orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farshidn
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 142

با سلام و درود
    ضمن تشکر از شما بخاطر تحلیلهای دقیق تون، لطفاً در صورت امکان تحلیلی در مورد دو سهم وپترو و فاذر بفرمایید.
    با تشکر

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10190

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
      با سلام و درود
      ضمن تشکر از شما بخاطر تحلیلهای دقیق تون، لطفاً در صورت امکان تحلیلی در مورد دو سهم وپترو و فاذر بفرمایید.
      با تشکر
      در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      صبح بخیر

بعد از این اصلاحش که از نظر من بلند قیمت نمیتونه باشه ما یه مقاومت خیلی قویی حوالی 840تا 875تومن داریم ولی درکل روند میان مدت سهم صعودیه.
      درود
      فاذر به اون هدف قیمتی که من حدود 2ماه پیش گفته بودم رسیده الان نیازه کمی اصلاح بکنه.
      وپترو خط روند صعودی پنج ماهه اش رو شکسته،کار صعود در کوتاه مدت سخته.

در اصل توسط امید پست شده است View Post
      با سلام خدمت آقا سجاد عزیز

اگر ممکنه لطفا تحلیلی از مپنا و شبندر بعنوان دوبال لیدری بازار داشته باشید . باسپاس از زحمات و تحلیلهای ارزنده جنابعالی .
      درود
      چون من اعتقاد دارم شاخص کل ممکنه حداقل یه ماهی اصلاح بکنه پس انتظار رشد قیمتی بلندی از هر دو رو ندارم.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
        دوست دارم پاسخ شما را بدهم تا درسی باشد برای تمام عمرمان...

بعضی اوقات مکان سایت است و بعضی اوقات جامعه...اینجا زیاد خراب نمی شوید اما در جامعه چرا...

قابل توجه شما بنده 10 ساله بودم وپترو 1000 تومنی فروختیم با پدرم

هنوز پ به ای داخل بازار ایران اختراع نشده بود...

قابل توجه شما خانواده من جز قدیمی ترین سهامداران بازار هستند

قابل توجه شما ما کد های بورسی خود را یکبار تعویض کردیم و این کدها آن زمان وجود نداشت

قابل توجه شما ما با روزنامه سهام های دیروز را می دیدیم

مطالعه هم داریم...خیالت راحت...
        بجای این همه قابل توجه ،بهتر نبود اخلاقت رو عوض میکردی و به دیگران توهین نمیکردی؟
        من با شما نمیخواهم کل کل کنم ولی وقتی پست های توهین آمیز میزنید انتظار نداشته باشید دیگران چیزی نگویند.
        هیچ کس حق نداره به من یا سایر حقیقی ها بابت خرید و فروش سهام خودمان که اختیارش دست خودمان هست ،بگوید شما خر هستید،در اینصورت جواب من با همان لحن خودتان خواهد بود.
        روز اول هم گفتم اگه اعصابت نمیکشه تو بازار نمون.
        یه روز میگی بازار خر شده یه روز میگی حقیقی خر شده،حالا هم ادعا داری ده ساله سهامدار هستی.خب باش فکر کردی من دیروز اومدم تو بورس ؟
        لطف کن دیگه پست های توهین آمیز نزن.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ehsanksh
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 179

با سلام وارادت
          ضمن تشکر از زحمات شما
          در صورت امکان ممکنه در خصوص تکمبا (حق تقدم و خود سهم ) راهنمایی بفرمایید
          خرید 80 و شرکت در افزایش سرمایه
          با تشکر

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10190

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
            با سلام وارادت
            ضمن تشکر از زحمات شما
            در صورت امکان ممکنه در خصوص تکمبا (حق تقدم و خود سهم ) راهنمایی بفرمایید
            خرید 80 و شرکت در افزایش سرمایه
            با تشکر

درود

نمودارش رو ندارم
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            بازار امروز تا این لحظه توی 4درصد مثبت کاهش فشار تقاضا و افزایش فشار عرضه داره.
            اگه خریداران پرقدرتی وارد میدان نشوند ،با گذشت دقایق اون عرضه کنندگان در 4درصد مثبت،قیمت های فروش خود رو پایینتر خواهند آورد.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

کاهش فشار تقاضا تو بازار امروز کاملا مشهود بود،وگرنه فشار عرضه اونقدر ها هم بالا نیست ولی چنانچه در روزهای آینده فشار تقاضایی برای بازار نیاد،فشار عرضه بیشتر از این خواهد شد.بنظر من فعلا تو کوتاه مدت بیخیال بازار بشید
              وسپه هم از نظر من پولبک خود به خط گردن الگوی سروشانه سقف رو تمام کرده و در جهت تارگت الگو که 190تومن می باشد حرکت خواهد کرد.
              فولای هم اون روز گفتم هنوز روی ریل صعود نیست من فکر میکنم فولای میتونه کف 576تومن رو هم بشکنه.
              یکی از بهترین و مستعدین سهم بازار برای صعود ذوب می باشد وقتی ذوب نمیره بالا از بقیه انتظار بالایی نداشته باشید خصوصا که ذوب فرابورسی می باشد.
              شبندر امروز 114واحد شاخص رو مثبت کرده به احتمال زیاد فردا نمیتونه اینقدر شاخص رو مثبت کنه
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/03, 09:46.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

