orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

درود بر اروم بورس عزیز
    به عنوان عضو کوچکی از خانواده بورسی،بابت زحماتتون از شما بینهایت سپاسگزارم
    امیدوارم که همیشه شاد و سلامت باشید
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
      درود بر اروم بورس عزیز
      به عنوان عضو کوچکی از خانواده بورسی،بابت زحماتتون از شما بینهایت سپاسگزارم
      امیدوارم که همیشه شاد و سلامت باشید
      درود

بهنام عزیز بنده هر پستی رو که اینجا زده ام با عشق و علاقه زده ام و خستگی احساس نکردم و اگر تونسته باشم کمک حال دوستانم باشم انرژیم دو چندان میشه.
      اجاز ه بدید یک تشکر ویژه از شما بکنم بابت لطفی که جنابعالی نسبت به بنده و سایر تازه واردهای این سایت دارین.مرسی دوست من
      دیدن تشکر شما در پای هر یکایک پست های بنده علیرغم اینکه ممکنه با بعضی تحلیل مواضع متفاوتی داشته باشید نشان دهنده معرفت بالای شما و اخلاق نیکو جنابعالی ست.
      گرچه فرصتی نشده تا چهره شما رو ببینم و از نزدیک شما رو زیارت کنم ولی احساس خوبی از دوستی با شما دارم.
      امیدوارم تو زندگی به هرچی که دلتون میخواد برسید .انشالله
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        درود

بهنام عزیز بنده هر پستی رو که اینجا زده ام با عشق و علاقه زده ام و خستگی احساس نکردم و اگر تونسته باشم کمک حال دوستانم باشم انرژیم دو چندان میشه.
        اجاز ه بدید یک تشکر ویژه از شما بکنم بابت لطفی که جنابعالی نسبت به بنده و سایر تازه واردهای این سایت دارین.مرسی دوست من
        دیدن تشکر شما در پای هر یکایک پست های بنده علیرغم اینکه ممکنه با بعضی تحلیل مواضع متفاوتی داشته باشید نشان دهنده معرفت بالای شما و اخلاق نیکو جنابعالی ست.
        گرچه فرصتی نشده تا چهره شما رو ببینم و از نزدیک شما رو زیارت کنم ولی احساس خوبی از دوستی با شما دارم.
        امیدوارم تو زندگی به هرچی که دلتون میخواد برسید .انشالله
        بابت لطفی که به بنده دارین،بینهایت سپاسگزارم @};-@};-@};-
        زدن تشکر،پایین پستهای شما،کمترین کار ممکن هست که بنده انجام میدم
        شما از دوستان خوب بنده در این سایت هستید که احترام بسیار زیادی براتون قایلم
        از شما و تمامی دوستان عزیزم عذرخواهی میکنم که مطلب غیر تحلیلی در این تاپیک نوشتم

براتون آرزوی بهروزی و پیروزی دارم
        شاد باشید
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

بازار پرسپولیسی شد.

صبر میکنیم ببینیم تا آخر ساعات معاملاتی چیکار میکنه بنظر من با توجه به دو روز تعطیلی اخر هفته و نزدیکی هر چه بیشتر به زمان انتخابات بازار بهمین شکل با فشار فروش نه چندان بالا باشه.
          بنظر من تو بعضی نمادها فرصت خرید پیش اومده ولی امروز یا روزهای دیگه اش رو باید ببینیم تا آخرساعات معاملاتی امروز چطور حرکت میکنه؟
          این قطعا بستگی به فشار خرید خواهد داشت نمیشه از الان گفت که حتما امروز برمیگرده من بیشتر نظرم به برگشت تو روزهای دیگه هست،همه چیز بستگی به فشار خرید داره چون بنظر من فشار فروش تو اکثر نمادها اونقدر بالا نیست.
          اگر تا انتخابات اجماع روی یکی از کاندیدها بین اقایان روحانی و عارف باشه و حمایتی از سوی اقایان هاشمی و خاتمی بر روی ایشون انجام بگیره ،اون وقت احتمال پیروزی یکی از این کاندیداها بالا میره وبورس هم میتونه منفعت بیشتری از این مسله ببره
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/01, 08:58.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

آمریکا 8 شرکت پتروشیمی ایران را تحریم کرد

آمریکا روز جمعه 8 شرکت ایرانی فعال در بخش پتروشیمی را در چارچوب تحریمهاي اين کشور علیه ايران در فهرست شرکتهای تحریمی خود قرار داد.
            به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خزانه داری آمریکا در بيانيه اي هشت شرکت پتروشیمی بندرامام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی مبین، پتروشیمی نوری، پتروشیمی پارس، پتروشیمی شهیدتندگویان، پتروشیمی شازند و پتروشیمی تبریز را در فهرست شرکت های تحریمی قرار داد.
            بورس نیوز

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

حفاری و رمپنا از دید خط روند صعودی برای نوسانگیران کوتاه مدت

هر دو سهم الان نزدیکیهای خط روند صعودی معامله میشوند.
              برای رمپنا حمایت خط روند صعودی محدوده 290تا 285تومن می باشد.
              برای حفاری حمایت خط روند صعودی محدوده 366تا 370تومن میباشد.
              شکست خط روند صعودی ،پتانسیل صعود رو تو کوتاه مدت از هر دو سهم خواهد گرفت.
              نکته قابل توجه اینکه هر دو سهم هنوز به مجمع سالیانه برای تقسیم سود نرفته اند.

نظر

• دومان
                عضو جدید
                • Dec 2012
                • 11

با سلام خدمت سجاد عزيز استاد ميشه ي نگاه ب شمواد بندازيد؟ بداي ورود فردا خوبه؟ با تشكر

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

با سلام و تشکر از تحلیل های خوبتون

در صورت امکان تحلیل تکنیکال از کروی ارائه بدین

با سپاس
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط دومان پست شده است View Post
                    با سلام خدمت سجاد عزيز استاد ميشه ي نگاه ب شمواد بندازيد؟ بداي ورود فردا خوبه؟ با تشكر

کف دوگانه که زده شده ولی الان هم نزدیک سقف دوگانه هستیم.
                    ولی فکر کنم میتونه از 239تومن رد بشه،نزدیک گزارش 6ماهه هستیم .با رعایت حدضرر و درصد سبد ، بله.
                    درود برادر
                    این پست بالایی رو در جواب سوال دوستی در مورد خرید شمواد وقتی زیر 239تومن بود زدیم،نمیدونم رو چه قیمتی بود.
                    شمواد امروز یه الگوی شمعی دارآویز با حجم قابل توجه برای شمواد زده اگر فردا منفی باشه ممکنه یه چند تومنی بیاد پایین ،البته فروشنده زیادی تو سهم نیست.
                    بنظر من سهم پتانسیل صعود داره .من سهم رو داخل یه کانال صعودی با شیب مناسب دیدم تا زمانی که خط روند صعودی حوالی 260تومن رو نشکسته نظرم روی کوتاه مدت روی سهم مثبته.
                    پیش رو یه مقاومت خیلی مهم حوالی 330تومن وجود داره.دوستان بنیادی کار حساب کردند میفرمایند تعدیل مثبت داره .
                    با توجه به شرایط بالا من نظرم مثبته .

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                    با سلام و تشکر از تحلیل های خوبتون

در صورت امکان تحلیل تکنیکال از کروی ارائه بدین

با سپاس

در مورد کروی من سوابق معاملاتیش رو بررسی کردم.
                    اون طوری که نمودار نشون میده کروی حدود سه ساله که در یک کانال افقی گیر کرده کف این کانال بین 160تا 183تومن بوده و سقف کانال بین 345تا 387تومن بوده و در طول این چندین سال امواجی از کف کانال تا سقف کانال داشته که طول موج های زمانی این امواج معمولا 4ماه و بعضی وقتها تا 7ماه بوده.
                    من فکر میکنم که خیلی مدته که داخل این کانال بازی میکنه و وقتشه که این کانال خارج بشه.
                    فعلا سهم تو ریل صعود پایدار نیفتاده ولی با شکست مقاومت خیلی مهم محدوده 250تومن تا 255تومن وارد روند صعودی میشه مقاومت های محدوده 280تومن تا300تومن خیلی مهم می باشد.
                    من فکر میکنم در طول زمانی ذکر شده در بالا میتونه یه موج صعودی داشته باشه،اگر قیمت های جهانی یاری کنه میتونه خودش رو از این کانال خارج کنه .

درود اقا وحید

تو اون پست بالایی کف های ذکر شده 183تومن و 160تومن حمایت های بسیار مهمی هستند که چندین بار موفق شدند موج های اصلاحی رو برگردونند.
                    من برای اولین بار توی نمودارم شکاف حاصل از سود نقدی کروی رو تعدیل دادم اون وقت متوجه شدم الان کروی نزدیک یه مقاومت خیلی مهم بازگشایی شده ، اگر کروی موفق بشه 215تومن رو بشکنه ممکنه دیگه اون کف های ذکر شده رو نبینه و با نوسانات زیادی خودش رو بالا بکشه ولی اگر نتونه اونجا رو بشکنه و برگرده از محدوده 190تومن من فکر میکنم قیمت مناسبی برای خرید باشه.
                    یه چیزی هم باید یادآور بشم احساس میکنم قیمت های جهانی روی خوب اومدند و دارند خارج از خط روند نزولی معامله میشند بالاتر یه مقاومت برروی 0.86داریم .
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/01, 19:55.

نظر

• aminaran
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 254

سلام جناب سجاد ...انشاالله روزگار بر وفق مراد باشد

سئوالي از خدمتتون دارم ..به نظر شما اصلاح وبيمه تمام شده ؟ اگر نه تا چه عددي ميتواند افت كند ............تشكر فراوان

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

پسهند
                        این سهم روند صعودی داره. ولی با شمع امروز نشون دادکه میخواد یه چند روزی اندکی اصلاح در دستور کار داشته باشه. 600تومن برای سهم مقاومت محسوب میشد که با نزدیک شدن به اون واکنش هایی از سهم دیده میشه .من فکر میکنم شاید بشه 500تومن یا اندکی زیر اون هم خرید کرد. ما یه حمایت قویی روی 490تومن داریم .من فکر میکنم این سهم دوباره روند صعودی خواهد دگرفت و 580تومن رو هم خواهد شکست، ولی الان برای چند روزه من اصلاح بیشتر مد نظرم هست.
                        با درصد سبد و حدضرر در قیمت های پایین بصورت خرید پله ای ،بله.
                        کاذر
                        فعلا برای کاذر محدوده 190تا 200تومن محدوده مقاومتی خیلی قویی برای روند صعودی سهم محسوب میشه انتظار واکنش به اون محدوده رو دارم.
                        فکر نمیکنم بار اول بتونه این محدوده رو سالم رد کنه ،من برداشتم اینه که ممکنه با برخورد به این محدوده کمی در جا بزنه یا اندکی قیمت افت کنه ولی پس از اون برخواهد گشت و این محدوده رو نیز خواهد شکست. من برای این سهم اهداف خوبی رو میبینم حداقلی 235تومن و بعدش 290تومن.
                        تحلیل های پسهند و کاذر هم دارند برابر تحلیل عمل میکنند.
                        پسهند تا 511تومن اومد و بعد رفت مقاومت 580تومن رو شکست.
                        کاذر هم که از زیر 190تومن گفته شده الان 270تومنه .

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                          سلام جناب سجاد ...انشاالله روزگار بر وفق مراد باشد

سئوالي از خدمتتون دارم ..به نظر شما اصلاح وبيمه تمام شده ؟ اگر نه تا چه عددي ميتواند افت كند ............تشكر فراوان
                          درود
                          یه بار سهم رو خوب جمع کردند و از فشار فروش اندک سهم رو خلاص کردند ولی براش تو بالا خریدار نیامد.
                          هنوز کاملا مطمئن نیستم که اصلاح اندکش تموم شده(در واقع قیمت رو اصلاح نمیکنه بلکه زمان رو اصلاح میکنه)شاید درجا زدنی یا اندک اصلاحی مونده باشه.بنظر من شکست 115تومن میتونه بگه که اصلاح تموم شده.یه تحلیلی قبلا براش زده بودم نمیدونم کدوم صفحه هست .

نظر

• 222
                            Banned
                            • Dec 2010
                            • 75

با سلام خدمت آقا سجاد امیدوارم حالتون خوش باشه.سجاد جان قصد دارم سهم شیران رو به دید بلند مدت بخرم به نظر شما توی این قیمتها اصلاحی داره یا همینجا وارد بشم؟باتشکر از شما.شاد و سربلند باشید.

نظر

• علیرضا1
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 853

سلام اقا سجاد عزيز ،حالتون خوبه؟
                              اقا سجاد عزيز اگه براتون مقدوره يه نگاهي به نمودار شبهرن بندازين،اولين مقاومت مهم به نظرتون چنده؟ممنون
                              "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط 222 پست شده است View Post
                                با سلام خدمت آقا سجاد امیدوارم حالتون خوش باشه.سجاد جان قصد دارم سهم شیران رو به دید بلند مدت بخرم به نظر شما توی این قیمتها اصلاحی داره یا همینجا وارد بشم؟باتشکر از شما.شاد و سربلند باشید.
                                درود بر شما

شیران روند قویی داره،فرصت اصلاح نمیده.الان هم رفتیم تو کانال بالایی. کف کانال بالایی حمایت میشه.

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                                سلام اقا سجاد عزيز ،حالتون خوبه؟
                                اقا سجاد عزيز اگه براتون مقدوره يه نگاهي به نمودار شبهرن بندازين،اولين مقاومت مهم به نظرتون چنده؟ممنون
                                درود

وارد فضای باز قیمتی شده ،مقاومت معاملاتی سوابق گذشته نداره ،یه ناحیهprz فیبویی روی 2310تا 2320تومن داره که خیلی قویی هست.

نظر

در حال کار...
                                X