orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
    سلام

1-امروز خبری خوندم از توسعه پالایشگاه ها و شعارهایی که داده شده... بنظر شما با این حرفا روند صعودشون مستدام هست؟
    البته روی سنگ آهنی ها هم حرف و حدیث در صحبتهای قبلیشون بود که یکی از آپشن های توسعه هست وبا بازی بهره مالکانه و دوباره تلاش برای رفعش خوب سهام رو جمع کردن از بازار!!!
    2- آیا شما روی مقایسه قیمتی پالایشی ها با هم نظر مقبول داری؟ مثلا فلان پالایشگاهی x تومنه و دومی 500 تا کمتره... پس هنوز جا داره به قیمت الان اولی برسه و از این تحلیل ها! با توجه به نوع تولیدشون. مثلا شپاس و شنفت تولیدشون قیر و روانکار هست...که با بنزین سازا فرق میکنه. ایا در روند صعودی گروه این مقایسه عقب افتادگی قیمتی ، منطقیه؟
    سلامت باشی
    درود بر شما
    1.من معمولا این اخبار رو زیاد جدی نمیگیرم و بیشتر روی گزارشات کدال و نمودار تمرکز میکنم،البته شایعات رو میخونم ولی ترجیحا شایعات رو در سهم هایی که قیمتشون خیلی افت کرده مدنظر قرار میدم تا سهام زیاد رشد کرده.
    پالایشی ها خیلی زیاد رشد کرده اند، والان خیلی زیاد تو سایت ها روشون تبلیغ میشه.
    اگر مقاومت های سقف قبلی رو بشکنند میشه اندکی از سبد رو اونم با احتیاط میشه بهش اختصاص داد.

2. نه،اصلا قبول ندارم اول اینکه معمولا سهام گروه با هم حرکت میکنند البته استثنا هایی هم پیدا میشه (اونم هم برای سهم خوب گروه ،نه سهم های تنبل گروه)ولی اگر تو یه گروه سهمی زیاد رشد کرده و دیگری کم رشد کرده ،حتما این کم رشد کرده یه مشکلی داشته که همگام با اونها پی بر ایی کمتری گرفته.
    سوای اون تو هر گروه یک سهم پیدا میشه که پی برایی بالای نسبت به بقیه داره دلیل نمیشه که همه رو با اون مقایسه کرد.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
      با سلام و تشکر از شما ..
      جناب اروم در صورتی که جو مذاکرات مثبت باشد ایا سرمایه گذاری در سهامی مثل حکشتی یا مپنا میتواند مناسب باشد ...
      یکی از دوستان در سایت دیگری ( بورکس) نمودار حکشتی را گذاشته ..خواستم نظر جنابعالی را بدانم ..
      ایا حکشتی میتواند حرکت شارپی داشته باشد..
      با تشکر ...و آرزوی بهترینها برای شما ..
      درود بر شما

حکشتی جز سهامی هست که اگر کشور و خود حکشتی تحت تحریم نبود، مطمئنا جزوئ سهامی بود که بیشترین پی بر ایی رو داشت.
      ببیند جو مذاکرات مثبت باشه برای حکشتی خوب خواهد بود و الان چند مدته که نسبت به مذاکرات مثبت اتمی واکنش صف خریدی از خودش نشون میده،ولی حرکت شارپی رو اون زمان خواهد داشت که مشکلات خود حکشتی از میان برداشته بشه(لغو تحریم خود حکشتی) و شرکت به سودآوری مثل گذشته برسه.
      برای این سهم خریدار تو این بازار حتی با این وضعیت تحریم شده هم وجود داره چون سهمی هست که با لغو تحریم هاش میتونه حرکت شارپی خیلی تندی داشته باشه ولی کو تا لغو تحریم ها؟
      برای حکشتی مقاومت 138تومن و 153تومن مقاومت های مهمی هست.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ehsanksh
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 179

با سلام و شب بخیر

نظرتون در مورد حفاری و وبشهر لطف میکنید.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
          با سلام و شب بخیر

نظرتون در مورد حفاری و وبشهر لطف میکنید.
          در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          حفاری سهم خوبیه تونسته مقاومت روانی 315تومن رو که بشکنه و تو 370 تومن یه سقف جدید بزنه ولی بعد از اون دوبار سعی کرد که اون سقف جدید رو بشکنه و ادامه صعود رو داشته باشه که هر دوبار تو قیمت 359تومن ناکام موند.
          با این وضعیت احتمال اینکه براش فشار فروش بیاد وجود داره. تا زمانیکه 320تومن یا 315تومن رو نشکسته میشه این رو بعنوان پولبک به مقاومت قبلی حسابش کرد ولی زیر اونها بره حدضرر فعال میشه و شاید هوس زیر 300تومن رفتن بسرش بزنه که این میتونه زمان رو از سهامدارانش بگیره.
          برای اونهایی که میخواهند خرید کنند شکست 360تومن اولین سیگنال خرید و شکست 373تومن سیگنال قطعی خرید خواهد بود که با توجه به هفته پیش رو که عرضه های زیاد هم بخاطر فراهم اوردن نقدینگی برای شخلیج و هم بخاطر عرضه صندوق های سرمایه گذاری خواهد بود کمی سخته براش.

در مورد کروی هم به حمایت 220تومن نزدیک میشیم.کروی تو 12ماهه امسال تعدیل مثبت داره . انتظار واکنش به 220تومن رو دارم حداقل بصورت نوسانات مثبت ولی برای برگشتنش نیازه که کمی هم قیمت های جهانی یاری کنه.با احتساب پوشش دوازده ماهه که فکر میکنم بالای 67تومن خواهد بود(پارسال سود 12 ماهه 67تومن بود و سود نقدی 45تومن بود)و سود پیش بینی سال اینده که 43تومن هست اگر همون 45تومن رو حساب کنیم برای dpsامسال و از قیمت سهم کسر کنیم (قیمت فعلی 228تومن هست) p/eواقعی کروی میشه 4.2 که p/eنازلی هست.(حالا ما همه چی رو کم گرفتیم)
          حرفهام رو خلاصه کنم هر چقدر به زمان اعلام گزارش 12ماهه نزدیک بشیم و قیمت های جهانی هم یاری کنه خریدار براش خواهد اومد. فعلا 220تومن حمایت خوبی هست.
          توی شکل این خط روند با درجه متوسط (خط زرد رنگ)و برگشتیهای سابق تو قیمت 220تومن میتونه سهم رو وادار به واکنش کنه ولی انتظار حرکت شارپ رو با این وضعیت ندارم.
          انشالله بعد از عید ببینیم اوضاع چگونه خواهد بود.
          درود بر شما
          در مورد وبشهر هم این پست رو اون زمانی که برای افزایش سرمایه متوقف شده بود در سایت همسایه زدیم.
          در روی مقاومت 170تومن ،یه الگوی شمعی ضعیف روز چهارشنبه زد، اگر شنبه منفی باشه تو کوتاه مدت کمی گیج خواهد زد ولی تا زمانی که زیر 150تومن نیومده همان هدف سقف کانال رو خواهد داشت.

وبشهر برای افزایش سرمایه 20درصدی از طریق آورده نقدی سهامداران متوقف شده.روند دو ساله اخیر سهم رو من داخل یه کانال نزولی با شیب خیلی کم دیدم که با برخورد به کف کانال به حالت فنر برای تماس با سقف کانال پرتاب شده.
          بدلیل قرار داشتن بعضی از اندیکاتورها و اسیلاتورها زیر صفر و قرار گیری قیمت چه در تایم روزانه و چه در تایم هفتگی زیر میانگین های متحرک بلند مدت ،سهم هنوز به صعود پایداری نرسیده همچنین روز قبل از متوقف شدن هم یه الگوی دارآویز با حجم معامله بالا رو می بینم اون هم در روی مقاومت خط قرمز رنگ.
          در مقابل اینها جو گروه خوبه و سهم از حمایت های خوبی برگشت خورده .
          خلاصه مطلبم اینه که پایینی زیاد بلندی براش نمیبینم ولی بالایی میتونه داشته باشه اما فکر میکنم زمانبر باشه. ناحیه 190تا 205تومن ناحیه مقامتی خیلی قویی برای سهم هست.
          من فکر میکنم اونهایی که به مجمع افزایش سرمایه رفتند ضرر نخواهد کرد.اگر روز بازگشایی همچنان جو گروه خوب باشه قیمت بازگشایی هم پس از کسر اون افزایش سرمایه ،مثبت خواهدبود.
          اگر قیمت بازگشایی(در نمودار تعدیل شده افزایش سرمایه)بالای این الگوی دارآویز باشه خیلی خوب خواهد شد زیر اون باشه تو کوتاه مدت گیج خواهد زد و زمان و اندکی قیمت را خواهد گرفت.

نظر

• bari
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 193

استاد عزیز بنظر شما گروه کاشی و سرامیک میتونن رالی رو آغاز کنن و سد مقاومت ها عبور کنند

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

در اصل توسط bari پست شده است View Post
              استاد عزیز بنظر شما گروه کاشی و سرامیک میتونن رالی رو آغاز کنن و سد مقاومت ها عبور کنند
              درود بر شما

بله ممکنه.
              چون من اعتقادی به شاخص گروه ندارم بدلیل اینکه 10-12تا سهم در یک گروه قرار داه و اگر بین اونها یکی دو تا افزایش سرمایه داشته باشه ،اون گپ افزایش سرمایه(که من همیشه تعدیلش میکنم،و در اینجا قابل تعدیل نمیشه) ممکنه آدرس غلط تو نمودار بده.این مورد برای شاخص کل هم هست ولی تو شاخص کل اثرش خیلی خیلی ناچیز هست و احساس نمیشه.
              بنابر این شاخص گروه رو تحلیل نمیکنم ولی من یه نگاهی به سهم های گروه کاشی انداختم نمودارهاشون بد نیست اندیکاتورهاش کمی جون گرفته اند ، ولی هنوز مقاومت هاشون رو رد نکردند.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

بازار اون فشار خرید لازم رو نداره ،حالا این بخاطر اولین روز هفته هست یا بخاطر اینکه سه شنبه چهارشنبه بازار رو بالا آوردند تا سهام رو با قیمت بالا بفروشند، نمیدونم.
                قندیها هم با ترس و لرز صف خرید شده اند که خیلی کم جونه براشون تو این قیمت ها، باید صف خرید میلیونی تشکیل بشه.با توجه به اینکه قشهد پایین باز شد انتظار داشتم قشهد کمی این گروه رو بالا بیاره که تا این لحظه من اون فشار خرید رو کم دیدم.
                قپیرا تو این قیمت ها فقط 63هزار تا صف ،خیلی کم هست.با این وضعیت قندیها ره به جایی نخواهند برد.
                صف خرید روزچهارشنبه شرانل هم جاش رو به منفی امروز داده.حتی کرماشا هم نتونست خودش رو نگه داره زاگرس هم همینطور.فشار خرید خیلی ضعیف هست و در مقابل عرضه های نرمال از میدان بدر میشوند.
                این بازار نیاز به پول داره ،شدیدا احساس میشه

نظر

• ارس 2000
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 39

سلام
                  خسته نباشيد
                  و يا بخاطر عرضه هلدينگ خليج فارس منفي شده مثل اينكهخصوصي سازسي گفته عرضه مي كنيم تا عيد

نظر

• علی محمدی
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 58

سلام استاد سجاد عزیز
                    صبحت بخیر و خسته نباشی
                    نظرت درمورد کالسیمین چیه؟ سطح این روزاش سقف کانالشه و سطح مهمی هست. به نظر شما این سری این سطوحو میشکنه یا دوباره به کف کانال سقوط میکنه؟ این سری کف کانال خطرناکه چون سطح 550 شکسته میشه... حدس میزنم یه اتفاقاتی بیوفته... اگه وقت کردی یه نگاهی کن. ممنون

