شنیده ها از این ور ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس تبریز
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 464

دوست عزیزم ایرانیت خبری نداریم تلفن ها را برنمیدارند ظاهرا بسته است بعد از انتخابات باید دید چه بر سر ایرانیت میاید ولی دوستان شنیده های تازه از پالایشگاه تهران حاکی از ارسال پیش بینی سود سال 92 به میزان دوازده هزار تومن حکایت داشت که چندی پیش آقای مالمیر دوباره ایراد گرفته و عودت داده گفته شده که رابطه فیمابین شکرآب شده و پالایشگاه تهران اعلام کرده تا مجمع شرکت دیگر هیچ گونه گزارش نخواهد داد و برادر مالمیر هم تهدید به اخراج شرکت از فرابورس گرفته قبلا هم من این موضوع را گفتم که پالایشگاه تهران ظاهرا قراره از فرا بورس بره که دوستان جدی نگرفتند به هر حال این بار با پرس و جو از امور سهام شرکت به نتایجی خواهید رسید
    در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

همشهری و استاد عزیز خبری هم اگر از لاوان دارید دریغ نکنید
      گویا لاوان هم 88 تومن اعلام کرده که بورس قبول نکرده و برگشت زده

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
        دوست عزیزم ایرانیت خبری نداریم تلفن ها را برنمیدارند ظاهرا بسته است بعد از انتخابات باید دید چه بر سر ایرانیت میاید ولی دوستان شنیده های تازه از پالایشگاه تهران حاکی از ارسال پیش بینی سود سال 92 به میزان دوازده هزار تومن حکایت داشت که چندی پیش آقای مالمیر دوباره ایراد گرفته و عودت داده گفته شده که رابطه فیمابین شکرآب شده و پالایشگاه تهران اعلام کرده تا مجمع شرکت دیگر هیچ گونه گزارش نخواهد داد و برادر مالمیر هم تهدید به اخراج شرکت از فرابورس گرفته قبلا هم من این موضوع را گفتم که پالایشگاه تهران ظاهرا قراره از فرا بورس بره که دوستان جدی نگرفتند به هر حال این بار با پرس و جو از امور سهام شرکت به نتایجی خواهید رسید
        ایرانیت خیلی وقته که تعطیله.
        وزن ایرانیت توی دارایی مالکانش اونقدر نیست که حواسشون بهش باشه.

کلا بیخیالش بشید
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بورس تبریز
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 464

آتا عزیز کلا بهتون عرض میکنم پتروشیمی و علی الخصوص پالایشگاهی ها امسال سود ده سوده هستند معدنی ها هم خوب هستند نگاه به نوسانات کوتاه مدت نکنید حالا شرکتی گزارش میده و بورس برمیگردونه مربوط به مالمیر است پالایشگاه تهران تا حالا 6 بار گزارش فرستاده مالمیر گیر داده آخریش 11 فروردین بوده که عودت داده خب پول تو جیبی میخواد این بابا ناقابل سیصد میلیون نومن !!!

نظر

• کریم مهدوی
            عضو فعال
            • May 2012
            • 813

همشهری عزیز
            جناب بورس تبریز
            سهام های خودرویی رو چطور می بینید؟

یاشا
            تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• بورس تبریز
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 464

سهام خودرویی ها دوست عزیز تو قیمتهای خوب برای خرید هستند سایپا 300 تومنی حالا شده 900 ریال یا ایران خودرو و یا زامیاد و ... امید داشتم تو مذاکرات 5+1 یک افقی از توافقات ولو کوچک میدیدم ولی این طور نشد تحریمها به قدرت خودشان هستند و حتی ال نود دنده ایی هم قطعاتش تموم شده و تولید نمیشه خودرویی ها با این وضعیت تولید و افزایش هزینه های تولیدی به سوی زیان ده شدن بیشتر میروند و فکر میکنم زمان خواهد برد تا بتونن به سود برسند آن زمانی که تحریمهای بانکی برداشته شود و شرکتهای خارجی طرف قرارداد با خودروسازان داخلی بتوانند به راحتی باز صادرات داشته باشند اون وقت امید به افزایش قیمت سهام وجود خواهد داشت

نظر

• ابشار
                عضو فعال
                • Apr 2013
                • 1426

جناب بورس تبریز بازم شما نسبت بما رانتت فوق العاده بالاست خبری از فایرا بما بده پول بلوکه شده ومتشکرم

