orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رضا1990
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 33

سلام و عرض ادب خدمت آقا سجاد عزیز
    احوال شما؟
    آقا سجاد نظرتون در مورد شکل معاملات امروز وپترو چیه با این عرضه های حقوقی و کندل امروز سهم میتونه بره بالا و سقف 190 رو رد کنه یا اینکه باید منتظر ادامه اصلاح تا حوالی 135 تا 140باشیم؟

نظر

• homework
      عضو فعال
      • May 2012
      • 747

جناب orumbourse عزیز
      نظرتون درباره روند طلا چیه ؟

ببخسید لینک چارت ماهانه رو در اختیارتون قرار میدم

تابلو طلا - گروه اطلاع رسانی دکتر اشرفی - قیمت زنده طلا، سکه و ارز در بازار تهران

سپاس
      دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
        سلام اقا سجاد عزیز.ارادتمندم
        نظرتون در مورد وتوکا چیه؟روند سهم و نقاط حمایتی و مقاومتی سهم رو بررسی میفرمایین؟بهترین نقطه برای ورود از نظر شما کجاس؟ممنون
        درود بر شما

در مورد وتوکا اولین نکته ای که تو نمودار سهم دیده میشه خروج قیمت از کانال صعودی بلند مدت هست ولی عدم ثبت کف جدید در خارج کانال نشان میده که سهم قدرت نزول بالایی نداره بعبارتی اگر قبول کنیم که روند صعودی رو خریدار به جلو میبره و روند نزولی رو فروشنده جلو میبره در این جا فروشنده اون قدرت به پیش بردن روند رو نداره و سهم پس از خروج از کانال صعودی بلند مدت دوباره داخل کانال صعودی شده.
        ولی برای تغییر روند از نزولی به صعودی تنها نبود فروشنده کافی نیست بلکه باید خریدار وارد میدان بشه که این فاکتور فعلا تو وتوکا دیده نمیشه پس کماکان فروشندگان با اون قدرت نازلشون در میدان جولان میدند.
        اما اگر شما تمایل دارین که در داخل روند صعودی بخرید و زمان شما بهدر نرود اون وقت من پیشنهاد میکنم با شکست محدوده قوی 245تا 260تومن وارد سهم بشید ولی اگر تمایل دارید در قیمت های پایین خریدار باشید میتونید در صورتیکه سهم همچنان در جا یا اندکی اصلاح کند که این چند روز ه اینکار رو هم کرده اولین پله 203تومن خواهد بود اگر از اونجا برنگشت پله بعدی 190تومن یا 185تومن خواهد بود.
        از نظر من فارغ از حرکت خنثی یا اصلاح اندک سهم در کوتاه مدت،وتوکا اهداف بالایی در میان مدت با حرکت بسمت سقف کانال خواهد داشت.

در اصل توسط رضا1990 پست شده است View Post
        سلام و عرض ادب خدمت آقا سجاد عزیز
        احوال شما؟
        آقا سجاد نظرتون در مورد شکل معاملات امروز وپترو چیه با این عرضه های حقوقی و کندل امروز سهم میتونه بره بالا و سقف 190 رو رد کنه یا اینکه باید منتظر ادامه اصلاح تا حوالی 135 تا 140باشیم؟
        درود برادر

خوبی اقارضا؟

ولله نه تنها وپترو بلکه بیشتر سهم ها امروز الگوی شمعی داراویز تو نمودار روزانه شون دیده میشه.البته وپترو با صف خرید به کارش پایان داد ولی این صف خرید با این حجم معامله ممکنه فردا اثری ازش نباشه و احتمال این اندک نیست کلا بستگی به جو بازار فردا داره .فردا اگه بازار اندکی تزلزل داشته باشه فکر نمیکنم وپترو صف خریدی داشته باشه.
        اما در مورد شکست 190تومن بنظر من این شکست انجام خواهد شد ولی کوتاه مدت یا میان مدتش رو نمیدونم من یه هدف 250تومنی برای سهم میبینم.
        فردا بازار روز مهمی خواهد داشت.

در اصل توسط homework پست شده است View Post
        جناب orumbourse عزیز
        نظرتون درباره روند طلا چیه ؟

ببخسید لینک چارت ماهانه رو در اختیارتون قرار میدم

تابلو طلا - گروه اطلاع رسانی دکتر اشرفی - قیمت زنده طلا، سکه و ارز در بازار تهران

سپاس
        درود بر شما

نمودارش رو دیدم ،هنوز این نمودار کار داره،هنوز مطمئن نیستم که روند نزولی طلا تموم شده باشه.
        میخواد تغییر روند بده ولی اون قدرت لازم رو فعلا نداره،من فکر میکنم کمی زمان لازم هست برای تغییر روند. حمایت 1550 براش مهم بود که اون رو شکسته .

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/05/27, 22:32.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• رضا1990
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 33

آقا سجاد بینهایت سپاسگذارم خیلی لطف کردید

نظر

• Diyako
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 170

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            درود بر شما

در مورد وتوکا اولین نکته ای که تو نمودار سهم دیده میشه خروج قیمت از کانال صعودی بلند مدت هست ولی عدم ثبت کف جدید در خارج کانال نشان میده که سهم قدرت نزول بالایی نداره بعبارتی اگر قبول کنیم که روند صعودی رو خریدار به جلو میبره و روند نزولی رو فروشنده جلو میبره در این جا فروشنده اون قدرت به پیش بردن روند رو نداره و سهم پس از خروج از کانال صعودی بلند مدت دوباره داخل کانال صعودی شده.
            ولی برای تغییر روند از نزولی به صعودی تنها نبود فروشنده کافی نیست بلکه باید خریدار وارد میدان بشه که این فاکتور فعلا تو وتوکا دیده نمیشه پس کماکان فروشندگان با اون قدرت نازلشون در میدان جولان میدند.

اما اگر شما تمایل دارین که در داخل روند صعودی بخرید و زمان شما بهدر نرود اون وقت من پیشنهاد میکنم با شکست محدوده قوی 245تا 260تومن وارد سهم بشید ولی اگر تمایل دارید در قیمت های پایین خریدار باشید میتونید در صورتیکه سهم همچنان در جا یا اندکی اصلاح کند که این چند روز ه اینکار رو هم کرده اولین پله 203تومن خواهد بود اگر از اونجا برنگشت پله بعدی 190تومن یا 185تومن خواهد بود.
            از نظر من فارغ از حرکت خنثی یا اصلاح اندک سهم در کوتاه مدت،وتوکا اهداف بالایی در میان مدت با حرکت بسمت سقف کانال خواهد داشت.

درود بر شما

نمودارش رو دیدم ،هنوز این نمودار کار داره،هنوز مطمئن نیستم که روند نزولی طلا تموم شده باشه.
            میخواد تغییر روند بده ولی اون قدرت لازم رو فعلا نداره،من فکر میکنم کمی زمان لازم هست برای تغییر روند. حمایت 1550 براش مهم بود که اون رو شکسته .؟؟؟؟

سلام جناب سجاد گرامی و عرض ادب

اول میخوام از تحلیلهای زیباتون تشکر کنم و آرزو میکنم همیشه سلامت و پر سود باشید

دوم اینکه من همیشه تحلیلهای شما رو به عنوان درس و آموزش برای خودم نگاه میکنم و با اونها تمرین میکنم
            به همین خاطر خواستم خواهش کنم در مورد بعضی از موارد علت اون رو بفرمایید تا بیشتر بهره ببرم

مثل قسمت قرمز و آبی که علتش رو فرمودید و برای من خیلی مفید بود
            و قست سبز رنگ رو علتش رو بفرمایید ممنون میشم

از اونجا که از علم شما بهره میبریم از نظر من نگاه شما هم بسیار مهم هست
            و گاهی یک نکته کوچیک هم بفرمایید بسیار عالی میشه

ببخشید و بازم ممنون
            آخرین ویرایش توسط Diyako؛ 2013/05/27, 23:44.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
              سلام جناب سجاد گرامی و عرض ادب

اول میخوام از تحلیلهای زیباتون تشکر کنم و آرزو میکنم همیشه سلامت و پر سود باشید

دوم اینکه من همیشه تحلیلهای شما رو به عنوان درس و آموزش برای خودم نگاه میکنم و با اونها تمرین میکنم
              به همین خاطر خواستم خواهش کنم در مورد بعضی از موارد علت اون رو بفرمایید تا بیشتر بهره ببرم

مثل قسمت قرمز و آبی که علتش رو فرمودید و برای من خیلی مفید بود
              و قست سبز رنگ رو علتش رو بفرمایید ممنون میشم

از اونجا که از علم شما بهره میبریم از نظر من نگاه شما هم بسیار مهم هست
              و گاهی یک نکته کوچیک هم بفرمایید بسیار عالی میشه

ببخشید و بازم ممنون
              درود بر شما

در مورد نمودار طلا باید عرض کنم که من دسترسی به اندیکاتورهاش ندارم و از روی نمودار قیمت اون تحلیل رو عرض کردم.
              ببینید این نمودار 5ساله طلاست همانطوری که میبینید روند صعودی بلند مدت خودش رو شکسته و بعد از این شکست پولبکب هم به این خط روند صعودی داشته و بعد از اون هم حمایت کف 1550 رو شکسته حتی بعد از اون هم بنظر میاد خواسته یه حمله ای برای شکست حمایت قبلی 1550که حالا شده مقاومت بکنه که حتی نتونسته به نزدیکیهای اون مقاومت هم برسه .
              پس در اولین نگاه ما بنا رو بر این میذاریم که این روند نزولی هنوز قدرت داره .
              اگر اندیکاتورهای این نمودار رو داشتیم میشه تخمینی از قدرت روند زد ولی من با این نمودار قیمت فکر میکنم هنوز کار داره.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

روز شنبه و یکشنبه شاخص کل در روند صعودی خود در محدوده 45500تا 45800واحد از سوی سه چهار ناحیه مورد مقاومت قرار میگیره.
                اون چیزی که من فکر میکنم اینه که این مقاومت شکسته خواهد شد و شاخص ارقام بالایی خواهددید ولی احتمال اینکه نوسانی نسبت به این ناحیه داشته باشیم وجود داره.
                اگر هم که بدون توجه به این ناحیه حرکت کرد نشانه قوی بودن موج فعلی می باشد.

نظر

• mane1659
                  كاربر فعال
                  • Dec 2011
                  • 235

اقا سجاد لطف می کنین یه تحلیلی از کهمدا و وضعیت تکنیکی اون بزارید ممنون

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                    اقا سجاد لطف می کنین یه تحلیلی از کهمدا و وضعیت تکنیکی اون بزارید ممنون
                    درود بر شما

کهمدا با توجه به اعلام اولین پیش بینی سود سال مالی منتهی به 31خرداد 93 به مبلغ 649ریال که با آخرین پیش بینی سود سال مالی 92که 876ریال می باشد کاهش حدود 26درصدی داشته بازگشایی شد.
                    ابتدا عرض کنم که باید ببینیم اولین پیش بینی های سودهای سالیان گذشته چگونه بود بعدا این کاهش سود رو ملاک قرار بدیم.

اولین پیش بینی سود سال89 مبلغ 606ریال اعلام شده که در پایان سال مالی 792ریال سود واقعی پوشش داده شده با سرمایه 96میلیارد ریالی
                    اولین پیش بینی سود سال 90مبلغ 631ریال اعلام شده که در پایان سال مالی775ریال سود واقعی پوشش داده شده با سرمایه 96میلیارد ریالی
                    اولین پیش بینی سود سال 91 مبلغ 428ریال اعلام شده که در پایان سال مالی 503ریال سود واقعی پوشش داده شده با سرمایه 192میلیارد ریالی
                    اولین پیش بینی سود سال 92مبلغ 407ریالاعلام شده که در آخرین پیش بینی سود تا اینجا مبلغ 876ریال اعلام شده با سرمایه 192میلیارد ریالی
                    اولین پیش بینی سود سال 93مبلغ 649ریال اعلام شده

چنانچه ملاحظه میفرمایید در طی سالیان گذشته سیاست اعلام اولین پیش بینی سود سال شرکت ،خیلی محافظه کارانه و محتاط بوده طوریه که در پایان سال سود واقعی هر سهم بمراتی بیشتر از اولین پیش بینی بوده. پس این تعدیل منفی رو نبایدزیاد جدی گرفت که حتی بنظر من مقایسه ای اگر با اولین پیش بینی سود سالیان گذشته داشته باشیم امسال اولین پیش بینی سود رو از 4سال گذشته بالاتر اعلام کرده.

و اما نکاتی از پیش بینی سود سال جدید
                    5) شايان ذکر است کوره واحد شماره 2 در سال 1378 به بهره برداري رسيده است و با توجه به متوسط عمر اين کوره ها که 8 سال است ، عمر مفيد کوره واحد شماره 2 از سال 1386 به پايان رسيده است.
                    بر همين اساس پیش بینی ابتدای سال رو با توقف به کار چندماهه این کوره اعلا م میکنه که معمولا در آخر سال بدون توقف اعلام میشه ملاحظه بفرمایید.

شرکت پیش بینی سود سال 90 رو با فرض توقف 2ماهه کوره اعلام شده که در آخر سال با فرض بدون توقف اعلام شده
                    ........................................91........ .........توقف 5ماهه............................................. ...با فرض توقف 3ماهه.................. که در ابتدای سال بعد با فرض عدم توقف اعلام شده
                    .........................................92....... .......توقف 5ماهه............................................. ....با فرض توقف 3ماهه............................................. ................عدم توقف ................
                    .........................................93....... .......توقف 5ماهه............................................. ...؟؟؟؟

شرکت پيش بيني منابع و مصارف ارزي خود را براي سال مالي منتهي به آخر خرداد سال 93 شامل خريد لوازم يدکي و قطعات به مبلغ 462.690 يورو و هزينه هاي سرمايه اي به مبلغ 139.500 يورو با نرخ هر يورو 32.177 ر اعلام نموده است.

و اما از نگاه تکنیکال
                    روز بازگشایی روی مقاومت 346تومن بازگشایی شده که با واکنش به اون سقف قیمتی سهم پس از بازگشایی روانه صف فروش شد.
                    ولی سهم همچنان داخل روند صعودی میباشد اما اعلام پیش بینی سود سال مالی جدید که کاهشی 26درصدی نسبت به آخرین پیش بینی داشت باعث شد تعدادی از سهامداران شناسایی سود کنند.
                    در شرایط کنونی دو تا حمایت مهم پیش رو داریم حمایت 320تومن و حمایت شکاف اخیر 306تومن.
                    بهترین شکل خرید شکست همین مقاومت حوالی 350تومن می باشد.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/05/30, 08:20.

نظر

• mane1659
                      كاربر فعال
                      • Dec 2011
                      • 235

یه دنیا ممنون اقا سجاد
                      من سهامدار این شرکت با میانگین 280 میباشم به نظر شما نگهداری آن صلاح میباشد

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                        یه دنیا ممنون اقا سجاد
                        من سهامدار این شرکت با میانگین 280 میباشم به نظر شما نگهداری آن صلاح میباشد
                        سهم کوچکیه و بازار خوانی این گونه سهم ها پیچیده هست ولی من فشار فروش بالایی ندیدم .
                        این مقاومت 350تومن رو بشکنه راهش برای صعود خیلی هموار خواهد شد ،من فکر میکنم باید سهامداری کرد.مورد منفی تو بنیادی و سودآوری سهم مشاهده نمیشه که بگیم فشار فروش براش بیاره ،تکنیکالش هم 350تومن رو بشکنه واقعا خوب صعود خواهد کرد. شما با رعایت حدضرر بنظرمن سهامداری کنید.

نظر

• mehdi2000
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 115

درود بر شما

کهمدا با توجه به اعلام اولین پیش بینی سود سال مالی منتهی به 31خرداد 93 به مبلغ 649ریال که با آخرین پیش بینی سود سال مالی 92که 876ریال می باشد کاهش حدود 26درصدی داشته بازگشایی شد.
                          ابتدا عرض کنم که باید ببینیم اولین پیش بینی های سودهای سالیان گذشته چگونه بود بعدا این کاهش سود رو ملاک قرار بدیم.

اولین پیش بینی سود سال89 مبلغ 606ریال اعلام شده که در پایان سال مالی 792ریال سود واقعی پوشش داده شده با سرمایه 96میلیارد ریالی
                          اولین پیش بینی سود سال 90مبلغ 631ریال اعلام شده که در پایان سال مالی775ریال سود واقعی پوشش داده شده با سرمایه 96میلیارد ریالی
                          اولین پیش بینی سود سال 91 مبلغ 428ریال اعلام شده که در پایان سال مالی 503ریال سود واقعی پوشش داده شده با سرمایه 192میلیارد ریالی
                          اولین پیش بینی سود سال 92مبلغ 407ریالاعلام شده که در آخرین پیش بینی سود تا اینجا مبلغ 876ریال اعلام شده با سرمایه 192میلیارد ریالی

چنانچه ملاحظه میفرمایید در طی سالیان گذشته سیاست اعلام اولین پیش بینی سود سال شرکت ،خیلی محافظه کارانه و محتاط بوده طوریه که در پایان سال سود واقعی هر سهم بمراتی بیشتر از اولین پیش بینی بوده. پس این تعدیل منفی رو نبایدزیاد جدی گرفت که حتی بنظر من مقایسه ای اگر با اولین پیش بینی سود سالیان گذشته داشته باشیم امسال اولین پیش بینی سود رو از 4سال گذشته بالاتر اعلام کرده.

5) شايان ذکر است کوره واحد شماره 2 در سال 1378 به بهره برداري رسيده است و با توجه به متوسط عمر اين کوره ها که 8 سال است ، عمر مفيد کوره واحد شماره 2 از سال 1386 به پايان رسيده است.
                          بر همين اساس پیش بینی ابتدای سال رو با توقف به کار چندماهه این کوره اعلا م میکنه که معمولا در آخر سال بدون توقف اعلام میشه ملاحظه بفرمایید.

