orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ارس 2000
    عضو عادی
    • May 2012
    • 39

سلام
    باتشكر از تحليل زيباي شما از قپيرا ، ميشه نظرتان را درباره رمپنا بفرماييد

نظر

• محمد ساده
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 934

سلام دوست عزیز جناب
      orumbourse
      بی زحمت ودر صورت فرصت ممنون میشم نظرتون را راجع به شبهرن و شفارا بدونم؟

نظر

• علی محمدی
        عضو عادی
        • May 2012
        • 58

سلام
        ضمن عرض خسته نباشید خدمت مدیریت محترم پیشنهادی داشتم.
        باتوجه به اینکه از گذشته های دور از نوشته های جناب orumbourse به عنوان شاگرد کوچک ایشان در تالارها و انجمن های دیگر استفاده میکردم و هم اکنون استاد در این سایت مشغول به فعالیت هستند جهت اشنایی اعضای سایت و ارتقای سطح علمی و استفاده هرچه بیشتر از ایشان، حق استاد شاگردی را احساس کرده و پیشنهادی به مدیریت محترم سایت داشتم مبنی بر اینکه درصورت امکان بنا به صلاح دیدتان سطح دسترسی جناب orumbourse (استاد سجاد عزیز) را از عضویت عادی ارتقا بفرمایید. با تشکر

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط ارس 2000 پست شده است View Post
          سلام
          باتشكر از تحليل زيباي شما از قپيرا ، ميشه نظرتان را درباره رمپنا بفرماييد
          درود بر شما

در مورد رمپنا من نظرم اینه که تا زمانی که خط باند میانی بولینگر رو نشکسته ،همچنان پتانسیل صعود خواهد داشت که اون هم238تومن میشه.
          مقاومت 270تومن مقاومت خیلی قویی هست و همانطور که اون روز گفتم انتظار ندارم که در اولین برخورد اون رو بشکنه،ولی سهم برگرده و مقاومت 270تومن رو بشکنه پیش رو فضای باز قیمتی خواهد بود که حرکت سهم خیلی روان خواهد شد.
          من یه نگاهی به روزهای برگشتی موج های قبلی رمپنا انداختم و حجم معاملات رو رصد کردم معمولا روزهای تخلیه سهم بالای 25میل بوده ،من فکر نمیکنم تخلیه ای انجام شده باشه با 14میل.
          و فکر هم نمیکنم این صف فروش زیاد تداوم داشته باشه. حداقل که تکنیکال ریزش بلندی نشون نمیده.من همچنان امیدورا به صعود هستم.
          براتون نمودار حجمی رو میزارم.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

جناب اروم عزيز،سلام ،ممنون بابت زحماتي كه ميكشين،چند ماه پيش تحليلي از چكاوه ازتون خواستم ،به زيبايي روندمعاملات رو پيشگويي كردين،ميخواستم بدونم خريد در اين محدوده چكاوه رو مقرون به صرفه ميدونين؟متشكر بابت زحمات
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• ebi1352
              عضو عادی
              • Mar 2012
              • 151

اروم عزیزم درمورد وایران با توجه به منفیهای این دو روز هم توضیح میدی.من سه شنبه سنگین واردش شدم

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                سلام دوست عزیز جناب
                orumbourse
                بی زحمت ودر صورت فرصت ممنون میشم نظرتون را راجع به شبهرن و شفارا بدونم؟
                درود بر شما

