در اصل توسط orumbourse پست شده است
View Post
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Postسلام استاد
چند روزه ازتون خبری نیست گفتم جویای حالتون بشم
کنار سهم هایی که با تحلیل شما خریدم اسمتونو نوشتم هرروز یادتون می کنم
امیدوارم همیشه سالم و پیروز باشید
مرسی دوست عزیز .
همین جا هستم و معاملاتم رو تعقیب میکنم مطالب دوستان رو میخونم و اخبار سیاسی رو پیگیرم.
باید عرض کنم که کاربران سایت بورسی رو حرفه ای تر از سایر سایت ها یافتم.
اما امروز خبر ثبت نام آقای رفسنجانی برای ریاست جمهوری منو رو خوشحال کرد.
مطمئنا این خبر فردا تاثیر هیجانی بالایی بر بورس خواهد گذاشت ولی من بیشتر منتظر عکس العمل این خبر بر بازار ارز هستم و منتظر سقوط هیجانی دلار و سکه برای فردا رو دارم.
اگر آقای رفسنجانی بتونه پیروز انتخابات بشه مطمئنا بازرا بورس نفع بیشتری خواهد برد و p/eبازار بالا خواهد رفت ولی با ارامش یافتن کشور در عرصه سیاسی و اقتصادی ،قیمت دلار پایین خواهد اومد و سود بسیاری از شرکت های صادر کننده رو از حالت صعودی به حالت خنثی خواهد رسوند ولی چون بازار p/eبالایی خواهد گرفت ،قیمت تابلوی اونها همچنان شیب ملایم صعودی خواهد یافت ولی در این کوتاه مدت پیش رو بازار بشدت از این ثبت نام اقای رفسنجانی استقبال خواهد کرد.
البته همزمان با ثبت نام اقای رفسنجانی ،اقای مشایی هم ثبت نام کردند که موضوع صلاحیت و تبعات رد صلاحیت ایشان میتونه روی بازار بورس تاثیر گذار باشه.
در کنار این اخبار از فردا در مجلس بررسی لایحه بودجه سال 92 شروع خواهد شد که حذف پرداخت 26 درصدی عوارض صادراتی پالایشگاهها به صندوق توسعه ملی و 5 برابر شدن اخذ حقوق دولتی از معادن موضوعات مستقیمی هستند که بازار بورس اونها رو بدقت تعقیب میکنه ،چون روی سوداوری سهام پالایشگاهی و معادن تاثیر میذاره.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/05/11, 21:24."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
بازار مثبت هست ولی از اون چیزی که من انتظارش رو داشتم ضعیف تر عمل کرده و تقریبا این خبر تاثیر هیجانی بالایی بر بورس نگذاشته .
از گروه پالایشی شبندر چندین بار عرضه شده ،که با توجه به اینکه در ابتدای ریز موج صعودی می باشد این عرضه ها میتونه فشار خرید رو وادرا به عقب نشینی کنه،بغیر از شراز بقیه گروه تو شناور مثبت معامله میشند.
گروه فولادی واکنش مثبتی به اخبار دیروز نداشتند و مثل روزهای گذشته معامله میشند.
فشار خریداران تو گروه پتروشیمی هم به اندازه تقریبا روزهای گذشته می باشد و خریداران جدیدی وارد میدان نشدند.
شاید بازار منتظر تایید صلاحیت جناب مشایی باشه،برای آقای رفسنجانی انتظار رد صلاحیت رو ندارم و تقریبا میشه مطمئن بود که این عمل کمی بعیده ولی برای جناب مشایی نمیشه از حالا مطمئن بود و تقریبا با توجه به حمایت جناب احمدی نژاد از ایشان در صورت وقوع رد صلاحیت آقای مشایی ،واکنش آقای احمدی نژاد هر فعال بورسی رو میترسونه .ایشان بارها ثابت کردند که میتونه علی الرغم چثه کوچیکشون کارهای بزرگ خطرناکی بدون توجه به عواقب اونها بکنه .
خلاصه کلام ،انتظار بازاری بمراتب سبزتر از وضعیت فعلی رو داشتم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
این گروه پالایشی که من امروز دیدم با اون گروه پالایش ماههای پیش زمین تا آسمان فرق میکنه.
ابتدای ریز موج صعودی باشی ،صف خرید عرضه بشه و یه کله تا صف فروش بیای و کف قبلی رو هم بشکنی فقط میتونه نشانه فشار فروش بالا و اصلاح بیشتر باشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاین گروه پالایشی که من امروز دیدم با اون گروه پالایش ماههای پیش زمین تا آسمان فرق میکنه.
ابتدای ریز موج صعودی باشی ،صف خرید عرضه بشه و یه کله تا صف فروش بیای و کف قبلی رو هم بشکنی فقط میتونه نشانه فشار فروش بالا و اصلاح بیشتر باشه.
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاین گروه پالایشی که من امروز دیدم با اون گروه پالایش ماههای پیش زمین تا آسمان فرق میکنه.
ابتدای ریز موج صعودی باشی ،صف خرید عرضه بشه و یه کله تا صف فروش بیای و کف قبلی رو هم بشکنی فقط میتونه نشانه فشار فروش بالا و اصلاح بیشتر باشه.
شاید بهتر باشه برای پیش بینی روند آتی سهام پالایشگاهی،نگاهی به روند سهام قندی طی 2 سال گذشته داشته باشیم
برای مثال قشکر
سهمی که از قیمت 160 تومنی به حدود 1000 تومن رسید
و خب دیگه هیچ وقت قیمتش به اون پیک قبلی نرسید که نرسید
نوسان مثبت داده،حرفی نیست
اما دیگه روندش صعودی نیست
تنها یک سری نوسانان مثبت مقطعی در روند نزولی
البته این حرف من شاید خوشایند سهامداران پالایشگاهی نباشه
اما دیگه نمیشه انتظار خاصی ازشون داشت
نمونه اش باما
قیمت جهانی روی از تنی 900 دلار رسید به 5000 دلار و سود این شرکت رشد وحشتناکی کرد
به موازاتش بامای 500 تومنی شد 8000 تومن
اما همون بامای 8000 تومنی بعد از یک سال و چند ماه با افزایش سرمایه رسید به 217 تومن
سهام پالایشگاهی در زمان خودشون خوب بودن
شبندر 110 تومنی
شبریز 170 تومنی
شپنای 490 تومنی
اما خب ...
الآن مثل تیم فوتبالی هستن که 90 دقیقه بازی کردن،عالی هم بازی کردن
بازی رو هم 4 به هیچ نه
10 به هیچ بردن
اما دیگه نایی برای یه بازی دیگه یا یه رالی دیگه ندارن
تنها میشه ازشون انتظار نوسانات مقطعی داشتآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/05/12, 10:25.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postجناب اروم بورس با این قسمت از صحبت شما که میگی در ریز موج صعودی قرار دارند موافق نیستم و به نظر بنده مثبت دیروز گروه پالایشگاهی موج b از امواج اصلاحی بوده و از امروز وارد موج c اصلاحی شدند . بنده این گونه احتمال میدم که این گروه حدود 15 درصد دیگه اصلاح داشته و سپس موج صعودی دیگری آغاز شود .
ولی منظور من این نبود ،حتی یه شمع هم میتونه یه ریز موج هم محسوب بشه،که میتونه صعودی اصلاحی هم باشه
نظر من در مورد گروه پالایش رو میتونید تو این پست پایینی که هفته قبل در مورد شراز زدم رو بدونید و با توجه به اینکه حرگت گروه دست جمعی می باشد برای کل گروه هم شامل میشه.
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postصبح بخیر برادر
ولله من معمولا سهم های زیاد رشد کرده را نمیخرم.
بعد از بازگشایی دو روز پر حجم معامله شده،بنظر میاد یه تخلیه ای روش انجام شده. تو بعضی از اندیکاتورهاش آمادگی برای نشون دادن واگرایی منفی دیدم ولی خود روند قیمتی هنوز الگوی شمعی ریزشی نزده ،اگر شمع امروز ریزشی باشه اون وقت اون واگرایی های منفی میتونه سهم رو وادار به اصلاح کنه.
الان سهم صف خریده ولی زیاد قوی نیست.من اگه بودم نصف به صف خرید میدادم نصف نگه میداشتم ببینیم تا آخر وقت چه جوری معامله میشه؟اگر الگوی شمعی امروز هم منفی بود بقیه رو هم میدادم وگرنه نصف رو نگه میداشتم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدرود بر اروم بورس عزیز
شاید بهتر باشه برای پیش بینی روند آتی سهام پالایشگاهی،نگاهی به روند سهام قندی طی 2 سال گذشته داشته باشیم
برای مثال قشکر
سهمی که از قیمت 160 تومنی به حدود 1000 تومن رسید
و خب دیگه هیچ وقت قیمتش به اون پیک قبلی نرسی که نرسید
نوسان مثبت داده،حرفی نیست
اما دیگه روندش صعودی نیست
تنها یک سری نوسانان مثبت مقطعی در روند نزولی
البته این حرف من شاید خوشایند سهامداران پالایشگاهی نباشه
اما دیگه نمیشه انتظار خاصی ازشون داشت
نمونه اش باما
قیمت جهانی روی از تنی 900 دلار رسید به 5000 دلار و سود این شرکت رشد وحشتناکی کرد
به موازاتش بامای 500 تومنی شد 8000 تومن
اما همون بامای 8000 تومنی بعد از یک سال و چند ماه با افزایش سرمایه رسید به 217 تومن
سهام پالایشگاهی در زمان خودشون خوب بودن
شبندر 110 تومنی
شبریز 170 تومنی
شپنای 490 تومنی
اما خب ...
الآن مثل تیم فوتبالی هستن که 90 دقیقه بازی کردن،عالی هم بازی کردن
بازی رو هم 4 به هیچ نه
10 به هیچ بردن
اما دیگه نایی برای یه بازی دیگه یا یه رالی دیگه ندارن
تنها میشه ازشون انتظار نوسانات مقطعی داشت"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
با سلام و تشکر از تحلیلهای خوبتون
اگر امکانش هست یه تحلیل تکنیکال از حتاید ارائه بدین
از نظر بنیادی که در این قیمتها ارزندست
با فرض خرید در 400تومان و سود تقسیمی مجمع فرضا 50تومانی قیمت تمام شده میافته 350تومان(با توجه به تعدیل احتمالی در 12ماهه احتمال تقسیم بیشتر هم هست)
پیش بینی سود امسال هم که 1079ریال هست(با فرض عدم تعدیل)که میشه پی بر ای 3.5 که در گروه خود از همه کمتره
ضمن اینکه اگر فضای سیاسی کشور بهبود پیدا کنه از گزینه های رشد هست.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
عرض ادب
آقا کم پیدایی...!
سجاد عزیز یه سوال که این روزا ذهن اکثر سهامدار ها و به ویژه خودم که فقط 6 ماهه وارد این قمارخانه بزرگ شدم(البته جسارت نباشه).... اینه که آیا به کما رفتن بازار سرمایه شدنی است؟؟؟؟
یادمه داشتم وضعیت ارشیو معاملات 4 سال گذشته رو بررسی میکردم نه در شاخص اثر خاصی مشاهده شد و نه در تعداد زیادی از سهام ها که مثلا صف فروش شن با عرضه وحشتناک و بدون تقاضا..............
به نظر شما بدتر از اون
اتفاق های سال 88 میشه متصور بود؟؟؟
میشه بیشتر بنده رو به عنوان شخص مبتدی از شرایطی که وقوعش غیر ممکن نیست آگاه سازی تا شاید در این بحبوهه سنجیده تر عمل شود؟؟؟؟؟؟؟
ممنون>:D<
نظر
-
سجاد خان خسته نباشید
می خواستم نظرت رو درباره شیران بدونم
خیلی دارن تبلیغات زیادی روش می کننتو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا سلام و تشکر از تحلیلهای خوبتون
اگر امکانش هست یه تحلیل تکنیکال از حتاید ارائه بدین
از نظر بنیادی که در این قیمتها ارزندست
با فرض خرید در 400تومان و سود تقسیمی مجمع فرضا 50تومانی قیمت تمام شده میافته 350تومان(با توجه به تعدیل احتمالی در 12ماهه احتمال تقسیم بیشتر هم هست)
پیش بینی سود امسال هم که 1079ریال هست(با فرض عدم تعدیل)که میشه پی بر ای 3.5 که در گروه خود از همه کمتره
ضمن اینکه اگر فضای سیاسی کشور بهبود پیدا کنه از گزینه های رشد هست.
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
حتاید
اعتقاد دارم ولی با شکست محدوده مقاومتی خیلی قوی 500تا 520تومن ،در اون صورت اهداف بالایی داره.فشار فروش بالایی از سهم ندیدم .فعلا یه دو سه هفته هست سهم تو روندخنثی گیر کرده باید دید چطوری از این روند خلاص میشه بالا یا پایین .حدضرر باید روی 385تومن باشه.شروع موج صعودی با شکست 450تومن خواهد بود.
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود بر شما
نظر کلی در مورد حتاید رو تو پست بالا گفتم در مورد حمایت کف 385تومن هم دقیق نمیتونم بگم میتونه بشکنه یا نه؟
اینو به این دلیل میگم که فشار فروش بالایی از سهم نمیبینم ولی اندیکاتورهاش در وضعیت خوبی نیستند ،احتمالا سهم مشکل اصلاح زمانی داره تا قیمتی.
حتی اگه بشکنه هم زیاد پایینی نخواهد داشت یا 370تومن یا 340تومن خواهد بود.در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postبرای سهم مشکله که با این اندیکاتورها الگوی پرچم رو تشکیل بده.
دقیق تر که نگاه کردم بنظرم اومد سهم یه پنچ موجی جنبشی رو زده و امکان داره ما تو یه اصلاح سه موجی باشیم . که خود این پنج موجی جنبشی میتونه یه موج یک متوسط از یه پنج موجی با درجه بزرگتر باشه یعنی این اصلاح که من تصورش میکنم میتونه یه موج 2 متوسط باشه.بهر حال برای دارندگان سهم حدضرر 385تومن با خروج یک سوم یا نصف ازسبد موجود و جایگزینی در قیمت های پایینتر.
اون چنگال کوچک (با رنگ نوک مدادی)که تو شکل میبنی ممکنه بخواد تو خط میانی اون چنگال کمی باز کنه.ولی سهم پس از این اصلاح صعود خود رو آغاز خواهد کرد.
بنظر من حتاید در بلند مدت و میان مدت دارای روند صعودی می باشد ولی در کوتاه مدت سهم دچار روند خنثی یا روند نزولی با شیب خیلی کم شده.
بنظر من حتاید بالا خواهد رفت ولی این در کوتاه مدت ممکنه سخت باشه یعنی من احساس میکنم که ممکنه کمی در جا بزنه یا اندکی اصلاح بخوره ولی در میان مدت این سهم حرف هایی برای گفتن داره.
من فکر میکنم میتونه هدف 770تومن رو هم ببینه.
فعلا این سهم یه مقاومت خیلی قویی داره که عبور از اون در اولین مرحله از نظر من بر روی تابلوی معاملات بسیار مشکل می باشد این مقاومت که در شکل با دایره نشون داده شده محدوده 480تا 520تومن میباشد و این چالش بسیار بزرگی برای سهم بر روی تابلو می باشد وگرنه اگر با تعدیل از این مقاومت رد بشه میتونه روند صعودی سهم رو روانتر شکل بده.
همونطور که تو پست بالایی اشاره داشتم ممکنه ما یه موج جنشی رو تموم کرده باشیم و اکنون داخل اصلاح باشیم ولی این اصلاح بلند قیمت نخواهد بود.
بخوام حرفهام رو خلاصه کنم اینه که هنوز سهم در کوتاه مدت دارای روند صعودی نیست ولی بلندمدت و میان مدت هنوز داخل روند صعودی معامله میشه.حتی اگر روند صعودی تو کوتاه مدت بخودش بگیره محدوده 480تا 520تومن ممکنه روند رو به چالش بکشه.حرکت روان رو میتونم بعد از شکست این محدوده ببینم.
شرکت تو مجمع بنظر من نمیتونه بد باشه بدلیل اینکه گرچه سود نقدی تقسیمی رو معمولا تو ابان ماه پرداخت میکنه ولی هرچقدر که با شکاف رو به پایین و کسر سود نقدی باز میکنه بسرعت بر روی تابلوی معاملات اون شکاف رو پر میکنه.
روز بازگشایی پس از مجمع عادی سالیانه میتونه شکار خوبی باشه.
اما در مورد اخبار و اوضاع سیاسی و تاثیر اون بر حتاید بنظر من دولت میانه رو بهتر از دولت فعلی برای روندحتاید هست. براتون نمودار به روز شده حتاید رو میذارم
در اصل توسط PULP پست شده است View Postعرض ادب
آقا کم پیدایی...!
سجاد عزیز یه سوال که این روزا ذهن اکثر سهامدار ها و به ویژه خودم که فقط 6 ماهه وارد این قمارخانه بزرگ شدم(البته جسارت نباشه).... اینه که آیا به کما رفتن بازار سرمایه شدنی است؟؟؟؟
یادمه داشتم وضعیت ارشیو معاملات 4 سال گذشته رو بررسی میکردم نه در شاخص اثر خاصی مشاهده شد و نه در تعداد زیادی از سهام ها که مثلا صف فروش شن با عرضه وحشتناک و بدون تقاضا..............
به نظر شما بدتر از اون
اتفاق های سال 88 میشه متصور بود؟؟؟
میشه بیشتر بنده رو به عنوان شخص مبتدی از شرایطی که وقوعش غیر ممکن نیست آگاه سازی تا شاید در این بحبوهه سنجیده تر عمل شود؟؟؟؟؟؟؟
ممنون>:D<
تو بازار بورس هیچ چیز غیر ممکن نیست.کسی که تو بازار بورس فعالیت میکنه باید خودش رو برای هر رویداد تلخ و شیرینی آماده کنه.جذابیت بورس به این هست که همیشه سورپرایزی تو چنته داره که برای سرمایه گذار تازگی داره
من اتفاقات تابستان سال 87رو بیشتر یادمه که از بحران اقتصادی امریکا شروع شد و بسرعت کل بورس های دنیا رو فرا گرفت یادمه 625تومن فولاد معامله میشه که رسید به حوالی 150تومن،شخارک از 2200تومن اومد به 750تومن.فخوز از 1300تومن اومد به 400تومن.شفن از بالای 1000تومن رسیده بود به 220تومن و خیلی از سهم های دیگه که هر روز صف فروش بودند و حقوقی صف فروش رو بر نمیداشت تا سهم به گره معاملاتی منفی بره و اونقدر اینکار رو انجام دادند تا بسیاری از سهم های بنیادی خوب به افتی بالای 70درصد رسیدند و اون وقت یواش یواش سهم ها رو جارو کردند و الان در کمتر از پنچ سال به 5-6برابر اون قیمت ها رسیده اند.
این رو گفتم تا به اینجا برسم که قبل از شروع بحران اقتصادی تمامی بورس های دنیا مثبت های آنچنانی میخوردند و شور واشتیاق خاصی تو بورس بود و کسی بفکرش خطور نمیکرد که ممکنه در چند ماه اینده قیمت ها با افت بیش از 70درصدی برسند.
کمااینکه همین الان که ما با هم صحبت میکنیم ممکنه یه چالش بزرگی پیش روی ما باشه ولی ما از اون غافل باشیم.
اما ما باید چیکار کنیم که از این خطرات خودمون رو مصون کنیم،دوستی چندین سال قبل بمن گفت اگر میخوای بدونی شغلی که انتخاب میکنی خوب یا بده برو ببین اون آدمی که سالها تو این شغل بوده الان در چه وضع مالی و روحی هست که اون وضع مالی و روحی شما در آینده خواهد بود.
الان هم شما نگاه بکنید بیشتر سود رو تو بورس کسانی میبرند که روی سهام بنیادی معامله میکنند و دید میان مدت و بلند مدت دارند.
پس بظر من باید سه چیز رو در بورس رعایت کرد
1.حتما تو سهام بنیادی سرمایه گذاری کن با دید میان مدت و بلند مدت و از سهامی که بنیادی نامناسبی دارند دوری کن
2.سهام بنیادی باد کرده رو بفروش وبرای خودت قیمت رویایی نده،که قیمت رو بازار تعیین میکنه نه خودت.
3.از خرید سهام بنیادی زیاد اصلاح خورده نترس و بصورت پله ای و با دید میان مدت و بلند مدت واردش شو.
اما دوست من اگر میخوای تو بورس یه نوسانگیر باشی و از این سهم به اون سهم بپری باید یادت باشه که کمتر از اون فردی سود خواهی کرد که با دید میان مدت در سهام بنیادی سرمایه گذاری کرده.
برای نوسانگیر کوتاه مدت هم باید 1.همیشه نقد داشته باشی 2.قدرت تصمیم گیری سریع در هنگام خرید و فروش داشته باشی 3.اشنایی به تکنیکال وبنیادی حتما داشته باشی 4. و مهمتر اینه بازار شناس خوبی باشی."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط سردارسپه پست شده است View Postسجاد خان خسته نباشید
می خواستم نظرت رو درباره شیران بدونم
خیلی دارن تبلیغات زیادی روش می کنن
نمودار خوبی داره،پتانسیل صعود هم داره.
در نمودار تعدیل شده الان در روی مقاومت با الگوی دارآویز واکنش نشون داده.گرچه مقاومت 2430تومن هست و امروز بالای اون معامله شده ولی من هنوز کاملا مطمئن نیستم که اون رو شکسته.
فردا اگر الگوی شمعی منفی بزنه یعنی اون مقاومت کار خودش رو کرده و تو کوتاه مدت درجا یا اندکی اصلاح خواهد داشت سپس دوباره برای شکستنش حرکت خواهد کرد و بار دوم خواهد شکست.
ولی اگر الگوی شمعی مثبت بزنه که دیگه شکسته.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر