orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا1
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 853

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود
    از دوستان هر کسی نظری یا پیشنهادی که منجر به بهتر شدن پست های تحلیلی داشته باشه میتونه ارائه بده،همچنین انتقادی برای بهبود روند تایپک یا هر چیزی که منجر به بالا رفتن کارایی و کیفیت تایپک بشه،میتونه با خیال راحت نظرش رو بگه.
    هر انتقادی که منجر به پیشرفت تایپک بشه با جان و دل قبول میکنم و در پست های بعدی اون رو مد نظر قرار خواهم داد ،همچنین از قبول اشتباههاتم نیز ترسی ندارم ولی اگر توهین و استهزاء باشه برخورد خواهم کرد.
    سلام اقا سجاد عزيز ،عرض ادب و ارادت
    ميگن چند سال قبل شركت دايملر كرايسلر از مشتريانش خواست عيب خودرو هاي بنز را براي شركت اعلام كنن و بابت اين كار جايزه بگيرن ،هيچ كي نتونست عيبي از ماشين بنز بگيره يه نفر گفت بزرگترين عيب بنز اينه كه وقتي سوار بنز شدي ديگه نميتوني سوار هيچ ماشين ديگه اي بشي!!!!
    بدون تعارف تحليلهاي شما واقعاً مثل بنز ميمونه وقتي خوندي ديگه تحليلهاي ديگه به ادم مزه نميده!!!!!!
    قصد بي احترامي به ديگر دوستان رو ندارم ولي بدون شك حضور شما وتحليلهاي بينظيرتون كمك شاياني به افراد مبتدي مثل من ميكنه...
    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10190

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
      سلام اقا سجاد عزيز ،عرض ادب و ارادت
      ميگن چند سال قبل شركت دايملر كرايسلر از مشتريانش خواست عيب خودرو هاي بنز را براي شركت اعلام كنن و بابت اين كار جايزه بگيرن ،هيچ كي نتونست عيبي از ماشين بنز بگيره يه نفر گفت بزرگترين عيب بنز اينه كه وقتي سوار بنز شدي ديگه نميتوني سوار هيچ ماشين ديگه اي بشي!!!!
      بدون تعارف تحليلهاي شما واقعاً مثل بنز ميمونه وقتي خوندي ديگه تحليلهاي ديگه به ادم مزه نميده!!!!!!
      قصد بي احترامي به ديگر دوستان رو ندارم ولي بدون شك حضور شما وتحليلهاي بينظيرتون كمك شاياني به افراد مبتدي مثل من ميكنه...
      درود بر شما

مرسی علیرضا جان ولی زیاد مبالغه کردی،کمی فیتله اش رو بکش پایین.
      در مقابل اساتید بزرگ و صاحب نام ما که حرفی برای گفتن نداریم ولی اورم بورس همیشه به پیشرفت و کم کردن تحلیل های اشتباه فکر میکنه و تو این راه هم از قبول اشتباه ابایی نداره.
      چون از نظر من تا اشتباهات رو قبول نکنی و برای اون راه چاره پیدا نکنی،حرکت رو به جلویی نخواهی داشت.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا1
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 853

درود بر شما

مرسی علیرضا جان ولی زیاد مبالغه کردی،کمی فیتله اش رو بکش پایین.
        در مقابل اساتید بزرگ و صاحب نام ما که حرفی برای گفتن نداریم ولی اورم بورس همیشه به پیشرفت و کم کردن تحلیل های اشتباه فکر میکنه و تو این راه هم از قبول اشتباه ابایی نداره.
        اقا سجاد عزيز سلام و صبح به خير
        مثل اينكه صبح به اين زودي فقط من و شما توي سايت حضور داريم،
        چون از نظر من تا اشتباهات رو قبول نکنی و برای اون راه چاره پیدا نکنی،حرکت رو به جلویی نخواهی داشت.
        اقا سجاد سلام و صبح به خير
        چشم ،واقعاً سايت بورسي داراي اساتيد بيشماريه كه همه بدون چشمداشت و صادقانه در مورد بازار سرمايه مينويسن ومن در اينجا دست يكايكشون رو به گرمي ميفشارم..
        راستي سجاد جان به نظر شما بهترين گزينه در گروه كاشي و سراميك كدومه؟ممنون
        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10190

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
          اقا سجاد سلام و صبح به خير
          چشم ،واقعاً سايت بورسي داراي اساتيد بيشماريه كه همه بدون چشمداشت و صادقانه در مورد بازار سرمايه مينويسن ومن در اينجا دست يكايكشون رو به گرمي ميفشارم..
          راستي سجاد جان به نظر شما بهترين گزينه در گروه كاشي و سراميك كدومه؟ممنون
          صبح بخیر برادر

تو گروه کاشی کساوه و کسعدی و کچینی و کخاک نقدشوندگی بالایی نسبت به بقیه دارند.اگر قصد خرید دارید یا صبر کن مقاومت هاشون رو رد کنند یا تو قیمت های پایین پله ای وارد شد بنظرم اومد تو این چند روزه کمی فشار فروش داشتند،ولی هنوز تو روند صعودی میان مدت هستند.اگر مشکلی باشه تو کوتاه مدت خواهد بود.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

درود بی پایان بر سجاد عزیز
            تشکر همیشگی ما تقدیم به شما دوست گرامی و استاد ارجمند /////////// بهترین ها را از خدا برایتان و همه دوستان ارزومندم............ همه این تاپیک تک است/////////تنها پیشنهاد من برای بهتر جستجو کردن سیوالات همکاران و نظرات ارزشمند شما اگر موافق باشید (زوج و فرد ) نمودن است :یعنی مثل این صفحه (49)دوستان پرشش های خود را مطرح /////////و در صفحات (زوج)پاسخ های شما درج گردد////////////واقعا گاهی با این سرعت اینترنت جستجو سخت میشه و گاها هم ممکن است به همین دلیل سیوالات تکراری پیش اید..................................
            در نهایت موکول است به رای و نظر همه شما عزیزان//////شاد و سلامت باشید همیشه..........

نظر

• نون و قلم
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 122

همایون دارابی: بورس اوراق بهادار تهران دیروز در حالی شاهد افت شاخص بود که پيامدهاي عرضه بزرگ هلدینگ خلیجفارس و همچنین وضعیت بازار جهانی مهمترین دغدغه معاملهگران را تشکیل میداد.

