دوست عزیزم ایرانیت خبری نداریم تلفن ها را برنمیدارند ظاهرا بسته است بعد از انتخابات باید دید چه بر سر ایرانیت میاید ولی دوستان شنیده های تازه از پالایشگاه تهران حاکی از ارسال پیش بینی سود سال 92 به میزان دوازده هزار تومن حکایت داشت که چندی پیش آقای مالمیر دوباره ایراد گرفته و عودت داده گفته شده که رابطه فیمابین شکرآب شده و پالایشگاه تهران اعلام کرده تا مجمع شرکت دیگر هیچ گونه گزارش نخواهد داد و برادر مالمیر هم تهدید به اخراج شرکت از فرابورس گرفته قبلا هم من این موضوع را گفتم که پالایشگاه تهران ظاهرا قراره از فرا بورس بره که دوستان جدی نگرفتند به هر حال این بار با پرس و جو از امور سهام شرکت به نتایجی خواهید رسید
شنیده ها از این ور ...
Collapse
X
-
در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postدوست عزیزم ایرانیت خبری نداریم تلفن ها را برنمیدارند ظاهرا بسته است بعد از انتخابات باید دید چه بر سر ایرانیت میاید ولی دوستان شنیده های تازه از پالایشگاه تهران حاکی از ارسال پیش بینی سود سال 92 به میزان دوازده هزار تومن حکایت داشت که چندی پیش آقای مالمیر دوباره ایراد گرفته و عودت داده گفته شده که رابطه فیمابین شکرآب شده و پالایشگاه تهران اعلام کرده تا مجمع شرکت دیگر هیچ گونه گزارش نخواهد داد و برادر مالمیر هم تهدید به اخراج شرکت از فرابورس گرفته قبلا هم من این موضوع را گفتم که پالایشگاه تهران ظاهرا قراره از فرا بورس بره که دوستان جدی نگرفتند به هر حال این بار با پرس و جو از امور سهام شرکت به نتایجی خواهید رسید
وزن ایرانیت توی دارایی مالکانش اونقدر نیست که حواسشون بهش باشه.
کلا بیخیالش بشیدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
آتا عزیز کلا بهتون عرض میکنم پتروشیمی و علی الخصوص پالایشگاهی ها امسال سود ده سوده هستند معدنی ها هم خوب هستند نگاه به نوسانات کوتاه مدت نکنید حالا شرکتی گزارش میده و بورس برمیگردونه مربوط به مالمیر است پالایشگاه تهران تا حالا 6 بار گزارش فرستاده مالمیر گیر داده آخریش 11 فروردین بوده که عودت داده خب پول تو جیبی میخواد این بابا ناقابل سیصد میلیون نومن !!!در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
همشهری عزیز
جناب بورس تبریز
سهام های خودرویی رو چطور می بینید؟
یاشاتو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
-
سهام خودرویی ها دوست عزیز تو قیمتهای خوب برای خرید هستند سایپا 300 تومنی حالا شده 900 ریال یا ایران خودرو و یا زامیاد و ... امید داشتم تو مذاکرات 5+1 یک افقی از توافقات ولو کوچک میدیدم ولی این طور نشد تحریمها به قدرت خودشان هستند و حتی ال نود دنده ایی هم قطعاتش تموم شده و تولید نمیشه خودرویی ها با این وضعیت تولید و افزایش هزینه های تولیدی به سوی زیان ده شدن بیشتر میروند و فکر میکنم زمان خواهد برد تا بتونن به سود برسند آن زمانی که تحریمهای بانکی برداشته شود و شرکتهای خارجی طرف قرارداد با خودروسازان داخلی بتوانند به راحتی باز صادرات داشته باشند اون وقت امید به افزایش قیمت سهام وجود خواهد داشتدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
متاسفانه از فایرا هیچ خبری ندارم لطفا وارد این جور سهمها نشوید من خودم شخصا رو همچین سهمهایی گیر کردم و اخیرا روی کابل سازی تک چند ماهی است تو صف فروش هستم بازار با پتروشیمی و پالایشگاهی و از فردا با افزایش و شروع قیمتهای جهانی فلزات شدیدا" معدنی ها اضافه خواهند شد علی الخصوص ملی مس و زرین معدن که جلوتر تعدیل داره ( آتا عزیز چطوری ؟)در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
دارویی ها هم استارت خواهند زد بچه ها پخش البرز تو منفی بخرید نگه دارید معدنی ها هیچ گاه فراموش نشوددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
بچه ها مواظب باشید ظاهرا" این بار هم هلدینگ خلیج فارس شاید معامله نشود تا زمانی که سهامهای متوقف باز نشوند و نقدینگی آزاد نشود شاید عرضه هلدینگ موفق آمیز نشود شنیده شده همان 9000 ریال دوباره عرضه خواهد شددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postمتاسفانه از فایرا هیچ خبری ندارم لطفا وارد این جور سهمها نشوید من خودم شخصا رو همچین سهمهایی گیر کردم و *******اخیرا روی کابل سازی تک چند ماهی است تو صف فروش هستم******* بازار با پتروشیمی و پالایشگاهی و از فردا با افزایش و شروع قیمتهای جهانی فلزات شدیدا" معدنی ها اضافه خواهند شد علی الخصوص ملی مس و زرین معدن که جلوتر تعدیل داره ( آتا عزیز چطوری ؟)
نظر
-
یک مقدار از زمینها به بانک تجارت داده شده که زیانهای شرکت هم مرتفع شد ظاهرا" امسال هم دوباره 700 ریال زیان محقق کرده بهتر بود این شرکت به جای کابل سازی کیک و کلوچه میزد شاید وضعش بهتر از اینها بود
- - - Updated - - -
یک مقدار از زمینها به بانک تجارت داده شده که زیانهای شرکت هم مرتفع شد ظاهرا" امسال هم دوباره 700 ریال زیان محقق کرده بهتر بود این شرکت به جای کابل سازی کیک و کلوچه میزد شاید وضعش بهتر از اینها بوددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postمتاسفانه از فایرا هیچ خبری ندارم لطفا وارد این جور سهمها نشوید من خودم شخصا رو همچین سهمهایی گیر کردم و اخیرا روی کابل سازی تک چند ماهی است تو صف فروش هستم بازار با پتروشیمی و پالایشگاهی و از فردا با افزایش و شروع قیمتهای جهانی فلزات شدیدا" معدنی ها اضافه خواهند شد علی الخصوص ملی مس و زرین معدن که جلوتر تعدیل داره ( آتا عزیز چطوری ؟)
نظر
-
بلی چناب آتا دور تا دور سلام من را بپذیرید دوستان عزیز فعلا چند تا سهم که از الان با توجه به شرایط بازار میتونه سود خوبی توش باشه براتون معرفی میکنم البته مطمئنم که شما هم تحت نطر دارین 1- مپنا( معامله عمده ) 2- سرمایه گذاری پتروشیمی( رشد عالی زیر مجموعه ) 3- پخش البرز( تعدیل دوباره سود ) 4- لاستیک بارز ( تعدیل سود ) 5- زرین معدن آسیا( تعدیل سود و فروش عالی ) 6- ملی مس ایران ( محدوده قیمتی مناسب جهت خرید ) 7- کاغذ سازی کاوه ( شایعه افزایش 20 درصدی دوباره ) 8- کلیه پالایشگاهی ها 9- کلیه پتروشیمی ها 10 - ادامه این لیست را میتوانیم با کمک شما ادامه دهیم
و البته در مورد جواب دوست عزیزم در مورد قیمت 4000 ریالی وپترو باید بگم دور از انتظار نخواهد بود اگه تو سایتهای دیگر اشاره به این قیمت هست منم موافقم ولی کوتاه مدت 1600 ریال را به راحتی میبینم بعدش حتما " 2500 ریالدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
نظر