orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • reza ourom
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 165

با سلام خدمت آقا سجاد سوالی داشتم خدمتتون من کمی ذوب دارم محدوده قیمتی 3400برام تمام شده با خساپا که روی 1060خریدم به نظر شما سهما رو با ضرر بفروشم یا منتظر باشم؟ممنون از راهنمایی تان
    آخرین ویرایش توسط reza ourom؛ 2013/03/09, 19:04.
    [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

• moslemi
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 103

در اصل توسط reza ourom پست شده است View Post
      با سلام خدمت آقا سجاد سوالی داشتم خدمتتون من کمی ذوب دارم محدوده قیمتی 3400برام تمام شده با خساپا که روی 1060خریدم به نظر شما سهما رو با ضرر بفروشم یا منتظر باشم؟ممنون از راهنمایی تان
      دوست عزیز:
      باید برای خودت استراتژی حد ضرر در نظر بگیری مثلاً 10 یا 15 درصد که اگر این محدوده رو رد کرد و وضعیت صنعت و سهم هم امیدوارکننده نیست باید خارج شوی.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
        با سلام بر اروم بورس و با سپاس فراوان از وقتی که برای جواب دهی به سوالات دوستان میزارید
        میشه نظرتون رو در مورد وملی بدونم (تکنیکالی) ؟
        درود بر شما

حجم معامله وملی خیلی کم هست تکنیکالش زیاد جواب نمیده .
        یه مقاومت 380تومنی سر راه صعود هست .روند حرکتیش طوریه که این احساس رو به آدم میده که یه عده این سهم رو بالا یا پایین میکنند شناور زیادی نداره.
        وملی مالک 100درصدی کفش ملی هست پیش بینی سود اصلی شرکت برای سال 92 مبلغ 70ریال و تلفیقی 526 اعلام کرده.

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
        با عرض سلام خدمت اروم بورس گرامی
        در صورت امکان تحلیل خودتون رو درباره فولاداصفهان بفرمایین.
        سپاس
        درود بر شما
        اگر بخواهیم سهم های خوب بورس ایران رو به ترتیب بنیادی و شفافیت اطلاعات و حمایت از سهامدار رده بندی کنیم مطمئنا فولاد مبارکه تو رتبه های بالا قرار خواهد گرفت.
        فولاد یکی از سهم های خوب بازار بورس ایران هست ولی این دلیل نمیشه که سهم خوب هم اصلاح نکنه،حتی اگه اصلاح قیمتی هم نکنه زمان رو از سهامدارنش خواهد گرفت.
        فولاد خط روند صعودی رو شکسته و فعلا تو اصلاح موج قبلی قرار داره.
        اکنون فولاد تو 415تا 405تومن حمایت داره ولی انتظار اینکه تو این وضعیت بازار از این محدوده یه موج برگشتی بزنه رو ندارم ممکنه کمی بره بالا مثلا تا 447تومن ولی بیشتر از اون رو نیازه که بازار از این وضعیت در بیاد.
        برای فولاد محدوده 380تا 350تومن و همچنین 320تومن حمایت خوبی هست.
        این سهم پوشش 12ماهه بالاتری از پیش بینی سود فعلی داره.
        بخوام حرفهام رو خلاصه کنم اگر صعودی باشه بعد از عید خواهد بود ممکنه نزدیک گزارش 12ماهه باشه .
        مقاومت 446تومن مقاومت مهمی هست.

در اصل توسط reza ourom پست شده است View Post
        درود بر شما همشهری عزیز

در مورد فروش و یا نگهداری سهم من هیچ پیشنهادی نمیدم ،من فقط نظر خودم رو میگم تصمیم با خودتون خواهد بود.
        در مورد ذوب من فکر میکنم ذوب با توجه به واگرایی منفی که دیده میشه ،اون پتانسیل صعود قبلی رو از دست داده و یه جورایی از اون کانال صعودی کمی هم بیرون زده.
        من فکر میکنم کف 300تومنی شکست خواهد شد البته این موضوع با موج های تیز و شارپ اتفاق نخواهد افتاد بلکه موج پرنوسانی خواهد بود.
        اولین حمایت مهم سهم خط پایینی چنگال اندروز می باشد (300تومن که احتمال شکستنش هست) و حمایت بعدی روی 270تومن و 250تومن قرار داره.

