اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

    #2176
    پاسخ : اخباروشایعات بازار

    توقف عرضه سهام توسط حقوقی‌ها و خرید سهامی که در قیمت مناسبی قرار دارند، نتیجه نشست دو ساعته صبح امروز سهام داران عمده و حقوقی بزرگ بود که به گفته دکتر سلیمانی، مدیرعامل سرمایه‌گذاری غدیر، در فضایی بسیار مثبت برگزار شد.





    ساعت هفت صبح امروز مدیران عامل شرکت‌های سرمایه گذاری بزرگ و صندوق های بازنشستگی کشوری و لشگری به میزبانی علیرضا عسگری مارانی شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران دور هم جمع شدند تا در خصوص حمایت از بازار سهام و جلوگیری از افت قیمت ها در بازار سرمایه به تبادل نظر بپردازند.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر که ریاست جلسه امروز را برعهده داشت درخصوص نتایج این نشست به خبرنگار سنا گفت: این جلسه نتایج مثبتی به همراه داشت و حدود دو ساعت به طول انجامید.

    دکتر غلامرضا سلیمانی با اشاره به اینکه موارد مختلفی در جلسه صبح امروز بررسی شد، ادامه داد: در نهایت سهام داران عمده و سرمایه گذاران حقیقی به این جمع بندی رسیدند که به منظور حمایت بیشتر از بازار سرمایه، دو موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.

    وی ابراز داشت: بر اساس این تصمیم، از امروز سهام داران عمده و حقوقی شرکت، سهامی را در بازار عرضه نخواهند کرد. همچنین، با توجه به شناختی از سهام خود دارند و اطمینان نسبت به ارزنده بودن سهم، سهام عرضه شده را خریداری خواهند کرد.

    مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر با بیان اینکه در این نشست دلایل کاهش قیمت ها هم بررسی شد، تصریح کرد: به نظر کارشناسان و صاحب نظران یکی از دلایل افت بازار، نامشخص بودن بحث خوراک پتروشیمی و بهره مالکانه در بودجه است که ابهامی را در بازدهی سهام این شرکت ها ایجاد کرده است.

    سلیمانی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در نهایت همه معتقد بودند که قیمت ها هم اکنون در شرایط مناسبی است و پیش بینی سودهای شرکت ها هم نشان می دهد که بازدهی منطقی در انتظار سهام این شرکت ها است و در آینده نیز وضعیت مناسب تری خواهند داشت.

    وی ابراز داشت: به علاوه، ورود سرمایه گذاران خارجی به بازار در آینده، این نوید را می دهد که اوضاع بازار سهام بهتر از قبل شود و رشد و توسعه ای که در صنعت ایجاد می شود، موجب بهتر شدن اوضاع شرکت ها در بازار سهام می شود.

    مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر در خصوص اظهار نظرهای طرح شده در جلسه صبح امروز گفت: تمامی حاضران معتقد بودند که اوراق تبعی می تواند به اطمینان بخشی بازار کمک کند، به ویژه سهام بنیادی مشکلی در این شرایط ندارند، زیرا از ارزش ذاتی بالایی برخوردار هستند و صادرکنندگان اوراق تبیعی نیز به این موضوع اعتقاد دارند.

    وی که ریاست جلسه امروز را برعهده داشت، ادامه داد: در مجموع همه شرکت های سرمایه گذاری اطمینان دارند که بازار، از نظر بازدهی همچنان در شرایط خوبی قرار دارد و به سهام داران حقیقی که از ریزش قیمت ها نگران هستند، اطمینان می دهیم که آینده بهتری برای بازار متصور است.

    سلیمانی تاکید کرد: در این جلسه همچنین مقرر شد تا سهام داران عمده و حقوقی ریسک هایی را که ممکن است وجود داشته باشد، بپوشانند. به ویژه بر روی حمایت سهام داران عمده از سهام شرکتشان تاکید و توصیه شد.

    وی با بیان اینکه سهام داران عمده شناخت خوبی از پیش بینی سود و بازدهی سهام خود دارند، تصریح کرد: در پایان جلسه دو تصمیم اتخاذ و مقرر شد این گروه از سهام داران دیگر عرضه ای در بازار نداشته باشند و همچنین با توجه به ارزش سهام و ارزنده بودن آنها در قیمت های فعلی نسبت به جمع آوری صف های فروش اقدام کنند.

    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

    نظر

    • rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

      #2177
      پاسخ : اخباروشایعات بازار

      عرضه تا اطلاع ثانوی ممنوع! / تاکید 50 سهام‌دار حقوقی بر حمایت از بورس



      برخی شرکت‌ها که سرمایه‌های زیادی در بازار دارند بر حفظ نقدینگی‌های خود در این بازار تأکید و اعلام کردند که نقدینگی‌های بیشتری برای افزایش دارایی‌های خود وارد بازار خواهند کرد.



      مدیرعامل سرمایه‌گذاری ملی با اشاره به جلسه صبح امروز حقوقی‌ها گفت: در این جلسه که بیش از 50 حقوقی حضور داشتند برای حمایت از بازار و ورود نقدینگی‌های جدید به جمع‌بندی رسید.

      به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، به نقل از خبرگزاری فارس، صبح امروز شرکت‌های حقوقی و سرمایه‌گذاری برای بحث و تبادل‌نظر و اتفاقات اخیر بازار سرمایه جلسه تشکیل دادند.

      علیرضا عسگری مارانی ادامه داد: جلسه بسیار خوب برگزار شد و با توجه به وضعیت مناسب شرکت‌ها از سودآوری، عمده شرکت‌های سرمایه‌گذاری به این جمع‌بندی رسیدند که از شرکت‌های زیرمجموعه خود حمایت و دفاع کنند.

      عسگری مارانی با تأکید بر اینکه در این جلسه از عموم مردم برای حضور در بازار سرمایه، قدردانی شد گفت: برای پاسخ به این اعتماد عمومی مردم، حقوقی‌های بازار نیز تا اطلاع ثانوی فروشی نخواهند داشت.

      وی ادامه داد: شرکت‌های سرمایه‌گذاری و دیگر حقوقی‌ها بر حمایت از نقدینگی‌های وارد شده به بازار تأکید کردند و به طور جدی نیز مسئله حمایت بیشتر از بازار پیگیری خواهد شد.

      عسگری مارانی با اشاره به اینکه حضور NGO های فعال در جلسات اتاق بازرگانی و شورای پول و اعتبار یکی از مباحث این جلسه بود گفت: کانون نهادهای سرمایه‌گذاری برای حضور فعال در این باره پیگیری‌هایی را خواهد داشت.

      وی افزود: باید دولت و مجلس طوری عمل کنند که این بازار دائماً در حال رشد بوده چرا که خروج سرمایه‌ها از بورس و ورود آن به بازارهای کاذب و غیرمولد اثرات جبران‌ناپذیری خواهد داشت.

      مدیرعامل سرمایه‌گذاری ملی با تأکید بر اینکه باید روش‌هایی ایجاد شود تا نقدینگی‌ به صورت بلندمدت در بازار باشد گفت: حقوقی‌ها تنها از سرمایه‌های وارد شده در بازار به صورت بلندمدت، حمایت خواهد کرد.

