در اصل توسط orumbourse پست شده است
View Post
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط وحید83 پست شده است View Postیک قسمتی از سبد میان مدتیم همین سهمه نوسان هم ازش گرفتم بر اساس تکنیکال، وقتی حوالی 3000 تومن گیر کرده بود نظرت اون موقع مثبت بود من حوالی 3800 فکر می کردم باید خالی کرد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Postسجاد جان خسته نباشی
به نظرت چرا انقدر تلاش میکنن ولغدر رو نگه دارن تو این محدوده ؟ حقوقی تو این قیمت زیاد عرضه میکنه این مدت!
.
.
.
دتولید یکی دو قدم تا صف خرید و شکست مقاومت 2050تومن"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
[QUOTE="heydar";423045]سلام سجاد جان
فلوله را بررسی فرموده اید؟
چند روز معاملات مشکوکی داره
ممنون[/QUOTE]
[COLOR="#008000"]درود
مقاومت محدوده 245تا 255تومن مقاومت خیلی قویی هست.این چون گزارش خوبی نداد من دیگه بعد اون معاملاتش رو رصد نکردم ولی این مقاومت واقعا قوی هست[/COLOR]"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط rezatehrani پست شده است View Postبا سلام
نظرتون در مورد فروش شتران چیه؟؟ ( با جایگزینی بانک صادرات)
واقعا خستم کرده شتران
در مورد شتران من فکر میکنم یا بالاتر بایست می فروختی یا اینکه منتظر گزارش های سال بعد اونها بود.بنظرم شتران هم دیگه اونقدر قدرت فروش نداره . من نظری در مورد نگهداریش یا فروشش نمیدم برای خود من اگه بالای 93هزار تومن یه سیگنال و بالای 98هزار تومن سیگنال خرید محسوب میشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postسجاد عزیز سلام
خسته نباشی
سجاد جان اگه وقت کردید یه نگاه به نمودار روزانه دلر بندازید آیا شما هم کف دوقلو را معتبر میدونید؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postدرود
سجاد جان صف خرید کاما،دتولید،ولغدر و ذوب مبارک باشه
امیدوارم همیشه شاهد راهنمایی هات به دوستان جهت کسب سود بیشتر باشیم @};-
ولساپا منتظر فرصت و جوی هست تا بره بالا فروشنده قویی نداره.نیاز به جو مثبت داره"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر