ماشالله خراسان بیا بالا
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post1250 هم انگار یه جور مقاومته برای کاما. فروشنده های عزیز هم که صبر و حوصله ندارن اصلا. فکر کنم باید محدوده 1250 تا 1280 رو رد کنه تا بتونه رشدش روان بشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postخراسان تا این لحظه خریداران مصمم و بی محایایی نداره،ولی من همچنان به برگشت خراسان خوشبینم و فکر میکنم این پایینی نداره درعوض میتونه صعود کنه .منتظر اون فشار خرید همچنان در سهم هستم
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، محسن حبیب در متن این نامه آورده است، در راستای اهداف راهبردی و استراتژیک شرکت مبنی بر چابک سازی و مدیریتن بهینه دارئیهای شرکت، برنامه واگذاری منازل سازمانی و زمین واقع در شهرک فرهنگیان بجنورد، در دستور کار هیأت مدیره شرکت قرار گرفته است.
در ادامه این نامه آمده است، با توجه به برآوردهای اولیه شرکت در صورت اجرایی شدن موضوع فوق الذکر حدوداً مبلغ 130 ریال به سود هر سهم عملکرد سال 1392 اضافه خواهد شد.
خاطر نشان می شود بر این اساس سود هر سهم سال مالی 92 شرکت پتروشیمی خراسان 6 درصد افزایش پیدا می کند..
نظر
-
بدلیل بازار مثبتی که داریم ،سهم هایی که تو این جور بازار ها نوسان میکنند،سهامدارانش برای خرید سهام در صف خرید ترغیب به فروش سهامشون میشند و این فشار فروش رو اندکی هم زیاد میکند ولی تمامی سهام اینجا گفته شده پایینی بلندی ندارند و پتانسیل صعودی بالا دارند .
هدف ما بیشترین سود در کوتاه هترین زمان می باشد البته من با سهم هایی که اینجا پیشنهاد داده میشه و صف خرید می شوند ،بعد از صف خرید شدنشون دیگه کاری ندارم بیشتر دوست دارم سهم هایی که مدتها ریزش یا نوسان داشته اند،نقطه برگشت اونها رو پیدا کنم،بهمین دلیل ممکنه در ابتدا صف خرید بشوند بعد صف خرید عرضه بشود ولی در کل میشه روی برگشت اونها حساب باز کرد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
گزارش خیلی با احتیاط و محافظه کارانه داده شده هرچند دلیل عمده اعلام پیش بینی سود پایین واتی بدلیل تقسیم سود پایین و پیش بینی پایین سود سال بعد شیران می باشد،امید هست در روزی باز شود که پتروشیمی ها و علی الخصوص شیران مثبت باشند.
630تومن حمایت مهم سهم می باشد.
یکی از محرک های اصلی سهم برای رشد اعلام تقسیم سود بیش از 50درصد در مجمع سالیانه امسال شیران می باشد با توجه به اینکه در اغلب مجامع شیران تقسیم سود بالای 50درصد داشته
دو سهم مهم پرتفوی واتی .........ولصنم منفی .....شیران هم منفی//////ولی وصنعت صف خرید..............
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postبدلیل بازار مثبتی که داریم ،سهم هایی که تو این جور بازار ها نوسان میکنند،سهامدارانش برای خرید سهام در صف خرید ترغیب به فروش سهامشون میشند و این فشار فروش رو اندکی هم زیاد میکند ولی تمامی سهام اینجا گفته شده پایینی بلندی ندارند و پتانسیل صعودی بالا دارند .
هدف ما بیشترین سود در کوتاه هترین زمان می باشد البته من با سهم هایی که اینجا پیشنهاد داده میشه و صف خرید می شوند ،بعد از صف خرید شدنشون دیگه کاری ندارم بیشتر دوست دارم سهم هایی که مدتها ریزش یا نوسان داشته اند،نقطه برگشت اونها رو پیدا کنم،بهمین دلیل ممکنه در ابتدا صف خرید بشوند بعد صف خرید عرضه بشود ولی در کل میشه روی برگشت اونها حساب باز کرد
از شما بخاطر زمانی که برای دیگران میگذارید، سپاسگذارم
نظر
-
نمیدونم عجیب حس مثبتی روی کاما دارم،امیدوارم شرمنده دوستان نشیم هرچند از حوالی 1110تومن روی این سهم نظرهای مثبتی برای خرید دادیم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postبدلیل بازار مثبتی که داریم ،سهم هایی که تو این جور بازار ها نوسان میکنند،سهامدارانش برای خرید سهام در صف خرید ترغیب به فروش سهامشون میشند و این فشار فروش رو اندکی هم زیاد میکند ولی تمامی سهام اینجا گفته شده پایینی بلندی ندارند و پتانسیل صعودی بالا دارند .