      وی در پایان تأکید کرد: برخی شرکت‌ها از جمله بیمه ایران که سرمایه‌های زیادی در بازار سرمایه دارد بر حفظ نقدینگی‌های خود در این بازار تأکید و اعلام کرد که نقدینگی‌های بیشتری برای افزایش دارایی‌های خود وارد بازار خواهند شد؛ همچنین هیچ بحثی روی صنعت خاص نشد و تنها کلیت بازار مدنظر بود بنابراین در شرایط فعلی برخی حقیقی‌ها که نگران هستند با تقاضای ایجاد شده توسط حقوقی‌ها، این نگرانی برطرف شده و در آینده با اطمینان خاطر بیشتری خرید خواهد کرد.
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

      نظر

      • novin
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 124

        #2178
        پاسخ : اخباروشایعات بازار

        منبع : www.allinjust.com
        . ایران 1404 ایران پیشرفته ( به زبان ساده ) قسمت سوم : 08/11/92


        نویسنده: علیرضا بهاری (مستعار) سه شنبه 8 بهمن 1392

        . ایران 1404 ایران پیشرفته ( به زبان ساده ) قسمت سوم : 08/11/92
        در این قسمت به ادامه دو گزینه بدیهی کاهش نرخ تورم و کاهش نرخ بهره می پردازیم، این دو مهمی که اثر مستقیم بر کلیه بازارهای اقتصادی دارد و بالطبع بازار سرمایه نیز بیش از کل بازارها در گیر تغییرات این دو مولفه اقتصادی است .
        در این چند روزه شاهد افت شدید شاخص بازار بورس بودیم، علی رغم نظر سهامداران و فعالان این بازار اتفاق اخیر قابل پیش بینی نبود لیکن نظر بنده خلاف نظر آنهاست ... اگر بدانیم که بازارهای اقتصادی قبل از هر اتفاقی به پیشواز آن می روند بازار بورس را نیز نمی توانیم خلاف این قاعده بدانیم ، اخبار خوش اقتصادی و سیاسی از مدتها پیش منتشر شده و افزایش شاخص بورس را نیز در راستای آن شاهد بودیم ولی هم اکنون زمان واقعه است پس در این زمان باید شاهد استراحت و خروج سهامداران با هوش که اکثرا سودهای خوبی را کسب کرده اند به طور موقت از این بازار بود . دلایل خروج آنها نیز کاملا مشخص است : آنها به پیشواز این اتفاقات رفتند لیکن هم اکنون بازار به دلایل زیر در بلاتکلیفی است ، شاید بتوان گفت مهمترین آزمون دولت جدید در همین یکماه جاری رقم خواهد خورد ... چگونه می توانند رشد بازار سرمایه را تداوم بخشند ؟، چگونه تورم را کاهش خواهند داد؟ و چه بلایی سر نرخ بهره خواهند آورد ؟ اگر از این آزمون به درستی و سربلندی خارج شوند می توان به جهش اقتصادی ایران بسیار امیدوار بود ...
        هم اکنون اگر درست دقت کنیم ورود به صنایع و خرید سهام آنها با مخاطره روبروست : ذیلا صنایع و ریسک آنها آمده است .
        • شرکت های خودرویی ( زیان انباشته )
        • پتروشیمی ( نرخ خوراک )
        • پالایشی ( افزایش چندین برابری سال گذشته و جاری )
        • سیمان ( حامل های انرژی )
        • تجهیزاتی ( بدهی معوق دولت )
        • بانکی ( نرخ بهره )
        • دارویی ( برداشته شدن تحریم ها و نرخ دلار )
        • ساختمانی ( رکود بازار )

        دولت باید بسیار مهارت داشته باشد تا بتواند تمام این صنایع را برای سهامداران جذاب کند !!!!! پس بهتر است برای مهار نقدینگی و کنترل آن تنها یک یا دو و یا حداکثر سه صنعت این بازار بورس را جذاب کند، من اگر جای آنها بودم ریسک نرخ خوراک پتروشیمی ها را کاهش می دادم تا این صنعت که به تنهایی 30 درصد بازار بورس را در اختیار دارد جهت جذب نقدینگی و سرمایه گذاری با توجه به مزایای رقابتی رونق بگیرد . صنعت پالایشگاهی هم که با افزایش نرخ بنزین رشد خوبی را در سال 93 باید تجربه کند . لیکن رونق بقیه صنایع دچار پارادکسی است که به طور مثال ذکر می گردد : رونق بخش مسکن که یحتمل باید با افزایش قیمت صورت گیرد باعث افزایش تورم می گردد. .... جذب نقدینگی در بانکها باعث رونق این صنعت می گردد ولی با افزایش نرخ بهره می توان به این مهم دست یافت که باز باعث افزایش تورم به گونه ای دیگر می گردد و رکود بازار بورس را باعث می شود یا حداقل افزایش نرخ بهره باعث کاهش تورم پایدار نمی گردد . چرا که بانکها چگونه باید بهره بیشتری دهند جز اینکه سرمایه گذاری آنها نیز رشد کند !؟؟؟
        رونق دارویی ها با افزایش نرخ آنها و افزایش حاشیه سود امکان پذیر است ، آیا دولت برای رفاه اجتماعی می تواند چنین کاری انجام دهد ؟ رونق و سودآوری بازار سیمانیها با افزایش قیمت ممکن است آیا دولت می تواند باعث افزایش قیمت مسکن هم شود ؟ ؟؟؟؟ پس مشاهده می کنیم آزمون دولت در ایت دوره بسیار سخت است پس راحت ترین و منطقی ترین راه با کمترین هزینه رونق پتروشیمی و پالایشگاه هاست ....لیکن جذابیت باقی صنایع به مرور و با کاهش نرخ بهره و کنترل تورم در فازهای بعدی اقدامات صورت خواهد گرفت ...
        علی ایحال و تغییرات نرخ بهره به گوش می رسد، همانطور که در بالا ذکر شد دولت تنها راهکارش رونق بازار بورس جهت جذب نقدینگی و کاهش تورم است که به طبع آن نرخ بهره نیز باید کاهش یابد ... کاهش نرخ بهره نیز به رونق بازار بورس منجر می گردد پس سیکل مهم اقتصاد ( کاهش تورم = کاهش نرخ بهره و رونق بیش از پیش بازار سرمایه )
        توجه : در قسمت اول تحلیل ذکر شد، مهمترین راه پیشرفت اقتصادی ایران کاهش تورم و کاهش نرخ بهره است، پس این مهم تنها در صورتی به وقوع می پیوندد که بازار سرمایه رونق بیشتری بگیرد و نرخ بهره کاهش یابد و در انتها تورم نیز به صورت اتوماتیک متوقف و نهایتا کاهش یابد ....

