نامه شفاف سازي فروم در كدال درج شد كه سريع صف خريد ان را تا صفر قيمتي رنج كردند .
شنیده ها از این ور ...
Collapse
X
-
دوست عزیزم ایرانیت با آن سابقه درخشان و داراییهای خوب متاسفانه در برخی خطوطش تعطیلی است و کارخانه فعال نیست هزینه ها هم کمر شکن شده است گزارش فروم را من مطلع نبودم اصولا" من اونقدر به این شفاف سازیها بی اعتمادم که شخصا" خودم تحلیل خودم را انجام میدهم اگر لازم بود و عرضه داشتند یه خورده تو معادن بافق یا بیمه دانا یا همین سهمی که امروز عرضه شد شفاف سازی میکردند کارگزار بنده با توجه به وضعیت نا مطمئن بازار خیلی اصرار به خروج اینجانب از سهم داشتند که در آخر وقت دیدم همه را فروخته و صلاح را بر این دیدند مدتی خارج از بازار باشیم . فعلا" با بست بانک هستیم ببینیم مهر ماه چه خواهد شد ؟در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
دوست عزیزم از جنبه روانی سخنان ریس جمهور و از جنبه افت شدید قیمتهای جهانی که به نظر میرسد ادامه دار خواهد بود بازار فردا به سمت فروش پیش خواهد رفت نکته ایی که میخوام بگم اگر این گروه به نیویورک نمیرفت خیلی به صلاح ملت بود به هر حال تو اونجا خیلی سعی کردند حمایتهایی را بخرند که موفق نشدند این بار اونجوری که من شنیدم درها کلا بسته شده از طرفی قضیه این اختلاس و ... . اعترافاتی که از متهمان گرفتند همه متوجه افرادی در دولت است که منتظر بازگشت آنها هستند من فکر کنم یه خورده قضیه پیچیده است و باز منتظر قهر بازی و استعفا و این جور چیزها باشیم که کلا روی بازار تاثیر منفی زیادی حواهد داشت و اما در مورد کربن اون طور که شنیدیم گزارش خوبی در 6 ماهه داره و من تا این گزارش با سهم هستم و اضافه هم میکنم به قول یکی از دوستان کربن الماس سیاه که امیدوارم با مسئله حل زمینهاش این امر تحقق یابددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
با بازگشایی بازار های جهانی روند به نطرم منفی خواهد بود مساله منطقه یورو به این زودیها حل نمیشود تنها یونان نیست دنباله اون کشورهای دیگه هم هستند این مطلب در پیام و هشدار چین به اروپا مشهود بود حالا همه نگران یورو هستند گزارش آمارها هم مایوس کننده است کما این که فصل سرما رسیده و از بار مصرف و افزایش قیمت فلزاتی همچون فولاد و مس و روی و ... کاسته میشود چون تو فصل سرما ساخت و ساز کمتر میشود در مسایل داخلی هم موضوع این اختلاس دستاویزی شده برای جنگ داخلی و خط و نشان کشیدن به طرف هم حالا ما یکی را میدونیم صد تا را نمیدونیم بدهی دولت بیشتر و پول خزانه کمتر میشود و... از طرفی انتخابات مجلس و ... بازیها را به مرحله خطرناک میکشاند ... تو مقاله ایی تو مجله یو اس ای تودی در مورد تحریم قریب الوقوع دیگری سخن گفته شده و تحرکات برخی کشورهای منطقه همه اینها میتوانند آینده نامطمین برای بورس و کشور باشند که دوستان باید کلا مواظب باشند و اما در مورد میدکو به نظر میرسید قیمت بالا بود خودم 1700 ریال در نظر داشتم کارگزار اینجانب هم توصیه ایی به خرید نکرد در مورد پست بانک من خودم تو 7000 ریال به بالا پله ایی خارج خواهم شد ورودم میانگین 5500 ریال میباشد در موردخرید سهامهای دیگر هنوز تصمیمی ندارم چون معتقد به ریزش بازار هستم در آینده و از دوشنبه احساس میکنم بازار های جهانی زیاد رمق نداشته باشد و ریزشها شروع خواهد شددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
همون طور که انتظار میرفت بازار های جهانی با افت شروع شدند به نظرم مس تا 6500 و روی تا 1800 دلار در این مرحله سقوط میکنند بیشترین کاهش قیمتها زمان بازگشایی بورس نیویورک خواهد بود که امروز انتظار تظاهرات میلیونی در آن میرود در مسائل داخلی گزارش مجلس تا چهارشنبه و مصاحبه محمود تا سه شنبه از اهمیت زیادی برخوردار است مجلس میخواد ببینه محمود چی میگه محمود هم این بار به نظر سکوت را میشکند از طرفی برخی جریانات اختلاسی و ارتباط آنها با بورس و شرکتهای بورسی مورد تحقیق است و طبق شنیده ها این جریان با برخی شرکتهای خودرویی و فولاد مبارکه دست داشتند که گزارش آنها در آینده ارائه خواهد شد با نظرم این هفته باید نظاره گر شد چون اتفاقات مهم و غیر قابل پیش بینی هر لحظه محتمل استدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
شنیده شده امروز همکاران سیستم تعدیل بالای 50 درصد به بورس ارائه کرده کارگزارم مصر خرید است گفتم اطلاع بدهمدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
سلام دوستان عزیز شب خوش امروز به توصیه کارگزارم لیزینگ خودرو غدیر خریدیم دلیلش را به من نگفتند ولی ظاهرا" یک حقوقی قدرتمند وارد شده خواستم اطلاع بدهم البته ساعت 1 بعداز ظهر فهمیدم که زنگ زندند که بیا پول بریز بدهکاری اطلاعاتی از این سهم ندارم و چیزی به من نگفتند دوستان اطلاع رسانی بفرمایند .در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
کار و بار سموم علف کش سکه شده - تالار بورس
دلیلش هم اینه که تا زگی ها تولید سم علفها را بی خیال شده و رفته سراغ تولید سمهای ضد شپش و گال و از وقتی که وزیر آموزش و پروزش دبستانها و مدارس رو یه شیفت کرده شیوع شپش و گال به شدت زیاد شده و در نتیجه کاروبار این شرکت سکه شده و شنیده شده یه قرارداد ۵ ساله خفن با آموزش و پررورش بسته.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postشنیده شده امروز همکاران سیستم تعدیل بالای 50 درصد به بورس ارائه کرده کارگزارم مصر خرید است گفتم اطلاع بدهم
گزارش شش ماهه این سهم در تاریخ 90/80/1 روی کدال اومده با 73 درصد افزایش پیش بینی سود .
سوال اینکه چرا سهم رشد نمیکنه؟
آینده سهمو چطور میبینید؟
لطفاً نظرتونو در مورد نگهداری کوتاه مدت و میان مدت سهم بگین.
ممنونم.
نظر
نظر