هدف ما بیشترین سود در کوتاه هترین زمان می باشد البته من با سهم هایی که اینجا پیشنهاد داده میشه و صف خرید می شوند ،بعد از صف خرید شدنشون دیگه کاری ندارم بیشتر دوست دارم سهم هایی که مدتها ریزش یا نوسان داشته اند،نقطه برگشت اونها رو پیدا کنم،بهمین دلیل ممکنه در ابتدا صف خرید بشوند بعد صف خرید عرضه بشود ولی در کل میشه روی برگشت اونها حساب باز کرد
سلام
Orumbourse عزیز مدتیست مطالب پربار شما رو که وقت بسیاری برای آن میگزارید را میخوانم واستفاده میکنم از زحمات جنابعالی
کمال تشکر را دارم پاینده و سرافراز باشید
نظر
-
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postسجاد جان نظرت ولساپا و حجم 24 میلیونی تا الان چیست ؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
به بهانه خبر زیر.........................بازی موش گربه بعد از توافق.......ای کاش ....... صاحبان سرمایه از حضور هیجانی در این بازار تا حدودی اجتناب می کردنند و حداقل این هیجان را یک ماه بعد از توافق می گذاشتند .....هر چند برخورداری و استفاده از نظرات اسایتد و خرید سهام با بنیادی خوب جای نگرانی ندارد..........................
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا روز جمعه در بیانیهای اعلام کرد گرچه ایران و 1+5 (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین بعلاوه آلمان) توافق اولیهای را در نشست «ژنو» به امضا درآوردند، اما تحریمهای شدید نفتی علیه ایران همچنان حفظ میشود.
بر اساس این گزارش، «باراک اوباما» به شدت از توافق موقت ایران و 1+5 در ژنو دفاع کرد و از کنگره درخواست کرد تا در زمان ادامه مذاکرات برای رسیدن به یک توافق جامعتر و نهایی، تحریمهای جدیدی را علیه ایران به تصویب درنیاورند.
در بیانیه کاخ سفید آمده است که ظاهراً کشورهای دیگری به غیر از ایران به اندازه کافی منابع نفتی دارند به طوریکه کشورهای خارجی میتوانند خرید نفت ایران را کاهش دهند
نظر
-
در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Postبه بهانه خبر زیر.........................بازی موش گربه بعد از توافق.......ای کاش ....... صاحبان سرمایه از حضور هیجانی در این بازار تا حدودی اجتناب می کردنند و حداقل این هیجان را یک ماه بعد از توافق می گذاشتند .....هر چند برخورداری و استفاده از نظرات اسایتد و خرید سهام با بنیادی خوب جای نگرانی ندارد..........................
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا روز جمعه در بیانیهای اعلام کرد گرچه ایران و 1+5 (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین بعلاوه آلمان) توافق اولیهای را در نشست «ژنو» به امضا درآوردند، اما تحریمهای شدید نفتی علیه ایران همچنان حفظ میشود.
بر اساس این گزارش، «باراک اوباما» به شدت از توافق موقت ایران و 1+5 در ژنو دفاع کرد و از کنگره درخواست کرد تا در زمان ادامه مذاکرات برای رسیدن به یک توافق جامعتر و نهایی، تحریمهای جدیدی را علیه ایران به تصویب درنیاورند.
در بیانیه کاخ سفید آمده است که ظاهراً کشورهای دیگری به غیر از ایران به اندازه کافی منابع نفتی دارند به طوریکه کشورهای خارجی میتوانند خرید نفت ایران را کاهش دهند
البته بهتر بود که ما از ابتدا در مسیری نبودیم که تحریم برایمان اعمال میشد ولی حالا که اعمال شده لغو اونها فوق العاده سخت خواهد بود زیرا دستاویزی برای سایر کشورها خواهد بود تا از ایران امتیاز بگیرند"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
کاما...کاما"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر