شنیده ها از این ور ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس تبریز
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 464

باسلام دوستان عزیز
    اولا در مورد سهام شرانول متاسفانه آستان قدس با اون عرضه 50 میلیون سهمی که به بازار داد عملا شناور سهم را بسیار بالا آورد سهم هم افتاده دست یه عده نوسان گیر ولی خب طبق شنیده ها تعدیلش تو راهه میخواهند تا اون زمان یه عده خسته بشوند و از گردونه خارج بشوند
    دوما " شکربن به نظرم فردا مقاومت خواهد داشت به نظرم فردا اولین پله را باید سوار شد برای خرید شدوص که برا تعدیل بسته شایعه شده پسهند باز تعدیل داره
    سوما " طبق گفته های قبلی ام هنور از پالایشگاه تهران خبری نیست البته هست دوستان توافق نمیکنن هامونی میگه پایین اعلام کنید مدبر عامل هم 60000 ریال اولین پیش بینی میگه حالا تا کی این قضیه را کش میدهند خدا میدونه ولی خب این هم جنگ زرگری به نوع خودشه
    در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• بورس تبریز
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 464

البته من امروز خودم ساعت ده و نیم صبح زنگ زدم امور سهام شتران بعد از احوالپرسی یک آقایی گفت گزارش قرار بود امروز تکمیل بشه که نفرستادن معلوم هم نیست کی بفرستند خودمون هم والله نمیدانیم ولی بخدا از دست بورس و سهامدارا خسته شدیم و ... وقتی گفتم که شنیده شده از فرابورس فعلا بیندازن شما را بیرون با استقبال گفت بابا بیندازند مگه چیه این همه دنگ و فنگ داریم ما میکشیم و ...
      دوستان یعنی بورس با این شرکت و سازمان کثیفش این همه دمار از روزگار همه درآورده ؟ تو رو خدا این را برای من یکی تفهیم کنید البته من بارها بارها گفتم شتران ندارم ولی شما را به داوری میگیرم چطور دو تا سهم هم گروه یکی پالایشگاه تهران یکی پالایشگاه لاوان هر دو باز بشن یکی بعد از 8 روز بعدش به مدت 5 ماه بسته بمونه به خاطر ارائه اطلاعات و شفاف سازی تا خدای نکرده یهو سهامداران ( بخوانید سهامداران بدانید آقای ه. ح . م و ... ) ضرر تکنند یکی با سود 235 ریالی که خود مدیر عاملش من خودم خوندم تعجب کرده بودم از بازگشایی این سهم با این قیمت( 3722ریال ) و تا حالا 130درصد هم سود داده و هر روز بالا میره و یکی نیست بگه آخه با این سود و این قیمت آیا نیازی به ارائه اطلاعات و شفاف سازی نیست ؟ آخه تبعیض تا چه حد؟ اگه ما میگیم کد هاشون پر است و همشون دارن و به فکر فقط و فقط منافع شخصی خودشون هستن حالا یه عده میگن نه بابا اینها بچه مسلمون هستن حالا شما اسم اینها را چی میذارین ؟ ای مجلسیها ای قضات دادگستری بابا این بورس تحقیق و تفحص کامل میخواد بیایید ببینین اینجا چه خبره ؟ خاوری بخدا مقابل اینها جوجه است ببین چه میچاپن ملتو و به حلق میریزن ...ای که دلم پر است سکته نکنم خوبه

نظر

• کارآمد
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 315

سلام جناب بورس تبریز خوشحال شدم که دوباره مطلب می زنید
        حقیقتا این شتران اعصاب برامون نذاشته البته تعداد کمیه ولی از یه طرف صحبت از ارزندگی سهم و قیمتهای 40 تومن و 80 تومن و ایناست از طرفی دستمون به جایی بند نیست و پول خودمون هم تو دستمون نیست شب عیدی خدا لعنتشون کنه فقط همینو می تونم بگم کار دیگه ای از دستم برنمیاد متاسفانه