نظر

• بورس تبریز
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 464

متاسفانه از فایرا هیچ خبری ندارم لطفا وارد این جور سهمها نشوید من خودم شخصا رو همچین سهمهایی گیر کردم و اخیرا روی کابل سازی تک چند ماهی است تو صف فروش هستم بازار با پتروشیمی و پالایشگاهی و از فردا با افزایش و شروع قیمتهای جهانی فلزات شدیدا" معدنی ها اضافه خواهند شد علی الخصوص ملی مس و زرین معدن که جلوتر تعدیل داره ( آتا عزیز چطوری ؟)

نظر

• بورس تبریز
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 464

دارویی ها هم استارت خواهند زد بچه ها پخش البرز تو منفی بخرید نگه دارید معدنی ها هیچ گاه فراموش نشود

نظر

• بورس تبریز
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 464

بچه ها مواظب باشید ظاهرا" این بار هم هلدینگ خلیج فارس شاید معامله نشود تا زمانی که سهامهای متوقف باز نشوند و نقدینگی آزاد نشود شاید عرضه هلدینگ موفق آمیز نشود شنیده شده همان 9000 ریال دوباره عرضه خواهد شد

نظر

• iran1400up
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 47

متاسفانه از فایرا هیچ خبری ندارم لطفا وارد این جور سهمها نشوید من خودم شخصا رو همچین سهمهایی گیر کردم و *******اخیرا روی کابل سازی تک چند ماهی است تو صف فروش هستم******* بازار با پتروشیمی و پالایشگاهی و از فردا با افزایش و شروع قیمتهای جهانی فلزات شدیدا" معدنی ها اضافه خواهند شد علی الخصوص ملی مس و زرین معدن که جلوتر تعدیل داره ( آتا عزیز چطوری ؟)
                        منهم مثل شما گرفتار کابل تک شده ام؛ آیا از زمین 10 هکتاری آن در اراک خبری ندارید؟

نظر

• بورس تبریز
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 464

یک مقدار از زمینها به بانک تجارت داده شده که زیانهای شرکت هم مرتفع شد ظاهرا" امسال هم دوباره 700 ریال زیان محقق کرده بهتر بود این شرکت به جای کابل سازی کیک و کلوچه میزد شاید وضعش بهتر از اینها بود

- - - Updated - - -

یک مقدار از زمینها به بانک تجارت داده شده که زیانهای شرکت هم مرتفع شد ظاهرا" امسال هم دوباره 700 ریال زیان محقق کرده بهتر بود این شرکت به جای کابل سازی کیک و کلوچه میزد شاید وضعش بهتر از اینها بود

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

متاسفانه از فایرا هیچ خبری ندارم لطفا وارد این جور سهمها نشوید من خودم شخصا رو همچین سهمهایی گیر کردم و اخیرا روی کابل سازی تک چند ماهی است تو صف فروش هستم بازار با پتروشیمی و پالایشگاهی و از فردا با افزایش و شروع قیمتهای جهانی فلزات شدیدا" معدنی ها اضافه خواهند شد علی الخصوص ملی مس و زرین معدن که جلوتر تعدیل داره ( آتا عزیز چطوری ؟)
                            بورس تبریز عزیز منظورتون آتا منو میگید؟!! :-/

نظر

• بورس تبریز
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 464

بلی چناب آتا دور تا دور سلام من را بپذیرید دوستان عزیز فعلا چند تا سهم که از الان با توجه به شرایط بازار میتونه سود خوبی توش باشه براتون معرفی میکنم البته مطمئنم که شما هم تحت نطر دارین 1- مپنا( معامله عمده ) 2- سرمایه گذاری پتروشیمی( رشد عالی زیر مجموعه ) 3- پخش البرز( تعدیل دوباره سود ) 4- لاستیک بارز ( تعدیل سود ) 5- زرین معدن آسیا( تعدیل سود و فروش عالی ) 6- ملی مس ایران ( محدوده قیمتی مناسب جهت خرید ) 7- کاغذ سازی کاوه ( شایعه افزایش 20 درصدی دوباره ) 8- کلیه پالایشگاهی ها 9- کلیه پتروشیمی ها 10 - ادامه این لیست را میتوانیم با کمک شما ادامه دهیم
                              و البته در مورد جواب دوست عزیزم در مورد قیمت 4000 ریالی وپترو باید بگم دور از انتظار نخواهد بود اگه تو سایتهای دیگر اشاره به این قیمت هست منم موافقم ولی کوتاه مدت 1600 ریال را به راحتی میبینم بعدش حتما " 2500 ریال

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

بورس تبریز شما استاد بنده هستید
                                شما بنده را می شناسید؟! ;;)
                                یا من شما را از نزدیک دیده ام؟! ;)

نظر

در حال کار...
                                X