<*تالار بورس قم*>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    .....ممنوون مراد جان....کاش کمی هم درمورد نمودار شپنا توضیح میدادی.....بنظر تو 3000 مقاومت محکمی برای سهمه؟....
    دکتر جان خواهش

در مورد شپنا به نظرم هر موقع سهم به خط سفید رنگ برسه مقاومت محکمی خواهد بود،فکر میکنم بشه حوالی 2900...
    تمام سال من بی تو...

نظر

• Amirhm
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 140

درود
      مرادی جان لطف میکنی نماد شراز رو هم چک کنی انگار یه واگرایی تو rsi داره.

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
        درود
        مرادی جان لطف میکنی نماد شراز رو هم چک کنی انگار یه واگرایی تو rsi داره.
        سلام و درود بر امیر عزیز،متاسفانه نرم افزار من نمودار یه سری از سهمها رو نمایش نمیده،از جمله شراز...

دارم تلاش میکنم مشکل رو حل کنم،اگه بتونم حتما در خدمت خواهم بود...

بازم معذرت;)
        تمام سال من بی تو...

نظر

• mehdyand2amir
          عضو فعال
          • May 2013
          • 313

تحلیل گر گرامی به نظر جناب عالی فردا برای خروج از وصندوق و خرید واتی مناسب می باشد
          سپاس فراوان از لطفی که روا می دارید

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط بنیامین گراهام پست شده است
            عرض سلام و احترما خدمت جناب مرادی و همه سهامداران زیرک شخارک

آقای مرادی، خیلی ممنون از این تحلیل تکنیکال زیبایی که قرار دادین ولی حیف که بدون شرح هست و ارقام آن خوانا نیستند. اگر مرحمت فرمایید و توضیحی هم در کنار این نمودار یا نمودار آپ تو دیت شده قرار دهید سپاسگزار خواهم بود.

کامیاب و سرافراز باشید.
            سلام و عرض ادب

سهم از همون خط حمایتی مورب که رسم کردم برگشت و کار به حمابت های بعدی نکشید،اما فردا به محدوده ی مقاومتی مهمی میرسه،محدوده ی 2655-2695 تومن ممکنه سهم رو اذیت کنه،البته اگه حقوقی فردا عرضه کننده نباشه احتمالا با توجه به ارزندگی سهم بتونه عبور کنه، اما عرضه های حقوقی امروز واقعا ازار دهنده بود...

در هر صورت به نظرم با دید مجمع پیش رو یکی از کم ریسک ترین سهمهای بازاره...

----------

پ.ن:این پست رو از سایت همسایه آوردم اینجا،چون به نظرم لازم بود... ;)
            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
              تحلیل گر گرامی به نظر جناب عالی فردا برای خروج از وصندوق و خرید واتی مناسب می باشد
              سپاس فراوان از لطفی که روا می دارید
              سلام

دوست عزیز در مورد خرید واتی نظرم بسیار مساعده،واتی تو این قیمتها فوق العاده ارزنده است،اما خب سهم خودتون هم به نظر شرایط مساعدی رو فعلا داره...

این نمودار وصندوق:

همونطور که تو شکل پیداست سهم همچنان در روند صعودی به سر میبره،مقاومت 387 تومن که امروز میشه گفت پشت سر گذاشته شد،مقاومت بعدی هم حوالی 410-412 تومن باید باشه که اگه بتونه عبور کنه به نظرم حد اقل تا سقف قبلی یعنی 466 تومن صعود کنه و در صورت عبور از سقف قبلی هدف 515 تومنی اصلا دور از ذهن نیست...

به نظرم باید سهمتون رو رصد کنید،اگه نتونست از مقاومت عبور کنه تعویض به صلاحه و گرنه... ;)

امیدوارم مفید بوده باشه،سوالی بود درخدمتم...
              تمام سال من بی تو...

نظر

• دومان
                عضو جدید
                • Dec 2012
                • 11

سلام بر مرادي عزيز : اقا يه نگاهم به غپينو ميشه بندازيد ؟ ببينيم به كجا كار رسيديم؟

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط دومان پست شده است View Post
                  سلام بر مرادي عزيز : اقا يه نگاهم به غپينو ميشه بندازيد ؟ ببينيم به كجا كار رسيديم؟
                  سلام دومان جان

غپینو تا اونجایی که میدونم از نظر بنیادی سهم خوبیه اما خب از نظر تکنیکال به نظر من شاید الان زیاد مناسب خرید نباشه(البته برای نوسان گیری خوبه)،چون یه محدوده ی مقاومتی نسبتا قوی تو 320 تا 340 تومن رو در پیش داره،ضمن اینکه وضعیت مک دی هم زیاد مناسب نیست...

اگه از قبل دارید حواستون به این محدوده باشه اگر هم ندارید صبر کنید ببینید با این مقاومت چکار میکنه... ;)

به نظرم احتمالش هست که تا 330-40 تومن بره و برگرده تا 300-310 و بعد ادامه مسیر...
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• علیرضا1
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 853

سلام اقا محمد گل . خبری از کهمدا دارین؟نظرتون در مورد نمودار لسرما چیه؟
                    روند حفاری رو نگاه میندازین .ممنون و متشکر
                    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                      سلام اقا محمد گل . خبری از کهمدا دارین؟نظرتون در مورد نمودار لسرما چیه؟
                      روند حفاری رو نگاه میندازین .ممنون و متشکر
                      سلام بر علیرضا خان،اقا منور کردید تاپیک رو... ;)

از کهمدا خبر خاضی ندارم،لسرما رو هم چند وقت قبل یه تحلیل ازش زده بودم؛اونموقع حمایت 170 رو نشکسته بود هنوز...

