orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

ماشالله خراسان بیا بالا
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
      1250 هم انگار یه جور مقاومته برای کاما. فروشنده های عزیز هم که صبر و حوصله ندارن اصلا. فکر کنم باید محدوده 1250 تا 1280 رو رد کنه تا بتونه رشدش روان بشه.
      اهمیتی به این بازی مسخره روی کاما نمیدم بنظر من این سهم رو میخرند،حالا کمی حرفه گری میکنند و طوری رفتار میکنند که فروشنده بیاد ولی این سهم خریدار قویی داره
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1362

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        خراسان تا این لحظه خریداران مصمم و بی محایایی نداره،ولی من همچنان به برگشت خراسان خوشبینم و فکر میکنم این پایینی نداره درعوض میتونه صعود کنه .منتظر اون فشار خرید همچنان در سهم هستم
        شرکت پتروشیمی خراسان طی ارسال اطلاعیه ای به اداره نظارت بر ناشران فرابورسی فروش تعدادی منازل مسکونی و زمین را عامل تغییر در درامد هر سهم سال مالی 92 اعلام کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، محسن حبیب در متن این نامه آورده است، در راستای اهداف راهبردی و استراتژیک شرکت مبنی بر چابک سازی و مدیریتن بهینه دارئیهای شرکت، برنامه واگذاری منازل سازمانی و زمین واقع در شهرک فرهنگیان بجنورد، در دستور کار هیأت مدیره شرکت قرار گرفته است.

در ادامه این نامه آمده است، با توجه به برآوردهای اولیه شرکت در صورت اجرایی شدن موضوع فوق الذکر حدوداً مبلغ 130 ریال به سود هر سهم عملکرد سال 1392 اضافه خواهد شد.

خاطر نشان می شود بر این اساس سود هر سهم سال مالی 92 شرکت پتروشیمی خراسان 6 درصد افزایش پیدا می کند..

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

بدلیل بازار مثبتی که داریم ،سهم هایی که تو این جور بازار ها نوسان میکنند،سهامدارانش برای خرید سهام در صف خرید ترغیب به فروش سهامشون میشند و این فشار فروش رو اندکی هم زیاد میکند ولی تمامی سهام اینجا گفته شده پایینی بلندی ندارند و پتانسیل صعودی بالا دارند .
          هدف ما بیشترین سود در کوتاه هترین زمان می باشد البته من با سهم هایی که اینجا پیشنهاد داده میشه و صف خرید می شوند ،بعد از صف خرید شدنشون دیگه کاری ندارم بیشتر دوست دارم سهم هایی که مدتها ریزش یا نوسان داشته اند،نقطه برگشت اونها رو پیدا کنم،بهمین دلیل ممکنه در ابتدا صف خرید بشوند بعد صف خرید عرضه بشود ولی در کل میشه روی برگشت اونها حساب باز کرد

نظر

• vahid_sh
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 388

واتی داره باز میشه. واقعا بازی کثیفی تو گروه راه انداختن. معلوم نیست این بازی کی تموم میشه. یه جورایی این سهم ها از چشم بازار افتادن.

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

درود

گزارش خیلی با احتیاط و محافظه کارانه داده شده هرچند دلیل عمده اعلام پیش بینی سود پایین واتی بدلیل تقسیم سود پایین و پیش بینی پایین سود سال بعد شیران می باشد،امید هست در روزی باز شود که پتروشیمی ها و علی الخصوص شیران مثبت باشند.
              630تومن حمایت مهم سهم می باشد.
              یکی از محرک های اصلی سهم برای رشد اعلام تقسیم سود بیش از 50درصد در مجمع سالیانه امسال شیران می باشد با توجه به اینکه در اغلب مجامع شیران تقسیم سود بالای 50درصد داشته
              به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند با توجه به اعلام پیش بینی درامد هر سهم سال مالی منتهی به 1393/09/30،( بدون محدودیت نوسان قیمت ) با استفاده از مکانیزم حراج تک قیمتی آماده انجام معامله می باشد . مدیریت بازار..................................
              دو سهم مهم پرتفوی واتی .........ولصنم منفی .....شیران هم منفی//////ولی وصنعت صف خرید..............

نظر

• farshidn
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 142

بدلیل بازار مثبتی که داریم ،سهم هایی که تو این جور بازار ها نوسان میکنند،سهامدارانش برای خرید سهام در صف خرید ترغیب به فروش سهامشون میشند و این فشار فروش رو اندکی هم زیاد میکند ولی تمامی سهام اینجا گفته شده پایینی بلندی ندارند و پتانسیل صعودی بالا دارند .
                هدف ما بیشترین سود در کوتاه هترین زمان می باشد البته من با سهم هایی که اینجا پیشنهاد داده میشه و صف خرید می شوند ،بعد از صف خرید شدنشون دیگه کاری ندارم بیشتر دوست دارم سهم هایی که مدتها ریزش یا نوسان داشته اند،نقطه برگشت اونها رو پیدا کنم،بهمین دلیل ممکنه در ابتدا صف خرید بشوند بعد صف خرید عرضه بشود ولی در کل میشه روی برگشت اونها حساب باز کرد
                با سلام جناب سجاد خان
                از شما بخاطر زمانی که برای دیگران میگذارید، سپاسگذارم