شرکت پیش بینی سود سال 90 رو با فرض توقف 2ماهه کوره اعلام شده که در آخر سال با فرض بدون توقف اعلام شده
                          ........................................91........ .........توقف 5ماهه............................................. ...با فرض توقف 3ماهه.................. که در ابتدای سال بعد با فرض عدم توقف اعلام شده
                          .........................................92....... .......توقف 5ماهه............................................. ....با فرض توقف 3ماهه............................................. ................عدم توقف ................
                          .........................................93....... .......توقف 5ماهه............................................. ...؟؟؟؟

شرکت پيش بيني منابع و مصارف ارزي خود را براي سال مالي منتهي به آخر خرداد سال 93 شامل خريد لوازم يدکي و قطعات به مبلغ 462.690 يورو و هزينه هاي سرمايه اي به مبلغ 139.500 يورو با نرخ هر يورو 32.177 ر اعلام نموده است.

و اما از نگاه تکنیکال
                          روز بازگشایی روی مقاومت 346تومن بازگشایی شده که با واکنش به اون سقف قیمتی سهم پس از بازگشایی روانه صف فروش شد.
                          ولی سهم همچنان داخل روند صعودی میباشد اما اعلام پیش بینی سود سال مالی جدید که کاهشی 26درصدی نسبت به آخرین پیش بینی داشت باعث شد تعدادی از سهامداران شناسایی سود کنند.
                          در شرایط کنونی دو تا حمایت مهم پیش رو داریم حمایت 320تومن و حمایت شکاف اخیر 306تومن.

سلام دوست عزیز
                          شما فرمودید امسال اولین پیش بینی سود رو از 4سال گذشته بالاتر اعلام کرده. مگه کهمدا افزایش سرمایه نداشته شما دارین با 4سال قبل مقایسه میکنین

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

درود بر شما

و اما از نگاه تکنیکال
                            سلام دوست عزیز
                            شما فرمودید امسال اولین پیش بینی سود رو از 4سال گذشته بالاتر اعلام کرده.[/COLOR][/COLOR] مگه کهمدا افزایش سرمایه نداشته شما دارین با 4سال قبل مقایسه میکنین
                            درود

توی پست نقل قول شده اونجا که با سایز بزرگ تایپ شده با رنگ سبز ،افزایش سرمایه مشخصه.
                            سوای اون چه افزایش سرمایه داده باشه (که افزایش سرمایه 100درصدی نسبت به دو سال قبل داشته) و چه نمیداشت ،امسال اولین پیش بینی سود رو بالاتر از 4 سال گذشته اعلام کرده .
                            اگر این افزایش سرمایه 100درصدی دو سال قبل رو نداشت، نسبت به اون دو سال قبل که سرمایه اش 96میلیارد ریال بود اولین پیش بینی سودش میشد 129تومن.

نظر

• paiezan
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 317

سلام جناب سجاد و عرض خسته نباشین
                              لطف میکنین تحلیل خودتون رو از شاخص دارویی ها بفرمایین
                              بینهایت ممنون

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                                سلام جناب سجاد و عرض خسته نباشین
                                لطف میکنین تحلیل خودتون رو از شاخص دارویی ها بفرمایین
                                بینهایت ممنون
                                درود بر شما

ابتدا عرض کنم که شاخص گروه رو بدلیل اینکه سهام اون گروه وقتی افزایش سرمایه میدهند و ما اون رو تو شاخص گروه لحاظ نمی کنیم امکان خطا بالا میره بنابر این اون انتظاری که از تکنیکال یک سهم میشه داشت نباید از شاخص گروه داشت .
                                اما در مورد شاخص گروه دارویی بنظر من شاخص دارویی دارای روند صعودی خوبی هست ،موفق شده مقاومت 1510واحد رو بشکنه الان روی 1816 واحد قرار داره .
                                دو تا مقاومت 1910و 1975واحد مقاومت های مهمی هستند .
                                من احتمال میدم نسبت به اینها عکس العمل نشان خواهد داد و نوسان یا اصلاحی داشته باشه ولی بعد از اون برخواهد گشت و این مقاومت رو خواهد شکست.
                                متاسفانه بنیادی اینها رو من مطالعه نکرده ام ولی نظرم چند روز قبل هم خدمت یکی از دوستان اعلام کردم روی دکوثر و درازک مثبت بود،تکنیکال بقیه هم خوبه ولی من فقط اینها رو دیده بودم.

نظر

در حال کار...
                                X