اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

    #2236
    پاسخ : اخباروشایعات بازار

    حکایت بوی بد و تالار بورس



    حاضران حکیم را پرسیدند که این چه تدبیر و طبابت بود؟ گفت اشتغال وی به طویله وفاضلاب بوی خوش را بر وی حرام گردانیده. اندکی بوی بد بدو رسانیدم و شد آن چه شد...

    از طلا گشتن پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده ما را مس کنید

    آورده‌اند که روزی شخصی که به تخلیه فاضلاب و طویله و ... اشتغال داشت از بازار عطرفروشان گذر کرد. در میانه بازار ناگهان غش نمود! و بر زمین افتاد.هر کس برای مداوا نظری می‌داد. کسی آب قند بر بالین آورد. دیگری بوی خوش زیر دماغش گرفت. یک نفر سیلی می‌زد و دیگری شیون اما افاقه نکرد و بیچاره همچنان غش کرده بر زمین افتاده بود. حکیمی!!!! که در این بین نظاره‌گر اوضاع بود و از قضا این بیچاره را می‌شناخت به سراغ طویله رفت و اندکی پهن آورد و زیر دماغ وی گرفت. به محض استشمام بهوش آمد و از جای برخاست و راه خویش گرفت و رفت.

    حاضران حکیم را پرسیدند که این چه تدبیر و طبابت بود؟ گفت اشتغال وی به طویله وفاضلاب بوی خوش را بر وی حرام گردانیده. اندکی بوی بد بدو رسانیدم و شد آن چه شد...

    روزگاری بود که بازار سرمایه و جناب شاخصش به استشمام اخبار بد اشتغال داشت و همچنان راه صعود می‌گرفت. تحریم‌های ظالمانه شدت می‌گرفت، خودرویی‌ها مثبت می‌‌شدند. دلار لعنتی بالا می‌رفت شیمیایی‌ها افسار گسستند. نرخ سود بانکی افزایش داشت و سوئیفت قطع شد، بانکی‌ها سربلند کردند. پالایشی‌ها که بی دلیل و با دلیل بالا می‌رفتند. شرکت‌ها برای رشد عجله داشتند و برای تسریع روند تعدیل منفی می‌دادند.تا اینکه خبر آوردند که دولت تدبیر و امید آمد، ژنو به توافق ختم شد، هیئت تجاری فرنگی به ایران آمد، پول نفت را دادند، پول گاز جدا!!!!!! گویا اشتغال به اخبار بد، استشمام بوی خوش را بر ما حرام گردانیده. حکیمان! شما را به خدا اگر خبر بدی دارید اکنون انتشارش دهید شاید اثر کرد.

    پیمان تاتایی - مدیر سرمایه‌گذاری صندوق بذر امید آفرین
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #2237
      پاسخ : اخباروشایعات بازار

      در پی تعدیل پنج برابری نرخ خوراک پتروشیمی ها
      نمایندگان مجلس خواب نما شده اند!/آیا اصل 44 باید متوقف شود؟

      چنانچه نمایندگان مجلس به دلیل حضور سهامداران عمده شبه دولتی در شرکت های پتروشیمی و اعتقاد به عدم اجرای فرآیند خصوصی سازی در این صنعت دست به چنین اقدامی زده اند، آیا بهتر نیست اجرای اصل 44 قانون اساسی متوقف گردد تا بدین ترتیب موانع موجود برای کسب سود دولت نیز از بین برود؟
      نمایندگان خانه ملت افزایش نرخ خوراک گاز پتروشیمی ها به 15 سنت را در حالی طی هفته گذشته تصویب کردند که به اعتقاد آنها این تصمیم به منظور جلوگیری از رانت 30 هزار میلیارد تومانی فعالان این صنعت از محل دریافت خوراک ارزان قیمت گرفته شده است.

      به گزارش بورس نیوز، گرچه پس از روزها بالاخره تکاپوی مجلسی ها برای تصمیم گیری پیرامون این امر به تصویب افزایش نزدیک به 5 برابری نرخ خوراک پتروشیمی ها منجر شد که سوالاتی مهم و اساسی همچنان بی پاسخ مانده و این ابهامات موجب افزایش اعتراض سهامداران و سرمایه گذاران بورسی نیز گردیده است.

      اولین سوال اینجاست که چرا تا زمان دولتی بودن پتروشیمی ها نمایندگان خانه ملت به فکر ارزان فروشی نرخ گاز به آنها نبودند و پس از خصوصی سازی و با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها به این فکر افتاده اند که صنعت پتروشیمی تاکنون از این رانت بهره فراوانی برده و سودهای بادآورده کلانی را به جیب خود و سهامدارانشان سرازیر کرده اند.

      سوال بعدی نیز این است که اگر واقعاً پتروشیمی ها از این رانت استفاده کرده اند و لازم است با از بین بردن این موقعیت قیمت خوراک گاز مصرفی آنها منطقی شود، چرا یک شبه آن هم به میزان پنج برابر افزایش یافته است. زیرا شکل گیری چنین فضایی برای سودجویی پتروشیمی ها از نرخ اندک خوراک گاز که یک شبه رخ نداده تا بتوان در زمانی مشابه نیز جلوی آن را گرفت. حال آنکه منطقی به نظر می رسید تا این فرآیند به تدریج و طی چند سال به صورت پلکانی افزایش یابد.

      از سوی دیگر چنانچه نمایندگان مجلس به دلیل حضور سهامداران عمده شبه دولتی در شرکت های پتروشیمی و اعتقاد به عدم اجرای فرآیند خصوصی سازی در این صنعت دست به چنین اقدامی زده اند، آیا بهتر نیست اجرای اصل 44 قانون اساسی متوقف گردد تا بدین ترتیب موانع موجود برای کسب سود دولت نیز از بین برود؟

      چراکه بارها و بارها مشاهده شده که برخی نمایندگان از کسب سود سرشار پتروشیمی ها به دلیل تلاطم نرخ ارز و تفاوت فاحش آن در بازارهای رسمی و غیر رسمی اعلام نارضایتی کرده اند و با اتخاذ تصمیماتی، موانعی همچون عدم تخصیص و افزایش نرخ خوراک مورد نیاز آنها را به اجرا گذاشته اند. افزون بر آنکه با تصویب قوانینی فعالان این صنعت را مجبور به عرضه ارز حاصل از صادرات خود با نرخ پایین تر از بازار آزاد در اتاق مبادلات ارزی کرده اند.

      حال آنکه نباید از یاد برد که گاز مصرفی شرکت های پتروشیمی نسبت به کل گاز تولیدی کشور رقمی ناچیز است و در مقابل آنها برای کشور حدود 40 درصد ارز آوری دارند. آنچنان که ایران به عنوان چهارمین تولیدکننده نفت جهان و با دارا بودن دومین ذخایر بزرگ گاز دنیا، حدود 80 درصد درآمدهای صادراتی خود را از نفت و گاز تأمین می کند.

      همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی بایستی به این موضوع نیز توجه داشته باشند که شرکت های پتروشیمی بیش از 20 درصد ارزش بازار سرمایه را تشکیل می دهند و این مصوبه اثر چشم گیری بر این گروه و نیز کلیت روند معاملاتی بازار سهام در پی داشته است.

      از این رو نکته حائز اهمیت آن است که مجلسی ها بایستی تبعات منفی تصمیم خود را بر کل اقتصاد کشور در نظر بگیرند. آن هم در شرایطی که هر لحظه احتمال برخورد ترکش های غربی ها برای افزایش تحریم ها علیه ایران وجود داشته و چندان خوشایند به نظر نمی رسد که با وجود چنین فضایی با بی تدبیری نمایندگان مجلس و با دیگر مسئولان، از داخل نیز به بدنه اقتصاد کشور آسیب وارد کنیم. چراکه اجرای چنین سیاست هایی به نوعی خود تحریمی محسوب می شود.

      آیا هر صنعتی سودآور بود باید با آن اینگونه برخورد کرد یعنی سود آن را کم کرد و هر صنعتی زیان ده بود باید به آن سوبسید داد این است یعنی اقتصاد ایرانی و مدیریت توانمند!

      آیا فقط این بخش اقتصاد رانت خوار است یا چندین بخش دیگر هست که فرصت ندارید بررسی کنید؟ آیا اینگونه به جنگ کشورهای متخاصم می روید با ضعیف کردن بنگاه های اقتصادی داخلی

      همچنین نمایندگان مردم بایستی پاسخ دهند که آیا معنای واقعی حماسه اقتصادی این است؟ آیا آنها درصدد خلق حماسه ای هستند تا با این تصمیم آسیب های جبران ناپذیری را نه تنها به این صنعت بلکه به کل اقتصاد کشور وارد کنند و با بی تدبیری و به بهانه رانت، صنعتی پرمزیت را به دست خود به ورطه نابودی بکشانند؟

      و در پایان اینکه آیا نمایندگان ملت تاکنون در خواب به سر برده اند که به یکباره به فکر جلوگیری از رانت و ارزان فروشی دارایی های مملکت افتاده اند و با یک مصوبه امکان رقابت صنعت پتروشیمی را با سایر کشورهای منطقه از بین ببرند؟!
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35715

        #2238
        پاسخ : اخباروشایعات بازار

        در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        در پی تعدیل پنج برابری نرخ خوراک پتروشیمی ها
        نمایندگان مجلس خواب نما شده اند!/آیا اصل 44 باید متوقف شود؟

        .......

        اصل 44 رو که رسما متوقف کردن یه مصوبه داشت مجلس توی همین بودجه امسال که شرکتهای دولتی اجباری برای خصوصی شدن و واگذاری ندارند !!!!!!
        این یعنی چی؟ یعنی همون توقف اصل 44 !!!


        روحانی توی تبلیغات تلویزیونی که برای انتخابات داشت در شبکه 2 اومد و گفت من کاری میکنم که دست مردم سمت دولت دراز نشه دست دولت سمت مردم دراز باشه !!! و الان هم دقیقا داره همین کار انجام میشه ! جریان ثروتی که از سمت دولت به سمت مردم بود حالا داره تغییر میکنه از سمت مردم به سمت دولت ! در همه بازارها اعم از ارز و سکه و بورس و مسکن و ..... اصل 44 و واگذاری ها هم که تکلیفش معلوم شد با این کار

        نظر

        • kianoshparsa
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1218

          #2239
          پاسخ : اخباروشایعات بازار

          با مشاهده روند معاملات شرکت داده پردازی ایران این نکته جلب توجه می کند که دو سهامدار عمده در دو نقش، یکی فروشنده و دیگری خریدار ظاهر گردیده است که به بررسی این موضوع پرداختیم.
          به گزارش بورس نیوز، تقابل شرکت ملی انفورماتیک و کمیته امداد امام خمینی مشهود است بطوریکه طی چند ماه گذشته شرکت ملی انفورماتیک اقدام به عرضه سهام "مداران" در محدوده های مختلف قیمتی می کند و از طرف دیگر کمیته امداد امام خمینی (ره) اقدام به حمایت و جمع آوری سهم از بازار نموده است.

          در این راستا حجت رمضان زاده کارشناس بازار سرمایه و سهامدار قدیمی شرکت داده پردازی به خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) با اعتقاد به پتانسیل های موجود در صنعت آی تی اقدام به خرید سهام و حق تقدم های شرکت های فعال در این صنعت نموده است از طرفی خود دارای زیر مجموعه هایی است که توانایی زیادی در جذب پروژه های تأثیرگذار بر سودآوری شرکت را برای شرکت داده پردازی دارند. بنابراین جابجایی بین دو حقوقی اصلی مداران لزوماً اتفاق بدی نیست و باید دید در آینده که حق تقدم های ناشی از افزایش سرمایه به سهم تبدیل می شوند چه اتفاقی در ترکیب سهامداران حقوقی خواهد افتاد.

          به هر حال به نظر نمی رسد شرکت ملی انفورماتیک بیشتر از این توانایی عرضه سهام داشته باشد.

          این کارشناس بازار سرمایه در خصوص پتانسیل های شرکت داده پردازی ایران ابراز داشت: با توجه به اینکه زیرساخت انفورماتیکی کشور در گذشته توسط شرکت شرکت های بزرگی همچون IBM به اجرا درآمده و پی ریزی شده است انتظار داریم با رفع تحریم های بین المللی شاهد از سرگیری روابط با شرکت های بزرگ در حوزه انفورماتیک و شکوفایی هرچه بیشتر این صنعت در آینده باشیم بنابراین شرکت داده پردازی با توجه به اینکه جزء بزرگترین شرکت های حوزه انفورماتیک در کشور می باشد خواهد توانست در اجرای پروژه های بزرگ در حوزه آی تی فعال تر عمل نماید.

          وی همچنین با اشاره به پروژه امضای دیجیتال اظهار داشت: این پروژه طبق پیش بینی های صورت گرفته از 15 بهمن 92 کلید خواهد خورد بطوریکه از تاریخ ذکر شده کلیه حواله های بالای یک میلیون تومان باید امضای دیجیتال داشته باشند که مدت این قرارداد اجرایی با شرکت "مداران" دو سال می باشد.
          مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
          kianosh.parsa@yahoo.com

          نظر

          • rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

            #2240
            پاسخ : اخباروشایعات بازار

            بهترین راهکار برای کاهش رفتارهای هیجانی در بازار سرمایه افزایش فرهنگ سهامداری در جامعه است.




            بهترین راهکار برای کاهش رفتارهای هیجانی در بازار سرمایه افزایش فرهنگ سهامداری در جامعه است.


            به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، مصطفی بیاتی، مدیر صندوق سرمایه گذاری مشترک آگاه درخصوص راهکاری برای جلوگیری از ابطال واحدهای صندوق های سرمایه گذاری در زمان افت بازار سرمایه گفت: باید برای سرمایه گذاران فرهنگ سازی کرد و آگاهی سرمایه گذار را بالا برد که نوسان روزمره ملاک تصمیم گیری برای بازار سهام نیست.

            این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه در چند وقت اخیر حجم صدور واحدهای صندوق های سرمایه گذاری و تقاضا برای این شرکت افزایش یافته است، ادامه داد: در هر صورت زمانی که بازار دچار نزول می شود برخی سهامداران احساس خطر کرده و اقدام به فروش سهام و واحدهای صندوق ها می کنند تا شرایط بهتر شود . بنابراین در مقابل ابطال های انجام شده در روزهای منفی بازار، تقاضا برای خرید این واحدها نیز وجود داشته است.

            وی که مدیریت این موج های منفی و مثبت در بازار سرمایه را سخت می داند، افزود: در این شرایط تنها راهکار افزایش آگاهی سرمایه گذار است تا نوسان روزمره را ملاک سرمایه گذاری نداند.

            بیاتی با اشاره به اینکه نباید انتظار داشت قیمت ها در بازار سهام دائما مثبت و رو به بالا باشد، تصریح کرد: هیچ وقت نزول در بازار سهام ادامه دار نیست و قیمت ها به صفر نمی رسد. همیشه پس از هر نزولی بازار با رشد مواجه خواهد شد و سرمایه گذار اگر به این قانون بازار سرمایه اعتماد داشته باشد دیگر با چند روز افت اقدام به خروج از بورس اوراق بهادار نمی کند.

            مدیر صندوق سرمایه گذاری آگاه تاکید کرد: باید نگاه سرمایه گذاران بازار سهام را از کوتاه مدت به میان و بلند مدت تغییر داد و با فرهنگ سازی در این بازار هیجان و رفتارهای غیر منطقی را کنترل کرد.
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

            نظر

            • سیگنال
              Banned
              • Nov 2012
              • 714

              #2241
              پاسخ : اخباروشایعات بازار

              از فردا بازار مثبت و صعودی خواهد بود. پالایشی ها را امروز با هم گروهی خاص جمع کردند امار خریدار فروشندش مشخصه

              فخوز حجم را برداشتند از فردا روند فولادی ها هم مثبت است

              ساختمانیها هم امروز برگشتند و از فردا احتمالا صف خرید را بخود ببینند همینطور که ثتران صف خرید شد.

              نظر

              • alireza51
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 1205

                #2242
                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                بازار تا مشخص شدن تکلیف بودجه در مجلس تغییر خاصی نخواهد کرد و شاخص کل نوسانی به سمت منفی خواهد بود.
                عمر خیلی کوتاه است.

                نظر

                • مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

                  #2243
                  پاسخ : اخباروشایعات بازار

                  سرمایه گذاران خارجی هفت روزه کد سهامداری می گیرند

                  تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت بورس و اوراق بهادار از ارایه کد سهامداری به سرمایه گذاران خارجی حداکثر ظرف مدت هفت روز خبر داد و گفت: کد سهامداری تنها با ارایه پاسپورت به سرمایه گذاران خارجی ارایه می شود.