در مورد خساپا هم هنوز تو روند نزولی هست. جدیدا یه اخبار بنیادی واکنش های خوبی نشون میده ولی هنوز نتونسته از روند نزولی خارج بشه.
        هر وقت تونست مقاومت های 128تومن و 140تومن رو بشکنه میشه گفت از روند نزولی به روند صعودی تغییر فاز داده که فعلا با این وضعیت کمی مشکله هنوز داخل روند نزولی هست.
        کاهش قیمت دلار میتونه برای گروه خودرو خریدار بیاورد.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

با سلام و احترام خدمت جناب آقای سجاد

می خواستم نظرتون رو در خصوص قندیها به خصوص قپیرا بپرسم و با این حجم معاملاتی امروز ، به نظر شما این سهم و کلا" سهام قندی حرکتشون شروع شده یا اینکه مجددا" بعد از یکی دو روز منفی می شوند؟ و چنانچه فردا هم با حجم معاملات بالا و با صف خرید بسته شود احتمال رشد را تا کجا می دانید ؟

با سپاس فراوان
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود بر شما
            اگر بخواهیم سهم های خوب بورس ایران رو به ترتیب بنیادی و شفافیت اطلاعات و حمایت از سهامدار رده بندی کنیم مطمئنا فولاد مبارکه تو رتبه های بالا قرار خواهد گرفت.
            فولاد یکی از سهم های خوب بازار بورس ایران هست ولی این دلیل نمیشه که سهم خوب هم اصلاح نکنه،حتی اگه اصلاح قیمتی هم نکنه زمان رو از سهامدارنش خواهد گرفت.
            فولاد خط روند صعودی رو شکسته و فعلا تو اصلاح موج قبلی قرار داره.
            اکنون فولاد تو 415تا 405تومن حمایت داره ولی انتظار اینکه تو این وضعیت بازار از این محدوده یه موج برگشتی بزنه رو ندارم ممکنه کمی بره بالا مثلا تا 447تومن ولی بیشتر از اون رو نیازه که بازار از این وضعیت در بیاد.
            برای فولاد محدوده 380تا 350تومن و همچنین 320تومن حمایت خوبی هست.
            این سهم پوشش 12ماهه بالاتری از پیش بینی سود فعلی داره.
            بخوام حرفهام رو خلاصه کنم اگر صعودی باشه بعد از عید خواهد بود ممکنه نزدیک گزارش 12ماهه باشه .
            مقاومت 446تومن مقاومت مهمی هست.

----------------------------------
            orumbourse جان اگه فولاد بخواد 400 رو بشکنه بعد بخواد به 350 فکر کنه، خیلی سخته که بشه به سهم دیگه ای فکر کرد ...
            باید ببینیم فولاد با 400 چی کار میکنه
            به دام انداختن فولاد در 350 خیلی میتونه جالب باشه
            اگه اقتصادی باقی بمونه !
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              با سلام و احترام خدمت جناب آقای سجاد

می خواستم نظرتون رو در خصوص قندیها به خصوص قپیرا بپرسم و با این حجم معاملاتی امروز ، به نظر شما این سهم و کلا" سهام قندی حرکتشون شروع شده یا اینکه مجددا" بعد از یکی دو روز منفی می شوند؟ و چنانچه فردا هم با حجم معاملات بالا و با صف خرید بسته شود احتمال رشد را تا کجا می دانید ؟

با سپاس فراوان
              سلام بابک عزیز

چطوری؟خوبی؟

من امروز از بین قندیها معاملات قپیرا رو رصد میکردم. چیزی که من متوجه شدم این بود که فروشنده زیادی نداشت ولی خریداران قویی هم ندیدم.در چنین وضعیتی یه خبر منفی میتونه فشار فروش برای سهم بیاره.فعلا پیش روی سهم 1800تومن و 1840تومن مقاومت های متوسط محسوب میشه .
              در مورد بقیه قندیها اغلب زیر باند پایینی بولینگر معامله میشوند و بیشترشون هم یا نزدیک مقاومت هستند یا بعضی هاشون خط روند صعودی رو شکسته اند،کار صعود سخت هست.
              مقاومت پیش روی قچار 685تومن
              ........................قثابت625تومن
              .......................قزوین 790تومن
              ......................قشرین615تومن
              ......................قشیر1150تومن
              .....................قلر 3720تومن
              ....................قمرو 1580تومن

بنظر اگر در روی مقاومت صف خرید رو دادند و شمع اون روز هم داراویز یا شمع ضعیف صعودی باشد فروش گزینه خوبی باشد.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

در مورد نظر سنجی،به نظر من تو بورس هیج چیز به اندازه اخبارو روانشناسی تاثیر نداره،تحلیل تو بورس ایران یه چیز تو مایه های کشکه!!!

