آتا عزیز من هیچ وقت در حد استادی نبودم ما همگی دوستان همدیگر هستیم و افتخار داریم صادقانه به همدیگر کمک کنیم باعث افتخار آشنایی با همه دوستان و جنابعالی هستم ممونم از شما
شنیده ها از این ور ...
Collapse
X
-
در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
-
دوستان عزیز با سلام میبینم سر این خلیج فارس همه گیج و سردرگم هستید البته بورس همه را گیج کرد من که گفتم معامله باطل چون خریدار تو 8000 ریال نبود ولی با اعلام وقت اضافه و مکاتبات بین خصوصی سازی و عوامل حقوقی به قیمتی خوب 7500 ریال معامله شده کاری نداریم که چه تعداد عرضه شده و حجم مبناش چقدره ولی برای یک تصمیم قوی و اراده محکم خدمتتان عرض میکنم اولا رو شبندر هم یادتون باشد معامله کنسل و روی قیمتهای پایین معامله شد ولی همین قیمت پایین باز دو تا منفی خورد و بعدش پله پله با گامهای راسخ الان به 7000 ریال رسیده پالایشگاه لاوان مدیر عامل تو قیمت 3000 ریال میگفت گرونه تا 8000 ریال بالا رفت و الان با تعدیل و ... ببینید چند باز میشه یه عده مینشینند خیال بافی میکنند اون طور که من از سایر دوستان کارگزای خبر دار شدم اکثر حقوقی ها خریدار سهم بودند حقیقی ها مشارکتشون کمتر از 20 درصد بوده ( البته رقم تخمینی است ) اونم به خاطر جو گیر شدن این سهم بود خیلی خوب این بورس و خصوصی سازی فیلم بازی کرد من خودم دوستام وقتی دیدند رو 8000 ریال کسی خریدار نیست و استقبال نشد رفتند مپنا - شپنا - شبندر خریدند ولی بعد که دیدند وقت اضافه 7500 ریال همه جمع شد و استقبال کردند که کار از کار گذشته بود متاسفانه اکثر کارگزاری در مقابل وجه نقد و موجودی سهم را میفروخنتند و از اعتبار و فروش فردای سهم خبری نبود نمیخوام زیاد وقتتان را بگیرم حقیقی ها اون جور که من شنیدم 18 درصد خرید کردند تا چند روز دیگه شنیده شده سهم خواهد بست برای تعدیل و ارائه گزارش ( از بچه های کارگزار عرضه کننده شنیدم ) ضمنا یکی از دوستان تو خصوصی سازی گفته که این هلدینگ چند تا زیرمجموعه داره که انشالله در آینده خواهید دید هر زیرمجموعه برای خودش قیمت هم سهمش 7500خواهد بود واعتقاد داشت انشالله بعد از انتخابات این سهم قیمتش به بالای 20000ریال برسد . دوستان خواهند دید دم انتخابات این هم یک هدیه خواهد بود از طرف دولت به بازار سهام دوستان باید صبور باشند و از عرضه های قبلی شبندر - شاوان - شرانل - و ... درس بگیرند اسم این سهم هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس است و هزار مزیت دیگردر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
دوستان عزیز شنیده شده زرین معدن آسیا احتمالا برای یک تعدیل دیگه خواهد بست و بعد از اون قراره یه افزایش سرمایه 150 درصدی بدهد وضعیت این شرکت خیلی خوبه دوستان تحقیق کننددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
امروز صبح زنگ زدم هر چي لعن و نفرين بود به اين مارگير و هاموني و خواجه نصير و زهر مارا دادم بدبخت منشي نميدونست چي بگه از فست فود هاش و رانتهاش و رشوه هايي كه ميگيره به هر حال جاتون خالي همه را زدم به هم دوستان اگه تا پنجشنبه گزارش نزنن از شنبه تلفن پيچ و هرچي لعن و نفرين باشه سر اين هاموني و مالگير و ... بدن تا اونا به خودشون بيان كه اوني كه فرض ميكنه خودشه با جد آبادش 6 ماه سهم را بسته ميگه جهت جلوگيري از ضررو زيان سهامداران بستيم آخه اگه به فكر سهامدارا بودي صدرا را ميبستي تا از 400 ريال نپره به 4000 ريال تا همه را به خاك سياه بنشونه اگه به فكر سهامداران هستي حداقل اين پيام و آزمايش و گازلوله و فارسيت دورود و پارس قوطي و ... باز كن اگه به فكر سهامداران هستي غلط كردي هستي برو نمادها را بازكن خودتيدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
بهترين پيامك براي بورس در يك جمله كوتاه :
شكوفايي بورس در سايه اتحاد سهامداران جز براي احقاق حقوق خود و تحقق شعاير( حماسه اقتصادي ) با درخواست بركناري دزدان بورسي همچون مالمير و ...