                  حسن قالیباف اصل روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: سرمایه گذاران خارجی برای دریافت کد سهامداری باید به کارگزاری ها مراجعه و کارگزاری ها نیز باید اطلاعات آنها را به سازمان بورس و اوراق بهادار ارایه کنند.

                  وی تاکید کرد: سازمان بورس و اوراق بهادار نیز باید حداکثر ظرف مدت هفت روز کد سهامداری را به سرمایه گذاران خارجی ارایه دهد.

                  مدیرعامل شرکت بورس و اوراق بهادار با اشاره به حضور هیات فرانسوی در ایران؛ افزود: از آنجا که اعضای حاضر در این هیات را مدیران و کارشناسان بخش های مختلف اقتصادی از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، آب و برق، حمل و نقل، صنایع خودروسازی، سیمان و فلزی تشکیل می دهند، آنها می توانند در بخش های مختلف اقتصادی ایران سرمایه گذاری کنند.

                  وی ادامه داد: براساس مذاکرات انجام شده فعالیت در برخی از صنایع حاضر در بورس تهران نیز مورد علاقه این هیات است.

                  قالیباف اصل با اشاره به ارایه گزارش و ظرفیت های بورس تهران به هیات فرانسوی، اظهار داشت: بازار سرمایه برای سرمایه گذاران فرانسوی جذاب بوده و امیدوارم این بازدیدها منجر به افزایش سرمایه گذاری خارجی در بورس شود.

                  یادآور می شود، حجم سرمایه گذاری خارجی در بورس و اوراق بهادار کمتر از یک درصد است که برای افزایش میزان سرمایه گذاری خارجی در این بازار علاوه بر اصلاح آئین نامه سرمایه گذاری خارجی، آئین نامه همکاری بورس و سازمان سرمایه گذاری خارجی نیز اصلاح شده است.

                  اقتصام(4)9141**1558

                  انتهای پیام /*

                  مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                  نظر

                  • milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

                    #2244
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار

                    در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                    سرمایه گذاران خارجی هفت روزه کد سهامداری می گیرند
                    [/
                    اگر دانی که نان دادن ثواب است
                    خودت می‌خور که «بغدادت خراب» است
                    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #2245
                      پاسخ : اخباروشایعات بازار

                      نامه نگاری مدیران دو کانون بازار سرمایه به جنتی

                      کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار و کانون نهادهای سرمایه گذاری، در خصوص مصوبه ی مجلس شورای اسلامی راجع به تعیین نرخ خوراک گاز واحدهای پتروشیمی در قانون بودجه سال 1393، نامه ی مشترکی به منظور ابطال مصوبه مذکور به دبیر شورای نگهبان ارسال کردند.

                      به گزارش اکوبورس،متن کامل این نامه بدین شرح میباشد:

                      جناب آقای جنتی


                      دبیر محترم شورای نگهبان

                      با سلام و احترام؛
                      در خصوص مصوبه ی مجلس شورای اسلامی راجع به تعیین نرخ خوراک گاز واحدهای پتروشیمی در قانون بودجه سال 1393 ایرادات مشروحه زیر مشاهده می شود و به نظر می رسد موارد مزبور با موازین شرع و اصول قانون اساسی مغایرت داشته باشد:


                      1. به موجب اصل 52 قانون اساسی تصویب بودجه ی سالیانه کشور بر عهده ی مجلس شورای اسلامی است اما مصوبه ی مجلس در مورد تعیین نرخ خوراک از حدود تقنین در زمینه ی بودجه فراتر رفته و مجلس اقدام به قیمت گذاری نموده است که در تعریف متعارف بودجه جایی ندارد و دخالت در امور اجرایی بوده که خارج از صلاحیت ها و اختیارات مجلس است. شورای محترم نگهبان قبلاً نیز با این استدلال قانونگذاری مجلس را در خصوص تعیین ساعات کار بانک ها دخالت در امور اجرایی تشخیص داده است و آنرا مخالف قانون اساسی قلمداد نموده است. در این مورد نیز مجلس می¬تواند برای تعیین نرخ خوراک ضابطه ای ارائه کند اما تعیین نرخ مقطوع برای یک محصول معین نه تنها خلاف فلسفه ی بودجه نویسی است بلکه برخلاف اصل 51 قانون اساسی و تفکیک قوا است.


                      2. تعیین سقف برای بازده ی واحدهای پتروشیمی علاوه بر ایراداتی که در ادامه به آن اشاره می شود با اصل 46 قانون اساسی نیز ناسازگار است. چگونه می توان از یک سو به موجب این اصل مطرح کرد که هر شخص مالک حاصل کسب و کار خویش است و از سوی دیگر صنعت معینی را از امکان بهره‌برداری کامل از حاصل کار مشروع خود محروم کرد. اگر مجلس محترم با استدلال گزاف بودن سود واحدهای پتروشیمی به دنبال کاستن از سود آنها است می تواند از طریق اصلاح نظام مالیاتی به این مهم دست یابد اما در حال حاضر با تصویب این قانون تلاش در جهت محدود کردن سود مشروع واحدهای پتروشیمی علاوه بر تعارض با اصل 46 با مفهوم اصول 47 و 44 که مالکیت خصوصی مشروع را مورد حمایت قرار می دهد تعارض دارد.


                      3. در حال حاضر مصوبه ی مورد اعتراض به گونه ای تنظیم شده است که بین واحدهای پتروشیمی تبعیض قایل می شود با این توضیح که در مصوبه ی مزبور قیمت پایه خوراک به ازای هر متر مکعب 15 سنت تعیین شده است و از سوی دیگر مقرر شده است که نرخ بازده ی ریالی نباید بیشتر از 25 درصد باشد این امر به این معنا است که اگر یک واحد پتروشیمی با نرخ 15 سنت، بازدهی بیش از 25 درصد داشته باشد باید رقمی حتی بالاتر از 15سنت بپردازد و در طرف مقابل اگر واحدی با نرخ پایه هم به بازده ی 25 درصد نرسد، باز هم مکلف به پرداخت نرخ پایه است. این چنین قانون گذاری از یک سو توأم با ابهام است و نیاز به تبیین دقیقتر دارد و از سوی دیگر با سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی در تشویق بهره وری تعارض دارد.


                      4. مصوبه ی کنونی با تبصره بند ب ماده 1 قانون هدفمند کردن یارانه ها که نرخ خوراک را برای واحدهای پتروشیمی تعیین کرده و تا سال 98 نیز لازم الاجرا است نیز تعارض دارد به این معنا که به موجب قانون اخیرالذکر نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی اعم از مایع و گاز معادل 65 درصد نرخ صادراتی با مبداء خلیج فارس تعیین شده است. فارغ از این که تعیین نرخ خوراک با کیفیت حاضر با این قانون بالا دستی که باید بر بودجه های سالانه حاکم باشد و مجلس به هنگام تصویب لایحه‌ی بودجه مکلف به رعایت آن است، تعارض دارد، به وضوح یکی از مصادیق غرور و فریب سرمایه گذاران خرد و کلانی است که با اتکاء به این اطمینان 10 ساله اقدام به سرمایه گذاری در بازار سرمایه و این صنعت نموده اند و در ممنوعیت و مذمومیت غرور و فریب تفاوتی بین این که غارّ و فریب¬دهنده حکومت باشد یا هر شخص دیگری وجود ندارد.


                      لذا خواهشمند است است به هنگام بررسی مصوبه ی مذبور و تعیین مطابقت یا عدم مطابقت آن با موازین شرع و قانون اساسی موارد فوق نیز مورد توجه قرار گیرد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • kianoshparsa
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1218

                        #2246
                        پاسخ : اخباروشایعات بازار

                        مداران ساعت 10:20
                        خرید حقیقی 2.028 M 45.30%

                        خرید حقوقی 2.444 M 54.60%

                        فروش حقیقی 2.751 M 61.50%

                        فروش حقوقی 1.721 M 38.40%

                        خریدار 142 فروشنده 181
                        حقیقی 137 178
                        حقوقی 5 3
                        مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                        kianosh.parsa@yahoo.com

                        نظر

                        • hadi1984
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 220

                          #2247
                          پاسخ : اخباروشایعات بازار

                          بنیادی و غیر بنیادی در حال ریزش! قیمت های بسیاری با دید بلند مدت جذاب هستند

                          منبع پرشین تحلیل

                          نظر

                          • rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

                            #2248
                            پاسخ : اخباروشایعات بازار

                            مدیر صندوق سرمایه گذاری آگاه و عقیق عنوان کرد:
                            دوری از هیجان لازمه تعادل در بورس


                            بازار خودش باید مسیر خود را پیدا کند و سهامداران به این اجماع برسند که قیمت های فعلی، قیمت های مناسبی هستند در چنین شرایطی، بازار می تواند متعادل شود.

                            شاخص کل در روز گذشته از شتاب نزولی خود کم کرد و در پایان با افت 117 واحدی کار خود را به پایان برد تا سرمایه گذاران نسبت به معاملات روز جاری امیدوارتر گردند.

                            در همین راستا، مصطفی بیاتی، مدیر صندوق آگاه و عقیق در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: متأسفانه روند کنونی بازار سرمایه براساس رفتار هیجانی سهامداران می باشد و سهامداران نیز در حال حاضر بدون هیچگونه تحلیلی اقدام به خرید و فروش هیجانی سهام می نمایند لازم به ذکر است که مصوبه نرخ خوراک پتروشیمی ارتباطی به سایر صنایع از جمله صنایع بانکی، خودرویی، مخابرات و غیره ندارد اما به دلایل غیر بنیادی و با رفتار بدون تحلیل و هیجانی سهامداران، با افت قیمت مواجه شده اند.

                            وی افزود: در حال حاضر و با توجه به تأثیر منفی مصوبه نرخ خوراک پتروشیمی بر صنایع مختلف، نیاز بازار سرمایه انتشار گزارش شفاف سازی شرکت های پتروشیمی می باشد. لازم به ذکر است شرکت های پتروشیمی با نرخ خوراک 15 سنتی و همچنین با توجه به حفظ سطوح قیمت جهانی متانول، اوره و سایر محصولات پتروشیمی، P/E منطقی خواهند داشت و علاوه بر این با توجه به شرایط سیاسی در حال حاضر ناشی از لغو تحریم ها و طرح های توسعه ای نیز با حاشیه سود منطقی همراه خواهند بود.

                            شایان ذکر است در شرایط کنونی، قیمت اکثر سهم ها به سطوح جذاب و مناسبی رسیده و با رسیدن به قیمت های فعلی، بازدهی مناسبی خواهند داشت.

                            بیاتی تصریح کرد: به نظر بنده، روند شاخص کل تا پایان سال 92، به دلیل رفتار غیر منطقی سهامداران، قابل پیش بینی نمی باشد اما به نظر می رسد تعادل بازار، دور از دسترس نباشد و قیمت ها به حدی رسیدند که بازار می تواند رشد متعادلی داشته باشد. بطور کلی تا پایان سال 92 در حالت بدبینانه کف شاخص کل 80 هزار واحد و سقف شاخص کل نیز 85 هزار واحد خواهد بود.

                            همچنین به نظر می رسد بازار سرمایه در سال 93 نیز، با توجه به تحولات مثبت در حوزه سیاسی، بهترین بازار برای سرمایه گذاری باشد و میانگین بازدهی شاخص کل در سال 93 با توجه به شرایط اقتصادی 35 درصد قابل دسترسی خواهد بود.

                            مدیر صندوق آگاه و عقیق اظهار داشت: صنایع پتروشیمی و بانکداری با توجه به لغو تحریم ها و همچنین صنعت مخابرات، دارو و سیمان با توجه به P/E منطقی که دارند احتمال رشد سودآوری و بازدهی مناسبی را برای سرمایه گذاری خواهند داشت.

                            وی در خاتمه افزود: با توجه به روند بازار سرمایه در دو هفته گذشته و اصلاح قیمتی مناسبی که طی آن دوره ایجاد شد و همچنین چنانچه سهامداران از رفتار هیجانی بپرهیزند، می توان انتظار رشد ملایمی را تا پایان سال 92 داشت برای این منظور نیازی به حمایت های دستوری نیز نمی باشد بلکه به اعتقاد بنده، بازار خودش باید مسیر خود را پیدا کند و سهامداران به این اجماع برسند که قیمت های فعلی، قیمت های مناسبی هستند در چنین شرایطی، بازار می تواند متعادل شود.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                            نظر

                            • rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

                              #2249
                              پاسخ : اخباروشایعات بازار

                              رخ به رخ شدن چه کسانی بورس را بهم ریخته است؟



                              همواره در زمان ورود و خروج دولت ها، بورس تهران برای اندک مدتی در خلثه معنا داری برای بازیابی مجدد خود فرو رفته است.

                              به گزارش خبرنگار اکوبورس،بازار سرمایه ایران با تاریخچه ایی 46 ساله همواره در دوره های زمانی مختلف شاهد فراز و نشیب های بسیاری بوده است.در این مسیر به دلیل پایین بودن ظرفیت اقتصادی کشور و بستر های فرهنگی و سیاسی ؛ بازار سهام همواره میزبان کارتل ها و یا تراست های وابسته به دولت ها و به عبارتی بهتر صاحبان اصلی ثروت و قدرت در سطوح مدیریت کلان کشور بوده و شاید گاهی اوقات به حیات خلوتی امن برای تامین هزینه های جناح های فکری و سیاسی نیز تبدیل شده است.


                              برای واکاوی این موضوع چنانچه به چرخه تاریخی عمر بازار سرمایه بنگریم در می یابیم که همواره در زمان ورود و خروج دولت ها ، بورس تهران برای اندک مدتی در خلثه معناداری برای بازیابی مجدد خود فرو رفته است.
                              اینکه بازار سرمایه ایران تا چه حد نماد پیکار آزادانه عرضه وتقاضا با هدف به گردش درآوردن نقدینگی سرگردان در سرمایه گذاری های مولد می تواند باشد موضوعی است کارشناسی که در این مجال نمی گنجد اما بطور حتم جایگاه این بازار در اقتصاد همیشه مورد توجه دولت ها و حکومت ها بوده و هست.




                              بازدهی بازار سهام ایران از ابتدای امسال تا به امروز از 156 درصد فراتر رفته اما در واقعیت، این بازدهی اغلب مرهون واگذاری های دولت و یا دارایی هایی بوده که دولت مستقیم یا غیر مستقیم در ترکیب سهامداری و مدیریتی آنها قرار دارد.شوخی یا جدی باید گفت بازدهی بازار سرمایه ایران اغلب در نماد معاملاتی "دولت "رخ داده و سهامداران واقعی بازار سهام ایران در خوشبینانه ترین حالت تنها به نیمی از این بازدهی دست یافته اند.



                              اما چرا اکنون با وجود این همه خبر خوب و امیدوارکننده در دوره ایی که دولتی اعتدال گرا و دارای خط مشی تعاملی با دنیا روی کار آمده بازار سهام کشور در لاک رکود فرسایشی فرو رفته است؟


                              کمی اگر به پیشینه بازار بنگریم درمی یابیم که بازار سهام در دوره های زمانی مختلف دستمایه برخی جناح بندی ها و در عین حال تاخت و تاز جریان های سیاسی با فرضیه های مختلف از جمله تامین هزینه های انتخابات در اوایل دهه 80 و یا روی کار آمدن جریان های رادیکالی و تندرو با چسباندن وصله قمار خانه به این بازار برای از راه بدر کردن صاحبان ثروت وابسته به جناح فکری دوره های قبل بوده است.


                              هر چند هر دولت و قدرتی که بر روی کار آمده پس از گذشت اندک زمانی از هیجان شعارهای انتخاباتی خود به واقعیت بازار سرمایه پی برده و آنرا بهترین ابزار برای پز دادن میان محافل مختلف دانسته است.


                              در حال حاضر اما عمده نگرانی ها شیوع دوباره قدرت نمایی صاحبان ثروت وابسته به قدرت های دیروز و امروز است.رخ به رخ شدن جریان های برخوردار از عقبه مدیریت سیاسی در بازار سرمایه و ناسازگاری جناح حاکم بر بازار سرمایه با خط مشی دولت جدید شاید فرضیه ایی قابل استناد برای این نگرانی ها باشد.


                              در صورت تکیه بر این فرضیه می توان تصور نمود گروههایی که در حدود کمتر از یک دهه شاهد رشد نماگر بازار سهام از 12 هزار واحد به 80 هزار واحد بوده و دست در دست دولت قبل داشته اکنون با روی کارآمدن دولت تدبیر و امید حاضر به تره خورد کردن برای آن نیست و می خواهد با زبان بی زبانی به قدرت جدید بفهماند که هر تغییر و تحولی در بازار سرمایه برای خودش قیمت و تاوانی دارد.


                              این میان دلگرمی بازار به خبرهایی همچون حمایت حقوقی ها و یا شایعه تغییر مدیریت سازمان بورس و اقداماتی از این دست تنها برای دلخوش کردن مردم عامی مصرف خواهد داشت.پایین کشیدن نماگرهای بازار سهام و حتی عدم توانایی در بالا نشان دادن مصنوعی آن در روزهایی که همیشه بازار سهام تصور بالا رفتن آنرا داشته با فرض موجود چیزی نیست جز نشان دادن ضرب شصت قدرت ها به یکدیگر.موضوعی که حتی می توان آنرا بر خلاف روال سال های قبل تا شب عید نوروز نیز ادامه دار دانست.


                              ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که حضور یا حذف سکان دار متولی بازار سرمایه در دوره فعلی و یا حتی دوره های قبل هیچ گاه مسئله اصلی بازار نبوده و نیست.به عنوان مثال در اواخر مدیریت عبده تبریزی بر سازمان کارگزاران بورس تهران ،واکنش اصلی بازار سرمایه و صاحبان بانفوذ ثروت که به اعتبار نماینده جریان سیاسی حاکم بر کشور بخشی از سرمایه های خود را از خارج به بازار سهام آورده بودند ؛نگرانی فزاینده نسبت به وجهه شخصیتی و جناحی فردی بود که با ادبیات خاص و تندخو ؛بورس را قمارخانه ایی بیش نمی دانست که البته پس از دوره ایی از این گفته خود با حمایت همه جانبه و معرفی چهره ایی جوان و کارآمد به بازار سرمایه به نوعی پشیمان شد.
                              در آن زمان با جابجایی قدرت ها بیش از 270 میلیارد دلار از بورس تهران پا به فرار گذاشت و راهی بازار سهام کشورهایی همچون دبی و ترکیه شد.


                              اکنون اما کیفیت تغییر قدرت ها و تفاوت دیدگاهها در سطح مدیریت کلان سیاسی کشور از زمین تا آسمان فرق کرده و عمده آنها برخوردار از خط مشی معتدلند.اما جریانی که در بورس همچنان قدرت را در دست دارند و از منافع کلانی در سطوح مختلف سرمایه ایی بهره می برند براحتی حاضر به از دست دادن یک شبه همه موقعیت های خود در برابر جریان تازه کار و بی بهره از ثروت های بادآورده نیست.با کمی دقت به اطراف بازار می توان صاحبان ثروت را در صندوق ها و شرکت های سرمایه گذاری برخوردار از پول های کلان دید .پایین کشیدن 10 هزار واحدی نماگر بازار سهام در سه هفته اخیر و یا واگذاری بیش از یک میلیارد سهم در روز جاری آنهم در آستانه راهپیمایی 22 بهمن حاکی از مچ اندازی قدرت های مختلف در پشت پرده دارد که دود آن قبل از همه به چشم سهامداران و سرمایه گذاران کم سرمایه و خرده پای بازار خواهد رفت.


                              در کشوری که تغییر یک استاندار بیش از سه ماه به جنجال میان طیف های مختلف یک استان تبدیل شده و یا انتخاب یک مجری در صدا و سیما به عنوان دغدغه جناح های میانه رو و تند رو مطرح شده فرضیه رخ به رخ شدن صاحبان با نفوذ ثروت در پهنه بازار سرمایه 500 هزار میلیارد تومانی امروز چندان بیراه نیست.


                              داستان سرایی های مختلف از جمله حمایت از بازار با یک تلفن و یا کدخدامنشی برای جلوگیری از ریزش بیشتر نماگر ها بیشتر شبیه عوام فریبی و راضی نگه داشتن افکار عمومی است چرا که حقوقی های بازار سرمایه به دلیل دسترسی به اخبار دست اول و نفوذ در لایه های مختلف قدرت از وضعیت فعلی تحلیل بلند مدت تری خواهند داشت.


                              براستی بر پایه کدام دلیل موجه بنیادی در سطح کلان سیاسی و اقتصادی داخلی و خارجی؛ بازار سرمایه ایران با سقوط نماگر ها مواجه شده است؟


                              این موضوع که سرمایه ترسو همچون حلزونی لزج به محض احساس خطر به سرعت در لاک خود فرو می رود حقیقتی است روشن و البته حساس.از طرفی منافع حاصل شده برای آندسته از قدرت هایی که در روند های بلند مدت و کوتاه مدت بازار ایجاد شده ؛صاحبانشان این حق را برای خود قائل هستند که برای حفظ این منافع بجنگند و یا با زبان بی زبانی به دولت بفهمانند که به سادگی نمی شود همه مهره ها را حذف کرد.


                              نوع واگذاری سهام در سال های اخیر و یا عرضه های اولیه سهام که همواره بخش عمده ایی از آنها به غول های سرمایه گذاری می رسد این سوال را بوجود می آورد که بالاخره عرضه های بلوکی را چه کسانی از روی میز فروش برمی دارند؟


                              در واقع آنچه که امروز باعث بالا و یا پایین آمدن نماگرهای بورس شده چیزی شبیه قدرت نمایی مدیریتی با ریشه های قطوری است که در پهنه بازار سرمایه گسترانیده است.سرمایه گذاران و صاحبان نقدینگی های جدید در چنین شرایطی که به اعتبار جایگاه بورس و از آن بالاتر تغییر دیدگاه دولت به این بازار روی آورده اند نخستین قربانیان این بازار خواهند بود چراکه با توسعه انگیزه وحشت در بازار و ریزش اندکی از سرمایه آنها چاره ایی نمی بینند جز خروج همیشگی از بازار سرمایه.