نظر

• Brother
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 193

بورس تبریز جان
          با سلام و عرض ارادت و خوشحال از بازگشت حضرتعالی
          فکر نمیکنید چون قیمت پائین زدند برای اینکه زیر سوال نرند دارند طولش میدن تا بلکه آبا از آسیاب بیفته. فکر کنید این را نمی بستند و قیمت مثل برق و باد به کم کم 30.000 تومن رسیده بود و صف خرید 100 میلیونی هم داشت، چطوری می تونستند این خراب کاریشون را جمع کنند؟
          طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• بورس تبریز
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 464

حالا فردایی مثل این معدنیها که گفتن بهره مالکانشو زیاد کردن و این حرفها کل گروه را خراب کردند مطمئن باشید فردا سر پالایشگاهیها هم همین بلا را میارند که جماعت بیاد این بندر عباسشو مثلا 2500ریال فروشنده بشه یا همون تهرانشو 75000 ریال فروشنده بشه یه چیزی هم دعاشون کنن که یکی اومد سهمشو خرید بابا اگه خانم مارگارت تاچر میدونست که تو بورس تهران چه جانورهایی هستن این دیوید کامرون را ول میکرد میومد اینها را میچسبید اینها دست هرچی شارلاتان هست را از پشت بستن بخدا خیلی خندم میگیره یکی میاد میگه ( به خاطر منافع سهامداران عزیز ) یا ( حقوق سهامداران باید تضمین بشه ) تازه به دوران رسیده های بورس با اون کارگزاری که مدیر عاملش خودش روزی ناظر تالار بورس بوده حالا هر چی معامله عمده یا کشف قیمت یا نمودنم هر چی زهر ماره میدن به اون و کد این آقایون هم دست اون هستش بابا ما اینها را میدونیم بالاخره هر چی باشه با بچه های سازمان یه اعتباری داریم خیلی چیزها هستش که اگه اینجا بخوام افشا کنم از آقای جمالی شرمنده خواهم شد بذاریم اینجا تمومش کنم فقط نگاه کنیم به این ...

نظر

• بورس تبریز
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 464

هیچ خبری از این ارائه بودجه 92 توسط پالایشگاهی ها نشد فکر کنم موند واسه سال دیگه امور سهام هم میگه امروز خواستیم بدیم مدیر عامل نذاشت فردا میدیم باز آبدارچی نداشت و از این حرفها ... امروز خودم باز پیگیر میشم ببینم چی میگن دوستان هم یه زنگی به شتران بزنن خستگی از تنشون در بره !!!

نظر

• کریم مهدوی
                عضو فعال
                • May 2012
                • 813

عرض خوش آمد گویی خدمت همشهری عزیز خودمان جناب بورس تبریز

سنوْن اوْزوْن آغ اوْلسون ...

یاشا
                تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• بورس تبریز
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 464

<):)نصف خریدم را امروز در مورد شرانل انجام دادم فردا نصف دیگرش را با اجازه دوستم نگار انجام خواهم داد =D>
                  نمیدونم چرا این خلیج فارس سیگنال مثبت بهم نمیده ؟ اگه 1200 ریال بدهند خوبه بعضیها میگن قضیه شبندر تو این سهم تکرار میشه
                  دوستان امروز هم باز به امور سهام شتران زنگ زدم پرت و پلا گویی میکرد ظاهرا" باز شدنش موند برای سال دیگه

