کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
فکر کنم منفی والبر گروه دارو رو تحت تاثیر قرار داده
والبر زیاد پایینی نداره دوباره برمیگرده
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
دیشب به ذوب نگاه کردم دیدم عجب هلویی معرفی کردین اروم جان
اما صد افسوس که من پول ندارم
ذوب نمودار خوبی داره، این 430تومن رو رد کنه دیگه راهش برای صعود هموار میشه.
اونهاییکه میخوان بی دردسر بخرند یا باید با شکست 430تومن بخرند ولی اونهاییکه میخواهند اینجا بخرند حدضرر حتما باید 370تومن باشه و رعایت بشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ببینید امروز بازار نشون داد میتونه بره بالا،حالا این افت چند دقیقه فشار تقاضا رو من به خبر عرضه اولیه ربط میدم چنانچه بعد از عرضه جم و فردا صبح تقاضا بشکل صبحی ادامه پیدا کنه اون وقت دیگه بازار برگشته.
ذوب نمودار خوبی داره، این 430تومن رو رد کنه دیگه راهش برای صعود هموار میشه. اونهاییکه میخوان بی دردسر بخرند یا باید با شکست 430تومن بخرند ولی اونهاییکه میخواهند اینجا بخرند حدضرر حتما باید 370تومن باشه و رعایت بشه
حواسها هم جم ع به جم
این هم آخرین برگ (شایدم اولین )پاییزی بورس
معاملات امروز مثل یویو شده واقعا" بورس ما نوبره
من یک سوال دارم
واقعا" چرا وقتی بازار تکلیفش مشخص نیست و حیرانه بعضیها باز هم معامله میکنن اونم هیجانی !×؟
جایی که حد ضرر گفته میشه بهترین قیمت خرید هم گفته میشه دیگه چیه میخواین
سلام
تشکر از شما
لطفا" نمودار لابسا هم یه نظری بفرمایید ... من 32 درصد سبدم را اختصاص به این سهم دادم /.:biggrinsmiley.:/... مقاومتش هم ظاهرا" 365 تومانه
"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
با سلام و تشکر
تعویض فولای با والبر رو در این قیمتهاصلاح میدونید؟
فولای رو من براش اینده خوبی میبینم با این افزایش سرمایه و این تعدیل سودش که دوستان بنیادی کار حساب میکنند من موافق نگهداری برای میان مدت هستم والبر هم انتظار دارم با اندکی نوسان و یا اندک اصلاح دوباره صعود رو از سر بگیره
سلام
تشکر از شما
لطفا" نمودار لابسا هم یه نظری بفرمایید ... من 32 درصد سبدم را اختصاص به این سهم دادم /.:biggrinsmiley.:/... مقاومتش هم ظاهرا" 365 تومانه
امروز و فردا رو حمایت هست این رو بشکنه یعنی فشار فروش داره یا خریدار براش نیست اون وقت میره واسه 330تومن که هم حمایت مهمی هست هم قوی.اینم بشکنه برای کوتاه مدت بی خیالش باید شد
جناب اروم بورس نظرتون در مورد ثغرب چیه؟به نظر سهم ارزنده ایه!
سهم بدی نیست.این و ثشرق و ثتران ثمسکن ثنوسا .
فعلا سهم روند نداره. تو یه محدوده ای جدال خریدار ها و فروشنده ها رو تجربه میکنه پایین اومد کف260تومن حمایت خیلی قویه.نزدیکترین مقاومت هم 330تومنه بره بالای اون ثتبیت بشه براش خوبه.
بنظر من هرچقدر قیمت خرید بصورت پله ای با حوصله با نزدیک بودن قیمت خرید به کف صورت بگیره برای میان مدت خوب سود میده.ممکنه سهم خوبی برای نوسان گیری نباشه ولی فکر کنم برای میان مدت میتونه گزینه خوبی باشه
نظر