شپدیس هم امروز روی مقاومت کم آورد

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

اون دوستانی که مطلب به درد بخوری در مورد بازار و سهام دارند میتونند مطلبشون رو تو اینجا هم برای خوانندگان به اشتراک بذارند مشروط بر اینکه تبلیغات و توهین نباشه

نظر

• erfanslash
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 762

این کاغذ پارس فروش بره سهم را از این وضعیت میاره بیرون.
                    شنیده هایی از توقف نماد واتی جهت تعدیل و افزایش سرمایه ..

………….
                    شنیده می شود واتی با فروش دو شرکت کاغذ سازی و پارس و مارون خود با افزایش سود ۵۰-۴۰تومانی به ازای هر سهم همراه خواهد شد .
                    همچنین از شرکت شنیده می شود شرکت پس از فروش این دو شرکت قصد ارسال گزارش توجیهی افزایش سرمایه ۱۰۰درصد خود از محل سود انباشته را به بورس را دارد .
                    آتی قبل از تعدیل مثبت شیران سود آن را در صورت های مالی خود ۵۵۵۵ریال dpsآنرا نیز ۲۷۷۸ریال معادل ۵۰درصد در نظرگرفته بود
                    حال شیران سود خود را از ۵۵۵۵ریال به ۶۸۶۷ریال افزایش داده است که با این شرایط تقسیمی ان بر مبنای تقسیم ۵۰درصد ی مبلغ ۳۴۳۳ریال به ازای هر سهم خواهد شد با این شرایط سود ۹۳ تومانی شرکت به ۱۰۹تومان خواهد رسید قیمت های فعلی سهم با این سود یعنی پی برای ۵/۷مرتبه برای سهم
                    منبع
                    yektasad

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

بازار رو اصلاحی با شیب کم و پرنوسان در یک ماه اینده پیش بینی میکنم یا به اصطلاح خودمون فرسایشی میبینم.
                      دوستانیکه تو روز اخر وبلاگ با من همراه بودند در مورد اصلاح شاخص مطلبی نوشته بودم.
                      از نظر من در این مقطع ،بازار برای بالا رفتن انگیزه های چند ماه قبل رو نداره یا باید یه خبر سیاسی بسیار وسوسه انگیز بیاد و یا نزدیک گزارشات شش ماه شرکتها باشیم تا خریداران قویی برای سهام بیایند.
                      از نظر من این منفی اخیر بازار هم قبل از اینکه قدرت فروشنده ها رو نشون بده ضعف خریدارها رو نمایان کرد و در واقع سیگنالی بود برای نشان دادن اینکه خریداران دیگر مثل سابق قویی نیستند تا جلوی عرضه ها عرض اندام کنند.
                      در شرایط فعلی من قیمت سهام رو اونقدر ها هم بالا نمیدونم ولی برای بالا رفتن هم انگیزه ای لازم رو نداره.
                      شور و شوق بازار از روی کار اومدن دولت جدید نیز خوابیده از این طرف هم سایه جنگ سوریه بطور کامل از سر بازار برچیده نشده،هنوز بطور کامل مشخص نشد که ایا حمله ای صورت خواهد گرفت یا کلا منتفی شده.
                      پس خود این هم تردیدی برای خریدار بهمراه خواهد آورد.
                      از منظر تکنیکالی هم بازار اون قدرت سابق رو نداره.نکته ای که باید اشاره کنم اینه که من اصلاح بازار رو بشکل صف های فروش نمیبینم بلکه انتظار دارم بازار حداقل یه ماهی نوسانات منفی مثبتی کنه که کفه منفی هایش بر مثبت هاش برتری داشته باشه و با شیب اندکی رو به پایین حرکت کند.
                      نظر من در مورد بازار پیش رو اینه.تا ببینیم چقدر درست در میاد؟

درود
                      تا اونجایی که من متوجه شدم ما احتمالا در ابتدای چهارمین موج از موج سه بزرگ هستیم.
                      از نظر من این موج میتونه خیلی پرنوسان و پیچیده باشه.هدف این موج بستگی به قوی و ضعیف بودن اون 54هزار حداقلش هست.
                      من فکر نمیکنم تا 27مهرماه موج بلند صعودی داشته باشیم.میتونیم موج های صعودی کوتاه داشته باشیم.
                      حمایت مهم روی خط روند صعودی یک ساله (خط قرمز رنگ)می باشد،احتمالا در برخورد به اون خط روند یه موج صعودی کوتاهی خوهیم داشت ولی من فکر میکنم در نهایت اون رو هم خواهد شکست.

نظر

• وقت شناس
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 160

درود
                        تا اونجایی که من متوجه شدم ما احتمالا در ابتدای چهارمین موج از موج سه بزرگ هستیم.
                        از نظر من این موج میتونه خیلی پرنوسان و پیچیده باشه.هدف این موج بستگی به قوی و ضعیف بودن اون 54هزار حداقلش هست.
                        من فکر نمیکنم تا 27مهرماه موج بلند صعودی داشته باشیم.میتونیم موج های صعودی کوتاه داشته باشیم.
                        حمایت مهم روی خط روند صعودی یک ساله (خط قرمز رنگ)می باشد،احتمالا در برخورد به اون خط روند یه موج صعودی کوتاهی خوهیم داشت ولی من فکر میکنم در نهایت اون رو هم خواهد شکست.

با سلام
                        آقا سجاد من یه سوالی داشتم...بنظرتون کدوم گروه بیشترین نقش رو در کاهش شاخص بازی میکنه؟
                        گروه فلزی که رشدی نکردند که بخواهند اصلاح زیادی بکنند...گروه معدنی هم همین طور... و بساری از سهام هم اصلاح قابل توجهی کردند که کم کم به قیمت ابتدای سال خود نزدیک می شوند...می خواستم ببینم که ممکنه این سهام در اصلاح شاخص نقشی بازی کنند؟این سناریویی که برای شاخص پیش بینی کردید تا چه حد محتمل هست؟؟؟ با تشکر...
                        مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• وقت شناس
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 160

واتی...
                          بنظر میاد که سهم از همینجا باید برگرده...کف کانال، واگرایی مثبت در macd ، اشباع فروش در تایم روزانه...
                          گرچه وضع بازار ممکنه فروش هیجانی رو به دنبال داشته باشه که در نهایت کانال رو سوراخ کنه....نظرتون در مورد این نمودار چی هست؟ با این اصلاح شاخص این سهم می تونه بیاد بالا؟؟؟؟

کانال شماره 2...
                          آخرین ویرایش توسط وقت شناس؛ 2013/09/03, 16:54.
                          مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• mehdi2000
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 115

با اجازه اقا سجاد
                            واتی یه مقاومت محکمی تو550تومن داره اگه از اونجا برنگرده باید منتظر 480تومن بود

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10190

در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
                              با سلام
                              آقا سجاد من یه سوالی داشتم...بنظرتون کدوم گروه بیشترین نقش رو در کاهش شاخص بازی میکنه؟
                              گروه فلزی که رشدی نکردند که بخواهند اصلاح زیادی بکنند...گروه معدنی هم همین طور... و بساری از سهام هم اصلاح قابل توجهی کردند که کم کم به قیمت ابتدای سال خود نزدیک می شوند...می خواستم ببینم که ممکنه این سهام در اصلاح شاخص نقشی بازی کنند؟این سناریویی که برای شاخص پیش بینی کردید تا چه حد محتمل هست؟؟؟ با تشکر...
                              درود

سهم های بزرگی داریم که میتونند نقش پررنگی تو اصلاح شاخص برعهده بگیرند از فارس گرفته تا فملی و فولاد و شبندر و اخابر و پارسان اگر باز شود.
                              ولی معمولا تو هر صعود و نزول تو بازار ایران اول پتروشیمی ها بعد از اون هم فلزات و معدنی ها نقش دارند.

در اصل توسط mehdi2000 پست شده است View Post
                              با اجازه اقا سجاد
                              واتی یه مقاومت محکمی تو550تومن داره اگه از اونجا برنگرده باید منتظر 480تومن بود
                              این رو حمایت در نظر بگیر، بذار درست باشه

نظر

• وقت شناس
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 160

درود

سهم های بزرگی داریم که میتونند نقش پررنگی تو اصلاح شاخص برعهده بگیرند از فارس گرفته تا فملی و فولاد و شبندر و اخابر و پارسان اگر باز شود.
                                ولی معمولا تو هر صعود و نزول تو بازار ایران اول پتروشیمی ها بعد از اون هم فلزات و معدنی ها نقش دارند.

این رو حمایت در نظر بگیر، بذار درست باشه
                                یعنی اخابر چقدر میتونه کمک کنه؟فولاد چقدر میخواد افت کنه؟
                                فملی یعنی کف چنگال رو میشکونه؟یعنی بازدهی منفی تر از اینی که هست میشه؟البته بقول دوستان اینجا ایران هست...ممنون میشم نظرتون رو بدونم...

البته سهامی مثل رمپنا وظیفشون هست که یه کمکی بکنند/:.yead.:/:.thumbsdownsmileyan
                                آخرین ویرایش توسط وقت شناس؛ 2013/09/03, 19:46.

نظر

در حال کار...
                                X