی که پیش آمد و نگذاشتند آقای رفسنجانی در صحنه حضور داشته باشد خدمتشان عرض کردم فرصتی که برای فیلم مستند دارم حاضرم به ایشان اختصاص بدهم تا مردم از نظرات ایشان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه «حضورم در صحنه رقابتهای انتخاباتی به خاطر شرایط ویژه کشور و نقشهها و توصعههای دشمن و راهحل معظلات داشتم بود» افزود: اولین نیاز امروز ما عقلانیت، تدبیر و در کنارش ایجاد اجماع در میان مسئولان عالیرتبه نظام و مسئله دوم وفاع عمومی و انسجام ملی در ادامه اعم سخنان این نامزد میآید.

روحانی گفت: ریشه مشکلاتی که در سالهای اخیر چه در بخش اقتصادی، چه در بخش فرهنگ و سیاست خارجی دچار آن شدهایم از افراطها و تفریطها نشأت میگیرد.

وی درباره مشکلاتی که در سالهای اخیر ایجاد شده است گفت: در این سالها مسیر اجماعسازی طی نشده است و به همین دلیل شکاف بین قوای سهگانه و مسئولان عالیرتبه را در سالهای اخیر شاهد بودهاید.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهارداشت: مشکل دیگر ما نخبهستیزی بوده است. نکته دیگر وفاق داخلی است یادمان باشد اگر بنا باشد مشکلات داخلی را حل کنیم راهی جز وفاق نداریم. عمیق کردن اختلافات حزبی و جناحی راه غلطی بود که پیموده شد. در قدیم برخی متخصص تعهد بودند و درجه میدادند الان برخی تخصص فتنه پیدا کردهاند و برخی هم تخصص بصیرت و معلوم نیست که از کدام دانشگاه تخصص گرفتهاند که به همه برچسب میزنند.

وی با بیان اینکه وقتی آیتالله هاشمی رفسنجانی کاندیدا شد موجی ایجاد شد که نشان داد این برچسبها چقدر بیارزشاند تصریح کرد: برخی سالها خود را خسته کردند و آب در هاون کوبیدند الان آیتالله هاشمی در صحنه انتخابات نیستند یا بهتر بگویم کاری کردند که ایشان در صحنه نباشند اما ابر هرچقدر غلیظ باشد آفتاب پشت ابر نمیماند. موج شادی که در مردم به خاطر کاندیداتوری ایشان به وجود آمد اولین حماسه سیاسی بود.

وی گفت: بعد از مسائلی که پیش آمد با آیتالله رفسنجانی و افراد دیگری مشورت کردم، همه آنها من را تشویق کردند که این مسیر را ادامه دهم. آیتالله هاشمی رفسنجانی به من گفت بمان اما یادت باشد تخریبها زیاد میشود و باید خود را آماده کنی. من هشت سال است که آمادهام، هشت سال ممنوعالتصویر و ممنوعالمصاحبه بودم.

بسیار بعید است و بلکه ابعد است که حاکمیت اجازه دهد ایشان بر فراز آید.علی رغم حرف ایشان یقین بدانید کار از مهندسی هم گذشته است و با این شوهای مسخره ای که سیمای میلی تدارک دیده است ،مسمومیت و فضای لجن پراکنی را در روزها و ساعات پایانی بقدری حجیم می کند که دیگر جایی برای ابراز وجود اصلاح طلب ها نماند. همان بهتر که در این صحنه نمایش نظاره گر باشیم تا حکومت این اخرین شو خود را هم قبل از سقوط ذلیلانه اجرا کند. بالاخره به فضل الهی ملت ایران در نهایت سرفراز بیرون خواهند آمد و از شر این ام الفسادهای قرن 21 نجات خواهند یافت. با این وضعیت فلاکت بار پیش امده ، مردم ایران دیگر چیز زیادی نمانده که از دست بدهند. چون همه ساختارهای زیر بنایی کشور منهدم و نابود شده و با این همه بدهی بانکی و بلوکه بودن ارزها در بانکهای خارج و تقدیم دو دستی کشور به جولانگاه چپاول چین و روسیه توسط بی مغزهای حکومت کسی از این رجل!!!!باصطلاح سیاسی !!!!!! تایید شده (توسط جنتی ومصلحی و سردارانی چون نقدی و جعفری) که خوشبختانه هیچکدامشان هم نمی دانند برای چه کاندیدا شده اند و چه چالشهای عظیمی در پیش رو دارند و در سیمای ضرغامی هم با این برنامه های خجالت آور به بدترین شکل در حال مچاله شدنند ، هیچ کاری بر نمی آید و فقط با بر امدن شخصیت لمپنی مثل جلیلی تنها گزینه حکومت برای فرار از زیر بار مسئولیت پاسخگویی به ملت کشاندن کشور به جنگ خانمان برانداز دیگر با دنیا است.