شبهرن بنیادی خوبی داره .پیش بینی سود سال اینده رو با توجه به افزایش 85درصدی فروش و پیش بینی افزایش ده درصدی نرخ فروش از اردیبهشت ماه با افزایش 24درصدی سود عملیاتی مبلغ 249تومن اعلام شده.
                پیش بینی افزایش 17درصدی سال آینده مقدار تولید نسبت به پیش بینی امسال نشون دهنده اینه که شرکت مشکل تولید نداره علی الرغم اینه که تو نه ماهه امسال 4.5درصدی از پیش بینی مقدرا تولید کل سال عقب هست.
                از نظر بنیادی خوبه.
                اما از لحاظ تکنیکال یه سقف 1680تومن داریم که یه بار سعی در عبور از اون داشته که ناموفق بوده پس عقب نشینی کرده .الان روی خط باند میانی بولینگر و نزدیک خط روند صعودی قرار داره .
                با توجه به وقوع واگرایی منفی بین دو تا سقف موج های اخیر بنظر میاد که از قدرت روند صعودی کاسته شده.ولی هنوز خط روند صعودی رو نشکسته.
                من برداشتم اینه که سهم خوب صعود کرده و نیازه که کمی اصلاح بخوره .من فکر میکنم احتمال شکستن خط روند صعودی بالاست .اگر بتونه بشکنه حداقل تا 1120تومن با موج های پرنوسان میتونه برسه.
                حالا به این قیمت یا روی تابلو معاملات یا با تقسیم سود نقدی ممکنه برسه.
                ممکنه با رسیدن به خط روند صعودی برگرده و بالا بره اگر نتونست یه سقف جدید بالای 1680تومن بزنه یا از مقاومت های مثل 1525تومن نتونست عبور کنه برخواهد گشت و خط روند صعودی رو خواهد شکست. در دو سه روز آینده، خط روند صعودی را لمس خواهد کرد.
                ولی روند بلند مدت سهم همچنان صعودی می باشد ولی کوتاه مدت نزولیه .در مورد میان مدت هم فعلا صعودیه ولی تغییرش به نزولی بستگی به شکست خط روند صعودی داره.

در مورد شفارا هم تو یه موج اصلاحی با شیب خیلی کم قرار داره حمایت محدوده 1190تا 1170تومن حمایت معتبریه بشکنه ،هم زمان رو میگیره هم ممکنه تا950تومن هم بیاد.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

شمواد را کسی تحلیل نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• alirezasa
                    عضو فعال
                    • Jun 2012
                    • 508

سلام اروم عزیز خوبین قربان؟

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                      جناب اروم عزيز،سلام ،ممنون بابت زحماتي كه ميكشين،چند ماه پيش تحليلي از چكاوه ازتون خواستم ،به زيبايي روندمعاملات رو پيشگويي كردين،ميخواستم بدونم خريد در اين محدوده چكاوه رو مقرون به صرفه ميدونين؟متشكر بابت زحمات
                      درود بر شما

چکاوه رو من یه ماه پیش نزدیک 400تومن معامله میشد نشون کردم که حتما معاملاتش رو رصد کنم و بخرم ،یه روز معاملاتش رو رصد کردم روز بعد یادم رفت .الان که شما گفتید نگاه میکنم می بینم تا 500تومن هم بالا اومده.
                      اون چیزی که از نمودار چکاوه میشه فهمید اینه که محرک قویی برای صعود روی تابلوی معاملات نداره چه حمایت سهامدار عمده و چه گزارشات قویی.
                      دفعه قبل هم عرض کردم کارش روی تابلوی معاملات برای صعود سخته شاید بهترین راه برای سهم هایی که روی تابلو برای صعود حمایت نمیشند بازگشایی پس از تعدیل باشه.
                      با زیر 100هزار تا حجم موج هاش تغییر موضع میدهند.
                      الان هم در تایم روزانه زیر میانگین های بلند مدت قرار داره همچنین در تایم هفتگی زیر باند قرار داره اجازه بدین کمی بیاد بالا خودش رو نگه داره بعد واردش بشیند مثلا بیاد مقاومت 500تومن رو رد بکنه کمی اونجا خودش رو تثبیت کنه.
                      اخیرا یه شکاف 50تومنی داشته نفهمیدم اون بخاطر چی بوده؟(یا پس از تعدیل سه تومنی مثبت منفی باز کرده؟)تا اونجایی که من اطلاع دارم تعدیل منفی نداده،وضعیت کاغذ هم که خوبه قرار هم بود که افزایش قیمت داشته باشند.

