شنیده ها از این ور ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • under line
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 137

سلام امروز 1 مطلب جالبی خوندم در مورد کربن قطعا برای شما هم جالب خواهد بود دستهای پشت پرده ی سهم!!!!!! به این سایت مراجعه کنید پست 6431 به اسم
    fanni
    http://forum.talarebourse.com/f14/t47871-429.html
    [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• بورس تبریز
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 464

در اصل توسط under line پست شده است View Post
      سلام امروز 1 مطلب جالبی خوندم در مورد کربن قطعا برای شما هم جالب خواهد بود دستهای پشت پرده ی سهم!!!!!! به این سایت مراجعه کنید پست 6431 به اسم
      fanni
      http://forum.talarebourse.com/f14/t47871-429.html
      با سپاس از دوست عزیزم
      صبح برای نماز بیدارشدم گفتم به اخبار و سایت مراجعه کنم که این مطالب شما را دیدم از اون دوست عزیز آقای فانی که خیلی موشکافانه این مطالب را زده
      بسیار سپاسگذارم انشالله مدیران شکربن یه خورده به خودشان بیایند من خودم از 3500 تا 6000 ریال با سهم بودم و هستم یه دونه هم نفروختم در همین چند روز پیش 25000 سهم پست بانکم را 10000 ریال فروختم و کردم کربن که 4400 ریال خریدم بازی این سهم واقعا ناراحت کننده بود من خودم تو عمرم یه همچین چیزی ندیدم خودم بارها تحلیل زدم و به دوستان با دلیل و مدرک گفتم که این سهم بالای 2000 ریال امسال سود داره ولی به قول دوستم چون همه تکنیکال به سهم نگاه میکنند با منفی شدن سهم همه کمک میکردند که بیشتر منفی بشه خودم دستان پنهان پشت این سهم را لمس کردم زمانی که از 5000 ریال اومد پایین اصولا " با این وضعیت بسیار خوب کربن نباید پایین میومد که دوستم خوب اشاره کرد یه عده به خاطر بازدهی بالای 200 درصدی دوست دارند خیلی ها را زیر پایشان قربانی کنند ولی شادی زمانی به دست میاید که همگی تو اون سهیم باشیم و همه شاد باشیم
      تو این مدت چه حمله ها که به من نشد و چه تهمت و فحش هایی که نصیب من نشد ولی دوستان را به صبوری و دشمنان را به تحقیق و تفکر فرا میخوانم
      و باز تکرار میکنم به زودی کربن ایران 10000 ریال
      در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
      یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• under line
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 137

بله دوست عزیز موضوعاتی مثل این بد جور ادمو ناراحت و دلسرد میکنه!!!!
        [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• بورس تبریز
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 464

سلام دوست عزیز
          شب شما بخیر و شادی با سپاس از لطف شما که اظهار لطف نمودید در تایپیک کربن ایران به مفصل مطالب در مورد این سهم نوشته و گفته شده دوست ندارم زیاد از این سهم بگم چون به مذاق برخی ها خوش نمیاید و دوست ندارم تبلیغ سهم بکنم البته بسیاری از اساتید همچون طیب عزیز و نادر علی و ... بر کربن 10000 ریالی و بیشتر از آن تاکید دارند پتانسیل این سهم زیاد است و همین طور که میدانید مجموعه وپترو همگی میل به 10000 ریال دارند و این اواخر رتکو را شاهد بودید و بالاخره کربن هم به نوبت است که کم کم داره حرکت خودشو شروع میکنه مقاومت پیش روی این سهم 5200 ریال مهم است اگه بتونه رد بکنه فکر کنم تا 7000 ریال مشکلی نداشته باشیم بعد منتظر گزارش شرکت میمانیم بعد از اون میتوانیم به 10000 ریال نزدیک شویم چندی مطالب مهمی از پدر علم تکنیکال آقای عباس کنی در سایتها منتشر شد که چون مقارن با بحران سوریه بود چندان مورد توجه قرار نگرفت ایشان افت شاخص بازار را در بدبینانه ترین حالت 55000 متصور بودند بعد ایشان خبر از صعود شاخص بعد از 12 روز از درج خبر تا مرز 85000 واحد دادند که این حرکت از 3 روز پیش شروع شده برخی اخبار و تحلیلهای افرادی که زده میشود که شاخص میاد پایین و ... به نظر من مورد قبول نیست چرا ؟ چون بازار کاملا با توجه به سیگنالهای مثبت کاملا به قول کارشناسان گاوی شده است این سیگنالها میتونه چی باشه ؟
          رفع شدن خطر جنگ سوریه - مذاکرات پشت پرده ایران و غرب - سفر رئیس جمهور به سازمان ملل متحد - برخی سخنان مهم رهبری در این چند روز - برداشتن برخی تحربمها در طی این مدت - افت جهانی قیمت طلا - کاهش قیمت دلار - پایان سال مالی کارگزاران - تمدید خریدهای اعتباری و تصویب آن در شورای فقهی بورس - رکود در بازار مسکن - رکود در بازار خودرو - آماده شدن گزارشهای 6 ماهه شرکتها تا 2 یا 3 هفته دیگه و انتشار آنها - سرگردانی جریان پول - همه و همه اینها را جمع بزنیم میبینیم بهترین جا در حال فعلی برای سرمایه گذاری در حال فعلی بورس میباشد شرکتها هم همشون وضعیت خوبی دارند اگه کتمان نکنند و مخفی کاری نکنند بهترین گزارشات شرکتها را میتوانیم شاهد باشیم همین امروز بازگشایی حفارس را دیدید ویا نسوز آذر را دیدید ؟ برخی افراد میبینم مثلا " تو تاپیک پتروشیمی جم میدیدم تشویق به فروش در روز شنبه یا یکشنبه میکنند من نظرم چیز دیگه است اگه شاخص بخواهد تا 85000 هزار واحد برود بالا که خواهد رفت P/E سهام شرکتها هم بالا خواهد رفت کم کم باید با P/E زیر 5 خدافظی بکنیم الان در شرایط بالا که ذکر شد و انشالله با برداشته شدن تحریمها و توافقات هسته ایی P/E سهامها 8 به بالا باید باشد اونوقت پتروشیمی جم که میتونه امسال 4000 ریال سود بسازه 30000 ریال ارزش سهمش خواهد بود نه 17000 ریال اون کسی که در مورد جم مطلب مینویسه باید قابلیتها و تواناییهای شرکت را در 6 ماه بعد ببینه بعد بیاد تحلیل بزنه یا خلیج فارس با اون عظمت سال دیگه شاید 25000 ریال نشه خرید تاپیکو 4000 ریالی رقمی خنده دار خواهد بود ایرانول 13500 ریالی آدم تعجب میکنه ( گرچه برخی سهمها چوب بی کفایتی سهامدار عمده را دارند میخورند ) یا کربن ایران با اون 15 هکتار زمینش تنها 3000 ریال سود غیر عملیاتی و بیش از 1000 ریال سود عملیاتی قیمت 4500 ریال آدم تعجب میکنه ... سرمایه گذاری صنعت نفت با اون قابلیتهاش و اجاره مخازن و برخی زیر مجموعه هاش و شرکتی که مورد حمایت زنگنه میباشد مثلا قیمتش 1500 ریال باشه خنده داره تحولات بنیادی در این شرکتها که ذکر شده داره رخ میده که آدم میمونه چی بنویسه اگه بیام بگم ونفت سودش تا 600 ریال میتونه بره بالا یا شکربن امسال بدون احتساب زمینش تا 1850 ریال سود میتونه بسازه یا جم امسال 4000 ریال سود یا ...ممکنه به مذاق بعضی ها خوش نیاید و برخی مطالبی بنویسند که من به سهامدار بودنشان شک میکنم بنابراین اصل را بر این گذاشتم که سکوت کنم و مطالب دوستان را بخوانم و استفاده کنم نامه های دوستانم را چه در این سایت یا سایتهای در پیام خصوصی جواب میدهم با این حال جواب شما را اینجا نوشتم تا بقیه دوستانم هم مطلع باشند شب خوش

نظر

• amirabbas2012
            Banned
            • Oct 2012
            • 286

شنیده شده کاهش نرخ خوراک مایع و افزایش تخفیف 5 درصدی به 10 درصد طی دو ماه آینده، برای سهامی چون فارس و شاراک و جم می تواند به جهش سودآوری این شرکتها بیانجامد. صف خرید سنگین فارس در این راستا ارزیابی میشود

نظر

• بورس تبریز
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 464

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
              ورود پست بانک را به جرگه 10000 ریال تبریک میگوییم

امروز فروش تمامی 25000 سهم پست بانک درست تو قیمت 10000 ریال و خرید شکربن 4400 ریال

کربن حالا نوبت توست
              سلام دوستان :
              درست تاریخ این نوشته من حدود 1 ماه پیش بود اولا تبریک میگم به سهامداران صبور کربن ایران و دوما " تبریک به خاطر گزارش خوب کربن ایران با توجه به این که برخی دوستان این سایت و سایتهای دیگر شاکی بودند از من که گزارش 3 ماهه ایی که گفته بودم درست نبود و باعث تشویق مردم به خرید شکربن نشوم و ... و چه تهمتهایی که علنا" و از طریق این سایت و سایتهای دیگر و با پیغام خصوصی نصیبم نکردند با پیگیریهایی که اینجانب و تلفنهایی که داشتم شرکت مجبور به تنظیم اصلاحیه 3 ماهه گردید که در آن سود سالیانه را کردند 927 ریال گزارش 6 ماهه شرکت هم حداکثر تا 2 هفته دیگر آماده می شود که ظاهرا" قراره فردا نماد سهم باز شود تا افرادی که تو 4000 ریال یا 4500 ریال این سهم را خریدند خارج بشوند ظاهرا" توسعه ملی هم بالای 5500 ریال فروشنده میباشد دوستان صبوری که با من سهامدار این شرکت میباشند توجه شما را به چند نکنه جلب میکنم
              1- گروه وپترو این سهم را به این زودی به جرگه 10000 ریال خواهد کشاند بعد از این که گروه توسعه ملی آن را فروخت همانند ( شدوص - رتکو )
              2- شنیده شده شرکت تا 2 هفته دیگر گزارش 6 ماهه را انتشار خواهد داد و سود شرکت اصلی را از 927 ریال به 1320 ریال باز تعدیل خواهد داد
              3- شنیده شده سود تلفیقی امسال که 2543 ریال به 2936 ریال افزایش پیدا خواهد کرد
              4- شنیده شده شرکت اصلی در گزارش 6 ماهه 600 ریال سود را پوشش داده است
              5-سود زمینهای پسهند هنوز تو گزارش 6 ماهه ( 420 ریال ) لحاظ نگردیده است که نگه داشته شده به زمان مناسب که پتانسیلی باشد برای رشد سهم بعد از 10000 ریال
              6- با این حساب سود تلفیقی امسال شکربن با احتساب زمینهای پسهند 3500 ریال میباشد و انتظار میرود هئیت مدیره با تقسیم 50 درصد سود موافقت کند( 1750 ریال )
              7- قیمت سهم اگر با سود شرکت اصلی در گزارش 6 ماهه 1320 ریال در نظر بگیریم متوسط 6 در حدود 7920 ریال
              8-چون شرکت اعلام کرده ملاک تقسیم سود گزارش تلفیقی سود میباشد 3500 بنابراین با متوسط 6 در حدود 21000ریال

این دقیقا" همون قیمت کاغذ سازی کاوه که همیشه میگفتم معامله شکربن منو یاد چکاوه میاندازه

حالا موقع بازگشایی ببیتید سهامداران عجول را که تو 5500 ریال سفارش فروش خواهند گذاشت

ولی توصیه من تا 10000 ریال با سهم باشید همانند شدوص همانند رتکو گروه وپترو این را هم به بالای 10000 ریال هدایت خواهند کرد