نکته دیگر هم اینکه آقای خاتمی و هاشمی هم در نهایت از سقوط اصل نظام می ترسند و تمام تلاششان برای جلوگیری از سقوط حتمی است و می خواهند در حد توان در تنور حماسه سیاسی رهبر بدمند تا خیلی سرد و خاموش نماند. حتی هاشمی چندی پیش گفته بود با این کسانی که در دایره حکومت وجود دارند از فردای فوت و نبودن شخص خامنه ای در راس نظام بسیار بیمناک است و برایش قابل تصور نیست که چه اتفاقی خواهد افتاد! و سردارانی که تا مرفق دستشان در سیاست و اقتصاد و جیب مردم فرو رفته است با ملت چه می کنند.البته این ترس بیشتر برای سرنوشت خودش هم هست.تازه فهمیده که چه خبط های بزرگی توسط ایشان در دوره مسئولیتش برای باز گذاشتن دست نظامی ها در اقتصاد و سیاست صورت گرفته است!!!!!!!!!
        آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2013/06/02, 06:17.

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
          رای من دکتر جلیلی
          انقلابی
          محکم
          متفکر
          مدبرش
          آقای جنگ طلب لمپن نواز بی مغز کشور به فنا داده ! بفهم که اینجا محل تبلیغ برای کاندیدای شما نیست. برو نزد نمونه شعبان بی مخ زمان سردار الله کرم و نقدی و کوچک زاده مجلس و رسایی و حسینیان و امثال اینها که چندش اورترین افراد نزد قاطبه ملت ایرانند تبلیغ کن. فاجعه بار تر از تفکر شما در دنیای فهم و عقل وجود ندارد.روی طالبان و سلفی های عربستان و مصر و سوریه را سفید کرده اید. اسلامی که شما مدعی ان هستید جز مصیبت و بدبختی و کشتار و ترور و بدنامی در بین ملل دنیا هیچ دستاوردی نخواهد داشت و مایه ننگ بشریت است.اسلام رحمانی را درک و فهم نکرده اید و دلخوش به یک سری شعارهای پوچ و بی خاصیت و بدون پشتوانه فکری و عقلی و منطقی به گمان خود اخر مسلمانی هستید و بهشت خداوند هم با ان همه عظمت و وسعت متعلق به امثال شما هاست. یعنی جایی که بدترین شکل جهنم در ان قابل تصور است. من قصد نداشتم دیگر به پست های شما حتی نگاه کنم ولی پررویی را از حد گذرانده اید و خجالت هم نمی کشید کشوری را که امروز باید در بین ملل دنیا در طراز اول به لحاظ صنعتی و فرهنگی و تمدن قرار داشت در ورطه نابودی کامل و سقوط به اسفل السافلین جهنم سوق داده اید و در اینجا هنوز از این سیاستهای متحجرانه و قرون ماقبل وسطایی دفاع می کنید.دیگر بس است . کمی تعقل کنید.

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

نظر سنجیهای معتبر نشان از پیشتازی آقایان روحانی.قالیباف وعارف داره
            بقیه تقریباً هیچ شانسی ندارند مگر اینکه اتفاق عجیبی بیفته
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

