شنیده ها از این ور ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس تبریز
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 464

بستگی به اون مبالغی داره که بتونه به عنوان پول پیش بگیره مدیر عاملش ظاهرا" سه شنبه بازم یه گفتگویی داشته داره درباره وضعیت شرکت بهتره از زبان خودشان بشنویم بهتره ...
    برنامه گفتگوی رئیس جمهور که از قبل ضبط شده داره پخش میشه ببینیم چی میگه
    در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3184

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      باسلام رفته كباب بخوره؟!!!!!
      ويه نوشابه خانواده بزرگ!!!!!!!!!!
      اگه اينجوري كم پيداباشه؟!!!!!!!!=اونقدمينويسم كه كباب ميخوره تاپيدابشه
      يه خبرخوب بيارتاجبران اين نيامدنت باشه والابازهم مينويسما!!!!!!!!!!!!!!
      باسلام
      طاعات قبول وحدسم درست بود.چلوكباب اونم تومكه

نظر

• بورس تبریز
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 464

طیب جان به خدا موقع برگشتن طوری مریض شدم که نگو ولی همتون را دعا کردم
        هدفمند کردن یارانه ها از فردا کلید میخورد مبارک دوستان
        ولی خبری که از یکی از دوستان نزدیکم تو بورس به من رسید که در همین موضوع با ایشان گفتگو میکردم میگفتند که احتمالا فردا بسته حمایت جدید از بازار سرمایه طی فاکس و نامه ایی به دستمان خواهد رسید از ارائه جزئیات خودرداری نمود ولی گفت که تا آخر وقت ساعات امروز که میامدم ظاهرا" جلسه ایی دربورس حوالی ساعت 30/9 شب برگزار بود به محض اطلاع شفاف ساز خواهد شد ....

نظر

• بورس تبریز
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 464

به نظر میرسد با اجرای طرح تحول اقتصادی و افزایش نرخهای حاملهای انرژی و به تبع آن باید منتظر افزایش سایر اقلام بود بازار بیشتر به سمت گروههایی خواهد رفت که مصرف چندانی از حاملهای انرژی ندارند البته محض احتیاط دوستان اکثر شرکتهایی که مصرف کننده حاملهای انرژی هستند در طی این چند مدت اثرات هدفمندی را طی جدولی با عنوان مصرف انرژی در سایت کدال درج کردند به نظر میرسد این دسته از شرکتها با ادامه این روند سودشون در سه ماهه چهارم با افت مواجهه شود چون از طرفی با آمدن فصل سرما هم مصرف به شدت بالا میرود اگر این هرفمندی مثلا" تو تابستان بود مصرف انرژی فقط مختص قسمتهای مثلا کوره شرکت و یا قسمتهایی که با محصول در ارتباط است میشد ولی در زمستان برای گرمایش محیط کارخانه یا دفتر یا ... مصرف زیادتر خواهد بود بیشتر به جزئیات این امر فعلا" نمیپردازیم ولی به نظر شخص خود من گروه لیزینگها - گروه بیمه ها ( علی الخصوص بیمه پارسیان ) - گروه سرمایه گذاریها - گروه بانکی ها - گروه مخابرات و ارتباطات - و تا حدودی گروه تجهیزاتی ها میتوانند فعلا" بهترین گزینه برای خرید باشند . به نظر میرسد حمایتی از بازار از امروز ظاهرا"انجام خواهد شد دوستان میتوانند از برخی سهمها خارج و به سهمهای کم ریسک وارد شوند.

نظر

• Nasrin
            عضو جدید
            • Nov 2010
            • 2

سلام
            ضمن آرزوی قبولی طاعات, زیارت خانه خدا رو به شما تبریک میگم.
            از اینکه دیدم تو این فروم باز مینویسید خیلی خوشحال شدم.
            نظرتون راجع به همراه اول و قیمت عرضه امروزش چیه؟