                              اما حقوقی هایی که سرد و گرم بازار را چشیده اند بطور حتم سهم های عرضه شده از سوی حقیقی های گریزان را در کف قیمت با تزریق وام بانکی و یا بورس بازی جمع آوری و با خیال راحت شرایط فعلی را تحمل می کنند چراکه می دانند پس از دو یا چهار ماه بعد دوباره با شیب تندی بازار به روال قبلی خود باز خواهد گشت.


                              حال سوال اینجا است که آیا تداوم مچ اندازی صاحبان بانفوذ قدرت بر خلاف سال های گذشته روزهای پررونق بازار سرمایه در آستانه نوروز 93 را همچنان به کام سهامداران تلخ خواهد کرد و یا سنت شکنی دیگری در راه است؟
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #2250
                                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                                انتشار اوراق مشارکت ۶ ماهه جدید بانک مرکزی اثری بر بازار اوراق بهادار ندارد

                                ساز و کار جدید انتشار اوراق مشارکت گرچه در ابتدا به نظر می‌رسد که باعث انتقال نقدینگی از بازار سرمایه به این بخش شود، اما بررسی‌های دقیق‌تر همچنان بیانگر جذابیت بالاتر بورس برای فعالان حرفه‌ای بازار است.

                                به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در کنفرانس خبری بانک مرکزی در روز دوشنبه مورخ 21 بهمن ماه 1392 از انتشار اوراق مشارکت 6 ماهه با نرخ سود 23 درصدی صحبت شد که در مرحله اول تا سقف3 هزار میلیارد تومان منتشر می‌شود.

                                اگرچه از نحوه انتشار این اوراق اخبار رسمی دقیقی منتشر نشده است لیکن بر اساس اطلاعات کسب شده این اوراق با سررسید 6 ماهه منتشر خواهد شد و کل سود این اوراق در سررسید پرداخت می‌شود ( برخی از منابع از پرداخت نیمی از سود پس از یکسال حکایت دارد که موجب کاهش نرخ روزشمار این اوراق خواهد شد).

                                فارغ از دلایل انتشار این اوراق به نظر می‌رسد این موضوع اثر قابل توجهی بر بازار اوراق بهادار اعم از بازار اوراق بدهی و بازار سهام نخواهد داشت و حتی نرخ سود انتظاری بازار یا نرخ سود بدون ریسک را در معادلات سرمایه‌گذاری تغییر نمی‌دهد.

                                با توجه به پرداخت سود این اوراق در پایان دوره 6 ماهه، نرخ موثر روز شمار این اوراق کمتر از 22 درصد خواهد بود. این در حالی است که با توجه به نرخ شکست 3 درصدی، برای خریداران کوتاه مدت این اوراق نرخ کمتر از 19 درصدی را به ارمغان خواهد آورد که در مقایسه با اوراق مشارکت و صکوک منتشره در بازار سرمایه جداقل یک درصد کمتر است.

                                از سوی دیگر به دلیل کوتاه مدت بودن این اوراق و هزینه های مالی و زمانی تبدیل و جایگزنی اوراق، بهره بردن از منفعت حداکثر یک درصدی اوراق (که بخش عمده ای از آن در اثر هزینه کارمزد تبدیل و از دست دادن سود روزهای تبدیل از بین خواهد رفت) هیچگونه توجیهی نخواهد داشت.

                                به این هزینه ها ریسک عدم امکان تحصیل اوراق قبلی با توجه به کاهش نرخ تورم در 6 ماه آینده را نیز باید اضافه کرد.

                                نکته قابل بررسی دیگر اثر آن بر افزایش بازده بدون ریسک در تصمیم‌گیری‌های سرمایه‌گذاری یا نسبت قیمت بر درآمد (P/E) در بازار سرمایه است.

                                نکته قابل توجه این است که نرخ سود در کشور به صورت رسمی افزایش نیافته است و انتشار اوراق کوتاه مدت محدود با نرخ سود مازاد کمتر از یک درصد در یک دوره شش ماهه نمی‌تواند معادلات مذکور را متاثر کند.

                                لازم به ذکر است که در حال حاضر اوراق مشارکت قبلی با نرخ های سود مازاد (تا 5 درصد بیشتر) در اختیار سرمایه‌گذاران نهادی قرار گرفته است و نرخ‌های سود سپرده بسیاری از بانک‌ها با روش‌های مختلف و شرایط جذاب، اکنون تا 24 درصد به اشخاص حقیقی نیز پرداخت می‌شود.

                                از این رو به نظر می‌رسد انتشار این اوراق هیچ تاثیری بر بازده بدون ریسک و انتظارت سرمایه‌گذاران نخواهد گذاشت و در جذب سرمایه‌گذاران حرفه‌ای از بازار اوراق با درآمد ثابت و سهام توفیقی نخواهد یافت.

                                همچنین برخی نگرانی‌های مطروحه مبنی بر تاثیرگذاری انتشار این اوراق بر کاهش P/E بازار سهام صرفا نتیجه‌گیری سریع و نادرست از خبری غیر دقیق است و پشتوانه تئوریک و تجربی ندارد.

                                در پایان خاطر نشان می سازد که در حال حاضر صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت با حداقل ریسک و هزینه پایین و عمر طولانی، نرخ های سودی تا 27 درصد به سرمایه‌گذاران پرداخت می‌کنند و فرصت سرمایه‌گذاری به مراتب جذابتری را در اختیار ایشان قرار می‌دهند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X