قبل از سخنرانی جلیلی در قزوین

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3072

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

حامیان روحانی در جماران

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post

پیامبر اسلام ( ص )مبعوث شد تا انسانها را از غل و زنجیرهای اسارت و بردگی نجات دهد و به وادی تفکر و استقلال ذهنی و مکارم اخلاق رهنمون شود و علم و آگاهی و دانش را بالاترین فضیلت در جامعه بشری قلمداد کرد. اما حاکمان امروز بنام همان پیامبر رحمت از تنها عناصری که در جامعه به شدت وحشت دارند و از بروز و ظهور آن به هر وسیله ممکن جلوگیری می کنند ؛ آگاهی و بصیرت حقیقی ملت در برابر فجایعی است که بنام دین بخوردشان می دهند و هر روز ماموران جهل و ترس خود را به منازل مردم سرازیر می کنند تا دسترسی ملت را از دنیای اطلاعات و فن آوری محروم کنند تا نفهمند که به چه مصیبتهایی گرفتار شده اند.
                    با نگاه به این تصاویر و مشابه ان در راهپیمایی های فرمایشی در این چند سال اخیر حال بهم زننده تر ین صحنه ها را به تصویر کشیده اند. انسانهای مسخ شده و مذهبی های سنتی متحجری که دینشان را صرفا پای منبر آخوندهای بی سواد آموخته اند و هیچ گونه تعقل و تحلیلی پشتوانه آن نیست.اینها هستند کسانی که نظام بمدت سی و پنج سال رایگان از آنها کولی گرفته و تحت استحمار و استثمار شدید فرهنگی قرارشان داده است و همیشه هیزم کش گرم کردن تنور قدرت و ظلم و ستم در جامعه بوده اند و خواهند بود. والله از هر کدامشان بخواهید کلمه حماسه را معنی کند میگوید همان که آقا گفت!؟!؟!؟!؟!

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5095

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post

چرا من هیچی نمی بینم !
                      لینکی هم نیست !! :-/
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• محمدیان
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 89

ر: ۱۱۴۳۵۶تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۰
                        نسخه چاپی
                        ارسال به دوستان
                        ذخیره
                        روحانی: هر گلی در این 8 سال به سر مردم زده اید دیگر بس است/ سفره که آماده شد تازه به دوران رسیده ها از راه رسیدند/ افتخار این فناوری از آن دولت سازندگی و اصلاحات است

عده ای آمدند شعار دادند، سخن گفتن اتهام زدند اما ما صبر کردیم و سختیها را به خاطر کشور به جان خریدیم البته سکوت نکردیم سخن گفتیم و حرف زدیم بنده هم جز اولین منتقدان از سال 85 تاکنون بوده ام.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر این که افتخار فناوری هسته ای از آن دولت سازندگی و اصلاحات است گفت: عده ای به فناوری هسته ای افتخار می کنند که سر سفره آماده نشسته اند.
                        به گزارش انتخاب ؛ حسن روحانی عصر امروز در همایش ستاد جوانان حامی وی در سراسر کشور که در حسینیه جماران برگزار شد با تشریح روند رسیدن به انرژی صلح آمیز هسته ای در جمهوری اسلامی در دوران وی اظهار کرد: متاسفانه عده ای می آیند و به دروغ می گویند در آن زمان فناوری هستهای تعطیل شده است. بهتر است شما جوانان بدانید که در دولت آقایان هاشمی و خاتمی فناوری هستهای تکمیل شد.

وی افزود: اولین سانتریفیوژ در دولت آقای هاشمی وارد کشور شد و اولین غنی سازی اورانیوم در تابستان 1381 صورت پذیرفت.

روحانی تصریح کرد: در آن ایام بنده به همراه مهندس میرحسین موسوی و عدهای از متخصصان برای بازدید و تایید انجام غنی سازی از مرکز کالا الکتریک بازدید کردیم و در آنجا برای اولین بار غنی سازی اورانیوم مورد تایید قرار گرفت.

وی با تشریح پروسه غنی سازی و رسیدن به چرخه فناوری هسته ای در کشور گفت: برای اولین بار در پاییز 1381 به منظور بازدید از اولین بخش UCF اصفهان بنده به همراه هیئتی با مهندس میرحسین موسوی به اصفهان رفتیم و تست UOTU که اولین بخش UCF بود در پاییز 81 صورت گرفت. همچنین در طول سال های 82 و 83 UCF اصفهان، زیر زمین نطنز، آب سنگین اراک و کیک زرد بندرعباس به نتیجه رسید.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که سفره که آماده شد تازه به دوران رسیده ها از راه رسیدند خطاب به افراد مورد خطابش اظهار کرد: شما به انرژی هسته ای افتخار می کنید؟ افتخار این فناوری از آن دولت سازندگی و اصلاحات است.

روحانی ادامه داد: عده ای آمدند شعار دادند، سخن گفتن اتهام زدند اما ما صبر کردیم و سختیها را به خاطر کشور به جان خریدیم البته سکوت نکردیم سخن گفتیم و حرف زدیم بنده هم جز اولین منتقدان از سال 85 تاکنون بوده ام.

