orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

در اصل توسط رضا1990 پست شده است View Post
    سلام و خسته نباشید خدمت آقا سجاد عزیز
    آقا سجاد به نظر شما وپترو میتونه فردا پایان اصلاحش باشه؟
    ممنون
    درود بر شما

تو تایم هفتگی در برخی اندیکاتورهاش واگرایی منفی میبینم .من کار صعود رو سخت دیدم.
    البته بذار دیتای امروز هم بیاد تا به یه جمع بندی مفید برسیم خدای نکرده زیان نرسانیم.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• احسان147
      عضو فعال
      • Mar 2013
      • 937

سلام بر جناب اروم بورس
      امروز شپمچا برای تعدیل 91 بسته شد شما از میزان تعدیل خبری ندارید؟به نظرتون تعدیل منفیه یا مثبت؟

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
        سلام بر جناب اروم بورس
        امروز شپمچا برای تعدیل 91 بسته شد شما از میزان تعدیل خبری ندارید؟به نظرتون تعدیل منفیه یا مثبت؟

درود بر شما

نه متاسفانه اطلاعی ندارم.
        چند روز پیش که گزارشاتش رو بررسی میکردم این بند توجهم رو جلب کرد شاید بخاطر این باشه.تعدیلش باید از نوع مثبت باشه بعید میدونم منفی باشه.

شرکت درحال مذاکره جهت تعديل نرخ فروش قراردادهاي خود در ارتباط با پروژهاي ملي مي باشد و اميدوار است موفق به اخذ توافقات جديد گردد. بديهي است به محض تنظيم الحاقيه جديد مراتب بلافاصله به استحضار خواهد رسيد
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا1
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 853

سلام اقا سجاد عزیز.نظرتون در مورد غبشهر چیه؟اگه لطف کنین سطوح حمایتی و مقاومتی سهم رو بررسی بفرمایین. ممنون
          "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• paiezan
            عضو فعال
            • May 2012
            • 317

سلام جناب سجاد و عرض خسته نباشین
            روند حرکتی کگل رو چه طور میبینین و این که ایا در حال حاضر ارزش خرید رو داره یا نه؟
            این بحث نرخ بهره مالکانه سرانجام به کجا کشید و چه تاثیری بر روی کگل داره؟
            بینهایت ممنون

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
              سلام اقا سجاد عزیز.نظرتون در مورد غبشهر چیه؟اگه لطف کنین سطوح حمایتی و مقاومتی سهم رو بررسی بفرمایین. ممنون
              درود بر شما

اولین مقاومت 1500تومن که بنظر من شکسته میشه مقاومت بعدی 1590تومن و مقاومت اصلی 1700تومن.

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
              سلام جناب سجاد و عرض خسته نباشین
              روند حرکتی کگل رو چه طور میبینین و این که ایا در حال حاضر ارزش خرید رو داره یا نه؟
              این بحث نرخ بهره مالکانه سرانجام به کجا کشید و چه تاثیری بر روی کگل داره؟
              بینهایت ممنون
              درود بر شما

در مورد تاثیر بهره مالکانه بر سود آوری معدنیها که در بودجه پیشنهادی دولت به مجلس ارائه شده و هنوز تصویب نشده و از زمان تصویب تا اجرایی زمان میبرد،طبق گفته مقام مسول در ومعادن سهامدار کگل و کچاد حداکثر تا ده درصد کاهش سود رو به دنبال خواهد داشت.
              اما در مورد ارزش خرید در این قیمت ها،من نمودارش رو بررسی کردم ،خط روند صعودی میان مدت در نمودار تعدیل شده افزایش سرمایه شکسته شده و صعود فعلی خارج از اون روند انجام میشه.
              یه واگرایی مخفی مثبت میبینم که علامت ادامه روند صعودی و شکست 860تومن هست. فردا با مقاومت خط روندنزولی کوتاه مدت درگیره فردا براش مهمه.
              با توجه به وضع بازار نظر قاطعی نمیدم این واگرایی ها میگویند من صعود میکنم ولی جو بازار خیلی پایدار نیست و سریع جهت عوض میکنه.
              من نظرم اینه

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

سلام و خسته نباشید خدمت آقا سجاد عزیز
                آقا سجاد به نظر شما وپترو میتونه فردا پایان اصلاحش باشه؟
                ممنون
                در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                درود بر شما

تو تایم هفتگی در برخی اندیکاتورهاش واگرایی منفی میبینم .من کار صعود رو سخت دیدم.
                البته بذار دیتای امروز هم بیاد تا به یه جمع بندی مفید برسیم خدای نکرده زیان نرسانیم.
                دیتای امروز هم زیاد منو راضی به صعود نکرد قیمت 95تومن یه کف محسوب میشه که امروز باهاش درگیر بود ولی من سیگنال های برگشتی قویی فعلا دریافت نمیکنم.احتمال شکستن وجود داره.
                ممکنه بعضی ها این موج رو چهارمین موج از یه پنج موج جنبشی بدونند ولی من همچین اعتقادی ندارم اگر 91تومن لمس بشه این نظریه موج شماری باطل میشه.

نظر

• رضا1990
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 33

ممنون آقا سجاد واقعا لطف فرمودید
                  یه سوال دیگه هم در مورد فاذر داشتم اونم اینکه با شکل معاملاتی که امروز در پایان معاملات داشت علی رغم اینکه قیمت پایانی بالای 290 قرار گرفت . میشه اصلاح بیشتر رو متصور بود؟

ممنون از شما

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

ممنون آقا سجاد واقعا لطف فرمودید
                    یه سوال دیگه هم در مورد فاذر داشتم اونم اینکه با شکل معاملاتی که امروز در پایان معاملات داشت علی رغم اینکه قیمت پایانی بالای 290 قرار گرفت . میشه اصلاح بیشتر رو متصور بود؟

ممنون از شما
                    بهرحال این محدوده پر از مقاومت هست و واکنش سهم به این محدوده عادی هست.
                    اصلاح بیشتر با شکست 275تومن میتونه شکل بگیره.
                    امروز با مقاومت 295تومن درگیر بود فردا باید دید شکل شمع از چه نوعی هست منفی یا مثبت؟

نظر

• najafi613
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 62

سلام آقا سجاد
                      نظر شما درباره بازگشایی شپنا و قیمت اون چیه؟
                      در مورد شبندر نوشته بودید که رسیکش در این قیمت بالاست ولی شپنا با توجه به قیمت پایانی امروز و پیش بینی سود 3516 ریالی که با دلار 2000 تومنی حساب شده دارای پی بر ای 5.8 می شود که از میانگین گروه خیلی کمتر است
                      به نظر شما شپنا جای رشد دارد یا در مورد اون هم مثل شبندر فکر می کنید؟
                      [B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• hector
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1764

سلام دوست عزیز
                        میخواستم نظرتونو راجب شپاس و بنیادی اون بدونم،خیلی ها سود 700تومانی رو برای سال بعد پیش بینی میکنن،به نظرتون این چقدر واقع بینانه است؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در اصل توسط najafi613 پست شده است View Post
                          سلام آقا سجاد
                          نظر شما درباره بازگشایی شپنا و قیمت اون چیه؟
                          در مورد شبندر نوشته بودید که رسیکش در این قیمت بالاست ولی شپنا با توجه به قیمت پایانی امروز و پیش بینی سود 3516 ریالی که با دلار 2000 تومنی حساب شده دارای پی بر ای 5.8 می شود که از میانگین گروه خیلی کمتر است
                          به نظر شما شپنا جای رشد دارد یا در مورد اون هم مثل شبندر فکر می کنید؟
                          درود بر شما
                          شپنا فرصت داشت که بالا باز کنه،بالاتر از مقاومت2100تومن ولی روی مقاومت باز کرد.اکنون باید با مقاومتش درگیر بشه.
                          اینکه سهم روی مقاومتش باز میکنه در حالیکه فرصت داره بالاش باز کنه خود این من رو در مورد پتانسیل صعود سهم تو کوتاه مدت وادار بفکر میکنه.
                          من به تواناییهای سودآوری شپنا و شبندر شک ندارم ،مشکل من جو بازار هست که هر صف خریدی تو این جو بازار نمیتونه خودش رو نگه داره.
                          بهرحال من خودم روی این قیمت ها روی شبندر خریدار نیستم،با اینکه احتمال میدادم چند درصدی صعود میکنه.
                          حجم معامله چند روز معاملاتی شپنا در محدوده 2000تومن خیلی بالاست.
                          کاهش قدرت روند صعودی دیده میشه ولی سیگنال قطعی فروش صادر نشده.
                          منتظر رفتار امروزش میشینم،دیروز که بالا باز کرد و پایین بسته شده و یه جورایی فشار فروش احساس شد.
                          رفتار امروزش مهمه.

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                          سلام دوست عزیز
                          میخواستم نظرتونو راجب شپاس و بنیادی اون بدونم،خیلی ها سود 700تومانی رو برای سال بعد پیش بینی میکنن،به نظرتون این چقدر واقع بینانه است؟
                          سجاد عزیز درود برشما

نمیدونم من حساب نکردم از دوستان بنیادی کار بپرس.تعدیل مثبت داره ولی مقدارش رو نمیدونم.
                          چون دیتای زیادی نداره نمیشه اظهار نظر در مورد روند کوتاه مدتش کرد ولی با توجه به بنیادی سهم این قیمت ها ریسک بالایی برای خرید بصورت پله ای نداره اگر جو بازار خوب بود تو این قیمت ها معامله نمیشد.
                          2590تومن یه کف روانی برای سهم محسوب میشه،شکست این کف ،ممکنه زمان صعود رو به عقبتر بندازه و سهم رو وارد روند خنثی یا با شیب خیلی کم کنه.

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

orumbourse عزیز
                            درود بی پایان بر شما...
                            تشکر فراوان از زحمات.............
                            آرزوی تداوم سلامتی و موفقیت برای شما و همه دوستان گرامی.........
                            .................................................. ........
                            وضعیت بانک ها مخصوصا(بانک دی)را برای یک سرمایه گذاری کوتاه مدت چگونه ارزیابی می کنید؟
                            ......پست بانک.....را فراغ از مشکلاتی که دارد و به نظر میرسد با معرفی 3 عضو از 5 عضو هیات مدیره و معرفی سرپرست جدید...مسیر مناسبی برای رفع موانع در پیش گرفته است......چگونه ارزیابی می کنید؟
                            مزید بر تشکر است.....................

نظر

• احـد
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 503

سلام بر سجاد بزرگوار :
                              سجاد عزیز همیشه دلمان دلتنگی شما را دارد غرض عرض ادب و ارادت خدمت شماست
                              خیلی دوستت دارم و ارزوی بهترینها را برایتان دارم

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

در اصل توسط پینو پست شده است View Post
                                سلام بر سجاد بزرگوار :
                                سجاد عزیز همیشه دلمان دلتنگی شما را دارد غرض عرض ادب و ارادت خدمت شماست
                                خیلی دوستت دارم و ارزوی بهترینها را برایتان دارم
                                سلام از ماست دوست عزیز

حال شما خوبه؟
                                بنده هر جا باشم در خدمت دوستان عزیزی مثل شما هستم.مرسی .@};-@};-@};-

نظر

در حال کار...
                                X