orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    خگستر مشخص نیست امروز چرا شناوره ،دلیلی برای صف خرید نشدنش نمی بینم
    صف شد و رفت که رفت..... :)
    همین چند هفته ی پیش بود که روی 255 وارد سهم شدم و تا 280 اضافه کردم ...... یادت هست سجاد جان منتظر تثبیت قیمت بالای 290 تومن بودی؟>:D
    پ.ن: من ساینه بغل کردن رو زدم...این ساین خنده اومد.... اینجا هم سانسور :)
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• BETA
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 447

سلام و درود اروم بورس عزیز
      چند روز پیش وساخت و خیلی زیبا تحلیل کردین..
      یه سوالی برام پیش اومد..
      معاملات دیروز با اینکه رو قیمت ماکس انجام میشد..یه نفر به عمد قیمت پایین برا فروش گذاشت..تابلو رو مثبت کامل ازش میخریدن اما فک کنم رو ۵۸۵ گذاشت..از دید تکنیکال هدف از این کار چیه؟
      اگه لطف کنید وضعیتشو نمودار معلوم کنید ممنون میشم...
      ممنون
      تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
        صف شد و رفت که رفت..... :)
        همین چند هفته ی پیش بود که روی 255 وارد سهم شدم و تا 280 اضافه کردم ...... یادت هست سجاد جان منتظر تثبیت قیمت بالای 290 تومن بودی؟>:D
        پ.ن: من ساینه بغل کردن رو زدم...این ساین خنده اومد.... اینجا هم سانسور :)

درود

برای تحلیل در اینجا من با تمامی جوانب احتیاط مینویسم.وگرنه مثل روز برام روشنه که سهم بالا خواهد رفت یا درجا میزنه یا حمایت رو میشکنه.وقتی روی سهمی تحلیل نموداری میزنم یعنی اوکیه منتها برای رعایت احتیاط شرط وشروط میذارم

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
        سلام و درود اروم بورس عزیز
        چند روز پیش وساخت و خیلی زیبا تحلیل کردین..
        یه سوالی برام پیش اومد..
        معاملات دیروز با اینکه رو قیمت ماکس انجام میشد..یه نفر به عمد قیمت پایین برا فروش گذاشت..تابلو رو مثبت کامل ازش میخریدن اما فک کنم رو ۵۸۵ گذاشت..از دید تکنیکال هدف از این کار چیه؟
        اگه لطف کنید وضعیتشو نمودار معلوم کنید ممنون میشم...
        ممنون
        درود

ولله دیروز معاملاتش رو رصد نکردم نمیدونم چه خبر بود؟حالا شاید یکی هول شده یا خواسته یه شیطنتی بکنه ولی بازار جوابش رو سریع خواهد داد.فعلا من 850تومن رو دارمش.گفتم روندش قویه
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

دوستانیکه نگران کاما بودند میتونند از صف خرید اندکش لذت ببرند.البته این شارپ بالا نمیره ولی گاماس گاماس که میره.
          کاما جای نگرانی نداره
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

این 120هزار تا اردر فروش تو قیمت ماکز دتولید برای چیه من نمیدونم ،مگه نمیبینی میره صف خرید ،بذار صف خرید بشه لااقل فردا با قیمت بالاتر بفروش دیگه.
            مشخص نیست ولغدر میخوای تا کی این بازی مسخره رو ادامه بده؟مشکل این سهم شناور بالاش هست ولی عیبی نداره

نظر

• vahid_sh
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 388

سجاد جان سلام
              شکربن امروز روی مقاومت بود و عرضه زیاد شد. فروشنده هم که کم نیست. این شناور بالا اینجاها دردسر میشه. به نظرت میتون این محدوده رو رد کنه ؟

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

ذوب با این صف خریدش مقاومت 427تومن رو هم خواهد شکست اون وقت فشار خریدش بالا خواهد رفت

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                  سجاد جان سلام
                  شکربن امروز روی مقاومت بود و عرضه زیاد شد. فروشنده هم که کم نیست. این شناور بالا اینجاها دردسر میشه. به نظرت میتون این محدوده رو رد کنه ؟
                  درود
                  صف خریدش که میگه میتونه
                  :D

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

دیتای دیروز معاملات رو هنوز نداده اند ولی خراسان دیروز رو مقاومت بود ولی میشکنه مشکلی بنظرم نداره

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

حجم معاملات دتولید در درصد مثبت تا این لحظه بیشتر از روزهای گذشته بوده و این نکته مثبتی هست

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

دیتای دیروز معاملات رو کسی گرفته؟من که نتونستم دانلود کنم

نظر

• ائلشن
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 993

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          دیتای دیروز معاملات رو کسی گرفته؟من که نتونستم دانلود کنم
                          نه .منم نتونستم بگیرم.

تو صفحه هر نماد تو tse هم قیمتهای دیروز آپدیت نشده

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
                            نه .منم نتونستم بگیرم.

تو صفحه هر نماد تو tse هم قیمتهای دیروز آپدیت نشده
                            یه دیتای معاملات (که چیز پیش پاافتاده ای هست) رو هم نمیتونند سر وقت بدهند!
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/12/11, 11:40.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

امروز دتولید خیلی متفاوت معامله میشه،البته از منظر مثبت.
                              نمیدونم شاید یه اتفاق مثبتی قراره توش بیفته و رانت دارها از موقعیت استفاده میکنند و ما بیخبریم

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

خگستر رو هم عده ای دارند میفروشند ولی در آینده این عده ،احتمال پشیمانیشون بیشتر از خوشحالی خواهد بود .سهم رو دارند عجیب میخرند.

نظر

در حال کار...
                                X