وی گفت: با حمایت شما تمام قفلهایی که در این 8 سال بر روی زندگی مردم بسته اند را باز خواهیم کرد. شما دانشجویان عزیز و جوانان قهرمان کسانی هستید که برای نجات کشور، نجات اقتصاد و بهبود زندگی مردم با دلی مجروح به صحنه آمده اید. لذا ما کشورمان را به عظمت و سربلندی مجدد بر خواهیم گرداند.

وی با طرح این سوال که چرا همه جا باید فضای امنیتی حاکم باشد و این موضوع در خیابانها، دانشگاهها، مدارس و مراکز دیده شود اظهار کرد: باید این فضای امنیتی را بشکنیم.

روحانی در ابتدای سخنان خود با گرامی داشت سالگرد ارتحال امام و با اشاره به خاطرات روزهای وفات ایشان در سال 68 خاطرنشان کرد: اگر امروز شما جوانان در حسینیه جماران از آزادی، عزت و سربلندی سخن می گویید ادامه همان راهی است که امام دنبال می کرد جای او خالی است که بعد از بیست و چند سال ببیند حسرت آن ایام در دل جوانان ما شعله می کشد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به رسیدن قیمت نفت در بالاترین سقف خود در طول تاریخ ایران که به 147 دلار در بشکه رسید و با انتقاد از اینکه زندگی معیشتی مردم در عرض چند ماه به یک سوم تغییر پیدا کرد یاد آور شد: در هیچ سالی در تاریخ ایران به یاد ندارم که این همه فشار بر مردم وارد آمده باشد دشمنان ما در سی و چند سال اخیر تلاش کردند ما را در فشار و تهدید قرار دهند اما دولتهای گذشته با تدبیر و مقاومت از این موضوع عبور کردند.

وی اضافه کرد: در دوران جنگ تلاش کردند پرونده ما را به شورای امنیت ببرند اما موفق نشدند در دولتهای گذشته هر زمان توطئه ای علیه ایران طراحی شد با تلاش و کوشش ما نقش بر آب شد اما امروز متاسفانه سایه شوم تحریم بر سر مردم ما سایه افکنده است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به توضیح خود به مجری تلویزیونافزود: مگر می شود تاریخ را تحریف کرد.

روحانی با اشاره به عملکرد جمهوری اسلامی در برابر واقعه 11 سپتامبر گفت: آن روزی که حادثه 11 سپتامبر به وقوع پیوست در سایه تدبیر و مذاکراتی که با رئیس جمهور و رهبر معظم انقلاب صورت گرفت تصمیم گرفتیم که به مردم آمریکا تسلیت بگوییم این در شرایطی بود که همه لبه های تیز اتهام به سمت جمهوری اسلامی ایران بود. در آن شرایط بحث در این بود که سکوت کنیم یا نه اما با تدبیری که به کار گرفته شد توطئه دشمن خنثی و افکار عمومی جهان آرام گرفت.

وی با ابراز تاسف از تزلزل جایگاه ایران در صادرات نفت افزود: جمهوری اسلامی دومین صادرکننده نفت در جهان بود اما امروز عراق جای ما را در این رده بندی گرفته و ما را به رده سوم فرستاده است. این موضوع به دلیل این است که همسایگان ما از این فرصت به خوبی استفاده می کنند اما کوچکترین استفاده ای را نمی بریم به عنوان مثال قطر از سفره مشترک با ما در پارس جنوبی روزانه 500 هزار بشکه نفت استخراج می کند اما ما حتی برداشت نمی کنیم آیا این به معنای عزت است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه مردم ما استحقاق زندگی آرام تر و بهتر با رفاه بیشتر با عزت، آزادی و امنیت بیشتر را دارند تصریح کرد: این کار به دست شما جوانان امکان پذیر است. مبادا شما را مایوس کنند اگر کسی پای صندوق رای نرود میدان را به رقیب واگذار کرده است.

روحانی اظهار کرد: من یک کلمه میگویم، امسال یعنی سال 92 مثل سال 88 نخواهد شد. شما را از صندوق رای دور نکنند و همه پای صندوقها حاضر شویم. انشاالله پیروزی را صاحب خواهیم بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هر گلی در این 8 سال به سر مردم زده اید دیگر بس است ما با شور، هیجان و امید به سمت 24 خرداد حرکت می کنیم. زنده باد ایران، زنده باد اسلام، زنده باد تدبیر و امید.