        در قسمت چهارم به تحلیل حمایت از تولید داخلی ، افزایش مالیات و تراز تجاری خواهیم پرداخت

        ( نظرات شما عزیزان بسیار امیدوار کننده خواهد بود )

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #2179
          پاسخ : اخباروشایعات بازار

          رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت‌وگو با فارس تأکید کرد
          نقدینگی همچنان در راه بازار سرمایه/ تأمین مالی بنگاه‌ها با ابزار جدید

          صالح‌آبادی با اشاره به اینکه با گسترش بازار سرمایه به دنبال وضعیت مطلوب‌تر تأمین مالی بنگاه‌ها با شیوه‌ نوین و ابزارهای جدید هستیم، درباره چشم‌انداز بورس تأکید کرد اثرات گشایش‌های مثبت سیاسی اخیر به زودی نمایان خواهد شد.

          علی صالح آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به اقدامات سازمان بورس در تأمین مالی بنگاه‌ها طی سال‌های گذشته و برنامه‌ریزی‌های آتی اظهار داشت: بازار سرمایه به نوبه خود در تامین مالی بنگاه‌ها بسیار خوب عمل کرده و از ابتدای سال تاکنون حدود 150 هزار میلیارد ریال در بخش افزایش سرمایه بنگاه‌ها تامین مالی داشته است.

          وی ادامه داد: با توجه به گسترش بازار سرمایه، موفق به تامین مالی این حجم از بنگاه‌ها شده‌ایم؛ چرا که در مقایسه با سال‌های گذشته که حجم کمی از معاملات را داشتیم، وضعیت مطلوبی ارزیابی می‌شود.

          رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه به دنبال وضعیت مطلوب‌تر هستیم، گفت: بنابراین تا پایان سال صندوق‌های پروژه برای افزایش تامین مالی، راه‌اندازی خواهد شد.

          صالح‌آبادی به بسته اول انتشار اوراق خزانه اسلامی در بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: این اوراق به تامین مالی پیمانکاران کمک بسیار زیادی خواهد کرد که در بسته اول 1000 میلیارد تومان طبق آئین‌نامه منتشر خواهد شد.

          وی ادامه داد: این نخستین‌بار خواهد بود که در بازار سرمایه اوراقی بدون کوپن سود منتشر خواهد شد، تا فرهنگ جدیدی از اوراق با درآمد ثابت در بازار سرمایه تجربه شود.

          دبیر شورای عالی بورس درباره جزئیات انتشار اوراق خزانه اسلامی، تاکید کرد: سود سرمایه‌گذاران در بازار ثانویه مشخص خواهد شد، به عنوان مثال قیمت اسمی اوراق اگر 100 تومان باشد، امکان دارد، در بورس 80 تومان کشف قیمت شود بنابراین سود سرمایه‌گذاران مابه‌التفاوت قیمت اسمی و نرخ بازار ثانویه خواهد بود.

          صالح آبادی در پاسخ به سئوال فارس درباره چشم‌انداز بازار سهام و برنامه‌ریزی‌ها برای رونق بیشتر آن، تصریح کرد: نقدینگی‌ها همچنان در بازار سرمایه است، و چیزی از بازار خارج نسده است؛ رشد هر بازاری از جمله بازار سرمایه به سود آوری بنگاه‌ها بستگی دارد.

          وی ادامه داد: اگر وضعیت عملکردی بهبود یابد، شاخص بورس هم افزایش خواهد یافت، بنابراین همواره این نکته را تاکید می‌کنیم که باید افق سرمایه‌گذاری همواره بلندمدت باشد.

          وی درباره عملکرد 9 ماهه شرکت ها معتقد است گزارش‌ها متعادل بوده و با گشایش‌های اخیر سیاسی که ایجاد شده اثرات آن نیز در آینده نمایان خواهد شد.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #2180
            پاسخ : اخباروشایعات بازار

            با تصویب شورای عالی بورس
            اسامی متخلفان بورسی اعلام عمومی می شود!

            چراکه در حال حاضر سرپیچی از قوانین بازار اوراق بهادار در مقایسه با جرایم در نظر گرفته شده برای آن بگونه ای است که در مواردی بروز تخلف و جرم را به صرفه می کند و به نظر می رسد اعلام عمومی اسامی افراد متخلف می تواند در این شرایط اثر بازدارندگی بیشتری در پی داشته باشد.
            احکام صادره برای هر گونه تخلف یا جرم توسط مراجع قانونی مختلف در شرایطی می تواند اثر بازدارنده داشته باشد و موجب عبرت آموزی سایرین شود که در درجه اول حکم با تخلف یا جرم انجام شده متناسب باشد و در درجه دوم سرعت صدور آن مانع از امکان فرار فرد متخلف یا مجرم از اجرای حکم علیه وی مطابق قانون شود. افزون بر اینکه بایستی این احکام نه تنها از تکرار مجدد آن توسط خود فرد ممانعت به عمل آورد، بلکه از ورود سایر افراد به این وادی جلوگیری کند.

            به گزارش بورس نیوز، در بازارهای مالی دنیا همچون بورس ها نیز همواره تخلفات و جرم هایی اتفاق می افتد و با توجه به اینکه در این حوزه سرمایه های افراد می تواند دستخوش التهابات و تغییرات قرار گیرد، به نظر می رسد بایستی احکام صادره اعلام عمومی شود تا برای دیگران مایه عبرت شود. هرچند در حال حاضر در برخورد با مواردی همچون دستکاری در قیمت سهام، انحراف از اطلاعات منتشر شده توسط ناشران و حتی کلاه برداری، اسامی افراد متخلف و مجرم اعلام عمومی نمی شود.

            این نحوه برخورد در حالی در بازار سهام ایران مشاهده می شود که قوانین حاکم بر بزرگترین بورس های دنیا رفتاری متفاوت داشته و پس از رسیدگی به پرونده های مختلف جزئیاتی از جمله نام شخص متخلف و جریمه تعیین شده را در گزارش های خود اعلام عمومی می کنند. به عنوان مثال در گزارش عملکردی سال 2013 میلادی کمیسیون اوراق بهادار آمریکا- SEC – نیز به برخی پرونده های مهم اشاره شده است که جریمه 10 میلیون دلاری نزدک به دلیل نقص سامانه معاملاتی در عرضه اولیه سهام فیس بوک ناشی از بروز مشکل در پردازش اطلاعات و در نتیجه توقف آن به دلیل تعداد زیاد سفارش های دریافتی و نیز جریمه 200 میلیون دلاری بانک جی پی مورگان به دلیل افشای نادرست و ناقص گزارش های مالی از جمله احکام صادره می باشد. همچنین در این گزارش به جریمه 161 شخص حقوقی و حقیقی که به نوعی در ایجاد بحران سال 2007 میلادی نقش داشتند، با در نظر گرفتن اقدامات تنبیهی مثل محدودیت فعالیت در بازار سرمایه و 2.1 میلیارد دلار جریمه مالی برای پرداخت به آسیب دیدگان این بحران مالی، اشاره شده است.

            اینها نمونه هایی است که نشان می دهد در حوزه رسیدگی به تخلفات در ایران نیز بایستی رویه های نظارتی بیش از پیش تقویت شود.

