کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست عزیز اون طور که من از دوستان کارگزاری شنیدم سود سالیانه را 50 ریال و پوشش 6 ماهه 5 ریال اعلام خواهد شد تولیدات جدید شرکت هم از تیر ماه رنگ دیگری به خود گرفته در صورت حمایت که در معاملات چند روز مشخص است به صورت پله ایی تا950 ریال و شاید بالاتر کشش پیدا کند .
در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
مازیار عزیز گازلوله متاسفانه با وجود مشکلات عدیده مالی با مشکلات فروش هم مواجه است تا زمانی که مرزهای کشور به روی کالاهای چینی و ارزان قیمت باز است تولیدکنندگان دچار مشکل خواهند بود واردات این همه لوله های ارزان قیمت چینی بالطبع کمر شرکتهای تولیدی را میشکند در مورد هدف قیمتی پست من تعیین کننده نیستم ولی با فرض مفروضات مجمع و افزایش من فکر کنم یک مرحله تا 6500 ریال برود بعد 7500 بعد تا 11000 ریال ولی کلا" بازار تعیین کننده است در مورد بازگشایی صدرا و زمان وارد شدن به این سهم اصلا" نظری ندارم من اصولا" دنبال سهامی هستم که اقلا" تو دستم گیر کرد حداقل یک سودی داشته باشد که تو مجمع بگیره صدرا تو این سه سال چقدر سود داده ؟ 2000 ریال بدهیم به سهم که چی ؟ به نظرم صدرا برای اون دسته از افرادی که گیر کرده بودند فرصت خروج داد البته امبدوارم این شرکت وضعش خیلی خوب بشود و سهامداران را بتونه راضی کنه در مورد فاراک باید بگم تعدیل مثبت بلی دارد فاراک وضعیتش با صدرا فرق داره ولی متاسفانه بازار یه جور دیگه تصمیم میگیرد اون مشکلاتی که صدرا داره فاراک نداره میشه به فاراک امیدوار بود در مورد مارگارین امروز دانایان پارس فروخت خوب هم دست به دست شد ظاهرا" خبرهایی تو مارگارین باید باشد اگه 1700 را رد کنه 2100 ریال را میبینه .زنگان فردا روز حیاتی است اگه رد کنه باید منتظر رشد تا 950ماند اگه که نه فعلا" خروج از سهم را متصور باید شد
در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
امیدوارم پر سود باشید در مدت زمان کوتاه حضورم در بورس چنانکه مطلع هستید و در پستهای قبلی به اطلاع همگان که اطلاع رسانی وظیفه بورس تبریز است رسید با توجه به مسافرت چند ماهه اینجانب به خارج و برگشت به کشور و حضورم در بورس کارگزار اینجانب با کمال احتراماتی که داشتم اقدام به خرید پست بانک در چند مرحله 5600-5500-5300ریال نمود که اطلاع رسانی شد در مرحله بعد اقدام به خرید بانک سرمایه نمود در قیمت 2200 ریال که خبر از تعدیل مثبت میدادند که به موقع اطلاع رسانی شد البته خودم این سهم را با ضرر فروختم و تبدیل به پست بانک کردم ولی خب خبرهای خوشی در راه است در مرحله سوم با اطلاعاتی که داشتیم اقدام به خرید زنگان در 720 ریال نمودیم که فعلا" باهاش هستیم و اما در مورد سوال دوست عزیزم در مورد مصاحبه مدیر عامل فرومولیبیدن کرمان در بورس نیوز و پیگیریهای انجام شده شرکت به صورت مستمر در فعالیت است 2500 ریال زیان انباشته دارد اشخاص حقیقی خوبی اخیرا" وارد شرکت شده اند شرکت سال پیش سال خوبی نداشته ولی امسال 180 درجه با سال قبل تفاوت دارد شرکت سود عملیاتی خوبی دارد و همون طور که مدیر عاملش گفته با بانک تجارت علاوه بر بخشنامه تسهیلات برای بخشودگی بدهیها و استمهال آنها مذاکراتی شده کلا مدیرش شفاف صحبت کرده و قراره کارهایی صورت بگیره که به نظرم به بازار سیگنالهایی ارسال کرده من همه اش را پرسیدم درست بود انشالله که توافقات با بانک تجارت صورت بگیرد و این شرکت از بار بدهیها خلاص شود که امید است اینطور شود من شخصا چشم انداز عالی و مثبت برای سهم دیدم علی الخصوص اینکه شنیده شده ملی مس - و مس کرمان و ... در صدد رقابت برای خرید این شرکت هستند به گفته این شرکت ارزش داراییها و ... ناو این شرکت حدود 4000 ریال برآورد میشود به نظر میرسد این شرکت جایگاه مطلوبی داشته باشد کارگزار بنده برای فردا قراره یه مقدار فروم به سبد بنده اضافه کنند پیش بینی افزایش در مرحله اول 750 و مرحله بعد 900 ریال را متصور هستند البته با ارائه گزارش مدیر عامل در دو هفته آتی و خبرهای خوش باید منتظر صعود بیشتر باشیم انشاالله همیشه پرسود باشید
گزارش شزنگ آمد مبارک سهامداران باد تا 950 ریال من میفروشم دوست عزیز در مورد پست بانک شنیده شده یک گزارش احتمالا هفته آینده در مورد وضعیت و تعدیل و ... به بورس ارسال میشود که نقطه انفجار سهم خواهد بود فعلا صبا جهاد میخره سهم هم راهشو میره انشالله تا 11000 ریال و شاید بیشتر ! با سهم خواهیم بود فروم به مدت زمان نیاز داره حداقل 1 ماه ولی وپست میتونه خوب جواب بده باز هم سهم زیر خاکی چشم میگم ...
دوست عزیزم فروم قبل از اینکه صف بشه و اینها من اشاره ایی داشتم فکر نمیکنم سهم ریزش آنچنانی داشته باشد ولی خودم منتظر روزی هستم که سرچشمه عرضه کند و ما فقط بخریم با این حال اگه تو این مدت نتونستید بخرید خب میتونید کربن هم بخرید حالا میگم کربن خبرهایی خواهد داشت که تو یه ماه آینده رو میشود
خب میتونید کربن هم بخرید حالا میگم کربن خبرهایی خواهد داشت که تو یه ماه آینده رو میشود ...................
بورس تبريز عزيز بنده امروز وپترو را با شكربن تعويض كردم و به جرگه سهامداران كربني پيوستن ضمن تشكر از شما حالا ميشه خبر هاي كربن را زودتر به ما بگي ببينيم چه خبر ه تو اين سهم
سلام باران عزیز کربن جزو سهامهایی است که مظلوم واقع شده است حتما خبرهایی در مورد زمینهای این شرکت و محل کارخانه دارید شهرداری اهواز مدتی است قصد دارد این کارخانه را به محل دیگر منتقل نماید ولی چون انتقال کارخانه و ... نیاز به تخصص و زمان بر است از طرفی خود کربنی ها هم بی میل نیستند شنیده شده که یک گروه از مهندسین جهت انتقال کارخانه به محل دیگر آورده شده و مشغول تدارک این موضوع هستند از طرفی شنیده شده گزارش 6 ماهه کربن از لحاظ عملیاتی رشد خوبی در حدود 15 درصد داشته و از زیان سه ماهه خارج شده اند
شنیده شده در نماد شکربن و وبست فروشنده حقوقی صفر و خریدارها حقیقی در نماد فروم هم امروز شخص حقیقی 150000 سهم فروخته که این عمل باعث ریزش موقتی سهم شد و دو کد 250000سهمی همزمان امروز ایجاد شده که مجموعا" 500000سهم میشود ارتباط فروشنده سهم با خریدار انشالله در آینده مشخص میشود
نظر