انشالله روز شنبه دوستان و عزيزان تمامي سايتهاي تحليلي تصميم گيري در مورد روز و نحوه اجتماع مقابل سازمان بورس و برهم زدن نمايشگاه بورس و غافلگير كردن تمامي افرادي كه باعث عدم بازگشايي نماد سهامهاي متوقفه تو اين مدت شدند همانند مالمير - خواجه - هاموني و ... در نمايشگاه ( انشالله خودمان افراد فوق الذكر را در نمايشگاه ديديم يه كشتي كج باهاشون ميگيريم ) و بردن آبروي اين افراد به عنوان اخلالگران و مفاسدان بورسي در نمايشگاه و رسانه ايي كردن اين موضوع دوستان عزيز با نزديك بودن زمان انتخابات اگه صداي ما بلند تر باشد مسئولان رده بالا اين افراد را سريعا تعويض خواهند كرد انشاللهدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
پمپ سازي ايران ( تپمپي ) را دريابيد،هفته آتي آغاز حركتش است با هدف 100 درصدي رشد.
1- از نظر بنيادي قوي
2-با p/e پايين
3- سود نقدي بالا
4-نيز در كف قيمت 5 ساله
5- جزء سهامي كه تاكنون رشد قيمتي در دو سال اخير نداشته.
6-بزرگترين و منحصر به فرد ترين سهم در زمينه پمپ در ايران و بزرگترين صنعت و فروش پمپ در كشور با نمايندگي هاي فروش شرياني بسيار در كشور.
اولين قدم رشد هفته آتي با بازگشايي نمادش در يكشنبه يا دوشنبه ، روز بازگشايي سهم تنها فرصت ورود به سهم.
نظر
-
سلام دوستان عزيز بسيار بسيار متاسفم از سهامداران جز عزيز اين شركت كه واقعا در حقشان اجحاف شده يكي از دوستان در بورس كه خودش سهامدار اين شركت ميباشد و 150 سهم بيشتر ندارد و از شانس بد واقعا مستحق است و يك معلم ميباشد امروز به امور سهام اين شركت زنگ زدند و اوضاع اين شركت را جويا شدند شخصي كه پشت سيم بود خود را آقاي ترابي امور سهام اين شركت معرفي كرد ايشان گفتند كه چند بار گزارش به بورس ارائه شده ولي هر بار با تغيير قيمت ما مواجه شديم و بورس دوباره گزارش جديد خواسته اين اواخر هم گزارش حسابرسي شده سود را تكميل و دست بازرس ميباشد حالا بورس كي و چند باز كنند خبري نداريم و به شدت از بسته بودن نماد ناراحت بودند در كل ايشان غير مستقيم اشاره داشتند كه عوامل بورس باعث متوقف ماندن اين سهم هست دوستان عزيز من واقعا متعجبم كه اگر اين مشكل براي كل پالايشگاهي است پس چرا شبندر و شپنا را نميبندند ؟ آيا اين دو سهم حسابشون از شتران و شاوان و شراز و شبريز جداست ؟ اگر دوستان تمامي سايتهاي تحليلي يكپارچه باشند و از مديران اين سايتها هم ازشون كمك خواسته شود مثلا در جهت منافع سهامداران جز صفحه اول سايت خودشون را به اين عنوان اختصاص دهند ( سهامهاي متوقف بورس را بازگشايي كنيد ) فكر كنم اين هم يكي از راههاي خوبي ميباشد تا در آستانه نمايشگاه دزديهاي بورسي اين بنر تبليغي به عنوان اعتراض سهامداران به گوش مسئولين برسد فلذا خواهشمنديم از دوستان در اين جهت از سايتهاي پربيننده همانند سايت بورسي و ساير سايتهايي كه به هر حال امروز ميتونن مردمي بودن خود را ثابت كنن و واقعا در جهت منافع اين سهامداران جز باشند انشاللهدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
دوستان به اطلاع ميرساند :
با توجه به درخواست سهامداران از مديران سايتهاي بورسي جهت اعلام صداي سهامداران به گوش مسئولين سايت وزين بورسي دات كام در صفحه نخست خود اقدام به ايجاد بنر بازگشايي نمادها كرده اند فلذا از تمامي دوستان اين سايت و سايتهاي ديگر خواهشمنديم اين حركت خوب و خداپسندانه را به اطلاع مديران سايتها برسانند از سايت وزين بورسي دات كام و مديريت محترم اين سايت به عنوان اولين سايت مردمي كه قدم اول را در اين كار گذاشتند كمال قدرداني و تشكر را داريمدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
شرانل امروز خوب مبارزه کرد ظاهرا به غیرت تامین اجتماعی خورده دوستان با بازگشایی پالایشگاهی ها و اوج گرفتن قیمتها اون وقت خواهید فهمید که 11200 ریال در مقابل 12000 ریال بیشتر یا کمتر شبندر با سود 750 ریال یا 35000 ریال شپنا یا 500000 ریال شتران و یا ... چیزی نیست فقط باید حوصله داشت و سهامداری کرددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postامروز به شرانل های قبلی اضافه شد . با توجه به اخبار بورس تبریز قوت قلب گرفتم.در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
دوستان اطلاع دارند ساعت چند این مارگیر گزارشها را میزنه کدال ؟ یا مونده برای فردا ؟ یا بدون کدال فردا باز میکنن ؟در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
در آستانه عرضه پتروشیمی جم و هلدینگ نفت وگاز تامین که هر دو مال تامین اجتماعی است اگر تامین اجتماعی نتونه نفت ایرانول را به قیمتهای بالای 12000 ریال برسونه اون وقت با دیدگاهی که سهامداران نسبت به این دو تازه وارد دارن شپاس و شرانول استقبال خوبی از این دو نخواهد شد و با تحریم سهامداران مواجه خواهند شد .در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
نظر