کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان ببخشید که نمیتونم به سوالات جواب بدم آخه یه چند تا معامله میکنم سوای این اینجا هم کلی کار دارم.
ولی باز هم تاکید میکنم معاملات ولغدر رو با شکست 127تومن تعقیب کنید
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
چطور یه شایعه پخش کنیم که ولغدر میخواد یه زمین تو یالقوزآباد بفروشه و سودش بشه 70تومن .اون وقت ملت تا صف خرید می برندش:D
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
با شکست 1270ریال یه سیگنال ضعیف خرید روزانه تو ولغدر صادر شد سیگنال قوی فاصله گرفتن قیمت پایانی از 1250ریال رو به بالا و اومدن درصد قیمت پایانی زیر 1.5درصد منفی ،هرچقدر قیمت پایانی منفی کمتری باشه فشار خرید بشتر میشه
فشار خرید روی ولغدر مضاعف شد،الان قیمت پایانی بزرگترین محرک ولغدر میتونه باشه.باید قیمت پایانی بیاد بالا تا خریداران با انگیزه سود فردا فشار رو زیاد کنند
سجاد عزیز و دوستان گرامی درود
امیدوارم روزهای خوبی را سپری تمایید..........
یک هفته از افزایش ساعات معاملات بورس گذشت.......خودم خوشحال بودم و موافق این اتفاق.....اما چندی قبل نیز سجاد عزیز اشاراتی به ضعف این کار داشتند ......
1.مناسب بود دامنه نوسان قیمت هم افزایش می یافت.....
2.به تبع ان هم میزان حجم مبنا شرکت ها تغییر می کرد.......
3.سرعت در بازگشايي نمادهاي معاملاتي بدون توجه به اثر مثبت و منفي بر شاخص هم مد نظر قرار می گرفت.......
4.و موضوعات دیگری که دوستان بهتر از من به ان آگاه هستند.................فقط میزان خستگی سهامداران جزء بیشتر میشه وووووووووووووو
5.به قول :دكتر عباس هشي، حسابرس معتمد بورس اوراق بهادار،........
با وجود خريد سهام از سوي بانكها، صندوقها و شبهدولتيها نه تنها حضور دلالان و سفتهبازان كاهش مييابد بلكه همين امر موجب از بين رفتن صف خريد نيز خواهد شد........دولتيها و شركتهاي سرمايهگذاري از بالا و پايين رفتنهاي سهام نگران نيستند زيرا ميدانند كه سهام در دست دولت بوده و نميگذارد اين سهام از بين برود. اما مردم عادي كه 10 تا 12 درصد از اين سهامداران را تشكيل ميدهند اقدام به فروش سهام خواهند كرد و اگر دولت به فكر مردم باشد قطعا به زير مجموعههاي خود دستور خواهد داد كه بازارسازي انجام دهند............... بورس اوراق بهادار 80 تا90 درصد سهام در دست دولتيها، شبه دولتيها، صندوقها و نهادها است...........راهكار از بين بردن دستهاي پنهان را اجازه خريد سهام از سوي بانكها، صندوق و شبه دولتي دانست : در اين صورت سفتهبازان از مردم سهم را بزخري نكرده و اين موضوع موجب افزايش قيمت شاخصها خواهد شد............... 6.در هر حال امیدوارم نقاط ضعف بورس مرتفع گردد...................
کاما صفش خیلی محکم نیست. حقوقی هم فروشنده هست. احتمال داره بتونه رد کنه یا برمیگرده ؟
شنبه مشخص میشه،بنظر من که رد شده.
.
.
.
.
.این فروش زمین یالقوزآباد بالاخره کار خودش رو کرد.حتی خریداران بالای 4درصد مثبت شنبه خرید میکردند یحتمل صف خرید خوبی روز شنبه خواهد داشت
سجاد عزیز و دوستان گرامی درود
امیدوارم روزهای خوبی را سپری تمایید..........
یک هفته از افزایش ساعات معاملات بورس گذشت.......خودم خوشحال بودم و موافق این اتفاق.....اما چندی قبل نیز سجاد عزیز اشاراتی به ضعف این کار داشتند ......
1.مناسب بود دامنه نوسان قیمت هم افزایش می یافت.....
2.به تبع ان هم میزان حجم مبنا شرکت ها تغییر می کرد.......
3.سرعت در بازگشايي نمادهاي معاملاتي بدون توجه به اثر مثبت و منفي بر شاخص هم مد نظر قرار می گرفت.......
4.و موضوعات دیگری که دوستان بهتر از من به ان آگاه هستند.................فقط میزان خستگی سهامداران جزء بیشتر میشه وووووووووووووو
5.به قول :دكتر عباس هشي، حسابرس معتمد بورس اوراق بهادار،........
با وجود خريد سهام از سوي بانكها، صندوقها و شبهدولتيها نه تنها حضور دلالان و سفتهبازان كاهش مييابد بلكه همين امر موجب از بين رفتن صف خريد نيز خواهد شد........دولتيها و شركتهاي سرمايهگذاري از بالا و پايين رفتنهاي سهام نگران نيستند زيرا ميدانند كه سهام در دست دولت بوده و نميگذارد اين سهام از بين برود. اما مردم عادي كه 10 تا 12 درصد از اين سهامداران را تشكيل ميدهند اقدام به فروش سهام خواهند كرد و اگر دولت به فكر مردم باشد قطعا به زير مجموعههاي خود دستور خواهد داد كه بازارسازي انجام دهند............... بورس اوراق بهادار 80 تا90 درصد سهام در دست دولتيها، شبه دولتيها، صندوقها و نهادها است...........راهكار از بين بردن دستهاي پنهان را اجازه خريد سهام از سوي بانكها، صندوق و شبه دولتي دانست : در اين صورت سفتهبازان از مردم سهم را بزخري نكرده و اين موضوع موجب افزايش قيمت شاخصها خواهد شد............... 6.در هر حال امیدوارم نقاط ضعف بورس مرتفع گردد...................
کاش بابت این نیم ساعت اضافه کاری میدادن
رشد چشمگیر بازارهایی مثل فارکس بخاطر وجود بانکها وصندوقها از مرز 4 تریلون دلار در روز گذشته
در کنار اون البته بستر مناسب مثل نرم افزارها و اینترنت و ....
کسی که نان بیشتر میبره کپکش نصیبش میشه ( روی سخنم با قانون گذاران و مجریان بورسی است که مثلا" میخوان بورس ایران فرارتر از مرزها بره )
اصولا" محدودیت نامعقول باعث فساد درونی میشه
نتیجه اش هم همینه .
حالا شما سرمایه گذار خارجی و ایرانیان خارج از کشور را هم اضافه کنید.چه اهرمی میشه واسه بورس
خوب یک خبری هم این جا بدم
مثل این که در جلسه امروز هیئت دولت صادرات فولاد رو آزاد کردند
و یکسری امتیازات به فولادی ها دادند،این خبر بسیار برای هر دو گروه معدنی و فولادی خوب است
خبر تکمیلی خواهد آمد
خوب یک خبری هم این جا بدم
مثل این که در جلسه امروز هیئت دولت صادرات فولاد رو آزاد کردند
و یکسری امتیازات به فولادی ها دادند،این خبر بسیار برای هر دو گروه معدنی و فولادی خوب است
خبر تکمیلی خواهد آمد
امروز اینترنت واقعا اذیت کرد هی قطع و وصل میشد 45دقیقه پایانی بازار رو خیلی اذیت کرد.
همگی خسته نباشید
نظر