نظر

• امید
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 123

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                  در مورد نظر سنجی،به نظر من تو بورس هیج چیز به اندازه اخبارو روانشناسی تاثیر نداره،تحلیل تو بورس ایران یه چیز تو مایه های کشکه!!!
                  روانشناسی بدون علم امکان نداره . اخبار هم فقط رانتیش مشکل گشاست و بس
                  بنابراین بازهم هیچ چیز به انداره یک تحلیل علمی، عمومیت و کارایی نداره.
                  آخرین ویرایش توسط امید؛ 2013/03/10, 03:01.

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در مورد فروش و یا نگهداری سهم من هیچ پیشنهادی نمیدم ،من فقط نظر خودم رو میگم تصمیم با خودتون خواهد بود.
                    در مورد ذوب من فکر میکنم ذوب با توجه به واگرایی منفی که دیده میشه ،اون پتانسیل صعود قبلی رو از دست داده و یه جورایی از اون کانال صعودی کمی هم بیرون زده.
                    من فکر میکنم کف 300تومنی شکست خواهد شد البته این موضوع با موج های تیز و شارپ اتفاق نخواهد افتاد بلکه موج پرنوسانی خواهد بود.
                    اولین حمایت مهم سهم خط پایینی چنگال اندروز می باشد (300تومن که احتمال شکستنش هست) و حمایت بعدی روی 270تومن و 250تومن قرار داره.
                    سلام

اقا ذوب به خاطر معامله بلوکی فعلا نمیتونه بره زیر 320...مگه اینکه دوباره معامله بلوکی کنسل بشه...

نظر شما چیه راجع به این موضوع؟
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      سلام

اقا ذوب به خاطر معامله بلوکی فعلا نمیتونه بره زیر 320...مگه اینکه دوباره معامله بلوکی کنسل بشه...

با سلام

تا جایی که من میدونم اگر قیمت تابلو سهم زیر 300هم بیاد بازهم حداقل قیمت 480 هست

در واقع اگر قیمت تابلو سهم بالاتر از 320تومان باشد قیمت پایه بلوک هم به تناسب اون میره بالای 480(طبق اعلام که قراره قیمت تابلو+50درصد بشرطی که از 480 کمتر نباشد) ولی اگر 320 و یا کمتر باشد حداقل قیمت پایه همان 480 خواهد بود.

(منظورم این نیست که ذوب بالا میره یا نه)
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                        درود بر شما

دقیق منظورتون رو متوجه نشدم چه چیزی کشکه تحلیل تکنیکال یا تحلیل بنیادی؟ خیلی ها هستند که تحلیل تکنیکال رو قبول ندارند ولی شاید شما اولین نفری باشبد که هر دو رو قبو ل ندارید.
                        فرمودین که تاثیر قیمت فقط به اخبار و روانشناسیه،ایا تو این اخبار کاهش یا افزایش تولید یا بالا رفتن قیمت محصولات و یا مواد اولیه هم جزو اون حساب میشه اگر اینطور باشه که این همون تحلیل بنیادی خواهد بود.
                        در مورد روانشناسی هم دوست من تحلیل تکنیکال غیر مستقیم از روانشناسی فعالین سهم صحبت میکنه وقتی در جایی که میگه این حمایت شکسته شده خروج کنید یعنی اینکه اگر در اون قیمت تا دیروز خریدار زیاد بود امروز دیگر خریدارها نسبت به اون قیمت واکنشی کمتری نشون میدهند و باید قیمت بازگشتی رو از اون هم پایینتر دید حال بنظر شما این روانشناسی نیست؟
                        وقتی یه سهمی در یه قیمتی مقاومتی داره که چندین بار از اون قیمت برگشت خورده یعنی اینکه اون قیمت تو ذهن فعالین بازار بعنوان یه سد محکم برای ادامه صعود ثبت شده آیا این روانشناسی نیست؟
                        یا اصلا چرا تحلیل تکنیکال بعضی قیمت ها رو بعنوان مقاومت و برخی ها رو بعنوان حمایت اعلام میکنه؟فقط و فقط بخاطر آثار رفتاری گذشته سهم در ذهن فعالین بازار می باشد.
                        شما اگر یک سهمی رو تو یه قیمتی خریده باشید و پس از خرید شما قیمت افت کنه و شما نتونستید تو زیان از سهم خارج بشوید ،اولین چیزی که به ذهن شما خواهد رسید این خواهد بود که ای کاش قیمت سهم به قیمت خرید من برسه و من سریع اون رو بفروشم و از این سهم خارج بشم یعنی استراتزی فروش شما در اون قیمت مقاومتی برای ادامه صعود محسوب میشه و تحلیل تکنیکال هم میگوید اگر در یک قیمتی که خریدار زیاد بوده و قیمت از اونجا افت کرده در بازگشت سهم همون قیمت تبدیل به مقاومت خواهد شد بدلیل فروش کسانیکه در اون قیمت قبلا خریدار بوده اند،و این همون چیزی که بالاتر عرض کردم حالا این اگر روانشناسی بازار نیست لطفا بفرمایید جیست؟