نظر

• علی محمدی
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 58

در اصل توسط ارس 2000 پست شده است View Post
                      سلام
                      خسته نباشيد
                      و يا بخاطر عرضه هلدينگ خليج فارس منفي شده مثل اينكهخصوصي سازسي گفته عرضه مي كنيم تا عيد
                      دوشنبه میاد از شرش خلاص میشیم

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

در اصل توسط علی محمدی پست شده است View Post
                        سلام استاد سجاد عزیز
                        صبحت بخیر و خسته نباشی
                        نظرت درمورد کالسیمین چیه؟ سطح این روزاش سقف کانالشه و سطح مهمی هست. به نظر شما این سری این سطوحو میشکنه یا دوباره به کف کانال سقوط میکنه؟ این سری کف کانال خطرناکه چون سطح 550 شکسته میشه... حدس میزنم یه اتفاقاتی بیوفته... اگه وقت کردی یه نگاهی کن. ممنون

درود بر شما

صبح شما هم بخیر جناب محمدی

من یه نگاهی انداختم از نظر من کمی هم میتونه بیاد پایین. با این وضعیت بازار من فکر میکنم فاسمین نمیتونه تافته جدا بافته باشه تاعید که فکر نمیکنم بازار رشدی رو داشته باشه میمونه بعد از عید .
                        محرک اصلی گروه روی قیمت های جهانی هست، همچنین افزایش قیمت دلار.فعلا هر دو در مسیر عکس خواسته فاسمین حرکت میکنند.قیمت جهانی روی باید بیاد بالای مقاومت 0.95 تا بگیم برگشته که میشه همون2097دلار.
                        الان قیمت پایانی بالای 1.9درصد مثبت هست تقریبا بالای قیمت پایانی تقاضا داره ،ولی بازار منفی میتونه خریدارها رو به تردید واداره. ، و تقاضا کمی عقب نشینی کنند.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود بر شما
                          اگر بخواهیم سهم های خوب بورس ایران رو به ترتیب بنیادی و شفافیت اطلاعات و حمایت از سهامدار رده بندی کنیم مطمئنا فولاد مبارکه تو رتبه های بالا قرار خواهد گرفت.
                          فولاد یکی از سهم های خوب بازار بورس ایران هست ولی این دلیل نمیشه که سهم خوب هم اصلاح نکنه،حتی اگه اصلاح قیمتی هم نکنه زمان رو از سهامدارنش خواهد گرفت.
                          فولاد خط روند صعودی رو شکسته و فعلا تو اصلاح موج قبلی قرار داره.
                          اکنون فولاد تو 415تا 405تومن حمایت داره ولی انتظار اینکه تو این وضعیت بازار از این محدوده یه موج برگشتی بزنه رو ندارم ممکنه کمی بره بالا مثلا تا 447تومن ولی بیشتر از اون رو نیازه که بازار از این وضعیت در بیاد.
                          برای فولاد محدوده 380تا 350تومن و همچنین 320تومن حمایت خوبی هست.
                          این سهم پوشش 12ماهه بالاتری از پیش بینی سود فعلی داره.
                          بخوام حرفهام رو خلاصه کنم اگر صعودی باشه بعد از عید خواهد بود ممکنه نزدیک گزارش 12ماهه باشه .
                          مقاومت 446تومن مقاومت مهمی هست.

فکر کنم تو فولاد این پولبک همون موج صعودی کوتاهی بود که من منتظرش بودم از 4099ریال شروع شد تا 4467ریال تموم شد.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

تنها امید گروه قندی تو کوتاه مدت صف خرید قشهد بود که اون رو هم عرضه کردند،وقتی قشهد رو تو این قیمت ها عرضه میکنند دیگه برای بقیه قندیها حرفی باقی نمیمونه.

نظر

• mehdipour2000
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 406

آقا سجاد... سلام

امروز کرماشا رو چطور دیدی؟ تو بازار کسل کننده امروز به نظرت به 1200 -1300 طلایی خودش میرسه؟ امروز خط روند مقاومتی رو سوراخ کرد و نهایت سبز بالا 3 بود!
                              تحلیل رایگان
                              اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                              توییتر: m_mehdipour

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

دلار با کندل های ماهانه تایم 36 ماهه

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X