شنیده ها از این ور ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس تبریز
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 464

بابا این پست ما هم که خاک خورده ولی یه چیز یادگاری اینجا مینویسم میذارم این پستم خاک بخوره به وقتش از زیر خاک برش میدارم میگم ببینید کی این حرفها را گفتم ؟؟؟

3 تا سهم شايد 10000 ريال را ببيند كربن ايران - پست بانك - كاغذ كاوه
    در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• mehdi2000
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 115

سلام جناب بورس تبریز
      پس تو چکاوه همسفر هستیم بنظر من این سهم امسال پدیده خواهد شد باید سهامداری کرد

نظر

• بورس تبریز
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 464

من 20000 سهم چکاوه هدیه مادر بزرگم به من !!! قیمت 4450 ریال دارم فکر کنم سال پیش مهر خریده بودم درست یادم نیست همین جوری مونده اون زمان بحث ماشین آلات جدید و شروع به خط جدید بود که به نعویق افتاده و ظاهرا تازگیها این خط جدید شروع به کار کزده منتظر سود 1200 ریالی این سهم هستیم سال دیگه فراتر از 1500 ریال سود داره سهم کم تعداد است فقط نقد شوندگی اش مشکل سهم است
        شکربن که قبلا توضیحاتش در پست کربن ایران مفصل دادم
        پست بانک هم دوستان خوب میدونن اولا پترویمی خلیج فارس داره اگه بخواد اونها را بفروشه حدود 15000 ریال سود خوبی نصیبش میشه و تعدیل 200 درصدی اگه نفروشه سود سهام خوبی میگیره تعدیل بالای 20 درصدی اصلا اینها به کنار افزایش سرمایه 400 درصدی تیر ماه جهت جلوگیری از تقلیل رتبه پست بانک به موسسه الزامی است تا تیر ماه حتما باید افزایش بدهند سهم حدودا باید تا قبل از افزایش 10000 ریال باشه
        به همین راحتی و ساده 0:-)

نظر

• کامل
          عضو فعال
          • Apr 2013
          • 558

شبریز را با دید یکساله بخرید , عالیه .

نظر

• بورس تبریز
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 464

شبریز برای سود خوب بسته است

نظر

• بورس تبریز
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 464

بچه ها لیزینگ خودرو غدیر چطوره ؟

نظر

• بچه کف بازار
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 461

ممنون از بورس تبریز عزیز برای راه اندازی تاپیک پی گیری نمادهای بسته من پولم توی سخت آژند بلوکه شده بود نزدیک 8 ماه توی اون تاپیک مطرح کردم باز شد ممنون از شما برای پی گیری تون برای گرفتن حق
                بعضی موقعه ها واقعا به این حرف حق گرفتنیه نه دادنی ایمان میارم

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3050

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
                  من 20000 سهم چکاوه هدیه مادر بزرگم به من !!! قیمت 4450 ریال دارم فکر کنم سال پیش مهر خریده بودم درست یادم نیست همین جوری مونده اون زمان بحث ماشین آلات جدید و شروع به خط جدید بود که به نعویق افتاده و ظاهرا تازگیها این خط جدید شروع به کار کزده منتظر سود 1200 ریالی این سهم هستیم سال دیگه فراتر از 1500 ریال سود داره سهم کم تعداد است فقط نقد شوندگی اش مشکل سهم است
                  شکربن که قبلا توضیحاتش در پست کربن ایران مفصل دادم
                  پست بانک هم دوستان خوب میدونن اولا پترویمی خلیج فارس داره اگه بخواد اونها را بفروشه حدود 15000 ریال سود خوبی نصیبش میشه و تعدیل 200 درصدی اگه نفروشه سود سهام خوبی میگیره تعدیل بالای 20 درصدی اصلا اینها به کنار افزایش سرمایه 400 درصدی تیر ماه جهت جلوگیری از تقلیل رتبه پست بانک به موسسه الزامی است تا تیر ماه حتما باید افزایش بدهند سهم حدودا باید تا قبل از افزایش 10000 ریال باشه
                  به همین راحتی و ساده 0:-)

باسلام وعرض ادب

مادر بزرگ خوبی داری ............... رحمت خداوندی مشمول پدربزرگتان باد ...............

ولصنم ................... :D

نظر

• بورس تبریز
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 464

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                    ممنون از بورس تبریز عزیز برای راه اندازی تاپیک پی گیری نمادهای بسته من پولم توی سخت آژند بلوکه شده بود نزدیک 8 ماه توی اون تاپیک مطرح کردم باز شد ممنون از شما برای پی گیری تون برای گرفتن حق
                    بعضی موقعه ها واقعا به این حرف حق گرفتنیه نه دادنی ایمان میارم
                    از جناب آقای جمالی مدیریت سایت تشکر کنید

نظر

• بورس تبریز
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 464

من فکر میکنم بازار روی لیزینگ خودرو غدیر اشتباه کرده این سهم به مجمع نرفت بلکه مجمع به حد نصاب نرسید مجمع مونده برای دوازدهم خرداد که دهم خرداد بسته میشه برای تقسیم سود نقدی در ضمن سودها را هم شهریور ماه پرداخت میکند امسال هم 220 ریال سود با پوشش سه ماهه 50 درصد !!!! حالا چرا حقوقی این سهم را منفی کرد جای سوال است برام ؟؟؟؟

نظر

• بورس تبریز
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 464

بابا این پست ما هم که خاک خورده ولی یه چیز یادگاری اینجا مینویسم میذارم این پستم خاک بخوره به وقتش از زیر خاک برش میدارم میگم ببینید کی این حرفها را گفتم ؟؟؟

گفتم بعد از مدتها این تاپیک را بیارم بالا یادتونه چی نوشته بودم ؟؟؟؟
                        چکاوه میشه 15000 ریال وپست داره میشه 10000 ریال نوبت شکربن است درسته بازی درمیاره ولی وقتی به سود بالای 2000 ریالی امسال فکر میکنم تازه میفهمم داره با په به ایی 2.5 معامله میشه !!!!! منتظر شکربن به این زودی زود هستیم :.thumbsupsmileyanim

نظر

• آسمان بورس
                          عضو جدید
                          • Aug 2013
                          • 6

قیمت های جهانی سرب و روی نوید روزها خوشی را برای فسرب فاسمین ؛ فرآور و کروی دارند
                          قیمت جهانی سرب 10 درصد از روری پیش افتاد

http://www.livedata.ir/

نظر

• بورس تبریز
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 464

ورود پست بانک را به جرگه 10000 ریال تبریک میگوییم

امروز فروش تمامی 25000 سهم پست بانک درست تو قیمت 10000 ریال و خرید شکربن 4400 ریال

کربن حالا نوبت توست گرچه تو این دو هفته میلیونی معامله میشی که حاکی از خبرهایی هست انشالله بعد از مجمع وپترو و تو شهریور شکربن را 10000 ریال خواهیم کرد با قدرت تمام

نظر

• بورس تبریز
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 464

سلام دوستان عزیز
                              صبح بخیر تبریک به دوستان بابت رای اعتماد مجلس به دولت تدبیر و امید علی الخصوص وزرای اقتصاد-نفت - صنعت و معدن - خارجه که کلیدهای اساسی برای یک دوره شکوفایی و تعامل و همچنین محرک جدید و موثر برای رشد بورس

دوستان نمیخواهم تبلیغ و تمجید سهمی بکنم فقط خواستم نظر همه شما را معطوف به سهامهای ذیل بکنم شنیده ها از ارائه گزارش غافلگیر کننده و خوب دارند
                              1- زرین معدن آسیا
                              2- سرمایه گذاری پتروشیمی
                              3- کربن ایران
                              4- سرما آفرین

البته انشالله شنبه خوب در پیش خواهد بود با سهامهایتان سهامداری کنید نه نوسان گیری

نظر

• شهروز
                                عضو جدید
                                • Aug 2013
                                • 19

فردا روز مهمی برای کربن است که با فدرت عمل کنه البته اگه نوسان گیرها بگذارند البته با این که فردا روزتسویه کارگزاریهاست احتمال زیاد فشار فروش بیشتر باشه سه شنبه و چهارشنبه میتونه مهم باشه

نظر

در حال کار...
                                X