در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                      سلام اروم عزیز خوبین قربان؟
                      سلام آقای علیرضا

مرسی دوست عزیزم من خوبم.احوال شما چطوره؟خوبین؟
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      سهم های مثل فملی و فولاد و کچاد و ومعادن و کگل و یه چند تای دیگه هم هست خیلی به سهامدارنش ارزش قایل هستند و کوچکترین خبری ،شایعه ای رو سریعا شفاف سازی میکنند تا سهامدار تکلیف خودش ور بدونه و این خودش یعنی بصورت غیر مستقیم به سهامدار میگه که ما چهارچشمی مواظب همه چی سهم هستیم و هرگونه تغییرات رو سریع به بازار انعکاس خواهیم داد.
                      خیلی از شرکتها باید این رفتار رو یاد بگیرند .می بینی شرکت چند ماه سود خودش رو نریخته و کسی هم جوابگو نیست ،یا سهم یه کله میاد پایین ولی هیچ واکنشی از سوی سهامدار عمده دیده نمیشه.
                      انشالله که بعضی از مدیران شرکتها از سهم های بزرگی مثل فملی و غیره نحوه مدیریت سهم تو بازار بورس رو یاد بگیرند.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
                        اروم عزیزم درمورد وایران با توجه به منفیهای این دو روز هم توضیح میدی.من سه شنبه سنگین واردش شدم
                        درود بر شما

برداشت من از نمودار وایران اینه که فعلاتو یه کانال افقی بین 96تومن تا 130تومن گیر کرده که یکی دوباره داخل اون بالا پایین شده ،اخیرا تو 119تومن یه سقف زده بود که با برخورد به اون دوباره یه دارآویز پرحجم زده که این حجم برای وایران کمی بالاست.
                        من فکر میکنم این سهم میتونه بره بالا ولی نه به این سادگی.این سهم مقاومت های گردن کلفت مثل 160 و 130تومن داره که هرکدوم خودش سهم رو چند روزی معطل خواهند کرد.
                        یه هدف 180تومنی رو میبینم براش ولی روی تابلوی معاملات کارش برای صعود زمانبر خواهدبود،این نوع شکاف ها به این سادگی پر نخواهند شد(شکاف ولغدر هم از این نوع می باشد)
                        الان هم با درگیرشدن با مقاومت 119تومن منفی شده ،حدضرر شما شکست خط روند صعودی کوتاه مدت(خط نقره ای رنگ)خواهد بود که میشه حوالی 106تومن.البته 110تومن رو بشکنه وارد باند پایینی میشه ولی بنظر من تا اون خط روند رو نشکسته ،میشه بهش امیدوار بود ولی اون رو بشکنه ممکنه به کف کانال یه دستی بزنه.
                        اطلاعات زیادی از بنیادی سهم ندارم
                        (من برداشت از نمودار وایران اینطوریه)

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                        شمواد را کسی تحلیل نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        فعلا حمایت های 190تومن و 178تومن پیش رو داره ،این 178تومن روبشکنه یعنی حالش خرابه.

نظر

• علیرضا1
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 853

اروم جان سلام . حتما پیش خودت میگی من چایی نخورده پسرخاله شدم تا به خودت میای من بازم سئوال میکنم . شرمنده
                          حدود 4ماه پیش مشغول جمع کردن لسرما توی محدوده 120 تومان بودم سهم انفجاری تا 205 تومان بالا اومد که من توی اون قیمت سود شناسایی کردم.سهم وارد روند اصلاحی شد و تا 120 نومان اصلاح کرد البته من دوباره توی محدوده 120تومان یه تعدادی خرید کردم. سرتونو درد نیارم از منظر تکنیکال میخواستم بدونم روند سهم صعودیه یا نه؟اگه لطف کنین سطوح حمایتی و مقاومتی سهم رو انالیز بفرمایین .به نظر شما توی این قیمت خرید توجیه تکنیکال داره؟الان سهم حدودا 150تومانه
                          ضمنا خیلی خیلی ممنون بابت رکیش .طبق پیش بینی شما دیروز معاملات پرحجمی داشت و من دیروز سود شناسایی کردم

