orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3064

سلام

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    مرسی بردار

نمودار های فاذر اهداف بالا رو نشون میدهند حتی از اون اهداف شما هم بالاتر .ولی با توجه به اعدادی که اینجا گفته میشه و مسولیتی که برای آدم میاره شخصا سعی میکنم تارگت ندهم.
    بله ممکنه موج شارپ با شکست 400تومن و صف خرید سنگین تر سهم به وقوع بپیونده .
    در هر صورت منتظر زمان میمونیم تا نتایج پیش بینیم رو ببینیم.انشالله با سود خارج بشیم.
    در مورد صدرا هم با اون بالایی که بر سر سهامداران آوردند ،فقط یک جمله برای مسولین صدرا دارم.....خدا لعنتتون کنه........

ارادتمندم قربان، عرضي نيست.
    فقط ميخواستم ببينم نظر حضرتعالي در خصوص معاملات امروز چيه؟

باسلامی مجدد وبا احترام وافر

دوست بزرگوار برای بنده صدرای 50تومانی و یا 500تومانی فرقی ندارد چون به اهداف خیلی بالا معتقد هستم طبق تحلیل خودم ..............

و همیشه در تمامی عرصه ها تاکید بر متغیرات داشته ام و با مثال ها و روند هایی طبق اصول علمی

چه متغیراتی موجب فراوری 7300تومانی به 98تومان شد؟ و کاما از 8700تومان به 2187ریالی شد ؟؟؟؟؟ متغیرات

چه متغیراتی موجب اکنتور 72تومانی به 1800تومان شد و شبندر و ذوب و پالایشگاه تبریز و شپنای 400تومانی و پتروشیمی شیراز 220تومانی که با

تحلیل در تاپیک اتقاقات بورسی معرفی کرده بودم

چه متغیراتی موجب شدوص 150تومان به 1000 و ............................. ده ها مثال میشه آورد

متغیراتی که موجب تحولات بنیادی صدرا خواهد شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ..................

وصول مطالبات

تسویه بدهی ها

تنظیم اسناد جزیره صدرا و ساختمان صدرا که یحتمل تا حالا حد اقل ساختمان باید انجام شده باشه

افزایش سرمایه

باوجود استراتژیک بودن شرکت صدرا که انجام قراردادها برای کشور عزیزمون ایران حیاتی محسوب میشود آیا موارد فوق الذکر بوقوع نخواهد پیوست؟

در تحولات بنیادی فراوری با وجود زیان 200تومانی یکسال قبلش و اعلام سود 10تومانی به 680تومان رسید .....از 98تومان و.....................

اونم یک شرکتی که استراتژیک نبوده ونیست ...................... یا شرکت های قندی از 100تومان به ............چند .............استراتژیک هم نیستند

و فقط با متغیرات افزایش قیمتی داشته اند ........................... و ...........................

و صدرا هم طبق اصول علمی با وقوع متغیراتی با وجود استراتژیک بودن فراتر از تصورات رشد خواهد کرد و به همین دلیل صدرای 50تومانی و یا 500

تومانی برای بنده تفاوتی نداشته و نخواهد داشت ..........................

در تحلیل های بنیادی تحلیلی اگر بر فروضاتی که میتونه بوجود آید ( پیشبینی آتی) تکیه نکند فاقد اعتبار بوده و اصلا تحلیل محسوب نمیشود

نوع روند با توجه به متغیراتی که میتوانند بوقوع بپیوندند و ایجاد تحولاتی گردند .................
    آخرین ویرایش توسط طيب؛ 2013/04/08, 20:40. دلیل: املایی

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3064

خیلی ممنون علیرضا عزیز.
      پاینده باشی

درود بر شما جناب بهنام خان
      احوال شما؟
      برای فاذر من قبلا خیلی تحلیل زده ام حتی تحلیل زمانی هم زده ام.
      چیزی که من تو فاذر کاملا به وضوح میبینم وجود پول زیاد در معاملات این سهم می باشد و این یکی از خاصیت های روند های قوی می باشد.
      روند های قوی بارها صف خریدشون عرضه میشه و می ریزند ولی دوباره از منفی رنج مثبت میخورند و صف خرید میشوند ،پیوسته حجم معاملاتش بالا میره و پس از یک اصلاح اندک بدو ن اینکه حمایتی رو بشکنند دوباره به صعود خود ادامه می دهند.بنظر میاد همین نوع حرکات تو فاذر هم دیده میشه.

نمودار سهم بما میگه مقاومت 380تا 395تومن مقامت مهمی هست ولی اندیکاتورهای سهم با واگرایی مخفی مثبت ما رو امیدوار به شکست این مقاومت و ادامه روند صعودی می دهند.
      من فکر میکنم فاذر مقاومت 380تا 395تومن رو خواهد شکست (حالا ممکنه کمی تو اونجا بازی کنه ولی خواهد شکست) و خودش رو وارد مرحله جدیدی از صعود میکنه که بنظر من محدوده 540تا 550تومن محدوده مقاومتی خیلی قویی هست.
      من فکر میکنم موج فعلی میتونه یه موج سوم باشه .روندش خیلی جوندار و قوی هست.

با عرض خسته نباشید خدمت طیب عزیز
      داریم به تارگت 400 تومنی کوتاه مدت فذر نزدیک میشیم
      اهداف بعدی سهم رو جند میدونید؟

باتشکر
      با سلام وعرض ادب

هر چند که بعضی از تکنیکالیست ها 385تومان را مقاومت محکمی متصورند ولی برای بنده شکست 420تومان مهم است که با وجود بنیادی قوی و متغیراتی

از قبیل تعدیل سود 91 و 92 و اعلام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها محتمل است

و با شکست آن در مرحله اول به 600خواهیم رسید و............................

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3064

با عرض خسته نباشید خدمت طیب عزیز
        داریم به تارگت 400 تومنی کوتاه مدت فذر نزدیک میشیم
        اهداف بعدی سهم رو جند میدونید؟

باتشکر
        با سلام وعرض ادب

هر چند که بعضی از تکنیکالیست ها 385تومان را مقاومت محکمی متصورند ولی برای بنده شکست 420تومان مهم است که با وجود بنیادی قوی و متغیراتی

از قبیل تعدیل سود 91 و 92 و اعلام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها محتمل است

و با شکست آن در مرحله اول به 600خواهیم رسید و............................

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3064

باسلام وعرض ادب

آقا سجاد خسته نباشی

کسانیکه که در جهت ارتقاء دانش عمومی گام برمیدارند ........................................ مرام بزرگی دارند ............... استوار باد گام هایشان

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

درود بر جناب طیب
            در ادامه توضیحات شما،بنده هم یک مثال می نویسم
            فرض کنید قصد دارید از تهران به بندر عباس برین
            خب میشه با اتوبوس یا سواری رفت
            میشه با قطار رفت
            و البته میشه با هواپیما رفت
            مقصد همگی بندر عباسه،ولی با زمانهای متفاوت برای رسیدن به مقصد
            حالا حکایت صدرا و فاذر و فاراک و البته مپنا و حفاری هم همینه
            روند همگی یکیست
            ولی همه این سهام در آن واحد به تارگتهای خودشون نخواهند رسید
            بلکه قدرت صعودی،زمان استارت و زمان رسیدن به اهداف قیمتی،متفاوته
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3064

فاذر

به مواردی مهم در فاذر اشاره میکنم

1- کاهش هزینه ها نسبت به سال های 89و90

2- افزایش چشمگیر سود انباشته

3- افزایش قراردادها

4-افزایش پیش پرداخت ها

5- افزایش چشمگیر حقوق صاحبان سهام

6- تعدیل بالای 10درصدی سود سال 91 و بالای 100درصدی سود سال 92

7- افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها

بعد از افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها حداقل قیمت بازگشایی 100تومان است (قیمت تئوریک)

با روند افزایش دارایی ها (بزرگ شدن سرمایه) میزان قراردادها هم به تبع آن افزایش پیدا میکنند و سود آوری از این محل موجب افزایش قیمتی بعد از

افزایش سرمایه میشود .

در ضمن موجب استفاده از تسهیلات بیشتر بانکی میشود.

کلا افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها موجب سودآوری و افزایش حاشیه سود و شفافیت دارایی ها و معافیت از این مورد را شامل میشود .

یه مطلب خیلی و خیلی مهم افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی های فنرژیست که موجب تحولات عظیمی در فاذر خواهد شد که حتی بهترین

تحلیلگران بنیادی فعلا متوجه این قضیه نیستند .

8- سود سال 91و92شرکت میتونه تا 150تومان افزایش پیدا کنه (قیمت فعلی 3351ریال) در 180تومان قبلا معرفی شده بود .

9-با توجه به افزایش سرمایه و گرفتن قرارداد های جدید در گزارشات شرکت مناقصات 0در نظر گرفته شده که میتونه سودآوری نسبتا خوبی از این محل

بوجود آورد.

10- از محل تسعیر نرخ ارز هم میتونه افزایش سود داشته باشه ..........اکثر قرادادها ارزیست و مصارف ارزی هم دارد

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3064

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                درود بر جناب طیب
                در ادامه توضیحات شما،بنده هم یک مثال می نویسم
                فرض کنید قصد دارید از تهران به بندر عباس برین
                خب میشه با اتوبوس یا سواری رفت
                میشه با قطار رفت
                و البته میشه با هواپیما رفت
                مقصد همگی بندر عباسه،ولی با زمانهای متفاوت برای رسیدن به مقصد
                حالا حکایت صدرا و فاذر و فاراک و البته مپنا و حفاری هم همینه
                روند همگی یکیست
                ولی همه این سهام در آن واحد به تارگتهای خودشون نخواهند رسید
                بلکه قدرت صعودی،زمان استارت و زمان رسیدن به اهداف قیمتی،متفاوته

باسلام وعرض ادب

آقا بهنام مثال خوبی بود در صورتیکه اهداف یکی باشد :D

اهداف فرق میکنه فاراک و فاذر و مپنا و ونفت و ..................... همگی در راه رسیدن صدرا به هدف بکار گرفته شده اند ........................

پس اهداف فاراک و فاذر و ................................ فقط تا صدراست ولی هدف صدرا چیز دیگریست

استراتژیک ترین شرکت ایرانی

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3064

خب ............................آقا سجاد دیگه چی میخای .......................اینم از مشارکت :D

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

در اصل توسط najafi613 پست شده است View Post
                    با سلام خدمت آقا سجاد
                    لطفا اگر امکان دارد نمودار کفرا را هم تحلیل نمایید
                    ممنون
                    درود بر شما

کفرا برخلاف پیش بینی من حرکت کرد،واقعیتش انتظار نداشتم تا اینجا بیاد ولی خب اومده.
                    حتما یه موردی تو تکنیکالش هست که من اون رو دقت نکردم که تحلیلم درست در نیومد باید بررسی کنم.مقاومت های 780تومن (امروز) و 825تومن مقاومت های مهمی هست این دومی خیلی مهم هست .
                    ولی نکته قابل ذکر این که مقاومت 600تومن تاریخی رو تونسته بشکنه ،من بنیادی سهم رو بررسی نکردم ولی اگر تعدیل مثبت داره این سهم میتونه قیمت های بالا رو هم ببینه.
                    اگر از این مقاومت هایی که گفتم برگشت بخوره فقط یه پولبک به همون 600تومن میشه نگاه کرد.حدضرر شکست اون خواهد بود.
                    تا زمانیکه بالای 600تومن هست پتانسیل صعودی بالایی داره. یه حسی بهم میگه این سهم اگه تعدیل داره با تعدیل خوب باز خواهد کرد.

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                    ارادتمندم قربان، عرضي نيست.
                    فقط ميخواستم ببينم نظر حضرتعالي در خصوص معاملات امروز چيه؟

باسلامی مجدد وبا احترام وافر

دوست بزرگوار برای بنده صدرای 50تومانی و یا 500تومانی فرقی ندارد چون به اهداف خیلی بالا معتقد هستم طبق تحلیل خودم ..............

و همیشه در تمامی عرصه ها تاکید بر متغیرات داشته ام و با مثال ها و روند هایی طبق اصول علمی

چه متغیراتی موجب فراوری 7300تومانی به 98تومان شد؟ و کاما از 8700تومان به 2187ریالی شد ؟؟؟؟؟ متغیرات

چه متغیراتی موجب اکنتور 72تومانی به 1800تومان شد و شبندر و ذوب و پالایشگاه تبریز و شپنای 400تومانی و پتروشیمی شیراز 220تومانی که با

تحلیل در تاپیک اتقاقات بورسی معرفی کرده بودم

چه متغیراتی موجب شدوص 150تومان به 1000 و ............................. ده ها مثال میشه آورد

متغیراتی که موجب تحولات بنیادی صدرا خواهد شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ..................

وصول مطالبات

تسویه بدهی ها

تنظیم اسناد جزیره صدرا و ساختمان صدرا که یحتمل تا حالا حد اقل ساختمان باید انجام شده باشه

افزایش سرمایه

باوجود استراتژیک بودن شرکت صدرا که انجام قراردادها برای کشور عزیزمون ایران حیاتی محسوب میشود آیا موارد فوق الذکر بوقوع نخواهد پیوست؟

در تحولات بنیادی فراوری با وجود زیان 200تومانی یکسال قبلش و اعلام سود 10تومانی به 680تومان رسید .....از 98تومان و.....................

اونم یک شرکتی که استراتژیک نبوده ونیست ...................... یا شرکت های قندی از 100تومان به ............چند .............استراتژیک هم نیستند

و فقط با متغیرات افزایش قیمتی داشته اند ........................... و ...........................

و صدرا هم طبق اصول علمی با وقوع متغیراتی با وجود استراتژیک بودن فراتر از تصورات رشد خواهد کرد و به همین دلیل صدرای 50تومانی و یا 500

تومانی برای بنده تفاوتی نداشته و نخواهد داشت ..........................

در تحلیل های بنیادی تحلیلی اگر بر فروضاتی که میتونه بوجود آید ( پیشبینی آتی) تکیه نکند فاقد اعتبار بوده و اصلا تحلیل محسوب نمیشود

نوع روند با توجه به متغیراتی که میتوانند بوقوع بپیوندند و ایجاد تحولاتی گردند .................
                    درود بر دوست عزیزم جناب طیب

طیب عزیز دیدن مطالب پر محتوای شما که حاصل چندین سال تجربه می باشد در این تایپک برای بنده مایه افتخار هست.

پست بسیار جالب و پرمحتوایی بود حاوی نکاتی بود که نشان میده جنابعالی صاحب چه تجربیات گرانبهایی هست.
                    مرسی برادر
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

باسلام وعرض ادب

آقا بهنام مثال خوبی بود در صورتیکه اهداف یکی باشد :D

اهداف فرق میکنه فاراک و فاذر و مپنا و ونفت و ..................... همگی در راه رسیدن صدرا به هدف بکار گرفته شده اند ........................

پس اهداف فاراک و فاذر و ................................ فقط تا صدراست ولی هدف صدرا چیز دیگریست

استراتژیک ترین شرکت ایرانی
                      بله جناب طیب
                      حرفتون به طور کامل کامل درسته
                      اهداف متفاوته
                      منظور بنده این بود که روند همگی یکیست
                      در خط آخر هم به قدرت صعودی متفاوت اشاره داشتم
                      در پست قبلی هم اشاره داشتم که از نطر من لیدر گروه تجهیزاتی همچنان صدراست
                      چه 100 تومن باشه
                      چه 70 تومن
                      دیگه شما که میدونید،بنده روی صدرا تقریبا تک سهم هستم :D;)

میشه گفت فاذر مثل یه سواری تندرو هستش (ماکسیما)
                      ولی صدرا در حد هواپیماست
                      این جوری با هم فرق دارن ;)
                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

باسلام وعرض ادب

آقا سجاد خسته نباشی

کسانیکه که در جهت ارتقاء دانش عمومی گام برمیدارند ........................................ مرام بزرگی دارند ............... استوار باد گام هایشان
                        مرسی برادر @};-@};-@};-
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3064

یکی از اصول علمی تغییر در اوج تضاد هاست

هر نیرویی که از منبع اصلی ساطع میشود در اثر گذشت زمان هم برخود و هم بر پدیده وارد شده تاثیرات را بنمایش میگذارد و در اوج سرریزی ها تغییر را بوجود

میاورد .

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3064

درود بر شما

کفرا برخلاف پیش بینی من حرکت کرد،واقعیتش انتظار نداشتم تا اینجا بیاد ولی خب اومده.
                            حتما یه موردی تو تکنیکالش هست که من اون رو دقت نکردم که تحلیلم درست در نیومد باید بررسی کنم.مقاومت های 780تومن (امروز) و 825تومن مقاومت های مهمی هست این دومی خیلی مهم هست .
                            ولی نکته قابل ذکر این که مقاومت 600تومن تاریخی رو تونسته بشکنه ،من بنیادی سهم رو بررسی نکردم ولی اگر تعدیل مثبت داره این سهم میتونه قیمت های بالا رو هم ببینه.
                            اگر از این مقاومت هایی که گفتم برگشت بخوره فقط یه پولبک به همون 600تومن میشه نگاه کرد.حدضرر شکست اون خواهد بود.
                            تا زمانیکه بالای 600تومن هست پتانسیل صعودی بالایی داره. یه حسی بهم میگه این سهم اگه تعدیل داره با تعدیل خوب باز خواهد کرد.

درود بر دوست عزیزم جناب طیب

طیب عزیز دیدن مطالب پر محتوای شما که حاصل چندین سال تجربه می باشد در این تایپک برای بنده مایه افتخار هست.

پست بسیار جالب و پرمحتوایی بود حاوی نکاتی بود که نشان میده جنابعالی صاحب چه تجربیات گرانبهایی هست.
                            مرسی برادر

کوچک شما

در حال تلمذ از خدمت اساتیدی مثل حضرتعالی هستم

نظر

• امیر علی
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 120

سلام جناب orumbourse
                              شبتون بخیر
                              با نموداری که از کچینی گذاشتید یعنی سهم به هدف رسید و تمام؟
                              آینده نزدیک سهم رو چطور می بینید؟
                              با تشکر

نظر

• mehdipour2000
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 406

سلام

آقا سجاد و آقا طیب عزیز

در بررسی صورت مالی x ماهه یک سهم، جایی که سود انباشته رقم خورده آیا میشه این عدد رو به تعداد سهام شرکت تقسیم کرد و نتیجه رو به eps (جهت محاسبه تارگت بنیادی) اضافه کرد؟ و اگر این بحث درست باشه آیا تمام این عدد اضافه میشه یا مقداریش؟

دوم: در مقایسه دو شرکت همسان( مثلا غمارگ و غبشهر) که سهامدار عمده شون تقریبا یکیه و روند حرکتیشون همسانه... میشه بین قیمتشون مقایسه انجام داد ... مثلا قیمت غبشهر بیش از دو برابر غمارگه... میشه گفت غمارگ استعداد پر کردن این فاصله رو داره؟؟؟ البته این سوال رو یه بار دیگه هم روی پالایشی های ناهمسان پرسیده بودم ولی اینجا چون این دو همسان هستند... میخواستم نظرتون رو بدونم!

ممنون از بزرگواران
                                تحلیل رایگان
                                اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                                توییتر: m_mehdipour

نظر

در حال کار...
                                X