orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احـد
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 503

سلام و عرض ارادت خدمت سجاد عزیز:
    اگر ممکنه از اوضاع ثتران و عپینو محتصر و مفید بفرمایید
    البته همه اینها بهانه است برای عرض ارادت به سرور خودم اقا سجاد گل@};-@};-@};-

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط پینو پست شده است View Post
      سلام و عرض ارادت خدمت سجاد عزیز:
      اگر ممکنه از اوضاع ثتران و عپینو محتصر و مفید بفرمایید
      البته همه اینها بهانه است برای عرض ارادت به سرور خودم اقا سجاد گل@};-@};-@};-
      در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

ثتران رو نگاه کردم نمودارش خوبه.من فکر میکنم باز هم میتونه صعود کنه اما پرنوسان مثل روزهای گذشته خواهد بود پیش رو یه مقاومت 150تومن داره.
      حرکتش از نوع سریع نیست ولی روندش رو به بالاست.مقاومت 150تومن مقاومت مهمی هست جو گروه خوب باشه میتونه بشکنه. اگر بشکنه 180تومن هدفش خواهد بود
      حدضرر این سهم 125تومن خواهد بود هر چقدر پاییینتر بخرید خوبه مثلا 130تومن یا نزدیکی های اون.
      سلام از ماست جناب پینو
      خوبی برادر؟

اون پست بالایی رو چندی قبل برای ثتران زدیم هنوز هم بهش اعتقاد دارم ولی روند ثتران همیشه پرنوسان بوده و خسته کننده.هنوز حدضرر فعال نشده.
      در مورد غپینو هم فکر میکنم اصلاحش کمی جون داره شاید اندکی بیاد پایین.
      اگر به معاملات روزانه اش نگاه کنم بهتر میتونم نظرم رو بگم روی نمودار که احساس میکنم اصلاحش کمی جون داره.
      @};-@};-@};-
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

شب دوستان بخیر

امروز بعد از دو هفته فرصتی دست داد تا نمودار کلیه سهام رو یه نگاهی بندازم.
        باید عرض کنم که اغلب نمودار ها نسبت به مقاومتشون واکنش نشون داده بودند و در عبور از اونها ناموفق بودند.بعد از نیم ساعت بررسی نمودارها ،کلا انرژی مثبتی نگرفتم.
        بیشتر میخواستم با نمودار خود شاخص کل بدنبال جو بازار تو روزهای پیش رو باشم ولی نمودار شاخص کل بعد از عرضه فارس نسبت به قبل تو نشون دادن وضعیت کل بازار دقت خودش رو از دست داده.
        واقعیت اینه که من انتظار بیشتری روز یکشنبه با اومدن اقای هاشمی به انتخابات از بازار داشتم ولی وقتی اون روز فقط اندکی مثل روزهای گذشته سبز شد احساس کردم بازار یه ایرادی پیدا کرده وقتی به چنین خبر خوبی بازار واکنش مثبتی نشون نمیده پس یه ایرادی تو کار هست.
        الان بنظر من اگر بازار با یه خبر منفی الکی ،منفی تر بشه یعنی مفهومش اینه که ما تو اصلاح زمانبر وارد شدیم.
        فردا یه عرضه داریم اگر چنانچه بعد از عرضه هم وضعیت بهمین منوال باشه و بازار سبزی رو شاهد نباشیم،اون وقت باید این منفی ها رو جدی گرفت.
        بنظر من در چنین شرایطی باید تا حدممکن از خرید هیجانی دست کشید و برای سهام رشد کرده خودمون حدضرر گذاشت.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• احسان147
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 937

سلام سجاد خان
          این نمودار قشرین است(از تو سایت همسایه )گذاشتم نظرت چیه در مورد تکنیکالش؟

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
            سلام سجاد خان
            این نمودار قشرین است(از تو سایت همسایه )گذاشتم نظرت چیه در مورد تکنیکالش؟

فعلا قشرین تو هر سه تایم روزانه و هفتگی و ماهانه زیر باند معامله میشه .شکست 475تومن میتونه ادامه روند نزولی رو گوشزد کنه.بعد از اون هم حمایت های 450تومن و 420تومن هست.
            چون این سهم کوچیکه بهتره اخبار بنیادی رو تعقیب کنی اندکی فشار خرید میتونه سهم رو از این حالت خارج کنه ولی الان تکنکیالش منو راضی نمیکنه.