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                            اروم جان سلام . حتما پیش خودت میگی من چایی نخورده پسرخاله شدم تا به خودت میای من بازم سئوال میکنم . شرمنده
                            حدود 4ماه پیش مشغول جمع کردن لسرما توی محدوده 120 تومان بودم سهم انفجاری تا 205 تومان بالا اومد که من توی اون قیمت سود شناسایی کردم.سهم وارد روند اصلاحی شد و تا 120 نومان اصلاح کرد البته من دوباره توی محدوده 120تومان یه تعدادی خرید کردم. سرتونو درد نیارم از منظر تکنیکال میخواستم بدونم روند سهم صعودیه یا نه؟اگه لطف کنین سطوح حمایتی و مقاومتی سهم رو انالیز بفرمایین .به نظر شما توی این قیمت خرید توجیه تکنیکال داره؟الان سهم حدودا 150تومانه
                            ضمنا خیلی خیلی ممنون بابت رکیش .طبق پیش بینی شما دیروز معاملات پرحجمی داشت و من دیروز سود شناسایی کردم
                            درود بر شما

لسرما رو باید دیتاش رو بگیرم ندارم.

اما در مورد رکیش یا هر سهم دیگه که روی مقاومت عرضه میشه (الان رکیش روی مقاومت عرضه شده) و الگوی شمعی دارآویز رو میزنه سیگنال برگشت قطعی رو فردای اون روز صادر میکنه چون خود داراویز الگوی برگشتی تک شمعی نیست بلکه وابسته به شمع فرداش هست اگر فرداش شمع نزولی دیدید مطمئن باشید اصلاحی خواهد داشت ولی اگر شمع فردا صعودی باشه یعنی مفهومش اینه که دیروز فشار عرضه بوده ولی تقاضا بقدری زیاد بوده که با فشار عرضه امروز هم باز براش متقاضی هست و میتونه روند رو ادامه بده.
                            چون اساس روندها بر مبنای عرضه و تقاضا شکل میگیره.
                            روند صعودی رو تقاضا بالا میبره و روند نزولی رو عرضه پایین میبره، هر تزلزی در تقاضا روند صعودی رو سست و هرتزلزی و کاستی تو عرضه ،روند نزولی رو سست و روند رو ممکنه متوقف کنه ولی برگشت روند با توقف روند یه مسله کاملا مجزاست.روندی ممکنه سست بشه ولی برنگرده و وارد روند خنثی بشه.
                            یعنی تقاضایی برای روند صعودی نیاد و روند صعودی متوقف بشه ولی تا زمانی که فشار فروشی براش تو اون حالت نیاومده و فشار خریدی هم نباشه سهم وارد روند خنثی میشه.
                            اما اگر با عرضه صف خرید ،فشار فروش علاوه بر روز عرضه، فردای اون روز هم ادامه داشته باشه و خریداران رو حتی در منفی هم از میدان بدر کنه و صحنه رو بدست بگیره اون موج صعودی تغییر جهت به موج نزولی میده.

نظر

• هادی129
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 296

سلام جنای اروم
                              امکانش هست تحلیلی در مورد پارس پامچال د اشته باشید ؟

نظر

• علیرضا1
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 853

اقا سجاد گل ،بدون تعارف تحليلهاي شما واقعاً بدون نقصه،ممنون بابت توجه شما ،،منتظر پاسختون در مورد لسرما ميمونم .

نظر

در حال کار...
                                X