بهرحال مرسی از اظهار نظر شما در مورد نظرسنجی

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        سلام

درود بر شما جناب مرادی

ولله اقای مرادی معامله بلوکی روز چهارشنبه هست ولی بعد از معامله بلوکی چی؟بنظرتون بعد از اون امکان افت نیست؟خب اگر معامله بلوکی ملاک باشه چرا فخوز زیاد بالا نرفت؟
                        قبلا ها روی معامله بلوکی سهام بیشتر واکنش نشون میدادند تا این یکی دو سال اخیر.
                        بهرحال باید ببینیم رفتار سهم چگونه خواهد بود.سهم زیاد رشد کرده و خواه یا ناخواه اصلاح برای سهم امری طبیعی هست.
                        انشالله که صعود میکنه و سهامدارنش خوشحال میشوند.
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/10, 07:21.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10190

سلام بابک عزیز

چطوری؟خوبی؟

من امروز از بین قندیها معاملات قپیرا رو رصد میکردم. چیزی که من متوجه شدم این بود که فروشنده زیادی نداشت ولی خریداران قویی هم ندیدم.در چنین وضعیتی یه خبر منفی میتونه فشار فروش برای سهم بیاره.فعلا پیش روی سهم 1800تومن و 1840تومن مقاومت های متوسط محسوب میشه .
                          در مورد بقیه قندیها اغلب زیر باند پایینی بولینگر معامله میشوند و بیشترشون هم یا نزدیک مقاومت هستند یا بعضی هاشون خط روند صعودی رو شکسته اند،کار صعود سخت هست.
                          مقاومت پیش روی قچار 685تومن
                          ........................قثابت625تومن
                          .......................قزوین 790تومن
                          ......................قشرین615تومن
                          ......................قشیر1150تومن
                          .....................قلر 3720تومن
                          ....................قمرو 1580تومن

بنظر اگر در روی مقاومت صف خرید رو دادند و شمع اون روز هم داراویز یا شمع ضعیف صعودی باشد فروش گزینه خوبی باشد.
                          قندیها خیلی شل کردند،حتی اگه امروز هم بتونند بسلامت رد بشوند (که بنظر اینطور نمیاد)فردا مقاومت های مهمی سر راه دارند.
                          الگوی شمع امروز صعودی ضعیف باشه کار صعود سخت میشه.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

بنظرمن این بازار مشکل فروش نداره،بغیر از سهام رشد کرده و گروه های مورد غضب بازار فروشنده در بقیه سهام نرمال هست مشکل اینجاست که خریداران قویی تو بازار دیده نمیشه یا اگر خریدارانی هست تمایل به خرید تو منفی دارند .
                            من فشار فروش رو نرمال دیدم اندکی فشار خرید بیاد برای جمع آوری سهام فروشنده ها کافیه ولی فعلا وجود نداره.
                            ضمن اینکه بنظر میاد بازار روی سهام نظر میان مدتی نداره و بیشتر دوست داره نوسان های ده درصدی رو تعقیب کنه .
                            تو بازار امروز کمی خریدار توی فلزات و معادن مشاهده میشه امیدورام این ادامه دار باشه و به یکی دو روز ختم نشه.(البته کار سختیه، پول قویی تو بازار نمیبینم)

نظر

• ارس 2000
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 39

سلام
                              مپنا هم صف اش داره جمع ميشه

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

فکر نمیکنم امروز روز خرید شبندر باشه ولی روز فروش چرا.من ترجیح میدم بیخیال چند درصد صعود احتمالی بشم.قیمت کمی بالاست.
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/10, 10:54.

نظر

در حال کار...
                                X