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

در اصل توسط محمدیان پست شده است View Post
                          ر: ۱۱۴۳۵۶تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۰
                          نسخه چاپی
                          ارسال به دوستان
                          ذخیره
                          روحانی: هر گلی در این 8 سال به سر مردم زده اید دیگر بس است/ سفره که آماده شد تازه به دوران رسیده ها از راه رسیدند/ افتخار این فناوری از آن دولت سازندگی و اصلاحات است

عده ای آمدند شعار دادند، سخن گفتن اتهام زدند اما ما صبر کردیم و سختیها را به خاطر کشور به جان خریدیم البته سکوت نکردیم سخن گفتیم و حرف زدیم بنده هم جز اولین منتقدان از سال 85 تاکنون بوده ام.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر این که افتخار فناوری هسته ای از آن دولت سازندگی و اصلاحات است گفت: عده ای به فناوری هسته ای افتخار می کنند که سر سفره آماده نشسته اند.
                          به گزارش انتخاب ؛ حسن روحانی عصر امروز در همایش ستاد جوانان حامی وی در سراسر کشور که در حسینیه جماران برگزار شد با تشریح روند رسیدن به انرژی صلح آمیز هسته ای در جمهوری اسلامی در دوران وی اظهار کرد: متاسفانه عده ای می آیند و به دروغ می گویند در آن زمان فناوری هستهای تعطیل شده است. بهتر است شما جوانان بدانید که در دولت آقایان هاشمی و خاتمی فناوری هستهای تکمیل شد.

وی افزود: اولین سانتریفیوژ در دولت آقای هاشمی وارد کشور شد و اولین غنی سازی اورانیوم در تابستان 1381 صورت پذیرفت.

روحانی تصریح کرد: در آن ایام بنده به همراه مهندس میرحسین موسوی و عدهای از متخصصان برای بازدید و تایید انجام غنی سازی از مرکز کالا الکتریک بازدید کردیم و در آنجا برای اولین بار غنی سازی اورانیوم مورد تایید قرار گرفت.

وی با تشریح پروسه غنی سازی و رسیدن به چرخه فناوری هسته ای در کشور گفت: برای اولین بار در پاییز 1381 به منظور بازدید از اولین بخش UCF اصفهان بنده به همراه هیئتی با مهندس میرحسین موسوی به اصفهان رفتیم و تست UOTU که اولین بخش UCF بود در پاییز 81 صورت گرفت. همچنین در طول سال های 82 و 83 UCF اصفهان، زیر زمین نطنز، آب سنگین اراک و کیک زرد بندرعباس به نتیجه رسید.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که سفره که آماده شد تازه به دوران رسیده ها از راه رسیدند خطاب به افراد مورد خطابش اظهار کرد: شما به انرژی هسته ای افتخار می کنید؟ افتخار این فناوری از آن دولت سازندگی و اصلاحات است.

روحانی ادامه داد: عده ای آمدند شعار دادند، سخن گفتن اتهام زدند اما ما صبر کردیم و سختیها را به خاطر کشور به جان خریدیم البته سکوت نکردیم سخن گفتیم و حرف زدیم بنده هم جز اولین منتقدان از سال 85 تاکنون بوده ام.

وی گفت: با حمایت شما تمام قفلهایی که در این 8 سال بر روی زندگی مردم بسته اند را باز خواهیم کرد. شما دانشجویان عزیز و جوانان قهرمان کسانی هستید که برای نجات کشور، نجات اقتصاد و بهبود زندگی مردم با دلی مجروح به صحنه آمده اید. لذا ما کشورمان را به عظمت و سربلندی مجدد بر خواهیم گرداند.

وی با طرح این سوال که چرا همه جا باید فضای امنیتی حاکم باشد و این موضوع در خیابانها، دانشگاهها، مدارس و مراکز دیده شود اظهار کرد: باید این فضای امنیتی را بشکنیم.

روحانی در ابتدای سخنان خود با گرامی داشت سالگرد ارتحال امام و با اشاره به خاطرات روزهای وفات ایشان در سال 68 خاطرنشان کرد: اگر امروز شما جوانان در حسینیه جماران از آزادی، عزت و سربلندی سخن می گویید ادامه همان راهی است که امام دنبال می کرد جای او خالی است که بعد از بیست و چند سال ببیند حسرت آن ایام در دل جوانان ما شعله می کشد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به رسیدن قیمت نفت در بالاترین سقف خود در طول تاریخ ایران که به 147 دلار در بشکه رسید و با انتقاد از اینکه زندگی معیشتی مردم در عرض چند ماه به یک سوم تغییر پیدا کرد یاد آور شد: در هیچ سالی در تاریخ ایران به یاد ندارم که این همه فشار بر مردم وارد آمده باشد دشمنان ما در سی و چند سال اخیر تلاش کردند ما را در فشار و تهدید قرار دهند اما دولتهای گذشته با تدبیر و مقاومت از این موضوع عبور کردند.

وی اضافه کرد: در دوران جنگ تلاش کردند پرونده ما را به شورای امنیت ببرند اما موفق نشدند در دولتهای گذشته هر زمان توطئه ای علیه ایران طراحی شد با تلاش و کوشش ما نقش بر آب شد اما امروز متاسفانه سایه شوم تحریم بر سر مردم ما سایه افکنده است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به توضیح خود به مجری تلویزیونافزود: مگر می شود تاریخ را تحریف کرد.

روحانی با اشاره به عملکرد جمهوری اسلامی در برابر واقعه 11 سپتامبر گفت: آن روزی که حادثه 11 سپتامبر به وقوع پیوست در سایه تدبیر و مذاکراتی که با رئیس جمهور و رهبر معظم انقلاب صورت گرفت تصمیم گرفتیم که به مردم آمریکا تسلیت بگوییم این در شرایطی بود که همه لبه های تیز اتهام به سمت جمهوری اسلامی ایران بود. در آن شرایط بحث در این بود که سکوت کنیم یا نه اما با تدبیری که به کار گرفته شد توطئه دشمن خنثی و افکار عمومی جهان آرام گرفت.

وی با ابراز تاسف از تزلزل جایگاه ایران در صادرات نفت افزود: جمهوری اسلامی دومین صادرکننده نفت در جهان بود اما امروز عراق جای ما را در این رده بندی گرفته و ما را به رده سوم فرستاده است. این موضوع به دلیل این است که همسایگان ما از این فرصت به خوبی استفاده می کنند اما کوچکترین استفاده ای را نمی بریم به عنوان مثال قطر از سفره مشترک با ما در پارس جنوبی روزانه 500 هزار بشکه نفت استخراج می کند اما ما حتی برداشت نمی کنیم آیا این به معنای عزت است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه مردم ما استحقاق زندگی آرام تر و بهتر با رفاه بیشتر با عزت، آزادی و امنیت بیشتر را دارند تصریح کرد: این کار به دست شما جوانان امکان پذیر است. مبادا شما را مایوس کنند اگر کسی پای صندوق رای نرود میدان را به رقیب واگذار کرده است.

روحانی اظهار کرد: من یک کلمه میگویم، امسال یعنی سال 92 مثل سال 88 نخواهد شد. شما را از صندوق رای دور نکنند و همه پای صندوقها حاضر شویم. انشاالله پیروزی را صاحب خواهیم بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هر گلی در این 8 سال به سر مردم زده اید دیگر بس است ما با شور، هیجان و امید به سمت 24 خرداد حرکت می کنیم. زنده باد ایران، زنده باد اسلام، زنده باد تدبیر و امید.
                          آقای روحانی عزیز ! برفرض که شما درست بگویید و حتی رای بیاورید. با این سیستم رهبری و بیت فشل و قانون اساسی ناکارامد و سرداران جنگ طلب و شریعتمداری اسکیزوفرنی حاد چگونه می خواهید دولت تشکیل دهید؟ این همه زندانی سیاسی مظلوم و بی گناه را چگونه می خواهی آزاد کنید؟ با حصر و دربند بودن امثال مهندس موسوی چه می کنید؟ آیا شهامت انرا داری که موسوی را از حصر خارج کنی و به معاونت اولی خود برگزینی؟با چه شیوه و تعاملی می خواهید سیاست خارجی را از این وضعیت بن بست برگردانی که فشار تحریم ها کاسته شود و چرخ اقتصاد و سیاست روی ریل منطق و عقلانیت بیافتد؟ اینها که گفتم هیچکدام در حوزه اختیار تو نیست و کسی دیگر تصمیم گیرنده است. بی خود به خود زحمت ندهید و در باغ سبز به مردم و جوانان نشان ندهید. تنها زمانی می توان بااطمینان پای صندوق رای حاضر شد که اصل نظام جمهوری اسلامی به رفراندوم گذاشته شود و بعد از 35 سال که تقریبا دو نسل عوض شده است ملت نظر خود را نسبت به اصل حاکمیت بیان کنند و سپس قوانین ناکارامد و ارتجاعی قانون اساسی بازنگری شود و ملت بدانند در چه مسیری می خواهند گام بردارند. بااین شکل از حاکمیت یقینا هیچ اصلاحی در کشور بوجود نمی اید. نه تو بالاتر از خاتمی و هاشمی هستی و نه توان مدیریتی و مقبولیت اجتماعی بیشتری داری. حضور و تایید تو و عارف در انتخابات برای جمع تعدادی رای بیشتر برای مقبولیت خامنه ای است و بس. اگر می خواهی به ملت و خون شهدای این کشور خدمتی بکنی بیا و با یک بیانه جذاب و منطقی خودت را کنار بکش تا انشائ الله در اینده نزدیک شاهد برچیده شدن حاکمیت زر و زور و تزویر در کشور باشیم.