این نمودار بروز شده،به خوبی پیداست که سهم از حمایت157 تومنی برگشته اما حالا مقاومت 170-174 تومن سر راهشه،با این وضعیت فعلی سهم اصلا تعجب نمیکنم اگه سهم دوباره نزول کنه و حمایت 157 رو هم از دست بده و بره برای 145-150 تومن...مگر اینکه به زودی بره بالای 170 تومن و خودش رو تثبیت کنه...

حفاری رو هم دارم روش کار میکنم،انشالله تا چند دقیقه ی دیگه نمودار اون رو هم میذارم...;)
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• علیرضا1
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 853

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        سلام بر علیرضا خان،اقا منور کردید تاپیک رو... ;)

از کهمدا خبر خاضی ندارم،لسرما رو هم چند وقت قبل یه تحلیل ازش زده بودم؛اونموقع حمایت 170 رو نشکسته بود هنوز...

این نمودار بروز شده،به خوبی پیداست که سهم از حمایت157 تومنی برگشته اما حالا مقاومت 170-174 تومن سر راهشه،با این وضعیت فعلی سهم اصلا تعجب نمیکنم اگه سهم دوباره نزول کنه و حمایت 157 رو هم از دست بده و بره برای 145-150 تومن...مگر اینکه به زودی بره بالای 170 تومن و خودش رو تثبیت کنه...

حفاری رو هم دارم روش کار میکنم،انشالله تا چند دقیقه ی دیگه نمودار اون رو هم میذارم...;)
                        اقا محمد ممنون بابت راهنمایی ارزنده شما .همیشه سری به تاپیکتون میزنم .تحلیلات رو به دقت میخونم فرصت نمیشد چیزی بنویسم .شرمنده
                        راستی فولای امسال میتونه پدیده 92 باشه .شاید فولای . کسرا و شیران دیگه ای به بورس معرفی کنه
                        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                          اقا محمد ممنون بابت راهنمایی ارزنده شما .همیشه سری به تاپیکتون میزنم .تحلیلات رو به دقت میخونم فرصت نمیشد چیزی بنویسم .شرمنده
                          راستی فولای امسال میتونه پدیده 92 باشه .شاید فولای . کسرا و شیران دیگه ای به بورس معرفی کنه
                          خواهش میکنم،انجام وظیفه بود...

شمالطف میکنی،دشمنت شرمنده باشه اقا...:x

به لطف داشتن دوستان خوبی مثل شما و جواد آریو ی عزیز قبل از بسته شدن به مقدار کافی خرید انجام شد...;)

به نظر شما تارگت بلند مدتی فولای تا کجا میتونه باشه؟!

اینم نمودار حفاری که قولش رو داده بودم:

با توجه به جو احتمالی بازار میشه تصور کرد که فردا سهم مثبت باشه(هرچند اخرین کندل منفیه)،ام اگه بخوام صرفا تکنیکالی به موضوع نگاه کنم،سهم حمایت معتبری در محدوده ی 370 تومن داره،مقاومت ها هم به ترتیب413،423، و اگه بخواد بدون استراحت رشد کنه (با همین شیب ادامه بده) مقاومت جدی حوالی 440 تومن خواهد بود...
                          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/05/25, 21:47.
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• سنایی
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 364

کسی نیست به ما پست بانک بفروشه؟

همشهریها بجنبید

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

بترانس :

خط بنفش رنگ را که مشاهده می فرمایید نمودار سهام در بازه زماني کوتاه مدت طي 4 برخورد به آن واکنش نشان داده است که نقاط برخورد با چند دايره در شکل نشان داده شده اند . اين خط در 3 برخورد ابتدايي به عنوان خط حمايت و در برخورد 4 به عنوان خط مقاومت عمل نموده است . در آخرين برخورد با اين خط که با فلش نشان داده شده است سهم توانسته خط بنفش را که اين بار به عنوان مقاومت عمل نموده است به سمت بالا بشکند .

انديکاتوررها :

انديکاتور مکد بر روي خط صفر قرار دارد که با يک مثبت کوچک سيگنال خريد را صادر مي کند .
                              انديکاتور سي سي آي به بالاي 100 نفوذ کرده است و اين يعني صعود شارپي .
                              در باند بولينجر هم سهم توانسته خود را به نيمه بالايي باند برساند و اين يعني روند صعودي مي باشد .
                              در ايچيموکو هم با يک مثبت کوچک در روز شنبه سهم موفق مي شود خود را به بالاي ابر ايچيموکو برساند .

اما دوستاني که قصد خريد دارند در صورت مثبت بودن در روز شنبه مي توانند وارد سهم شده و تا زمان باقي ماندن در بالاي خط بنفش رنگ سهامداري نموده و حد ضرر خود را خط بنفش قرار دهند . هدف و مقاومت اول سهم نيز 250 مي باشد .

آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2013/05/30, 14:31.

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

قمرو :
                                حمایت مهم 1800 و تازمانی که زیر 1800 نرفته صعودی می باشد .
                                مقاومت مهم 2000 و در صورت عبور از 2000 بلند مدت صعودی خواهد بود .
                                تا زمانی که بالای خط قرمز قرار دارد توصیه به سهامداری و در صورت عبور از خط بنفش و عبور از 2000 سیگنال خرید قدرتمند با حدضرر 2000 صادر می شود .

نظر

در حال کار...
                                X