orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید83
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 92

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    نگهش دار یه مقاومت حوالی 3680تومن داره ببینیم با اون چیکار میکنه.یادمه حوالی 2600تومن بود نظرم رو مثبت گفتم
    یک قسمتی از سبد میان مدتیم همین سهمه نوسان هم ازش گرفتم بر اساس تکنیکال، وقتی حوالی 3000 تومن گیر کرده بود نظرت اون موقع مثبت بود من حوالی 3800 فکر می کردم باید خالی کرد

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط وحید83 پست شده است View Post
      یک قسمتی از سبد میان مدتیم همین سهمه نوسان هم ازش گرفتم بر اساس تکنیکال، وقتی حوالی 3000 تومن گیر کرده بود نظرت اون موقع مثبت بود من حوالی 3800 فکر می کردم باید خالی کرد
      نه، 3680تومن مقاومت داره ولی ممکنه اونجا رو هم بشکنه .دیتای زیادی نداره .بستگی به حجم تخلیه شده تو اون مقاومت داره اگه زیاد نباشه ممکنه بالای 4000تومن هم بریم
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

جاده حرکتی شپاس

خیلی مقاومت داره ولی مهمترینش 2600تومن هست باید بیاد بالای 2600تومن،تا کمی از فشار فروش خلاص بشه
        .........
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• vahid_sh
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 388

سجاد جان خسته نباشی
          به نظرت چرا انقدر تلاش میکنن ولغدر رو نگه دارن تو این محدوده ؟ حقوقی تو این قیمت زیاد عرضه میکنه این مدت!

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
            سجاد جان خسته نباشی
            به نظرت چرا انقدر تلاش میکنن ولغدر رو نگه دارن تو این محدوده ؟ حقوقی تو این قیمت زیاد عرضه میکنه این مدت!
            نگران نباش اینم میره بالا .الان که صف خرید هست.
            .
            .
            .
            دتولید یکی دو قدم تا صف خرید و شکست مقاومت 2050تومن

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

سلام سجاد جان
              فلوله را بررسی فرموده اید؟
              چند روز معاملات مشکوکی داره
              ممنون

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

[QUOTE="heydar";423045]سلام سجاد جان
                فلوله را بررسی فرموده اید؟
                چند روز معاملات مشکوکی داره
                ممنون[/QUOTE]

[COLOR="#008000"]درود

مقاومت محدوده 245تا 255تومن مقاومت خیلی قویی هست.این چون گزارش خوبی نداد من دیگه بعد اون معاملاتش رو رصد نکردم ولی این مقاومت واقعا قوی هست[/COLOR]

نظر

• rezatehrani
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 336

با سلام
                  نظرتون در مورد فروش شتران چیه؟؟ ( با جایگزینی بانک صادرات)
                  واقعا خستم کرده شتران

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

سجاد عزیز سلام
                    خسته نباشی

سجاد جان اگه وقت کردید یه نگاه به نمودار روزانه دلر بندازید آیا شما هم کف دوقلو را معتبر میدونید؟
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط rezatehrani پست شده است View Post
                      با سلام
                      نظرتون در مورد فروش شتران چیه؟؟ ( با جایگزینی بانک صادرات)
                      واقعا خستم کرده شتران
                      با وبصادر موافقم تو این قیمت ها بنظر میاد به حمایت های خیلی قویی رسیده بالای 120تومن میتونه یه موج صعودی رو شروع کنه.
                      در مورد شتران من فکر میکنم یا بالاتر بایست می فروختی یا اینکه منتظر گزارش های سال بعد اونها بود.بنظرم شتران هم دیگه اونقدر قدرت فروش نداره . من نظری در مورد نگهداریش یا فروشش نمیدم برای خود من اگه بالای 93هزار تومن یه سیگنال و بالای 98هزار تومن سیگنال خرید محسوب میشه

نظر

• hector
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1764

درود
                        سجاد جان صف خرید کاما،دتولید،ولغدر و ذوب مبارک باشه
                        امیدوارم همیشه شاهد راهنمایی هات به دوستان جهت کسب سود بیشتر باشیم @};-

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                          سجاد عزیز سلام
                          خسته نباشی

سجاد جان اگه وقت کردید یه نگاه به نمودار روزانه دلر بندازید آیا شما هم کف دوقلو را معتبر میدونید؟
                          اگه به 2040تومن برسه و برگرده کف دوقلو میشه حسابش کرد.امروز هم بد معامله نمیشه

نظر

• vahid_sh
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 388

تو ولغدر حقوقی میزنه به کد حقیقی ؟ معاملات مشکوک نیست سجاد جان؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                              درود
                              سجاد جان صف خرید کاما،دتولید،ولغدر و ذوب مبارک باشه
                              امیدوارم همیشه شاهد راهنمایی هات به دوستان جهت کسب سود بیشتر باشیم @};-
                              این خگستر امروز چی میگه با این معاملات مشکوکش؟انتظار بیشتری ازش داشتم.این گونه معاملات رو میتونه داشته باشه ولی نمیتونه ادامه بده.همچنان روش مثبت هستم.حدضرر زیر 345تومن
                              ولساپا منتظر فرصت و جوی هست تا بره بالا فروشنده قویی نداره.نیاز به جو مثبت داره

نظر

• Diyako
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 170

این قیمت ها رو برای خگستر من فرصت خرید میدونم .خرید پله ای و حدضرر رو عایت بفرمایید
                                سلام اروم جان
                                خگستر پله بعدی رو کجا بخریم ؟حد ضرر رو هم بفرمایید .

نظر

در حال کار...
                                X