orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
    سلام جناب سجاد
    با عرض تشکر از زحمات شما
    در صورت امکان تحلیل خودتون رو از کمرجان و پتایر میخواستم بدونم .بیشتر بنیادی و نگرشتون به گزارشات این دو سهم و میزان سو د اوری
    بینهایت ممنون
    در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

نگاهی به کمرجان انداختم ،بنیادیش بهتر از تکنیکالش هست.تازه از مجمع اومده 100تومن سود نقدی داده. تاثیر پذیر از نوسانات دلار هست.این بند رو بخونید

خط خرپا فلزي از 1/3/1391 به صورت آزمايشي راه اندازي شده و در 1/7/1391 توليد تجاري آن شروع گرديد و براي سال مالي 1392 (از 1/10/1391 لغايت 30/9/1392 ) مقدار 1.320 تن توليد خرپا در بودجه پيش بيني شده و با توجه به افزايش نرخ ارز و نوسانات شديد قيمت فولاد، قيمت مواد اوليه مصرفي آن افزايش يافت و به تدريج کاهش پيدا نموده و در حال حاضر قيمت مواد اوليه در هر کيلو گرم براي مفتول 23.500 ريال و ميلگرد 18500 ريال مي باشد. افزايش نرخ مواد اوليه در بودجه به جهت تغييرات نرخ خريد ميلگرد و مفتول صورت گرفته و از آنجائيکه حدود90% هزينه هاي توليد خرپا خريد مواد اوليه مي باشد لذا به تناسب نوسان نرخ مواد اوليه نرخ فروش تيرچه نيز تغيير مي نمايد.

البته افزایش قیمت محصولات هم داشته.

از آنجائيکه با افزايش نرخ ارز، کالاي جايگزين يونوليت (پلي استايرن) از 75 هزار ريال به 160 هزار ريال افزايش يافت و به تبع آن، درخواست براي بلوک سقفي سفالي افزايش يافت و چون ظرفيت توليد کارخانه ثابت مي باشد، با افزايش توليد بلوک سقفي 20 و 25، توليد ساير محصولات کاهش مي يابد و دليل کاهش مقدار تيغه 15، به جهت افزايش ميزان توليد بلوک سقفي بوده است.

تو پیش بیینی سود سال 92 افزایش مبلغ فروش رو ناشی از بهره برداری از خطوط جدید تولید اعلام کرده.

اما در مورد تکنیکالش فعلا اصلاح میبینم .نزدیکترین حمایت پیش رو که از سوی چند ناحیه مورد حمایت قرار میگیره 540تومن میباشد ولی احتمال شکستنش بنظر من بالاست.ممکنه اونجا بخواد یه برگشتی بکنه اگر از اونجا به سرعت برگشت خورد و تونست خودش رو بالا نگه داره بله میشه امیدوار بود ولی از اونجا فقط اندکی نوسان بکنه احتمال شکستن اونجا هم وجود داره که بنظر من میتونه بشکنه.
    در هر سه تایم روزانه و هفتگی و ماهانه زیر باند معامله میشه و این یعنی کار صعود سخت میشه.
    سوای این در هر دو نمودار با مقیاس لگاریتمی و حسابی خط روند صعودی رو شکسته که براتون شکل هاش رو میذارم.

این مربوط به 40روز پیش در مورد کمرجان هست. از 550تومن برگشته الان تکنکیالش خیلی بهتر از گذشته شده ولی به صعود پایدار نرسیده محدوده 700تومن تا 750تومن محدوده مقاومتی قویی هست که سابقه بدی تو ذهن سهامدارنش گذاشته مطمئنا این محدوده سد مقاومتی قویی در راه صعود می باشد.

دیتای پتایر رو ندارم
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

احتمالش زیاده که فردا گروه پتروشیمی با همراهی پارسان مثبت بشوندو یه احتمال دیگه اینکه ممکنه گروه فلزات هم یه تکونی بخودشون بدهند و این یعنی کل سهام شاخص ساز و شاخص کل مثبت بشند، کلا برای فردا نظرم مثبته.
      نه از لحاظ روز دوشنبه بودن بلکه به لحاظ تکنیکالی.
      ببینیم پیش بینی مون چقدر درست درمیاد
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محسن باقری
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 56

اقا سجاد عزیز سلام

حیفم اومد خواننده ی مطالب باشم و تشکر نکنم . . . چند وقتی میشه مطالب شما رو دنبال میکنم ...

تنها عاملی که باعث شد من پیگیر مطالبت بشم ( غیر از علمی بودن مطالب ) صداقت در گفتار و بی طرف بودن نوشته ها هست

انشالله هر کجا مینویسی و فعالیت میکنی موفق باشی

نظر

• mehdipour2000
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 406

سلام به صابخونه و سروران گرامی

با بحث نفت در برابر دارو آیا میشه تعدیلی برای داروئیهای بورس بوجود بیاد؟ آیا مواد اولیه شون رو هم میتونن بهتر وارد کنن یا فقط تولید دارویی مبادله میشه؟ مطلبی جهت بحث و تبادل نظر

آقا سجاد موفقیت شما آرزومندی ماست

ضمنا در مورد کندل ستاره فسرب که در خصوصی زده بودم چند تا سیستم رو بررسی کردم همه با نمودار من تطابق داشت ولی گروه... مافیایی اداره میشه و بعد از بازگشایی تکنیکش رو به هم زدن... بازم نظر شمارو جویا هستم...
          تحلیل رایگان
          اینستاگرام: mehdipour.mohamad
          توییتر: m_mehdipour

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط محسن باقری پست شده است View Post
            اقا سجاد عزیز سلام

حیفم اومد خواننده ی مطالب باشم و تشکر نکنم . . . چند وقتی میشه مطالب شما رو دنبال میکنم ...

تنها عاملی که باعث شد من پیگیر مطالبت بشم ( غیر از علمی بودن مطالب ) صداقت در گفتار و بی طرف بودن نوشته ها هست

انشالله هر کجا مینویسی و فعالیت میکنی موفق باشی
            مرسی دوست من

به کلبه حقیرانه ما خوش اومدید.
            امیدوارم فقط خواننده نباشید و ما رو در جهت بهتر شدن تایپک با ارسال مطالب مفیدتون یاری کنید.

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
            سلام به صابخونه و سروران گرامی

با بحث نفت در برابر دارو آیا میشه تعدیلی برای داروئیهای بورس بوجود بیاد؟ آیا مواد اولیه شون رو هم میتونن بهتر وارد کنن یا فقط تولید دارویی مبادله میشه؟ مطلبی جهت بحث و تبادل نظر

آقا سجاد موفقیت شما آرزومندی ماست

ضمنا در مورد کندل ستاره فسرب که در خصوصی زده بودم چند تا سیستم رو بررسی کردم همه با نمودار من تطابق داشت ولی گروه... مافیایی اداره میشه و بعد از بازگشایی تکنیکش رو به هم زدن... بازم نظر شمارو جویا هستم...
            درود

من بنیادی دارو ها رو مطالعه نکرده ام. این خبر کوچیک میتونه چشم اندازی از بنیادی اونها به ما بده.
            به دنبال تغییر ارز مرجع به ارز مبادلهای بهای تمام شده محصولات تولیدی شرکت نزدیک به دو برابر خواهد شد که در صورت تحقق دستور دولت مبنی بر اعطای یارانه به فعالان گروه دارویی، میتوان گفت که این شرکتها روند سودآوری مناسبی را در پیش میگیرند. اما در صورت عدم تحقق این امر مشکلاتی در روند سودآوری این شرکتها رخ خواهد داد.

مواد اولیه داروییها هم تا اونجاییکه من میدونم مورد تحریم نیست مشکل یا تخصیص ارز از سوی دولت هست که فعلا ترجیح داده بجای مواد اولیه دارو ،خودروهای لوکس وارد کنه(این جور که وزیر بهداشت سابق گفت) و دیگری هم مشکل گشایش اعتبارات اسنادی با توجه به تحریم بانکهای ایرانی هست که کار تاجران رو مشکل کرده.

در مورد فسرب هم به قیمت های جذابی رسیده ، بنظر میاد تکنیکلش نسبت به اون روز که باهم حرف زدیم بهتر شده.کلا یه حس خاصی نسبت بازار و گروه فلزات دارم نمیدونم حس میکنم داره یه اتفاقاتی میفته.
            ممکنه یه موج صعودی در پیش باشه که امروز و فردا تکلیفش مشخص میشه.فسرب رو با رعایت حد ضرر میشه بهش وارد شد حدضرر رو بذارید روی 195تومن با کندل نزولی .مقاومت خیلی مهمی روی محدوده 230تا 235تومن داره ولی واقعا قیمتش خیلی افت کرده.
            .
            .
            .
            .
            .
            اگر امروز و فردا بازار مثبت شد بنظر من با رعایت حدضرر و درصد سبد میشه وارد بازار شد.
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/22, 05:33.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

یکی این فملی رو تکون بده،افت داره که کل بازار مثبت بشه ولی اون اینجور بمونه.خجالت بکش فملی:D
              برو صف

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

یکی این فملی رو تکون بده،افت داره که کل بازار مثبت بشه ولی اون اینجور بمونه.خجالت بکش فملی:D
                برو صف
                جناب اروم بورس دلیل صف نشدن فملی افت شدید قیمت جهانی مس هست که امروز هم 2 درصد پایین کشید .

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                  جناب اروم بورس دلیل صف نشدن فملی افت شدید قیمت جهانی مس هست که امروز هم 2 درصد پایین کشید .
                  درود

خیلی بیشتر از اون مقداری که قیمت های جهانی افت کردند فملی کاهش داشته.
                  فملی دیگه چیزی برای از دست دادن نداره پایینی نگاه کنیم یه 500 و یه 460می بینیم،الان دیگه نمیشه گفت میتونه به اونجا برسه یا نه؟
                  من نظرم اینه که فملی یا پرنوسان با شیب خیلی ملایم پایین خواهد رفت یا نوسان های محدوده ای خواهد داشت .
                  احتمال صف شدن امروز باز هم هست هرچقدر قیمت پایانی بیاد بالا احتمال صف شدن بالاست.
                  برای سهم های بنیادی مثل فملی که اکثر صندوق ها ازش دارند و حقوقی ها روشون فعالند نمیشه قیمت های خیلی پایین داد چون اینجا بحث قدرت پول هست.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

احتمالش زیاده که فردا گروه پتروشیمی با همراهی پارسان مثبت بشوندو یه احتمال دیگه اینکه ممکنه گروه فلزات هم یه تکونی بخودشون بدهند و این یعنی کل سهام شاخص ساز و شاخص کل مثبت بشند، کلا برای فردا نظرم مثبته.
                    نه از لحاظ روز دوشنبه بودن بلکه به لحاظ تکنیکالی.
                    ببینیم پیش بینی مون چقدر درست درمیاد
                    عجب پیش بینی بود ،خورد به هدف. در مورد ادامه دار بودنش عصری دیتا بیاد باهم تبادل نظر میکنیم

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

سلام بر orumbourse عزيز
                      اگه امكان داره روند تكنيكال كمرجان رو تشريح بفرماييد.
                      ممنون از وقتي كه مي گذاريد.:x
                      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

درود بر اروم بورس عزیز
                        نظرتون در مورد شاخص 60000 واحدی در یک بازه 12-10 ماهه چیست ؟
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• paiezan
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 317

سلام و عرض ادب جناب سجاد
                          در صورت امکان نظرتون رو درباره گروه سیمان در وضعیت فعلی بفرمایین و سهم سخزر بفرمایین
                          سپاس فراوان ا زوقتی که میگذارین