در بازار دیروز معاملهگران در شرایطی فعالیت خود را شروع کردند که صرف بخش عمدهای از نقدینگی بازار به ویژه در عرضه اولیه هلدینگ خلیج فارس همچنان سطح نقدینگی بازار را در فشار قابل ملاحظهای قرار داده است. براساس آمار روز سهشنبه در جریان عرضه نزدیک به 3/1 میلیارد سهم «فارس» 40درصد توسط خریداران حقیقی خریداری شد كه معادل 500میلیون سهم بوده است. اختصاص نزدیک به375میلیارد تومان از نقدینگی افراد حقیقی به خرید این سهم موجب شده است تا همچنان بازار با کمبود نقدینگی مواجه شود. این امر در آستانه روز یکشبنه موعد پرداخت ثمن معامله از سوی خریداران روز نخست فشار بیشتری را به کارگزاران و سرمایهگذاران وارد کرده
              است.
              به گونهای که دیروز بازار مملو از عرضههای گوناگون بود و معاملهگران عموما حقیقی هرچه در چنته داشتند حتی در مورد نمادهایي که عرضههای اندکی را در هفتههای اخیر تجربه کرده بودند را به روی تابلو بردند تا شاخص با افت 196واحدی مواجه شود. در این میان با توجه به اینکه بخش عمدهای از حقیقیهای بازار همچنان سهام هلدینگ را در اختیار دارند. بازار هنوز با حبس نقدینگی در این نماد مواجه است. این امر موجب میشود که معاملهگران چشم به راه روزهای آتی باشند، جایي که این نماد در نزدیکی نقطه ورود به بازار نیازمند تزریق شدید نقدینگی خواهد بود.
              در همین حال بازار دیروز متاثر از افت شدید قیمت فلزات در بازار جهانی نیز بود. عصر روز جمعه در توقف بازارهای جهانی بهای مس به 6هزار و 921دلار، روی یک هزار و 847دلار و سرب 2هزار و 11دلار رسيدند که این قیمتها کاهش قابل ملاحظهای را نسبت به قبل نشان ميدهند. همین امر نیز موجب شد تا نمادهای وابسته به این فلزات دیروز با کاهش قیمت همراه شوند.
              در بازار دیروز در تحولات کلان بحث در مورد بهای گاز همچنان ادامه داشت؛ این درحالی است که برخی منابع در شرکتهای پتروشیمی از عدم تغییر نرخ گاز خبر داده و صورت حسابهای اخیر وزارت نفت را به صورت علیالحساب دریافت کردهاند. در همین حال به نظر میرسد بحث در شرایط کنونی میان 7 سنت با بهای ارز مبادلاتی و 12سنت است که بحث در مورد این دو سناریو همچنان مطرح است.
              در گروه تجهيزات، مپنا نیز دیروز با خبرهایي همراه بود. دیروز معاونت مالی و اقتصادی شرکت گروه مپنا در گفتوگو با بورسنیوز میزان مالکیت نیروگاههای مپنا را هشت هزار مگاوات عنوان کرد و افزود: از این میزان دو هزار مگاوات مربوط به نیروگاههای پرند و سنندج بوده که بابت مطالبات به شرکت واگذار شده است. به این ترتیب با توجه به فروش برق در دو نیروگاه مذکور، جریان مطالبات ادامه دار بوده و برهمین منوال دولت همواره به مپنا بدهکار میماند. به طوری که حجم کل بدهیهای دولت به مپنا تا پایان اسفند ماه 91 به سه هزار میلیارد تومان رسیده است.
              وي اظهار كرد: امسال تصویر روشنی در ارتباط با جریان وصول طلبها در نیمه نخست وجود ندارد؛ به طوری که به نظر میرسد در شش ماهه اول بیشتر منابع مالی مورد نیاز مپنا از محل تسهیلاتی نظیر انتشار اوراق بهادار تامین شود. اما انتظار میرود درشش ماهه دوم روند دریافت طلبهای مپنا بهبود یابد.
              ميرزايي به وجود موانعی برسر ورود نیروگاه برق عسلویه به بورس اشاره کرد و اظهار داشت: مپنا با سازمان بورس وارد مذاکراتی شده تا هر چه سریع تر موانع موجود برای ورود این واحد نیروگاهی رفع شود. چراکه اختلاف نظراتی درباره بدهی 270 میلیون یورویی این زیرمجموعه و تسعیر کل این مبلغ در سود و زیان سال مالی جاری آن وجود دارد. حال آنکه با توجه به قرارداد فروش برق به صورت تضمینی در این نیروگاه و وجود فرمول تعدیلی برای قیمتهای فروش آن، جامعه حسابداران رسمی متقاعد شده که قراردادهای این نیروگاه مشمول استاندارد تسعیر نرخ ارز نمی شود و پرداختهای آتی اقساط بدهیهای فعلی از طریق در نظر گرفتن این فرمول برای نرخ فروش برق، مصونسازی شده است.
              وی افزود: به این ترتیب تنها حصه جاری این میزان بدهی در صورتهای مالی سال جاری تسعیر شده و حصه بلندمدت آن در صورت سود و زیان جامع در نظر گرفته میشود تا در زمان تحقق، وارد صورت سود و زیان همان سال مالی گردد.
              معاونت مالی و اقتصادی مپنا ادامه داد: البته سازمان بورس با عدم پذیرش این دلایل، از ما درخواست کرده تا از کمیته فنی سازمان حسابرسی نیز در خصوص این موضوع تاییدیه دریافت کنیم.
              در گروه دارویی، وضعیت نامشخص فروش شرکتهای این گروه موجب شده است بخشی از نمادهاي گروه دارویی عقبنشینی را از صفهاي خريد نشان دهند.
              در همین ارتباط معاون امور مالی شرکت داروسازی سینا در گفتوگو با بورس نیوز عنوان کرد: به دنبال تغییر ارز مرجع به ارز مبادلهای بهای تمام شده محصولات تولیدی شرکت نزدیک به دو برابر خواهد شد که در صورت تحقق دستور دولت مبنی بر اعطای یارانه به فعالان گروه دارویی، میتوان گفت که این شرکتها روند سودآوری مناسبی را در پیش میگیرند. اما در صورت عدم تحقق این امر مشکلاتی در روند سودآوری این شرکتها رخ خواهد داد.
              در گروه غذایی، حذف ارز مرجع موجب تغییر در قیمت گذاری محصولات غذایی شده است. در حالی که بازار در انتظار قیمتهای جدید برای روغن و شکر است دیروز معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت خبر داد روغن از اول اردیبهشتماه با فرمول قیمتگذاری جدید به بازار عرضه میشود.
              حسن رادمرد در گفتوگو با خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که گفته میشود ارز مرجع برای واردات روغن نباتی حذف شده است، اظهار كرد: ارز مرجع روغن حذف شده و نحوه قیمتگذاری آن تغییر پیدا کرده است.
              وي تاكيد كرد: تاکنون قیمت روغن براساس ارز مرجع محاسبه میشد اما از این پس 50 درصد روغن خام با قیمت ارز مرجع از محل ذخایر شرکت بازرگانی داخلی ایران و 50 درصد دیگر که توسط بخش خصوصی وارد شده است، با ارز مبادلهای محاسبه میشود.
              در بازار دیروز گروه سیمانی همچنان صدر بازار را در اختیار داشت؛ این امر در شرایطی بود که دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان از ارائه پیشنهاد این انجمن به سازمان حمایت برای افزایش قیمت سیمان بر اساس نرخ تورم سال ۹۱ خبر داد.
              عبدالرضا شیخان در گفتوگو با خبرگزاری فارس، اظهار كرد: برای افزایش قیمت سیمان در حال مذاکره با سازمان حمایت هستیم و پیشنهاد ما در این مورد رشد قیمت سیمان به اندازه نرخ تورم سال 91 است.
              وی با بیان اینکه قیمت سیمان اوایل مهر 91 افزایش یافته بود، گفت: این افزایش قیمت با توجه به تورم سال 90 اتفاق افتاده بود و در حال حاضر پیشنهاد ما تعیین قیمت براساس نرخ تورم سال 91 است.
              دبیر انجمن سیمان تصریح کرد:قیمت تمامشده تولید سیمان به دلیل رشد قیمت قطعات، آجر نسوز، حمل داخلی، هزینه پیمانکاری و نرخ دستمزد افزایش یافته که قیمت جدید سیمان باید با در نظر گرفتن این موارد تعیین شود.
              وی ادامه داد: امیدواریم به زودی در این مورد با سازمان حمایت به نتیجه برسیم و قیمت سیمان تعدیل شود.
              از سوي ديگر در گروه کانی غیرفلزی دیروز نماد شیشه همدان برای اعلام گزارش سودآوری شرکت متوقف شد. انتظار میرود این شرکت سود خود را افزایش دهد.
              همچنين در گروه شرکتهای هلدینگی نيز نماد سرمایهگذاری گروه توسعه ملی متوقف شد كه انتظار میرود وبانک بتواند با توجه به شرایط پتروشیمی شازند و نماد وتوسم تعدیلی را صورت دهد.
              در مجموع بازار دیروز بازاری ضعیف و در چنبره تحولات مرتبط با نماد هلدینگ خلیجفارس بود که در آن شاخص با 196واحد افت به 40هزار و 550واحد رسید. ارزش معاملات نیز دیروز 148میلیارد تومان بود که 4/21 درصد آن را معامله 40میلیون سهام پالایشگاه بندرعباس تشکیل داد.از 247نمادی که دیروز به روی تابلو رفتند نیز 133نماد با کاهش قیمت و 111نماد با رشد ارزش همراه شدند و سه نماد نيز بدون تغيير بودند.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

گزارش 9 ماهه حسابرسی نشده وتوکا با پوشش زیان 102ریالی در 9 ماهه بر روی کدال اومد،شرکت در مدت مشابه پارسال 2ریال سود ساخته بود.
                تکنیکال یه چیزی میدونست که میگفت کمی هم صبر کنید تا پایینتر بخرید الان با این گزارش بنظرمن فشار فروش بیشتر از گذشته و فشار خرید کمتر از قبل خواهد بود و برایند این دو ،حرکت قیمت رو به پایین خواهد بود.

ولله در مورد وتوکا من چند روز پیش بود نمیدونم این سایت بود یا یکی دیگه بود ،دیدم دوستان نظر مثبت روش دارند رفتم یه نگاهی بهش انداختم دیدم از اون کانال بزرگ صعودی کمی بیرون زده حتی این موج کوتاه صعودی که اخیرا زده بنظر میاد یه پولبک بود به اون خط روند صعودی .
                من فکر میکنم این سهم با شکست 188تومن میتونه حوالی 165تومن رو هم ببینه.
                بخوام حرفهام رو خلاصه کنم پایینی 60درصد ،بالایی 40درصد. البته منظورم از پایینی فعلا همون حوالی 165تومن.
                این تحلیل با وارد شدن سهم به محدوده بالای220تومن و تثبیت بالای اون فیلد خواهد شد.من نظرم اینه

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

گزارش 9 ماهه حسابرسی نشده وتوکا با پوشش زیان 102ریالی در 9 ماهه بر روی کدال اومد،شرکت در مدت مشابه پارسال 2ریال سود ساخته بود.
                  تکنیکال یه چیزی میدونست که میگفت کمی هم صبر کنید تا پایینتر بخرید الان با این گزارش بنظرمن فشار فروش بیشتر از گذشته و فشار خرید کمتر از قبل خواهد بود و برایند این دو ،حرکت قیمت رو به پایین خواهد بود.

جناب اروم عزیز ممنون از تحلیل خوبتون
                  سال گذشته (91) در گزارش 9 ماهه 2 ریال سود ساخته بود در حالی که در گزارش 9 ماهه سال 90 حدود 11 تومان سود ساخته بود اما در گزارش 12 ماهه سود شرکت از 33 تومان سال 90 به 47 تومان در سال 91 رسید !!!!!!!

شرکت وتوکا یک شرکت سرمایه گذاری هست که همه سود شرکت در گزارش 12 ماهه گزارش میشه
                  مانند اخابر و غدیر ..وصندوق .. وبانک ...

سهم در محدوده 190 تومان در حال نوسان هست که 5% درصد مثبت یا منفی نمیتونه دلیلی برای خارج شدن برخی سرمایه گذارا باشه

وتوکا قطعا در گزارش 12 ماهه سودی بالای 60 تومان خواهد داشت
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10190

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                    جناب اروم عزیز ممنون از تحلیل خوبتون
                    سال گذشته (91) در گزارش 9 ماهه 2 ریال سود ساخته بود در حالی که در گزارش 9 ماهه سال 90 حدود 11 تومان سود ساخته بود اما در گزارش 12 ماهه سود شرکت از 33 تومان سال 90 به 47 تومان در سال 91 رسید !!!!!!!

شرکت وتوکا یک شرکت سرمایه گذاری هست که همه سود شرکت در گزارش 12 ماهه گزارش میشه
                    مانند اخابر و غدیر ..وصندوق .. وبانک ...

سهم در محدوده 190 تومان در حال نوسان هست که 5% درصد مثبت یا منفی نمیتونه دلیلی برای خارج شدن برخی سرمایه گذارا باشه

وتوکا قطعا در گزارش 12 ماهه سودی بالای 60 تومان خواهد داشت
                    آریوی عزیز

این قسمت لایت شده شما رو من هم قبول دارم ولی قبول کنید که وقتی گزارشی میاد تاثیرش رو میذاره ،من نگفتم این تو 12ماهه زیان میسازه گفتم 9ماهه گزارش زیان داده قطعا دوازده ماه سود خواهد ساخت ولی تا اون موقع تحت تاثیر این گزارش قرار خواهد گرفت بدلیل اینکه بیشتر معامله گران فقط به آخرین گزارشات نگاه میکنند و حوصله خوندن سوابق شرکت رو ندارند و مبتدیان هم سواد خوندن گزارشات رو دارند میمونه افراد حرفه ای که اونها هم پله ای وارد میشند.پس نتیجتا این نوع از گزارشات تا اومدن فشار خرید تاثیرات خود رو خواهد گذاشت

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

آریوی عزیز

این قسمت لایت شده شما رو من هم قبول دارم ولی قبول کنید که وقتی گزارشی میاد تاثیرش رو میذاره ،من نگفتم این تو 12ماهه زیان میسازه گفتم 9ماهه گزارش زیان داده قطعا دوازده ماه سود خواهد ساخت ولی تا اون موقع تحت تاثیر این گزارش قرار خواهد گرفت بدلیل اینکه بیشتر معامله گران فقط به آخرین گزارشات نگاه میکنند و حوصله خوندن سوابق شرکت رو ندارند و مبتدیان هم سواد خوندن گزارشات رو دارند میمونه افراد حرفه ای که اونها هم پله ای وارد میشند.پس نتیجتا این نوع از گزارشات تا اومدن فشار خرید تاثیرات خود رو خواهد گذاشت
                      دقیقا اروم جان ... شاید این گزارش ما رو به سطح حمایت بعدی هدایت کنه ... ولی یک شیطنتی هم مثل دستکاری قیمت دارم تو معاملات میبینم
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

فباهنر همچنان می تازد
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .
                        راستی اگه معاملات امروز بهمین منوال تو سهم های شاخص ساز ادامه پیدا کنه،فردا در منفی بیشتر سهم ها به حمایت های خودشون میرسند که فقط انتظار نوسان دارم نه برگشت روند ،ممکنه این نوسان ساعتی باشه ممکنه هم روزانه یکی دو روز باشه.ولی برگشت فعلا مشکل هست
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/21, 09:37.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10190

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                          درود بی پایان بر سجاد عزیز
                          تشکر همیشگی ما تقدیم به شما دوست گرامی و استاد ارجمند /////////// بهترین ها را از خدا برایتان و همه دوستان ارزومندم............ همه این تاپیک تک است/////////تنها پیشنهاد من برای بهتر جستجو کردن سیوالات همکاران و نظرات ارزشمند شما اگر موافق باشید (زوج و فرد ) نمودن است :یعنی مثل این صفحه (49)دوستان پرشش های خود را مطرح /////////و در صفحات (زوج)پاسخ های شما درج گردد////////////واقعا گاهی با این سرعت اینترنت جستجو سخت میشه و گاها هم ممکن است به همین دلیل سیوالات تکراری پیش اید..................................
                          در نهایت موکول است به رای و نظر همه شما عزیزان//////شاد و سلامت باشید همیشه..........
                          درود بر شما جناب سکه شانس(لطفا تو پست بعدی اسم تون رو بفرمایید تا با هم بیشتر اشنا بشیم)

مرسی دوست من

پیشنهادتون هم خوبه ولی نمیدونم میتونیم عملیش کنیم یا نه؟یعنی ممکنه یکی تو صفحه فرد سوال کنه و صفحه فرد پر نشه از اونطرف هم زمان جواب دادن به سوال برسه اون وقت هم ایشون اذیت میشند هم دوستان دیگه.نمیدونم باز هم خودتون امتحان کنید برای من فرقی نمیکنه.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

سهم های هفته قبل من تو مسابقه هفتگی ،از این هفته شروع به رشد کردند چکارن ،غمهرا ،پکویر(این یکی که متوقف شد).
                            هفته قبل نزدیک بود از آخر اول بشم:D
                            .
                            .
                            .
                            امروز بانک دی متفاوت تر از روزهای گذشته معامله میشه الان خودش رو کشیده بالای باند.
                            .
                            .
                            .
                            .
                            فکر میکنم ذوب طی موج های نوسانی حداقل 250 تومن رو هم خواهد دید ،پایینتر از اون بنظرم بستگی به فشار فروش داره. ولی کلا نمودارش طوریه که منو زیاد خوشم نمیاد.

نظر

• paiezan
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 317

سلام جناب سجاد
                              با عرض تشکر از زحمات شما
                              در صورت امکان تحلیل خودتون رو از کمرجان و پتایر میخواستم بدونم .بیشتر بنیادی و نگرشتون به گزارشات این دو سهم و میزان سو د اوری
                              بینهایت ممنون

نظر

• space_mohamad
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 313

سهم های هفته قبل من تو مسابقه هفتگی ،از این هفته شروع به رشد کردند چکارن ،غمهرا ،پکویر(این یکی که متوقف شد).
                                هفته قبل نزدیک بود از آخر اول بشم:D
                                .
                                .
                                .
                                امروز بانک دی متفاوت تر از روزهای گذشته معامله میشه الان خودش رو کشیده بالای باند.
                                .
                                .
                                .
                                .
                                فکر میکنم ذوب طی موج های نوسانی حداقل 250 تومن رو هم خواهد دید ،پایینتر از اون بنظرم بستگی به فشار فروش داره. ولی کلا نمودارش طوریه که منو زیاد خوشم نمیاد.
                                برای منم این اتفاق افتاده . باید بازشا بیشتر کنن ....
                                2 هفته حداقل ....
                                "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

در حال کار...
                                X