نظر

• بورس تبریز
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 464

دوست عزیزم والله نه میشه گفت که ارزون فروشی کردند نه زیاد گرونفروشی تو قیمتی معتدل دادند انتظار بازار 28000 تا 32000 ریال بود قیمت 35000 ریال مطلوب خود شرکت همراه اول بود نکته قابل توجه هجوم خوب حقوقی ها برای خرید و خوش خدمتی کارگزاران برای انها بود صبا تامین- سرمایه گذاری آرین- سرمایه گذاری سامان مجد - سرمایه گذاری مشترک ممتاز - صندوقها همگی حضور داشتند و خریدند البته اونهایی که من میشناختم به کارگزاران گفته شده بود بخرند از طرف خبرهای رسیده حاکی از تعدیل قطعی تو گزارش 9 ماهه تا 4500 ریال به گوش میرسد و خبرهایی از خود بچه های خود ارتباطات که امروز آمده بودند برای خرید این اعتقاد را داشتند که تا پایان سال سود این شرکت به احتمال زیاد فراتر از 5000 ریال خواهد بود حالا این سهم تا چند میره ؟ بستگی به حمایت داره که البته نظر شخصی من این است که تا 39000 الی 40000 احتمالا خوب حمایت بشه بعد از اون الله یعلم ولی اکثر بچه ها با این سهم 1 روزه یا 2 روزه فکر میکنند که زود پیاده بشوند که اونم بستگی به جو بازار - مساله هدفمندی - هسته ایی داره البته من خودم امروز فقط 5000 سهم خریدم و بقیه پولم را صلاح دونستم بیمه پارسیان تو درصد منفی بخرم ... امیدوارم شب خوشو موفق باشید

نظر

• صبور
                عضو جدید
                • Nov 2010
                • 16

سلام بورس تبريز

با گران شدن سوخت خودرو هم قيمت خودرو و هم تقاضا براي خريد خودرو كاهش مي يابد پس چگونه صنايعي كه ليزينگ خودرو مي دهند مثل سابق سود خواهند ساخت.
                وديگر اينكه p/e بيمه زماني بالاتر از 10قرار گرفت كه بيمه البرز تنها بود الان كه 5 تا بيمه داريم بايد p/e تا حدي اصلاح شود.

لطفا نظر خودتان رابفرماييد؟

نظر

• بورس تبریز
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 464

در اصل توسط صبور پست شده است View Post
                  سلام بورس تبريز

با گران شدن سوخت خودرو هم قيمت خودرو و هم تقاضا براي خريد خودرو كاهش مي يابد پس چگونه صنايعي كه ليزينگ خودرو مي دهند مثل سابق سود خواهند ساخت.
                  وديگر اينكه p/e بيمه زماني بالاتر از 10قرار گرفت كه بيمه البرز تنها بود الان كه 5 تا بيمه داريم بايد p/e تا حدي اصلاح شود.

لطفا نظر خودتان رابفرماييد؟
                  دوست عزیزم صبور جان :
                  سلام و شب خوش به نکته خوبی اشاره کردید من با توجه به اجرای هدفمندی یارانه ها و اعمال قیمت های جدید سوخت و به تبع آن مواد مصرفی و خوراکی و اثراتی که بر شرکتها میتونه داشته باشه بر این اعتقادم که بازار کم کم به سمت گروههایی که انرژی بر زیاد نیستند سوق پیدا میکند در مورد افزایش قیمت سوخت و این که تقاضا برای خودرو کم بشود باید دید کدوم خودرو ؟ من میگم خودروهایی که سوخت زیادی مصرف میکنند بلی تقاضا کمتر میشه ولی خودروهای دوگانه سوز و خودروهایی که سوخت کمتر مصرف میکنند تقاضا برای اونها همچنان ثابت خواهد ماند و شاید تمایل به خرید آنها بیشتر بشود ممکنه تقاضا برای نیسان ماکسیما که سوخت زیادی مصرف میکنه کمتر بشه ولی برای پراید یا تندر دوگانه سوز بیشتر بشود البته این نکته را هم بگم الان شرکتهای خودروسازی دارند سمت تولید خودرو را به سمت بهینه سازی سوخت سوق میدهند کما این که ایران خودرو از ورود 7 مدل خودروی جدید که طرح و قراردادش 7 ماه پیش با شرکتهای کره ایی و چین امضا شده خبر میدهد یا زامیاد تولید نیسانهای گازوئیل سوز را شروع کرده و خوبداره ادامه میدهد ولی این که تو این مملکت کاهش قیمت خودرو د اشته باشیم یه خورده قبول کردنش سخته با هدفمندی یارانه ها سوخت گران برق گران آب گران کارگر هم مطمئنا" گران خواهد شد و فلان و بهمان همه گران بشوند اون وقت سایپا و ایران خودرو بیان قیمت خودرو را ارزون کنند ؟شرکتهای لیزینگی هم به تناسب ورود محصولات جدید خودرو خدمات خواهند داد وکم کم گستره فعالیت خود را هم بیشتر میکنند در مورد پی به ایی بیمه ها با شما کاملا موافقم بیمه البرز زمانی 12 بود حالا با ورود سایر بیمه ایی ها اصولا په به ایی 8 و 9 مناسب است من در گروه بیمه ایی بیمه پارسیان را مورد اشاره قرار دادم خوب هم میدانید پوشش 96 درصدی در 6 ماه و تعدیل مناسب سود که دور از دسترس نخواهد بود البته امروز شایع شده بود که بیمه پارسیان با اتمام آذر ماه که فردا باشد گزارش تعدیلش را آماده و هفته آینده به بورس اعلام خواهد کرد که به نظر میرسد سودش را تا 500 ریال بتونه افزایش بدهد که در این صورت با پی به ایی فوق الذکر قیمت 4000 تا 4500 ریال در آینده دور از انتظار نمیباشد .
                  ممون و سپاسگذارم

نظر

• بورس تبریز
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 464

البته اینجا یک نکته را میخواهم درادامه مطالب بالا در مورد بیمه پارسیان متذکر شوم تا شبهه ایی خدای نکرده ایجاد نشود و دوستان فکر نکنند چون من بیمه پارسیان خریدم دارم دارم تعریف میکنم و یا سهمی که ندارم تخریب نه بلکه این نکته مهم است بدانیم که سهمی که شش ماهه اول حدود 350 ریال پوشش داده آیا قادر نیست 6 ماهه دوم اونم کارش بیمه است حداقل 250 ریال بسازه ؟ این میشه 600 ریال بگیم تا پایان سال که به نظر من صد در صد محقق میشه در ضمن نکته ایی است که میخواستم نظر تمامی دوستان را به گروه پارسیانها توجه کنم بانک پارسیان - تجارت الکترونیک پارسیان و حالا بیمه پارسیان بانک پارسیان هر ساله 20 تا 25 درصد افزایش سرمایه میده بعد سودش را دوباره تعدیل میکنه قیمتش باز میاد مثل قبل حالا هم که قیمتش زیاد تر از قبل حول 3000 ریال است هر کی تو این دو سه ساله این سهم را دشته فقط سود برده تجارت الکترونیک 5800 ریال اومد تا 11000 ریال رفت بالا حالا هم میگن 55 درصد تعدیل مثبت داره بازش میکنن تا کجا میبرنش خدا میدونه ؟ بعد میره افزایش سرمایه و یا شاید افزایش 150 درصدی را بده باز بشه . حالا هم بازی بیمه پارسیان را ببینید بذارین یه خورده از دست کارکنان و این و اون کم بشه ببینید چیکار میکنن فقط انشالله شرمنده نشویم امیدوارم همگی پر سود باشید

نظر

• صبور
                      عضو جدید
                      • Nov 2010
                      • 16

سلام بورس تبریز

شما پارسال سموم علف کش 190 و کسرای 130تومانی و فاراک را معرفی کردید که گین های عالی دادند.
                      که از شما کمال تشکر را دارم.

آیا باز هم از این سهم های زیر خاکی سراغ دارید؟

نظر

• بورس تبریز
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 464

سلام صبور جان :
                        از اون سهمهای زیر خاکی که شما اشاره کردید چشم تحقیق میکنم و مطمئن باشید میگم ولی صبور عزیز بهتره سهمهای رو خاکی را بگم که یکیش همین بیمه پارسیان است گزارش تعدیل 89 روی کدال اومده که به نظر من دستگرمی بوده گزارش نه ماهه تا 15 دی ماه تکمیله دوستان همه توجه کنند این سهم نه ماهه 500 ریال کلا" محقق کرده و سودش تا پایان سال فراتر از 600 ریال در مورد افزایش سرمایه شرکت باید فردا از دوستم تو بیمه پارسیان سوال کنم از طرفی شنیده هایی حاکی از حمایت و افزایش قیمت سهام تکنو تار حکایت داره بابت مساله فروش زمین که دوستان تحقیق کنند همراه اول هم به نظر من حرکت لاکپشتی به سوی 40000 ریال را شروع خواهد کرد در مجموع شنبه باید بازار خوبی داشته باشیم .

نظر

• بورس تبریز
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 464

شب دوستان خوش و بخیر :
                          همون طور که اشاره شده بود شنبه بازار مثبت و خوبی را شروع کرد البته برخی خریدهای هیجانی و ترس از این که این هفته بازار مثبته و سهمی برایمان نماند که بخریم یا از قافله جا ماندیم و ... برخی را به سوی خرید سهمهایی میکشاند که حداقل میتونم بگم فرصت برای خرید آنها باقی است این گفته ام را اینجا ول میکنم و میرم سراغ دوستان :
                          برخی دوستان از همراه اول میپرسیدند که قبل از این که شنیده هم را درباره این سهم بگم خود آقای آرام پیش دستی کردند و یه وعده وعیدهایی در مورد تعدیل سود دادند که در سایتها هنوز درج است تعدیل ظاهرا" حدود 4850 تا 5000 ریال باید باشه البته سود نهایی حول و حوش 6000 ریال خواهد بود البته میخوام گفته آقای آرام را تکمیل کنم در مورد بازار گردانی و ... بحث بازار گردانی این سهم قبل از عرضه مطرح بوده بعد از عرضه سهم و ریزش سهم در روز دوم و ورود بانک ملت همه انتظار داشتند که خزیدهای بانک ملت و برخی حقوقیهای ریز و جمع آوری آنها بتونه کمکی به رشد سهم بنماید که روزسوم با فشار عرضه از طرف مردم و برخی صندوقها و ... عملا چون مبلغ هنگفتی جهت جمع آوری طلب میکرد با ناکامی مواجه شد اینها قبلا" با این سه تا شرکت صحبت کرده بودند فقط منتظر منابع مالی بودند که مدتی به تعویق افتاده که ظاهرا" فردا یا پس فردا حل خواهد شد با این منابع مالی که من از یکی از نزدیکان شنیدم حدود 90 میلیارد تومن در مرحله اول است سهم بازار گردانی خواهد شد و سپس تعدیل خواهد داشت مشکل همراه اول قیت بالای آن است که همکاری همه هم سهامدار عمده هم خود مخابرات و هم مردم را میطلبد تعدیل در مرحله اول انجام خواهد شد که شنیده های ما در مورد آن در بالا ذکر شد . بیمه پارسیان فعلا برنامه ایی برای افزایش سرمایه فعلا" ندارد ولی گزارش نه ماهه 500 ریال پوشش داده شده تا 15 دی ماه هم گزارش به بورس اعلام میشود سود نهایی بالای 600 ریال خواهد بود . دوستی در مورد ماشین آلات تراکتورسازی پرسیده بودند که باید گفت اونجوری که ما شنیدیم متاسفانه احتمال زیان ده شدن شرکت با سرمایه جدید بیشتر است بیشتر سفارشات از این شرکت به علت فقدان منابع مالی فعلا" مسکوت مانده انتظار میرود فردا بازار متعادل با جوی آرام داشته باشیم

نظر

• بورس تبریز
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 464

دوست عززم :
                            یکی دو روزه روی شرکت گازلوله تحقیق میکنم تا انشالله خبرهایی خوب از گزارش 9 ماهه این شرکت داشته باشیم فعلا تحقیق میکنم سر فرصت به اطلاع همه میرسانیم .
                            البته لازم به ذکر است مدیریت جدید و سهامدار عمده وپترو برای رهایی از وضع موجود فعالیتهای مثبتی انجام میدهند

نظر

• صادقی
                              عضو عادی
                              • Jan 2011
                              • 63

با تشکر ویژه از نوشتهاتون
                              به نظر شما با صدرا و همراه چه کنیم؟ نگهداری یا فروش؟

نظر

• 14318
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 55

جناب بورس تبریز عزیز منتظر حضور گرم شما و ارشادهای شما هستیم

نظر

در حال کار...
                                X