نظر

• رضا1990
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 33

[B]سلام بر آقا سحاد عزیز و گرامی
                            شبتون بخیر
                            آقا سجاد من یه کم سردرگم شدم دوباره اومدم این درد سردرگمی ما رو دوا کنید. این وملت خیلی عجیب غریب شده کلا نمیدونم میخاد پایین تر بره یا اینکه میخاد بره بالا ولی چرا حرکت نمیکنه؟ اگه این خرید های حقوقی نبود خیلی راحت تر میشد از این سهم رد شد ولی مسلما خریدهای این حقوقی ام که الان یه حدود 15 روزی هست که داره روز به روز هم بیشتر میشه واسه خنده نیست و قطعا خبرایی تو سهم هست که داره اینجوری میخره. البته امروز یه کندل همر هم زده نمیدونم قابل اتکا باشه یا نه؟ و مکدی هم اگه فردا منفی باشه احتمالا دوباره خیال رفتن به زیر صفر رو در سر داره. حالا نظر شما چیه با سهم بمونم یا نه فعلا قید داشتن این سهمو باید زد؟

ممنون

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                              سلام بر orumbourse عزيز
                              اگه امكان داره روند تكنيكال كمرجان رو تشريح بفرماييد.
                              ممنون از وقتي كه مي گذاريد.:x
                              درود
                              احسان عزیز لطفا صفحه قبل رو بخوان

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                              درود بر اروم بورس عزیز
                              نظرتون در مورد شاخص 60000 واحدی در یک بازه 12-10 ماهه چیست ؟
                              درود بر بهنام عزیز
                              خوبی برادر؟

ولله بنظر من الان شاخص دیگه واسه کل بازار نیست یعنی دمایی از کل بازار محسوب نمیشه در واقع شاخص کل الان بیشتر در دست دو سه تا سهم محصور شده و گردانندگان بازار میتونند براحتی باهاش یویو بازی کنند.
                              شاید روزی برسه که بیشتر سهام ایران منفی باشند ولی شاخص کل با فارس مثبت باشه.یعنی منظورم اینه که این شاخص مجموع تمامی سهام ایران هست ولی نمایی از وضعیت اونها نیست بلکه تحت تاثیر سهم بزرگی مثل فارس قرار خواهد داشت.پس در چنین شرایطی میتوان هر رقمی رو برای شاخص متصور بود ولی برای فعالین بازار صرفا یه رقم خواهد بود نه عنصری که برای اونها نشانه سودآوری باشه.
                              بگذریم من در مورد شاخص کل نظر مثبت دارم ولی ترجیح میدم با عبور پرقدرت از 44هزار تا 46هزار تا انجام بدم.مقاومت اینجا خیلی سنگین هست شاید به این زودی نتونیم از این مقاومت عبور کنیم.
                              میتونم شاخصی که شما مدنظر تون رو تصور کنم ولی با دولت بعدی میانه رو و اصلاح طلب.

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

درود بر بهنام عزیز
                                خوبی برادر؟

ولله بنظر من الان شاخص دیگه واسه کل بازار نیست یعنی دمایی از کل بازار محسوب نمیشه در واقع شاخص کل الان بیشتر در دست دو سه تا سهم محصور شده و گردانندگان بازار میتونند براحتی باهاش یویو بازی کنند.
                                شاید روزی برسه که بیشتر سهام ایران منفی باشند ولی شاخص کل با فارس مثبت باشه.یعنی منظورم اینه که این شاخص مجموع تمامی سهام ایران هست ولی نمایی از وضعیت اونها نیست بلکه تحت تاثیر سهم بزرگی مثل فارس قرار خواهد داشت.پس در چنین شرایطی میتوان هر رقمی رو برای شاخص متصور بود ولی برای فعالین بازار صرفا یه رقم خواهد بود نه عنصری که برای اونها نشانه سودآوری باشه.
                                بگذریم من در مورد شاخص کل نظر مثبت دارم ولی ترجیح میدم با عبور پرقدرت از 44هزار تا 46هزار تا انجام بدم.مقاومت اینجا خیلی سنگین هست شاید به این زودی نتونیم از این مقاومت عبور کنیم.
                                میتونم شاخصی که شما مدنظر تون رو تصور کنم ولی با دولت بعدی میانه رو و اصلاح طلب.

بینهایت سپاسگزارم
                                امیدوارم که شاد و سلامت باشین
                                کاملا متوجه توضیحات شما در مورد شاخص کل هستم ;)
                                موردی که مد نظرم بود رو شما پاسخ دادین
                                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X