نظر

• بورس تبریز
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 464

سلام دوستان عزیز اتفاقات امروزه بورس خیلی جالبه و باید واقعا تو شاهنامه نوشت تو دقایق آخری سال یه شرکت مصادره ایی به نام پخش البرز واگذار میشود و دوشنبه یک شرکت اصل 44 بنام هلدینگ خلیج فارس که تا دیروز میگفتند سود امسالش 300 ریال سال بعدش 650 ریال که یهو و یک شبه با ارسال گزارش حسابرسی و ... سودش میشه 1750 ریال من نمیدونم چرا کسی نمیپرسه آخه چرا تو این وقت عرضه میشه چی شده که همه علی الخصوص خصوصی سازی این همه عجله داره که این ور سال عرضه بشه تا چی ؟ تنخواه دو ماهه دولت پر بشه ؟ دیگه بازار دلار تو کشور پر شده ؟ متاسفانه میبینم تو برخی سایتها صحبت از هزار تومن و 700 تومن میشه دوستان گول نخورید این شرکت هلدینگ است به افزایش سرمایش توجه کنید به زیر مجموعه اش توجه کنید به حجم مبناش و ... دوستان به فکر عرضه زیر 5000 ریال باشید دولت کسری بودجه اش را داره با این تامین میکنه بورس به جای اینکه بیاد برخی سهمهای متوقف بازار را بازگشایی کنه مثل پتروشیمی اراک - و یا پالایشگاه تهران و یا ... چطورممکنه یک شبه گزارش تلفیقی و گزارش حسایرسی شده و 6 ماهه و ... این هلدینگ به این بزرگی خلیج فارس را در میاره و تو کدال میزنه !!! سهمی مثل پالایشگاه تهران را الان درست 6 ماهه بلد نیستند دربیاره! مثلا میگم ها !ولی اون طرف دولت فشار آورده که به چیزهایی سر هم کنید و زود عرضه بشه با قانون بورس هم کاری نداره دولت ! زود همه چیز یه شبه درست میشه اونوقت ایرانول و پاسارگاد و شبندر و فرآور و .... همه میشن آشغالهای بورس تا چی ؟ آخه تاکی میخواهن با سرمایه این ملت بازی کنن ؟ تا کی مردم باید بازیچه این افراد تو سازمان بورس باشند ؟ تا کی باید این آقای م . اون چیزی که میخواد باید به مردم تحمیل کنه ؟ روز بازگشایی همه چیز را مشخص خواهد کرد ...

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

هنگام فرودین که رساند ز ما درود؟
                      بر مرغزار دیلم و طرف سپیدرود

جناب بورس تبریز سال نو شما مبارک
                      روزهایتان همیشه بهاری باشه...

to continue, please follow me on my page

نظر

• بورس تبریز
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 464

جناب خادمی عزیز
                        به به ! چه عکس قشنگی واقعا از لطف صمیمانه شما کمال قدردانی و تشکر را دارم اگر دیر جواب شما را دادم ببخشید من مسافرت نوروزی بودم امروز جمعه رسیدم به هر حال عید شما و تمامی بروبچه های این سایت مبارک باشه و امیدوارم با کمک همدیگر بتونیم خدمتی شایان در جهت منافع خودمان که سهامدار جزء این بورس بی در و پیگر نامیده میشویم باشیم

نظر

• بورس تبریز
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 464

دوستان عزیز شنیده شده زرین معدن آسیا با تعدیل دوباره همراه شده دوستان پیگیری فرمایند ظاهرا" هفته دیگه به بورس اعلام خواهند کرد

نظر

• علامه
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 429

سلام و عرض تبریک سال نو
                            با آرزوی بهترینها برای شما و تمام دوستان@};-

نظر

• بورس تبریز
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 464

فعلا منتظر نتیجه 5+1 میمانیم البته گفته شده این بار اونها سخت خواهند گرفت و سخنانی قبل از مذاکرات داره رد و بدل میشه که فکر کنم بی نتیجه بودن مذاکرات را رقم میزنه مگر اینکه یه معجزه ایی رخ بدهد گزینه مد نظرم وپترو و فزرین هست که بعدا صحبت خواهیم کرد دوستان رو این دو سهم تحقیق کنند سیگنالهای خوبی است

نظر

• iran1400up
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 47

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
                                فعلا منتظر نتیجه 5+1 میمانیم البته گفته شده این بار اونها سخت خواهند گرفت و سخنانی قبل از مذاکرات داره رد و بدل میشه که فکر کنم بی نتیجه بودن مذاکرات را رقم میزنه مگر اینکه یه معجزه ایی رخ بدهد گزینه مد نظرم وپترو و فزرین هست که بعدا صحبت خواهیم کرد دوستان رو این دو سهم تحقیق کنند سیگنالهای خوبی است
                                بورس تبریز عزیز، با سلام و تبریک سال نو و ابراز خوشحالی از اینکه دوباره پست می زنید. خبر جدیدی از ایرانیت ندارید؟

نظر

در حال کار...
                                X