            اما سوال اصلی اینجاست که چرا در بورس ایران اعلام عمومی اسامی افراد متخلف انجام نمی شود؟ آیا در این رابطه منع قانونی وجود دارد یا دلایلی دیگری در میان است؟

            در همین ارتباط مدیریت پیگیری تخلفات سازمان بورس در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: کمیته پیگیری تخلفات در حال حاضر گرچه در چارچوب مقررات کشور عمل می کند، اما همواره این دغدغه وجود داشت که برای افزایش آثار بازدارندگی احکام صادره، در مواردی اسامی افراد متخلف و جزییات پرونده آنها به صورت عمومی اعلام گردد.

            پرویز شیری زاده افزود: در سایر کشورها از انتشار عمومی احکام و اسامی افراد متخلف به عنوان اهرمی استفاده می شود تا بازدارندگی این نحوه برخورد مؤثرتر واقع شود.

            وی ادامه داد: در بازار سرمایه ایران نیز اجماع عمومی بر این امر استوار است که چنین رویه ای اجرایی شود. در همین راستا مدیریت پیگیری تخلفات سازمان بورس براساس "بند ز ماده 99 قانون برنامه پنجم توسعه" پیشنهاد داده تا پایگاه اطلاعاتی مدیران راه اندازی شده و سوابق تجربی، تحصیلاتی و انضباطی آنها در سامانه مذکور قرار گیرد و بدین ترتیب سوابق کیفری و تخلفاتی افراد براساس ترتیبات اجرایی که به تصویب شورای عالی بورس می رسد، انتشار یابد.

            این مقام مسئول تأکید کرد: البته فرآیند در خصوص جرایم اندکی متفاوت است، چراکه در بحث انتشار اسامی مجرمان، مرجع ذی صلاح دادستانی کل کشور است و کمیته پیگیری تخلفات سازمان بورس چنین مجوزی را برای انتشار اسامی افراد در اختیار ندارد.

            شیری زاده به ارایه سناریوهای مختلف برای اجرای طرح پیشنهادی این کمیته به شورای عالی بورس اشاره کرد و گفت: در سناریوی اول مبنا اعلام کل اسامی افراد متخلف و جزییات پرونده آنهاست. مبنای دومین سناریو، سبک یا سنگین بودن تخلف صورت گرفته است و در سناریوی دیگر پیشنهاد شده تنها آن دسته از تخلفاتی که اثر زیادی بر روند بازار سهام در بر دارند، به صورت عمومی اعلام شوند. همچنین می توان نسبت به اعلام اسامی آن دسته از متخلفانی که عملکرد ایشان می تواند منجر به سلب صلاحیت و دریافت جرایم نقدی از آنها شود، اقدام کرد.

            این مقام مسئول در خاتمه سخنان خود گفت: سازمان بورس تاکنون طبق قوانین موجود تنها پرونده های انضباطی و تخلفاتی و احکام هیأت داوری را با اعلام اختصاری نام افراد منتشر می کرد، اما به نظر می رسد در صورت تصویب طرح پیشنهادی مدیریت پیگیری تخلفات توسط شورای عالی بورس، فرآیند بایستی بگونه ای اجرایی شود که جنبه بازدارندگی لازم را داشته باشد. حال آنکه تاکنون ابزارهای قانونی بازدارنده مورد نیاز چندان مهیا نبوده و تنها به ارایه اخطار و تذکر کتبی محدود شده است؛ اما با اضافه شدن دو ابزار جدید سلب صلاحیت مدیران و نیز در نظر گرفتن جرایم نقدی از یک میلیون به 100 میلیون تومان این قدرت بازدارندگی بیشتر خواهد شد.

            براساس این گزارش، لازم به نظر می رسد که شورای عالی بورس در راستای بازنگری در قوانین و دستورالعمل های موجود در خصوص تخلفات، احکام صادره و نیز اعلام اسامی افراد متخلف هرچه سریع تر اقدام کند تا در این ارتباط قانونی جامع و مانع داشته باشیم. بطوریکه در وهله اول قوانین مصوب در برگیرنده تمام افراد هدف باشد و در وهله دوم مانع از بروز تخلف از سوی افراد غیر هدف شود. اما شاید یکی از راه های جلوگیری از افزایش تعداد پرونده های تخلف در بورس انتشار اسامی افراد و نیز برقراری تناسب میان تخلف و نیز جرایم مصوب برای آن باشد؛ چراکه در حال حاضر سرپیچی از قوانین بازار اوراق بهادار در مقایسه با جرایم در نظر گرفته شده برای آن بگونه ای است که در مواردی بروز تخلف و جرم را به صرفه می کند و به نظر می رسد اعلام عمومی اسامی افراد متخلف می تواند در این شرایط اثر بازدارندگی بیشتری در پی داشته باشد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

              #2181
              پاسخ : اخباروشایعات بازار

              تاريخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰

              معاون مالی و اقتصادی "پاسا" عنوان کرد:

              رشد سود پیش بینی شده/افزایش سرمایه/افتتاح طرح توسعه

              براساس آخرین اطلاعات درج شده بر روی سایت کدال، درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه سال 92 به میزان 2757 ریال برآورد شده است این در حالی است که براساس عملکرد واقعی 9 ماهه منتهی به 30 آذر ماه سال 92، درآمد هر سهم به میزان 1714 ریال بوده است.
              براساس آخرین اطلاعات درج شده بر روی سایت کدال، درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه سال 92 به میزان 2757 ریال برآورد شده است این در حالی است که براساس عملکرد واقعی 9 ماهه منتهی به 30 آذر ماه سال 92، درآمد هر سهم به میزان 1714 ریال بوده است.

              در این راستا، محمودی، معاون مالی و اقتصادی شرکت ایران یاساتایر و رابر در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: درآمد هر سهم در گزارش 9 ماهه سال جاری با پوشش 62درصدی مواجه بوده و این در حالی است که در گزارش 6 ماهه با پوشش 71 درصدی همراه بوده است و در نتیجه با کاهش 9 درصدی پوشش سود برآوردی روبرو می باشد که دلیل این کاهش، پوشش هزینه های مالی، اداری تشکیلاتی و هزینه سربارهای کارخانه است.

              وی افزود: به دلیل فروش فصلی محصولات "پاسا"، فروش در فصل پاییز نسبت به زمستان از میزان کمتری برخوردار می باشد. اوج فروش "پاسا" از 12 بهمن ماه تا انتهای سال می باشد در نتیجه با توجه به مطالب مذکور، قطعاً به مبلغ فروش پیش بینی شده در بودجه تا پایان سال خواهیم رسید. علاوه بر این درآمد برآوردی هر سهم با توجه به کاهش قیمت مواد اولیه، تغییر در ترکیب مواد و همچنین تولید محصولات اقتصادی به احتمال قوی با تعدیل مثبت همراه خواهد بود که پس از برگزاری جشنواره فروش در ایام دهه فجر، تعدیل مثبت درآمد هر سهم اعمال خواهد شد.