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

بفرمایید بورس – ششم مهر
                امروز شنبه ششم مهر بازار واکنشی کاملا مثبت به تحولات شب گذشته پیرامون روابط تهران و واشنگن از خود نشان داد و توانست روز بسیار خوبی را به ثبت برساند.
                امروز شنبه ششم مهر بازار واکنشی کاملا مثبت به تحولات شب گذشته پیرامون روابط تهران و واشنگن از خود نشان داد و توانست روز بسیار خوبی را به ثبت برساند. در پی تماس تلفنی شب گذشته رئیس جمهور ایالات متحده با حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران، و ابزار تمایل طرفین به دستیابی به چهارچوبی برای حل موضوع پرونده هسته ای ایران و سایر تنش های موجود، تمام شاخص های بازار سیری صعودی را در روز جاری در پی گرفتند. رونق معاملات امروز مرهون رشد ارزش سهام در تقریبا تمامی صنایع و بخصوص گروه هایی همچون بانکی، سرمایه گذاری، نفتی ، شیمیایی و فنی مهندسی بود . در معاملات امروز شاخص کل توانست با ثبت افزایشی 1240 واحدی به 64695 واحد برسد. دو نماد "لخزر" و "حتاید" بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند و "قصفها" و "غدام" نیز بالاترین افت قیمت را پشت سر گذاشتند. همچنین "کچاد" بیشترین تاثیر مثبت و "اخابر" بالاترین اثر منفی را بر شاخص گذاشتند.

به گزارش نمابورس در شروع معاملات امروز برای دقایقی شاهد اختلال در وبسایت شرکت مدیریت فناوری شرکت بورس بودیم و با وجود پیگیری معاملات در بازار، بروز رسانی در اطلاعات این سایت مشاهده نمی شد. با آغاز زمان معاملات شاخص کل به لطف رونق معاملات در بسیاری از گروه ها از جمله بانک، سرمایه گذاری، خودرو و فنی مهندسی جهشی قابل ملاحظه را تجربه کرد و توانست به سرعت مرز 64 هزار واحد را پشت سر بگذارد. با ادامه معاملات و افزایش قابل ملاحظه ارزش سهام در گروه هایی مانند نفتی و شیمیایی ، حمایت جدی تری از شاخص صور گرفت و با وجود عرضه های سنگین در بسیاری از نمادهای مطرح، رشد شاخص ادامه یافت. در ساعت پایانی معاملات نیز معاملات پرحجم در محدوده مثبت در برخی از نمادهای بزرگ همچون "کچاد" بار دیگر به روند افزایشی شاخص دامن زد و در نهایت شاخص کل با شیبی مثبت اما ملایم تا پایان معاملات به سیر صعودی خود ادامه داد.

مهمترین خبر تاثیر گذار بر بازار امروز را باید همانا تحولات شب گذشته پیرامون رابطه مقامات ایرانی و آمریکایی دانست. پس از حضور وزرای امور خارجه ایران و آمریکا بر سر یک میز در نشست وزرای خارجه 1+5 و ایران ، شب گذشته خبر غافلگیرکننده ای مبنی بر تماس تلفنی اوباما با روحانی بر صدر اخبار خبرگزای های بین المللی و داخلی تکیه زد. در این تماس تلفنی که از جانب رئیس جمهور ایالات متحده به همتای ایرانی برقرار شده بود، دو طرف تمایل خود را برای همکاری در زمینه حل موضوع پرونده هسته ای و سایر مشکلات موجود بین دو دولت اعلام کرده اند.

همچنین امروز تابلوی اختصاصی ETF پس از معرفی اولین صندوق قابل معامله در بورس طی هفته های گذشته، به صورت رسمی راه اندازی شد. صندوق آسام نیز به عنوان اولین صندوق از این نوع، پس از درج در این تابلوی معاملاتی وارد چرخه معاملات بازار سرمایه گردید.