نظر

• محمدیان
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 89

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                            آقای روحانی عزیز ! برفرض که شما درست بگویید و حتی رای بیاورید. با این سیستم رهبری و بیت فشل و قانون اساسی ناکارامد و سرداران جنگ طلب و شریعتمداری اسکیزوفرنی حاد چگونه می خواهید دولت تشکیل دهید؟ این همه زندانی سیاسی مظلوم و بی گناه را چگونه می خواهی آزاد کنید؟ با حصر و دربند بودن امثال مهندس موسوی چه می کنید؟ آیا شهامت انرا داری که موسوی را از حصر خارج کنی و به معاونت اولی خود برگزینی؟با چه شیوه و تعاملی می خواهید سیاست خارجی را از این وضعیت بن بست برگردانی که فشار تحریم ها کاسته شود و چرخ اقتصاد و سیاست روی ریل منطق و عقلانیت بیافتد؟ اینها که گفتم هیچکدام در حوزه اختیار تو نیست و کسی دیگر تصمیم گیرنده است. بی خود به خود زحمت ندهید و در باغ سبز به مردم و جوانان نشان ندهید. تنها زمانی می توان بااطمینان پای صندوق رای حاضر شد که اصل نظام جمهوری اسلامی به رفراندوم گذاشته شود و بعد از 35 سال که تقریبا دو نسل عوض شده است ملت نظر خود را نسبت به اصل حاکمیت بیان کنند و سپس قوانین ناکارامد و ارتجاعی قانون اساسی بازنگری شود و ملت بدانند در چه مسیری می خواهند گام بردارند. بااین شکل از حاکمیت یقینا هیچ اصلاحی در کشور بوجود نمی اید. نه تو بالاتر از خاتمی و هاشمی هستی و نه توان مدیریتی و مقبولیت اجتماعی بیشتری داری. حضور و تایید تو و عارف در انتخابات برای جمع تعدادی رای بیشتر برای مقبولیت خامنه ای است و بس. اگر می خواهی به ملت و خون شهدای این کشور خدمتی بکنی بیا و با یک بیانه جذاب و منطقی خودت را کنار بکش تا انشائ الله در اینده نزدیک شاهد برچیده شدن حاکمیت زر و زور و تزویر در کشور باشیم.
                            شما تصور میکنید تغییر نظام (اون هم حکومت دینی!!)به این راحتیه؟؟؟ اگر قرار باشه جنگ و درگیری بشه میدونی چی به سر من و شما میاد؟؟؟
                            آقای عارف و روحانی کناره گیری کنند چه افرادی خوشحال می شوند و چه افرادی ناراحت و دلسرد می شوند؟؟؟؟ آیا شما حکومت و گروه مناسبی سراغ دارید که جایگزین حکومت فعلی بشود؟؟؟(من نمیگم این حکومت خوبه هااا!!!! اما اول باید ببینیم در شرایط فعلی گروه مناسبی برای جایگزینی این حکومت وجود داره یا نه؟؟؟)
                            آیا در دولت های سازندگی و اصلاحات و دولت احمدی نژاد با وجود یکسان بودن حکومت، اوضاع مالی و فرهنگی و ... مردم یکسان بود؟؟؟

