orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3097

باسلام وعرض ادب

اقا سجاد استاد گلم خسته نباشید ......................... از تمامی زحماتتون سپاسگزارم

چون ترن صدرا در حال حرکت است و ایستگاه های مختلفی دارد ویقینا مسافران ایستگاه ها خیلی خیلی کم خواهد بود چون ظرفیت ترن تکمیل است ........................

در صورت امکان یه تحلیلی از صدرا ارائه فرمایید

ودرصورت امکان زمانی هم بررسی فرمایید (پریود زمانی) ایا در تحلیل شما زمان 6ماهه و 12ماهه چه جایگاهی را برای صدرا نشان میدهد ؟

از بابت وقتیکه صرف این تحلیل خواهید کرد پیشاپیش بی نهایت سپاسگزارم

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      باسلام وعرض ادب

اقا سجاد استاد گلم خسته نباشید ......................... از تمامی زحماتتون سپاسگزارم

چون ترن صدرا در حال حرکت است و ایستگاه های مختلفی دارد ویقینا مسافران ایستگاه ها خیلی خیلی کم خواهد بود چون ظرفیت ترن تکمیل است ........................

در صورت امکان یه تحلیلی از صدرا ارائه فرمایید

ودرصورت امکان زمانی هم بررسی فرمایید (پریود زمانی) ایا در تحلیل شما زمان 6ماهه و 12ماهه چه جایگاهی را برای صدرا نشان میدهد ؟

از بابت وقتیکه صرف این تحلیل خواهید کرد پیشاپیش بی نهایت سپاسگزارم
      درود بر جناب طیب
      مرسی از بابت مطالب زیباتون

در مورد صدرا خیلی دلم میخواد یه تحلیل بزنم ولی صدرا از وقتی که رفته بازار پایه فرابورس ،دیگه سازمان دیتای این سهم رو روی تس کلینت نمیده و الان بیش از 15ماهه که هیچ دیتای از این سهم بعد از قیمت 146تومن بیرون نداده.
      در مورد تحلیل زمانی من فکر میکنم اولین زمانیکه بخواد واکنش نشون بده میتونه اواسط شهریور ماه باشه یعنی حدود سه ماه دیگه و همچنین قیمت 694 ریال برابر دیتای گذشته یه حمایت برای سهم محسوب میشه.
      چون دیتای جدید بیرون نمیده دستم بسته هست. شرمنده
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

این وملت رو زیر نظر داشته باشید مقاومت محدوده 48تا 50تومن رو بشکنه حرکت صعودیش روانتر خواهد شد

.
        .
        .
        .
        صف خرید شد .من خودم قبل و بعد از درج این تحلیل یه پله دیگه هم وارد شدم قبلا هم داشتم
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/17, 09:48.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
          آقا سجاد ومعادن تونست از اون کانال خنثی بین 460 تا 600 به سلامت رد کنه یانه؟ اهدافش رو لطف میکنید بفرمایید؟ با تشکر...
          درود
          از نظر من شکسته ،خود این 600تومن الان تغییر ماهیت داده و برای سهم حمایت محسوب خواهد شد.
          سهم در وضعیت فعلی فروشنده نداره،کمی خریداران نسبت به دیروز ضعیف هستند ولی فکر میکنم دوباره خریداران قویی خواهند اومد الان نزدیکترین مقاومت پیش رو 668تومن میباشد که من برداشتم اینه که اون رو با نوساناتی خواهد شکست.هدف کانال 730تومن

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط mosyjoon پست شده است View Post
            سلام جناب اروم بورس
            داریم استفاده می کنیم قربان .چرا کسل کننده! شاید کمی خسته شده اید.
            آقا ما دنبال دوا :) اومدیم خدمتتون .
            یکی میگه دارو یکی دتماد یکی دشیمی یکی داسوه یکی دکیمی . قبلا یه دتر..ک بود خلاص:) .شما کلا بهشون اعتقاد دارین؟کدوم ها خوبترن؟
            درود دوست من

بخشیدکمی دیر شد.
            من اطلاعاتم در مورد داروییها خیلی کم هست دیتای زیادی هم ندارمش ازشون.شما با یک بنیادی کار مشورت کنید هر کدوم رو صلاح دونستید من براتون تکنیکالش رو تحلیل میکنم.
            ولی من روندشون رو صعودی ارزیابی میکنم ولی اطلاعات بنیادیم از این سهام کم هست.قبلا دکوثر و درازک رو نگاه کرده بودم زیر 180تومن دکوثر بود از نمودارش خوشم اومد ولی خودم نخریدم.