              محمودی تصریح کرد: شرکت در نظر دارد سرمایه خود را از 80 میلیارد ریال به 300 میلیارد ریال افزایش دهد در این راستا مقدمات و گزارش افزایش سرمایه به کمیته تخصصی سهامداران عمده ارایه شده و نظر مساعد کمیته تخصصی نیز جلب شده است و تاکنون تأییدیه ضمنی افزایش سرمایه به میزان 200 میلیارد ریال نیز داده شده است. در نتیجه سرمایه مذکور که از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران می باشد با برگزاری مجمع فوق العاده اعمال خواهد شد.

              همچنین معاون مالی و اقتصادی "پاسا" عنوان کرد: در گزارش افزایش سرمایه، سه طرح توسعه پیش بینی شده است و هم اکنون مقدمات طرح های توسعه مذکور که به منظور افزایش تولید می باشند فراهم گردیده و پس از تأیید افزایش سرمایه، این طرح ها به بهره برداری خواهند رسید.

              شایان ذکر است که یکی از خطوط تولیدی با هدف افزایش دو برابری ظرفیت تولید از 36 هزار حلقه به 72 هزار حلقه لاستیک در روز تا پایان بهمن ماه سال 92 به بهره برداری خواهد رسید. طرح مذکور از محل منابع شرکت ایران یاساتایر و رابر به صورت مجزا سرمایه گذاری شده است.

              محمودی افزود: همچنین رفع تحریم ها تأثیر مثبتی بر افزایش تولید و انتقال تکنولوژی به "پاسا" خواهد گذاشت لازم به ذکر است که با رفع تحریم ها، امکان استفاده از منابع ارزی بانک های داخلی و خارجی را خواهیم داشت. در چنین شرایطی، استفاده از اهرم مالی در دستور برنامه شرکت ایران یاساتایر و رابر قرار خواهد گرفت.

              همچنین، صادرات "پاسا" در 10 ماهه ابتدایی سال 92، از 70 میلیارد ریال به 285 میلیارد ریال افزایش داشته و با رشدی معادل 200 درصدی همراه بوده است پیش بینی می شود صادرات شرکت ایران یاساتایر و رابر از کل سبد شرکت تا انتهای سال، معادل 25 درصد فروش کل باشد.

              وی در خاتمه تصریح کرد: با توجه به افزایش بهره وری، شناسایی بازارهای صادراتی جدید، تغییر در ترکیب تولید، تغییر در ترکیب فروش محصولات شرکت و همچنین انتخاب محصولات جدید در سبد تولیدی "پاسا" احتمال تعدیل مثبت سود درآمدی هر سهم دور از ذهن نخواهد بود.
              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

              نظر

              • سیگنال
                Banned
                • Nov 2012
                • 714

                #2182
                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                روند بازار کاملا نرمال و طبیعی می باشد و بزودی (احتمالا همین فردا )وارد مدار اصلی خواهد شد

                برين ببينين معاملات بازار امروز چطور رقم خورد. حقوقي ها در اكثر نمادها خريدارند. نكنه توقع داريد بعد از 3 روز صف خريد همينجور مثبت بخوره؟؟؟؟ عادت کردين روزي 4 درصد سود کنين و اگر يک روز منفي بشه طاقت ندارين . اين راه روش معامله کردن نيست دوستان

                پالايشي ها رو يک نگاه بندازين ببينين چطور دارن جمع ميكنن. حقوقي شبندر و شاوان و شراز


                سهمهاي بزرگ همچون تيپيكو و تاپيكو ، فارس ، کرمانشاه ، صادرات ، ملت ، شپديس ، خودرو و توريل و ............... همه را از دست سهامدار خرد جمع کردند


                حقوقي ها شديدا اكتيو هستند . اين بازار کاملا پويا و سالم است. منفي و مثبت بودن بازار طبيعي است دوستان زياد حساس نشوید

                نظر

                • hector
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1764

                  #2183
                  پاسخ : اخباروشایعات بازار

                  خبر: پارسان: مدیر عامل ساتا و غدیر خرید بلوک 40 درصدی پتروشیمی پارس توسط پارسان را تأیید کردند.

                  نظر

                  • hector
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1764

                    #2184
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار

                    اطلاعیه های کدال: کاذر : 52% پوشش نه ماهه،300%تعدیل مثبت ثشاهد : 9% پوشش شش ماهه وتوکا : 2% پوشش 6 ماهه،10% تعدیل مثبت تایرا: 75%پوشش 9 ماهه،31 درصد تعدیل مثبت

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #2185
                      پاسخ : اخباروشایعات بازار

                      ردیابی بارش بی اعتمادی در تالار یخ زده حافظ
                      چرا حقوقی ها به عهد خود وفا نکردند؟

                      هنوز یک هفته از پیمان حقوقی ها مبنی بر حمایت از بازار سهام و اعتقاد به رشد نماگرهای آن سپری نشده که طی دیروز و امروز عرضه تدریجی سهام و واگذاری صف های خرید وارد فاز جدیدی شده است.

                      به گزارش خبرنگار اکوبورس،سه شنبه هفته ایی که گذشت حاکی از یک اتفاق بزرگ برای بازار سرمایه بود.حدود 50 مدیر موی سپید کرده و با تجربه به شرکت سرمایه گذاری ملی ایران رفتند تا به هم بگویند؛ هیچ کس به دادشان نخواهد رسید مگر آنکه خودشان دست بکار شوند.


                      اما انگار حلیم صبح سه شنبه مارانی برای مجاب کردن حقوقی ها در تداوم حمایت از بازار سهام و کنارگذاشتن برخی دلخوری ها از خرده فرمایش های ناگزیر برخی دستورها از سوی متولی بازار چندان باب میل بزرگان بازار نبود.
                      نگارنده خود در این نشست از نزدیک شاهد بوده که غلامرضا سلیمانی امیری ،مدیرعامل سرمایه گذاری غدیر به عنوان مجری این جلسه و کسی که در نهایت مفاد پیمان حقوقی ها در دو بند را به اجماع گذاشت همواره تاکید کرده که با اعتقاد به چشم انداز بازار سهام حقوقی ها را از عرضه های پی در پی سهام برحذر داشته است.


                      اما خود او که بر سر حمایت از بازار سهام با حقوقی ها عهد بست چرا هیچ گاه به این پیمان پایبند نبوده و تنها یک روز پس از این اتفاق همواره عرضه کننده پر حجم سهام در بازار سهام بوده است؟به عنوان نمونه در نماد معاملاتی شرکت گروه بهمن طی سه روز معاملاتی 26 میلیون و 900 هزار سهم از سوی سرمایه گذاری غدیر بی وقفه واگذار شده است.


                      و یا چرا با وجود اعلام محمد رستمی به عنوان عضو هیات مدیره شستا، در حضور حقوقی ها بر ناچیز بودن افت بازار در هفته های گذشته و اعتقاد به افق روشن بازار سهام تاکید کرده اما یک روز پس از بازگشایی نماد معاملاتی پالایش نفت بندرعباس به واگذاری 10 میلیون سهمی در این نماد معاملاتی که به زحمت پس از هفته ها، به خود صف خرید دیده بود روی می آورد؟


                      در همین مجموعه چرا باید گروه بهمن به دنبال عرضه بی مهابای سهام در بیمه ملت،لیزینگ رایان سایپا،سیمان سپاهان و سیمان تهران باشد؟مگر مدیران و صاحبان سهام عمده آن در جمع حقوقی ها بر سر حمایت از بازار عهد و پیمان نبستند؟


                      دلیل صف خرید نمایشی 115 میلیون سهمی در نماد معاملاتی ایران خودرو و سپس واگذاری 40 میلیون سهم از سوی سرمایه گذاری رنا در این نماد معاملاتی چیست؟آیا در نماد معاملاتی خودرویی ها این روزها با هر بهانه ایی برای صاحبان نقدینگی تله گذاری می شود؟


                      سرمایه گذاری خوارزمی چرا عهد خود را فراموش کرده و 10 میلیون و 400 هزار سهم سیمان کارون را پس از دو روز مثبت شدن دامنه نوسان قیمت تا پایین ترین رنج قیمتی واگذار می کند؟


                      مگر نه اینکه مدیریت شرکت بازرگانی پتروشیمی در دستان شرکت سرمایه گذاری ایران است که با مجموعه مدیران پتروشیمی حشر و نشر دارند.پس چرا پس از دو روز مثبت خوردن ناچیز دامنه نوسان قیمت ،در نماد معاملاتی پتروشیمی پردیس به یکباره حدود 30 میلیون سهم "شپدیس"را عرضه می کند تا ثابت کند نمی توان حقوقی ها را مجبور کرد که برای حمایت از بازار "فعلاً چیزی نفروشند".


                      چرا از مدیر عامل سرمایه گذاری نور دنا که با حرارت فراوان در حضور حقوقی ها از خروج سپرده های بانکی همراه اول و تزریق در بازار سهام سخن می گفت و یا محمود امرالهی در بیمه مرکزی که اظهار می کرد در بازار منفی همچنان به خرید سهام ادامه می دهد و به بازار سرمایه اعتقاد قلبی دارد اکنون خبری نیست؟


                      نکته جالب در جلسه حقوقی ها که شاید عسکری مارانی برای برگزاری آن ریش گرو گذاشته بود عدم یک حرف یا سخن واحد برای بازار سهام و از طرفی نداشتن تحلیل متقن برای حمایت و یا رها کردن آن در شرایط فعلی بود.شاید بهتر بود کسی به حقوقی ها کنایه معروف "از ماست که بر ماست" را گوشزد می کرد اما بر سر موضوع جدی و یا مسخره حمایت از بازار سهام سخن ها بسیار است.


                      بزرگی گفته است که اگر روزی بازار سهام، رشد و یا افت دسته جمعی قیمت سهام در کل بازار را به خود دید باید به آن به دیده تردید نگریست چرا که ممد و حیات آن مصنوعی است.


                      به قول وی نگاهی به واقعیت های امروز بازار سهام نشان می دهد که فقر تحلیل در بورس ایران همچنان بیداد می کند.بازاری که برای بلندکردن و یا به زیر کشیدن چم و خم آن باید به عهد و پیمان چند شرکت سرمایه گذاری ملتمس شد و یا حتی ریش گرو گذاشت.همه اینها در یک جمله خلاصه می شوند و آن اینکه"ابعاد و عمق بازار سرمایه ایران هنوز قامت کوتاهی دارد."



                      نگاهی به واقعیت های رخ داده فضای سیاسی و اقتصادی کشور در ماههای اخیر نشان می دهد که پول هوشمند نمی تواند با مهندسی و یا امنیتی شدن مکانیزم عرضه و تقاضا براحتی سر فرود آورد.نقدینگی سرگردان همچون کودکی که به پیش فعالی مبتلا است همواره در جستجوی بازده بیشتر جست و خیز می کند.موضوعی که برای اقتصاد ایران در عصر روی کارآمدن دولت تدبیر و امید که تلاشش را بکار بسته که همه صاحبان ثروت و قدرت را راضی نگه دارد خوشایند نیست و تنها درمان آن بستن دست و پای این کودک چموش در بازار سرمایه است.بازاری که تورم در آن فقط در تالار شیشه ایی می تواند آزادانه بتازد و برعکس سایر بازارها پایش را از چارچوب درهای بازار سهام فراتر نمی گذارد.



                      ریشه یابی اینکه چرا بازار سهام با وجود انتشار اخبار مثبت و امیدوار کننده در سطح مدیریت کلان کشور و آرامش سیاسی و اقتصادی در حوزه داخلی و بین المللی دچار ذکام فرسایشی شده شاید چندان پیچیده نباشد.
                      متغییر های مختلفی برای یافتن دلیل افت بازار سهام و یخ زدگی تالار معاملات در این موقع از سال عنوان می شود از جمله پیشینه تاریخی حقوقی ها برای تامین نقدینگی شب عید ، حقوق و پاداش کارمندان و بازنشستگان در ماههای پایانی سال و یا پیشخورکردن تحولات مثبت سیاست خارجی.


                      اما اگر انصاف را در نظر بگیریم نقطه شروع این وضعیت دقیقاً از زمانی آغاز شده که هیات مدیره فرابورس با چراغ سبز متولی بازار سهام یکباره تصمیم گرفت 14 نماد معاملاتی پر تقاضا و اغلب سرگرم کننده برای سفته بازان شاید درشت دانه تالار حافظ را از بازار پایه به بازار توافقی انتقال دهد.


                      همسو شدن این موضوع با عرضه های بی مهابای سازمان خصوصی سازی بویژه در گروه بانکداری و از سویی کنترل دستوری معاملات سهام شرکت ها و کارگزاری ها از سوی ناظر بازار که همواره از سوی متولی بازار سرمایه تکذیب شده است، باعث شد تا دامنه شایعه برکناری مدیران جوان نهاد ناظر مثل بمب خنثی نشده ؛ کفپوش تالار شیشه ایی حافظ شود.


                      شاید دیدگاهی که در این یادداشت ارایه شده از دید برخی مخاطبان زاییده تخیلات ژورنالیستی یک نویسنده باشد اما با نگاهی به واقعیت های موجود لااقل می توان این حدس را زد که سرمایه داران زخم خورده در نمادهای معاملاتی کوچ کرده به بازار توافقی از سرلج بازی و یا کوبیدن میخ خود بر زمین سفت متولی بازار سرمایه دیگر به هیچ گوشی شنوا نیستند.اگر چنین گمانی حقیقت داشته باشد باید برای بازار سرمایه کاریکاتوری ایران با ارزش 500 هزار میلیارد تومانی گریست زیرا با وجود عقبه دانش و پژوهش،در شرایط کنونی "تحلیل و علم در بازار سهام فعلی جواب نمی دهد".



                      شاید برای ترمیم ارنج یک تیم که دیگر از سرمربی خود فرمان نمی برند کنارگیری خودجوش وی که روزگاری چند با دلسوزی و رنج بسیار موهایش را برای به چشم آمدن آن سپید کرده از پانسمان های مقطعی و وصل و پینه کردن نشتی های هر چند وقت یکبار کم هزینه تر و یا حتی اهرمی برای دمیدن روح تازه ایی در دستیابی به قله پیشرفت باشد. قله ایی که در آن دیگر بارش ممتد بی اعتمادی در فضایی یخ زده تکرار نمی شود و از طراوت و شادابی نوینی حکایت دارد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #2186
                        پاسخ : اخباروشایعات بازار

                        راه های پنهان کردن سود در شرکت ها
                        متأسفانه طی سال های اخیر تکرار چنین اقداماتی از سوی مدیران شرکت های بورسی بسیار متواتر و مشهود شده به گونه ای که گاهی با یک نگاه اجمالی به گزارش های مالی شرکت ها و یادداشت های توضیحی می توان به راحتی مبهم و خلاف و اقعیت صورت های مالی را پیدا کرد.

                        پنهان کردن تعدیلات سود در شرکت ها و ارایه صورت های مالی مبهم و خلاف واقعیت در زمره اقداماتی است که بارها و بارها از سوی مجموعه های بورسی و غیر بورسی رخ داده است.
                        متأسفانه طی سال های اخیر تکرار چنین اقداماتی از سوی مدیران شرکت های بورسی بسیار متواتر و مشهود شده به گونه ای که گاهی با یک نگاه اجمالی به گزارش های مالی شرکت ها و یادداشت های توضیحی می توان به راحتی مبهم و خلاف و اقعیت صورت های مالی را پیدا کرد.
                        براساس گزارش بورس نیوز، آنچه بیش از هرچیز تعجب برانگیز بوده این است که چطور ممکن است حسابرسان شرکت اصلی و همچنین ناظران و حسابرسان سازمان بورس متوجه چنین پنهان کاری هایی در گزارش های مجموعه های بورسی نشوند و بسیار ساده از کنار آن بگذرند؟!
                        در این گزارش قصد داریم به متداول ترین روش هایی که شرکت ها می توانند از طریق آن سودهای خود را صورت های مالی پنهان کنند اشاره نماییم.
                        وجود کارگزار خرید در شرکت
                        یکی از متداول ترین شیوه ها برای مخفی کردن تعدیلات سودها انتقال آنها به شرکتی است که در واقع وظیفه خرید مواد و تجهیزات مورد نیاز شرکت اصلی را به عهده دارد.
                        این اقدام اینگونه صورت می پذیرد که شرکت اصلی با یک شرکت مستقل و یا یکی از شرکت های زیرمجموعه خود قرار داد کارگزار خرید بسته و به این طریق وظیفه خرید کلیه مواد و تجهیزات مورد نیاز شرکت را به آن محول می نماید. حال آنکه در این بین برای عدم انتقال سودهای شناسایی شده به شرکت اصلی، کلیه اجناس و تجهیزات خریداری شده توسط شرکت کارگزار به قیمت هایی بالاتر از قیمت خرید اصلی آن فاکتور شده و در صورت های مالی شرکت اصلی نمایان می گردد به این طریق اگر موجودی مواد مصرفی به قیمت N ریال توسط کارگزار خرید، تهیه شده است، شرکت اصلی این مواد را با قیمت N+X ریال در فاکتورهای خود می آورد و به این طریق بخش اعظمی از سود شناسایی شده در شرکت اصلی با رشد بهای تمام شده مواد مصرفی و تجهیزات در صورت های مالی از بین می رود حال آنکه در واقعیت این سود از بین نرفته بلکه در شرکت تحت قرارداد "که بعضاً هم متعلق به مدیران شرکت ها است" مخفی شده.
                        وجود کارگزار فروش در شرکت
                        از دیگر راهکارهای مدیران جهت دور ساختن اطلاعات صورت های مالی از واقعیت، پنهان کردن سودها در شرکت هایی است که وظیفه فروش صادراتی محصولات تولیدی آنها را به عهده گرفتند. در این روش برخلاف کارگزاران خرید، شرکت اصلی قیمت فروش محصولات تولیدی خود را با قیمتی کمتر از واقع فاکتور می نماید و در صورت های مالی خود نمایان می سازد. به عنوان مثال کارگزار فروش، محصول تولیدی شرکت را به قیمت N+X ریال می فروشد اما شرکت اصلی در صورت های مالی خود درآمد فروش حاصله را N ریال ثبت می کند و به این ترتیب بازهم بخشی از سود شناسایی شده شرکت اصلی در شرکت بازرگانی که وظیفه فروش محصولات را به عهده دارد پنهان می شود.
                        نکته حائز اهمیت این است که به طور معمول این شرکت های بازرگانی در خارج کشور به ثبت می رسند و حسابرس جداگانه ای هم دارند که کار حسابرسی را سخت می کند و منافع در جیب افراد خاص می رود نمونه این شرکت ها در بورس تهران زیاد است.
                        اجرای پروژه ها و طرح های توسعه ای
                        پروژه ها و طرح های توسعه ای نیز از جمله مواردی هستند که به دلیل حجم سرمایه گذاری بالا در آنها به راحتی شرایطی را فراهم می کنند که مدیران بتوانند از طریق آن سودهای خود را پنهان نمایند.
                        به این صورت که اگر طرحی در مجموع N ریال سرمایه نیاز دارد و قرار است طی N سال خاتمه یابد، شرکت ها به راحتی با بالا نشان دادن هزینه های اجرای طرح در صورت های مالی می توانند سودهای مجموعه را از طریق استهلاک سرمایه در شرکت نگه دارند و بعضاً هم پروژه را با قیمت بسیار بالاتر از حد معمول انجام می دهند و سودهای کلانی از این محل به جیب می زنند.
                        این روش از جمله روش هایی است که شناسایی تخلف مدیران در آن دقت بیشتری لازم دارد چراکه کلیه هزینه ها، طی چند سال صورت گرفته و به ندرت می توان قیمت ثابتی برای تجهیزات تهیه شده یافت و به آن استناد کرد و فاکتورها به نوعی گم می شود و اصولاً حسابرسان نیز دانش لازم برای فهمیدن قیمت اجناس را ندارند.
                        خرید دارایی
                        یکی دیگر از روش ها خرید دارایی در شرکت ها و بالا جلوه دادن قیمت آن در صور های مالی است. اتفاقی که شاید به حرف بسیار مسخره جلوه کند اما تعداد زیادی از شرکت ها با تهیه فاکتورهای جعلی، دارایی را به قیمت N ریال خریداری کرده و در صورت های مالی به قیمت N+X ریال به ثبت می رسانند بی آنکه کسی در جستجوی یافتن قیمت واقعی دارایی باشد. یعنی خرید جنس به روش زیر میزی و کسر پورسانت از فاکتور خرید برای برخی افراد خاص صورت می گیرد.
                        موارد عنوان شده متداول ترین روش هایی بود که شرکت ها برای مخفی ساختن سودهای خود به آن متوسل می شوند حال آنکه در این میان بالا و پایین کردن نرخ تسعیر ارز و ادعای دریافت ریالی درآمدهای حاصل از فروش صادراتی در برخی از شرکت ها از دیگر راه هایی است که به نظر می رسد از سال گذشته و با نوسانات نرخ ارز به عنوان یک اپیدمی و امری عادی در بسیاری از شرکت های بورسی مطرح باشد.
                        همه این مسائل در حالی اتفاق می افتد که متأسفانه با وجود ناظران متعدد اعم از حسابرسان شرکت و سازمان بورس، کماکان شاهد رخداد آن در صورت های مالی مجموعه های بورسی هستیم و هیچ یک از نهادهای ناظر نمی توانند از تحقق چنین تخلفاتی جلوگیری به عمل آورند. تخلفاتی که گاهی با یک نگاه ساده به گزارش های مالی شرکت ها قابل درک هستند.
                        اینجاست که باورمان می شود، در بسیاری از موارد نه زور بورس به شرکت ها می رسد و نه زور جامعه حسابداران و حسابرسان به تصمیمات هیأت مدیره مجموعه های بورسی می چربد چون یک اشکال اساسی در تعیین حسابرس وجود دارد و آن هم تعیین حسابرس توسط مجمع شرکت است که سهامداران اصلی می توانند حسابرس را با خود همراه سازند و حتی اگر حسابرس با آنها همکاری نکرد به راحتی تعویض کرده یا با وعده پول بیشتر او را به سکوت وادار نمایند و این ماده ای است که باید در قانون تجارت اصلاح شود و حسابرس به طور اتفاقی از سوی سازمان ناظر به شرکت ها معرفی شود که هزینه دستکاری در صورت های مالی افزایش یابد.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • onia1423
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 26

                          #2187
                          پاسخ : اخباروشایعات بازار

                          سلام دوستان بورس باز من,یه خبر رانتی از کارگزاری ها دارم گفتم بگم تا بیش از این پولاتونو نریزین حلقوم اقا زاده ها
                          قراره تا۲۲ بهمن هر جوری شده حمایت بشه,دستوری یا تزریق پول ,,,
                          بعدش ول میشه و همون رکورد هایی که تو دولت قبل با رشد اقتصادی منفی زده بود همش پنبه میشه!!
                          سقوط ازاد در راه است, بشتابید دوستان جلوی ضرر رو هر جایی بگیری منفعته! منکه تو دو سه روز اینده نقد میشم اگه این حرف هم درست نبود منم شنیدم شاید شایعه است!
                          به هر حال تصمیم با خودتونه

                          نظر

                          • مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

                            #2188
                            پاسخ : اخباروشایعات بازار

                            عليشيري:
                            شركتهايي که از ايران رفتند نمي‌توانند به آساني بازگردند
                            » سرويس: اقتصادي - اقتصاد كلان
                            کد خبر: 92111410108
                            دوشنبه 14 بهمن 1392 - 17:11
                            رييس سازمان سرمايه‌گذاري و کمک‌هاي فني و اقتصادي ايران با بيان اين که نبايد شركتهايي که به راحتي بازار ايران را ترک کردند بازگرداند، عنوان کرد: براي رسيدن به اين منظور بايد به فرآيند مناسبات تجاري شكل بلند مدت سرمايه‌گذاري دهيم.

                            به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بهروز عليشيري امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفيت‌هاي بالاي اقتصاد ايران براي جذب سرمايه‌گذاران خارجي عنوان کرد: ايران ذاتا ظرفيت بسياري چه از نظر منطقه جغرافيايي و چه از بعد استراتژيک دارد که براي اين منظور تا کنون شايد از ظرفيت‌هاي کامل آن استفاده نشده است.

                            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                            نظر

                            • راز نما
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 347

                              #2189
                              پاسخ : اخباروشایعات بازار

                              در اصل توسط onia1423 پست شده است View Post
                              سلام دوستان بورس باز من,یه خبر رانتی از کارگزاری ها دارم گفتم بگم تا بیش از این پولاتونو نریزین حلقوم اقا زاده ها
                              قراره تا۲۲ بهمن هر جوری شده حمایت بشه,دستوری یا تزریق پول ,,,
                              بعدش ول میشه و همون رکورد هایی که تو دولت قبل با رشد اقتصادی منفی زده بود همش پنبه میشه!!
                              سقوط ازاد در راه است, بشتابید دوستان جلوی ضرر رو هر جایی بگیری منفعته! منکه تو دو سه روز اینده نقد میشم اگه این حرف هم درست نبود منم شنیدم شاید شایعه است!
                              به هر حال تصمیم با خودتونه
                              دوست عزیز این چه خبر رانتی هست خوب آقازاده ها چه لزومی داره بورس را منفی کنند خوب مثل بوقچی روی بعضی از سهم ها کار میکنند و سودشو میبرند ما این چند وقت بازار به سود مداوم مثبت 4 عادت کردیم چند روز بازار اصلاح زده انگار هه چیز تمام شده نوسان ذات بازاره اگر به همین ترتیب اصلاح داشته باشه بهتره تا اینکه همینجوری یک کله بره بالا همه فکر حباب سرشون بزنه سهم های بنیادی راه خودشان را میروند و کسی که علم بازار را داره در این مواقع بیشتر سود میکنه هرچند بازار در مرحله خواب پول بسر میبره و لی نمیشه گفت که کاربورس تمامه شما نگاه بحقوقی کن در کف بازار سهم های بنیادی را با چه حرص و ولع جمع میکنند.
                              تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #2190
                                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                                نرخ خوراک پتروشیمی‌ها "معقول" خواهد بود/ تصمیم مناسب مجلس درباره بهره مالکانه سنگ‌آهنی‌ها

                                وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست شورای بورس با اشاره به تصمیم مناسب مجلس درباره بهره مالکانه سنگ آهن، از افزایش معقول نرخ خوراک پتروشیمی ها خبر داد.

                                به گزارش خبرگزاری مهر، درنشست شورای بورس که با حضور علی طیب نیا در وزارت اقتصاد برگزار شد، وضع بازار سرمایه مورد بررسی قرار گرفت.

                                در ابتدای نشست شورای بورس، علی صالح آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گزارشی از وضع بازار سرمایه ارائه کرد و در پاسخ به پرسشی در باره حباب در بورس گفت: با توجه به نسبت قیمت به درآمد پایین بازار سرمایه ( ظرفیت سوداوری بالا) ، در مقایسه با سایر بازارها فعلا نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

                                رئیس کل سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین یکی از دلایل کاهش شاخص کل را واکنش سهام داران به نگرانی های ناشی از افزایش نرخ بهره مالکانه و بهای خوراک پتروشیمی های گازی و انتشار اخبار و شایعات متعدد در این باره دانست.

                                وی افزود: با اقدامات مناسب اطلاع رسانی و شفاف سازی در این زمینه و تحرک مناسب حقوقی ها، آرامش نسبی به بازار برگشته است و پیش بینی می شود روند آتی بازار معقول و آرام باشد.

                                وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت بازار سرمایه اخبار و گمانه زنی های بی پایه را رد کرد و گفت: افزایش قیمت خوراک براساس نرخی مناسب و معقول خواهد بود.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X