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

در اصل توسط محمدیان پست شده است View Post
                              شما تصور میکنید تغییر نظام (اون هم حکومت دینی!!)به این راحتیه؟؟؟ اگر قرار باشه جنگ و درگیری بشه میدونی چی به سر من و شما میاد؟؟؟
                              آقای عارف و روحانی کناره گیری کنند چه افرادی خوشحال می شوند و چه افرادی ناراحت و دلسرد می شوند؟؟؟؟ آیا شما حکومت و گروه مناسبی سراغ دارید که جایگزین حکومت فعلی بشود؟؟؟(من نمیگم این حکومت خوبه هااا!!!! اما اول باید ببینیم در شرایط فعلی گروه مناسبی برای جایگزینی این حکومت وجود داره یا نه؟؟؟)
                              آیا در دولت های سازندگی و اصلاحات و دولت احمدی نژاد با وجود یکسان بودن حکومت، اوضاع مالی و فرهنگی و ... مردم یکسان بود؟؟؟
                              دوست گرامی تفاوت دیدگاه من با شما در این است که بنظر من این حاکمیت ( بقول شما دینی) در همه عرصه ها ناکارامدیش باثبات رسیده و دیگر چیزی برای عرضه به مردم و ادامه راه ندارد بجز سرکوب و اعمال خشونت که ان هم قطعا جواب نمی دهد. در طول تاریخ اسلام حکومت های دینی کم نبوده اند که همگی به فساد و درنده خویی دچار شدند و اسیب های فراوانی به اعتقادات مردم مسلمان وارد کردند و خونهای بناحقی را بر زمین ریختند و بالاخره نابود شدند و جز ننگ وعار در تاریخ برایشان نمانده است. نمونه های بارش بنی امیه و بنی عباس و خاندان ابوسفیان . بنابراین هرکسی که بیاید و قدری به بقای بیشتر حاکمیت کمک کند آب در هاون کوبیده است و نه تنها مشکلی حل نمی شود. بلکه در دراز مدت مشکلات حادتر و پیچیده تر خواهند شد.پس در یک روند منطقی چنین بنظر می اید که با ادامه این وضع اگر فشار دلسوزان کشور که هنوز حرفشان در میان ملت شنونده دارد به راس حاکمیت بیشتر شود بالاخره مجبور می شوند به خواست ملت به رفراندوم تمکین کنند و خود را از مسئولیت کنار بکشند و ملت تصمیم نهایی رابگیرند. من شخصا با تغییر به شکل انقلابی مجدد و سقوط حاکمیت که منجر به خونریزی و کشتار شود شدیدا مخالفم و ترجیح می دهم با کمی تعقل که در سیستم رهبری بروز کند شخصا در پیشگاه خداوند وملت ایران از اسیب هایی که به کشور وارد کرده است عذر تقصیر بخواهد و کناره گیری کند.انوقت انسانهای فرهیخته و دلسوزان واقعی ملت به میدان می ایند و ساختارهای بناحق چیده شده را از بین برده و ساختارهای جدید منطبق با عقلانیت و کارامدی و علمی را جایگزین خواهند نمود. اما در قالب همین شکل حکومت اطمینان دارم که هیچ وقت ملت روی سعادت نمی بینند.

نظر

• جعفری
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 193

متاسفانه
                                دراین شرایط که فشار گروههای تند رو حاکم هرروز افزایش میا بد
                                در شرایطی که اصولگرایان برتمام قسمتهای کشور حاکم هستند
                                در شرایطی که قبل از انتخابات رهبر میگوید سیاستهای خارجی کلی نظام در دست اوست
                                در شرایطی که تفاهم هسته ای در اختیار ریس جمهور نیست
                                ودر شرایطی که هر سخن مخالفی بشدید ترین شکل ممکن سرکوب میشود
                                کسی مثل هاشمی وخاتمی خانه نشین شده اند
                                کسانی مثل موسوی وکروبی در حصر به سر میبرند
                                هیچ کاری از دست اصلاح طلبان بر نخواهد امد بنابر این عارف وروحانی ممکن است خود قربانی شوند
                                شاید در بین اصولگرایان در چنین شرایطی ولایتی از همه مناسب تر باشد که البته فکر نمیکنم بتواند رای بیاورد

نظر

در حال کار...
                                X