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

نمیدونم عجیب حس مثبتی روی کاما دارم،امیدوارم شرمنده دوستان نشیم هرچند از حوالی 1110تومن روی این سهم نظرهای مثبتی برای خرید دادیم

نظر

• mane1659
                    كاربر فعال
                    • Dec 2011
                    • 235

سجاد جان نظرت ولساپا و حجم 24 میلیونی تا الان چیست ؟

نظر

• AEROENGINE
                      عضو عادی
                      • Sep 2013
                      • 25

سلام

Orumbourse عزیز مدتیست مطالب پربار شما رو که وقت بسیاری برای آن میگزارید را میخوانم واستفاده میکنم از زحمات جنابعالی

کمال تشکر را دارم پاینده و سرافراز باشید

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

نمیدونم عجیب حس مثبتی روی کاما دارم،امیدوارم شرمنده دوستان نشیم هرچند از حوالی 1110تومن روی این سهم نظرهای مثبتی برای خرید دادیم
                        درود بی پایان ..امروز که فرصت خرید داد بنا به دلایلی نمی توانم بخرم ببینم فردا چی میشه......

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                          سجاد جان نظرت ولساپا و حجم 24 میلیونی تا الان چیست ؟
                          چهارشنبه هم عرضه زیاد داشت،فعلا معاملات فردا رو ببین اگه منفی بشه ممکنه کمی اصلاح کنه حدضرر این سهم در این موقعیت 200تومن هست بنظر من کمی باید دید رو میان مدت تو این سهم کرد

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

به بهانه خبر زیر.........................بازی موش گربه بعد از توافق.......ای کاش ....... صاحبان سرمایه از حضور هیجانی در این بازار تا حدودی اجتناب می کردنند و حداقل این هیجان را یک ماه بعد از توافق می گذاشتند .....هر چند برخورداری و استفاده از نظرات اسایتد و خرید سهام با بنیادی خوب جای نگرانی ندارد..........................
                            به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد گرچه ایران و 1+5 (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین بعلاوه ‌آلمان) توافق اولیه‌ای را در نشست «ژنو» به امضا درآوردند، اما تحریم‌های شدید نفتی علیه ایران همچنان حفظ می‌شود.

بر اساس این گزارش، «باراک اوباما» به شدت از توافق موقت ایران و 1+5 در ژنو دفاع کرد و از کنگره درخواست کرد تا در زمان ادامه مذاکرات برای رسیدن به یک توافق جامع‌تر و نهایی، تحریم‌های جدیدی را علیه ایران به تصویب درنیاورند.

در بیانیه کاخ سفید آمده است که ظاهراً کشورهای دیگری به غیر از ایران به اندازه کافی منابع نفتی دارند به طوریکه کشورهای خارجی می‌توانند خرید نفت ایران را کاهش دهند

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                              به بهانه خبر زیر.........................بازی موش گربه بعد از توافق.......ای کاش ....... صاحبان سرمایه از حضور هیجانی در این بازار تا حدودی اجتناب می کردنند و حداقل این هیجان را یک ماه بعد از توافق می گذاشتند .....هر چند برخورداری و استفاده از نظرات اسایتد و خرید سهام با بنیادی خوب جای نگرانی ندارد..........................
                              به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد گرچه ایران و 1+5 (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین بعلاوه ‌آلمان) توافق اولیه‌ای را در نشست «ژنو» به امضا درآوردند، اما تحریم‌های شدید نفتی علیه ایران همچنان حفظ می‌شود.

بر اساس این گزارش، «باراک اوباما» به شدت از توافق موقت ایران و 1+5 در ژنو دفاع کرد و از کنگره درخواست کرد تا در زمان ادامه مذاکرات برای رسیدن به یک توافق جامع‌تر و نهایی، تحریم‌های جدیدی را علیه ایران به تصویب درنیاورند.

در بیانیه کاخ سفید آمده است که ظاهراً کشورهای دیگری به غیر از ایران به اندازه کافی منابع نفتی دارند به طوریکه کشورهای خارجی می‌توانند خرید نفت ایران را کاهش دهند
                              ایران نقطه ضعف بزرگی رو از خودش نشون داده و غربیها هم از این نقطه ضعف برای گرفتن امتیاز بیشتر استفاده خواهند کرد،توافق ژنو رو فقط از یک دید میشه مثبت ارزیابی کرد اونم اینه که نشون دادیم با مواضع دولت قبل مواضع متفاوتی داریم ولی از چندین زاویه بد عمل کردیم نباید دستمون رو به حریف رو میکردیم الان اونها میدونند که در برابر تحریم نقطه ضعف داریم حالا برای هر خواسته خود چه به حق باشه چه ناحق چوب تحریم رو اعلم خواهند کرد.
                              البته بهتر بود که ما از ابتدا در مسیری نبودیم که تحریم برایمان اعمال میشد ولی حالا که اعمال شده لغو اونها فوق العاده سخت خواهد بود زیرا دستاویزی برای سایر کشورها خواهد بود تا از ایران امتیاز بگیرند

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

کاما...کاما

نظر

در حال کار...
                                X