نظر

• mehdian
              عضو جدید
              • Jun 2013
              • 15

سلام جناب اروم بورس
              ببخشید اگه امکانش هست میشه کوتاه در مورد آبسال توضیح بفرمایئد که هدف سهم چیه؟ ممنون میشم

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط mehdian پست شده است View Post
                سلام جناب اروم بورس
                ببخشید اگه امکانش هست میشه کوتاه در مورد آبسال توضیح بفرمایئد که هدف سهم چیه؟ ممنون میشم
                درود دوست من

من دیتای این سهم رو ندارم .ببخشید

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                درود بر شما

وساپا در هر سه تایم کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت در روند نزولی بسر میبره.
                در شرایط فعلی وساپا در نقطه ای خیلی حساسی قرار گرفته از سوی چند ناحیه مورد مقاومت واقع شده الان روی روند نزولی کوتاه مدت خودش قرار داره.محدوده 87تومن تا 92تومن محدوده مقاومت قویی برای روند کوتاه مدت محسوب میشه که بنظرمن با نوسانات زیاد میتونه بشکنه .
                من فکر میکنم میتونه هدف سقف کانال رو در پیش داشته باشه (حوالی 100تومن)ولی این به راحتی نخواهد بود ،مقاومت های مهمی تا سقف کانال در پیش داره که انرژی فراوانی رو از سهم میگیره.
                تا زمانی که روند نزولی میان مدت خودش رو نشکسته انتظار موج شارپ برای صعود نمیشه ازش داشت ،داخل این کانال هر موج صعود کوتاهی با نوسانات مثبت و منفی بسیاری ممکنه همراه باشه.

این تحلیل گرچه بازدهی حدود 30درصدی داشته برای 45روز که زیاد شاهکار محسوب نمیشه ولی از یه جهت برای من مهمه که تونستم نوع حرکت سهم رو تشخیص بدم به حرکت بعد از فلش و توضیحات نگاه کنید.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

امروز نسبت به روزهای گذشته خریداران مصممی تو 4درصد مثبت دیده نمیشه ولی همچنان باز هم فروشنده قویی در میدان نیست،و این نکته مثبتی هست.
                  با اندکی فشار خرید از ناحیه خریداران میشه شاهد صف های خرید بود من فروشنده قویی تو سهام ندیدم

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

وبیمه رو امروز خوب میخرند،فردا با مقاومت 115تومن درگیره.
                    فکر نکنم دیگه فروشنده قویی تو سهم باشه.ببینم فردا چیکاره هست؟

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

هزينه صادرات فرآورده نفتي 2 برابر شد

مهر: عضو اتحاديه صادرکنندگان فرآورده هاي نفتي با تشريح دلايل توقف صادرات کانتينري فرآورده هاي نفتي ايرانريال برنامه بخش خصوصي براي حضور در بازار جهاني محصولات نفتي را تشريح کرد و گفت: هزينه صادرات فرآورده نفتي به ازاي هر تن دو برابر شده است. سيدحميد حسيني درباره دلايل توقف صادرات کانتينري فرآورده هاي نفتي ايران، گفت: با تعطيل شدن خطوط کشتيراني شرکت هاي چيني و کره جنوبي، در حال حاضر تنها گزينه صادرکنندگان فرآورده هاي نفتي در قالب محموله هاي کانتينري کشتيراني جمهوري اسلامي است. اين عضو اتحاديه صادرکنندگان فرآورده هاي نفتي با اعلام اينکه در شرايط فعلي انواع روغن هاي صنعتي، گريس، پارافين، قير و برخي از محصولات پتروشيمي جامد همچون اوره از طريق کانتينر به بازارهاي جهاني صادر مي شود، تصريح کرد: با توقف فعاليت خطوط کشتيراني خارجي، عملاهزينه هاي انتقال و صادرات فرآورده هاي نفتي افزايش يافته است. حسيني با يادآوري اينکه افزايش هزينه هاي صادرات و طولاني شدن پروسه صادرات فرآورده هاي نفتي مشکلاتي را براي صادرکنندگان بخش خصوصي به وجود آورده است، بيان کرد: بر اين اساس هزينه صادرات هر تن فرآورده نفتي با افزايشي دو برابري براي مقاصدي همچون چين و جنوب شرق آسيا به 20دلار افزايش يافته است. وي با بيان اينکه بخش خصوصي تدابيري را به منظور حل اين معضل جديد در دستور کار قرار داده است، اظهار کرد: از اين رو صندوق توسعه صادرات فرآورده هاي نفتي با ايجاد کنسرسيومي مسووليت انتقال فرآورده هاي نفتي از کل کشور به پايانه بندرعباس را عملياتي کرده است. حسيني با تاکيد بر اينکه هم اکنون محموله هاي نفتي از بندرعباس به برخي از کشورهاي حاشيه جنوبي خليج فارس منتقل و سپس به بازارهاي هدف ارسال مي شود، افزود: درحال حاضر ايران يکي از بزرگ ترين صادرکنندگان فرآورده هاي نفتي جامد و در قالب محموله هاي کانتينري است. اين عضو اتحاديه صادرکنندگان فرآورده هاي نفتي با اعلام اينکه به طور متوسط سالانه حدود دوميليارددلار انواع قير، روغن هاي صنعتي، گريس، پارافين و محصولات نفتي مشابه توسط ايران به بازارهاي چهار گوشه جهان صادر مي شود، گفت: با توجه به اين حجم صادرات فرآورده نفتي در قالب محموله هاي کانتينري، به منظور راه اندازي يک کشتيراني حمل فرآورده نفتي با مشارکت مستقيم بخش خصوصي، برنامه ريزي انجام شده است.
                      روزنامه شرق 27.3.1392

نظر

• ehsanksh
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 179

با سلام و ارادت
                        لطفا با توجه به گزارش مجمع شکربن در مورد فروش یا نگهداری راهنمایی می فرمایید ؟

با تشکر از لطف و زحمات شما

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                          با سلام و ارادت
                          لطفا با توجه به گزارش مجمع شکربن در مورد فروش یا نگهداری راهنمایی می فرمایید ؟

با تشکر از لطف و زحمات شما
                          در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

این شکربن بعید میدونم تو کوتاه مدت بتونه کاری بکنه خیلی روی خط روند صعودی مانور میده،یه دونه شمع زیر خط روند صعودی زده ولی من هنوز مطمئن نیستم که اون رو شکسته یا نه؟
                          حدضرر این سهم رو بذارید شکست 440تومن البته برای اونهایی که کوتاه مدت کار میکنند وگرنه این یه موج صعودی هم باید داشته باشه.اگه حد ضرر فعال بشه یه اصلاحی داره ولی زیاد بلند نخواهد بود شاید ممکنه زمان سهامدارانش رو بدزده.
                          ولی من اعتقاد دارم این سهم هدف های خوبی تو بلند مدت داره.
                          .
                          .
                          .
                          .
                          .
                          پریروز ولغدر ،دیروز فنوال و وتوکا امروز هم کروی شفاف سازی داده مبنی براینکه سود امسال و سود واقعی سال گذشته تغییرات چندانی نداره.
                          واقعا برای من سوال پیش اومده چرا وقتی سهم میخواد رشدقیمتی داشته باشه سریعا شفاف سازی میدهند چرا موقعی که سهم ریزش میکنه خبری از این شفاف سازی در جهت حمایت از سهم بیرون نمیاد ولی وقتی یه چند درصدی میره بالا از در و پنجره گزارش شفاف سازی میباره؟
                          میگم بطور رسمی و بدون رودرواسی اعلام کنند که اقا ما دوست نداریم قیمت سهام رشد کنه ،دیگه سهامداران و فعالان بازار سرمایه تکلیفشون رو بدونند.
                          من نمیدونم این سازمان برای حمایت از حقوق سهامداران اونجاست یا در جهت موی دماغ شدن برای سود دهی سهامداران؟
                          تا سهمی یکی دو درصد میخواد بالا بره سریعا یه شفاف سازی؟
                          مثلا برای وتوکا 290تومن زیاد بود با سود 50تومنی؟مگه پی برایش چقدر میشه؟یا همین کروی با سود محتاطلانه 42تومن قیمت 255تومن زیاد بود؟
                          واقعا کهX-(
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/18, 20:01.

نظر

• فرید
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 160

جناب سجاد سلام
                            اگه براتون مقدوره یه نگاهی به ساراب میندازین؟ اگه نمودارشو دیدیدخرید پله ایی رو صلاح میدونید؟
                            ممنون از لطفتون

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط فرید پست شده است View Post
                              جناب سجاد سلام
                              اگه براتون مقدوره یه نگاهی به ساراب میندازین؟ اگه نمودارشو دیدیدخرید پله ایی رو صلاح میدونید؟
                              ممنون از لطفتون
                              درود

دیتاش رو نداشتم الان گرفتم نمودارش بدک نیست تازه از مجمع سالیانه با پرداخت 50تومن اومده.واقعی پارسال 80تومن بوده پیش بینی امسال هم 65تومن اعلام کرده بنظرم اومد که هزینه ها رو خیلی بالا حساب کرده که بنظر من تا پایان سال مطمئنا تعدیل مثبت خواهد داد.
                              نمودارش رو دیدم بدک نیست امروز هم خوب جمعش کردند.اگه فردا حجم تقاضا قابل توجه باشه میتونه بره بالا .
                              بنظر من این سهم میتونه بالا بره ولی نمیدونم اینجا کف سهم هست یا کمی پایینتر مثلا 425تا 410تومن این حوالی.
                              پیشنهادم میتونه این باشه که در صورتیکه فردا الگوی شمعیش با حجم مناسب مثبت خورد(اولین قیمت زیر قیمت پایانی باشه ترجیحا با فاصله باشه و قیمت پایانی مثبت باشه،اگر هر دو روی قیمت صف خرید باشه که نشانه قوی بودن روند برگشتی هست)اون وقت اولین پله رو خرید کن .دومین پله با رسیدن سهم به بالای 500تومن و تثبیت بالای اون و پله آخر شکست 540تومن خواهد بود.
                              این 540تومن مقاومت خیلی مهمی هست.
                              اگر هم فردا مثبت نشد منتظر 425تومن تا 410تومن باش.شکست اینها هم مفهومش اینه که خریدار قویی وجود نداره و سهم کمی فشار فروش داره با شکست اینها قیمت زیاد پایین نمیاد،فوقش یه 20تومن فقط کمی اونجاها ممکنه نوسان کنه.
                              ولی این سهم اگر بتونه 540تومن رو بشکنه صعود خوبی خواهد کرد تا این قیمت رو نشکسته انتظار موج شارپ رو ازش ندارم.
                              بخوام حرفام رو خلاصه کنم اینه که دیدم تو میان مدت برای این سهم مثبته و فکر میکنم میتونه 540تومن رو بشکنه ولی نمیدونم این شکست تو کوتاه مدت خواهد بود یا نه؟شما با شرایط بالا عمل کن.

نظر

• sea2003son
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 179

سلام جناب اروم بورس اگه میشه یه تحلیل تکنیکال دقیق از ثشرق با هدف 4 ماهه بزنید.ممنون

نظر

در حال کار...
                                X