در عین حال معاون واگذاری و امور سهام سازمان خصوصیسازی در گفتگو با یکی از خبرگزاری های داخلی پیرامون عرضه سهام شرکت قطارهای مسافری رجا اظهار داشت که هم اکنون سازمان خصوصی سازی در حال ارزیابی قیمت سهام این شرکت بوده و با تصویب قیمت در هیئت واگذاری، سازمان اقدام به عرضه سهام آن خواهد کرد و درصورت عدم موفقیت در فروش، سهام رجا به سازمان تأمین اجتماعی بابت رد دیون دولت به صورت قطعی واگذاری میشود.

امروز همچنین می توان به افت قیمت طلا و کاهشارزش دلار در بازار داخلی اشاره کرد. طلا هم اکنون به قیمت هر گرم 96هزار تومان رسیده و دلار نیز در بازار آزاد در قیمت 2960تومان در حال معامله است.

به گزارش نمابورس روز شنبه جو مثبتی بر بسیاری از صنایع بورسی حاکم بود. در میان معدنی ها تنها "کمنگنز" با کاهش قیمت به کار خود پایان داد که البته این نماد نیز در معاملات پایانی مثبت شد. در این گروه "کچاد" بالاترین صف خرید را تجربه می کند. در گروه شیمیایی تنها 2 نماد در معاملات پایانی منفی شده اند. در این گروه "فارس" و "پارسان" و "شاراک" ملموس ترین صف خرید را دارند. درگروه فلزات اساسی 4 نماد افت کرده اند. بیشتر نمادهای مثبت این گروه صف خرید دارند و نماد "وتوکا" سنگین ترین صف خرید را در این میان تجربه می کند. در بخش ساخت محصولات فلزی تمام نمادها مثبت بوده و تنها "فاذر" صف خرید ندارد. در بخش مخابرات هر دو نماد افت کرده و معاملات متعادلی در این گروه حاکم است. درگروه فنی مهندسی هر دو نماد رشد قیمت را پشت سر گذاشته و با صف خرید جزئی روبرو هستند. در بخش خودرو تنها 6 نماد افت کرده اند. در این گروه صف خرید در بیشتر نمادهای شکل گرفته و سنگین ترین صف متعلق به"خودرو"، "خساپا"، "خبهمن" و "خاور" است. در بخش شرکتهاي چند رشته اي تمام نمادها بوده اند. درمعاملات این گروه "وغدیر" صف خرید ملموسی دارد. در گروه بانکی تمام نمادها رشد قیمت را تجربه کردند. در این گروه "وبصادر"، "دی" و "وسینا" سنگین ترین صف های خرید را دارند . در گروه سرمایه گذاری تنها "ونیرو" افت ارزش سهام را پشت سر گذاشته است. در این گروه "وسپه"، صف خرید سنگین تری را نسبت به سایر نمادها پیش روی خود می بینند. در بخش محصولات نفتی تمام نمادها رشد کرده است. در این گروه "ونفت" صف خرید را تجربه می کنند. همچنین در گروه دارویی 9 نماد با کاهش قیمت به کار خود پایان دادند. صف های خرید و فروش جزئی در بیشتر نمادهای این بخش به چشم می خورد. در معاملات بخش غذایی 10 نماد رشد کرده اند. در میان نمادهای مثبت نیز سنگین ترین صف خرید این گروه متعلق به "غپاک"، "غشاذر" و "وبشهر" است. در میان قندی ها تنها 5 نماد رشد کرده اند. در معاملات صنعت لاستیک و پلاستیک تمام نمادها افزایش قیمت را تجربه کرده اند. در این میان در گروه سیمانی فقط 2 نماد افت کرده اند و "سفارس"،"سشرق"، "سپاها" و"ستران" صف خرید سنگین تری را نسبت به دیگر نمادهای مثبت پیش روی خود می بیند .

در پایان گفتنی است امروز بیش از 799 میلیون سهم در بورس مورد معامله قرار گرفت که دو نماد"وبصادر" و"وپاسار" بیشترین حجم معاملاتی را به خود اختصاص دادند .

همچنین در فرابورس نیز بیش از 90 میلیون سهم مورد معامله قرار گرفت که دو نماد"دی" و"جم" بیشترین حجم معاملاتی را تجربه کردند .
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• amirabbas2012
                  Banned
                  • Oct 2012
                  • 286

گفته میشود سوییفت بانک خاورمیانه فعال شده است این خبر مثبتی برای کل گروه میباشد

نظر

• بورس تبریز
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 464

شنیده شده امروز صندوق سرمایه گذاری صدا و سیما رسما وارد خرید شکربن شده است گروه وپترو این صندوق را هم ظاهرا" کربنی کردند از طرفی آخر این هفته قراره گزارش کربن آماده و به بورس ارسال گردد

نظر

• بورس تبریز
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 464

صندوق بازنشستگی صدا و سیما تایید شد ورودش به کربن ایران مبارک باشه

نظر

• بورس تبریز
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 464

دوستان عزیز سلام و صبح بخیر :
                        خبرهای شنیده از شروع رالی وپترو حکایت دارد دلیل آن هم اعلام نتیجه دادگاه تجدید نظر طرف کمتر از 2 هفته آتی میباشد وپترو تو این مدت همه را خسته کرده ولی دوستانی که دارند منتظر یک صعود دلچسب باشند هدف 2400 و 2700 و 3500 ریال
                        از دوده صنعتی پارس خبرهای بسیار خوشی از گزارش 6 ماهه شنیده میشود دوستان سهامداری کنند یا به سبد اضافه کنند
                        گزارش خوب شدوص تاثیر خوبی بر روی کربن ایران خواهد داشت
                        در کل این سه سهم میتونه یه سود خوبی نصیب کنه
                        یا حق

نظر

• amirabbas2012
                          Banned
                          • Oct 2012
                          • 286

گفته ميشود دیپلماتهای غربی از برگزاری نشست کارشناسان ایران و کشورهای ۱+۵، در تاریخ های ۳۰ و ۳۱ اكتبر(۸ و ۹ آبان) در وین خبر دادند .شنيده شده اين بار تيم بانكداري و تحريم نيز ايران را همراهي مي كنند . گفته مي شود توافق بر سر مراحل گام به گام در لغوتحريم ها مهم ترين دستور كار نشست پيش رو خواهد بود . امروز نيز عراقچي به وين رفت و مذاكره با اژانس را در پيش دارد .

نظر

• amirabbas2011
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 651

پاسخ : شنیده ها از این ور ...

شنیده موثق: جایگزینی شمس الدین حسینی بجای صالح آبادی هست

نظر

• peyman_zdfy
                              Banned
                              • Feb 2013
                              • 247

پاسخ : شنیده ها از این ور ...

شنیدههای بازار
                              فارس:
                              احتمال بازگشائی نماد فارس در روز چهارشنبه و احتمال تعدیل مثبت ناشی از تسعیر ارز
                              خاور:
                              نمونه اتوبوس 18 متری درون شهری جدید تولید و در مرحله تست قرار دارد که در صورت آمادگی شهرداری و وزارت کشور عرضه خواهد شد. همچنین در زمینه تولید یک کشنده جدید نیز مذاکرات نهایی صورت گرفته و ظرف حدود سه ماه آینده تولید این خودرو آغاز خواهد شد.
                              سپاها:
                              شــنیده مــی شــود ســیمان ســپاهان در حــال رایزنــی بــرای افزایــش حجــم فــروش بــه دو کشــور افغانســتان و آذربایجــان اســت
                              شاراک:
                              شــنیده هــا حاکــی از تعدیــل مثبــت 24 درصــدی درآمــد در شــاراک، ایــن ســهم و ســهامدار عمــده آن یعنــی وبانــک را در صــف خریــد جــای داده اســت.
                              بیمه میهن:
                              شــایعات درمــورد افزایــش ســرمایه بیمــه میهــن دربــازار قــوت گرفتــه اســت وصــف خریــد ســهم نیــز در همیــن راســتاارزیابی مــی شــود

نظر

در حال کار...
                              X