صبح بخیر

اون خط روند صعودی سبز رنگی که من کشیدم اون درسته،خط روند صعودی شما نمیدونم از کدوم کف ها کشیدید.
            قشرین الان داره اون کف 473تومنی رو تحت فشار قرار میده که بشکنه .بنظر من هنوز این سهم کار داره.باید ابتدا از این فشار فروش خلاص بشه مقاومت هاش رو بشکنه تا اندکی بهش امیدوار شد فعلا اندیکاتورهاش هرچقدر هم خوب باشند باید نمودار قیمت از حرکت نزولی باز بایسته تا بشه روی اون اندیکاتورها حساب باز کرد.
            اون اندیکاتورها همشون خوب باشند وقتی نمودار قیمت هی میاد پایین به چه دردی میخورند؟
            اول یه تغییر جهت تو نمودار قیمت باید دیده بشه بعدش باید دید اندیکاتورهاش در چه وضعیتیه؟ بعدش عبور از مقاومتهاش لازمه و سپس با حجم مناسب وارد صعود پایدار بشه.
            فعلا تو این وضعیت همون تحلیل بالا که چندی پیش خدمتتون دادم برام معتبره.
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/05/14, 08:57.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

شب بخیر
              دوستان عزیز یه چند روزی من کار دارم و ممکنه نتونم پستی بزنم.
              تنها توصیه ای که برای این چند روز میتونم بکنم اینه که سعی کنید خریدهای هیجانی نداشته باشید حتما بررسی همه جانبه لازم رو داشته باشید بعد ورود کنید.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

صبح دوستان بخیر

دوستانی که نقد هستند بهتره همونطور نقد بمونند .بنظر من تو چنین بازاری هرچقدر نقد باشید بمراتب گزینه های بهتری پیش رو خواهید داشت.
                هروقت سهم ها بصورت دستجمعی رو روی حمایت خودشون جمع کردند فقط 20درصد از نقدینگی رو صرف خرید از صف فروش کنید بشتر از اون رو نه ،بقیه رو نگه دارید تا مطمئن شدید از شروع موج صعودی بخرید در غیر اینصورت اون 20درصد رو هم بفروشید.
                من نمیدونم تو اینده پیش رو چه اتفاقی خواهد افتاد ولی من احساس خوبی از روزهای پیش رو ندارم.
                در واقع منتظر نوسان مثبت بازار هستم ولی شروع موج صعودی رو با این فشار فروش خیلی سخت میبینم.
                نمیخوام آیه یاس بخوانم ولی تو وضعیت فعلی، بازار فشار فروش داره.
                نه گروه فلزات و نه گروه پتروشیمی انتظارات منو براورده نکردند. وقتی بهترین های گروه پتروشیمی شیران و واتی صف فروش هستندو شخارک با این سودش نمیتونه خودش رو تو بالای 2درصد مثبت نگه داره وقتی فولاد با اون عظمتش تو این قیمت ها صف فروش میشه برای بقیه حرفی باقی نمیمونه.گروه پالایش هم که یه چند روزیه که روندش رو مشخص کرده.

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

صبح دوستان بخیر

دوستانی که نقد هستند بهتره همونطور نقد بمونند .بنظر من تو چنین بازاری هرچقدر نقد باشید بمراتب گزینه های بهتری پیش رو خواهید داشت.
                  هروقت سهم ها بصورت دستجمعی رو روی حمایت خودشون جمع کردند فقط 20درصد از نقدینگی رو صرف خرید از صف فروش کنید بشتر از اون رو نه ،بقیه رو نگه دارید تا مطمئن شدید از شروع موج صعودی بخرید در غیر اینصورت اون 20درصد رو هم بفروشید.
                  من نمیدونم تو اینده پیش رو چه اتفاقی خواهد افتاد ولی من احساس خوبی از روزهای پیش رو ندارم.
                  در واقع منتظر نوسان مثبت بازار هستم ولی شروع موج صعودی رو با این فشار فروش خیلی سخت میبینم.
                  نه گروه فلزات و نه گروه پتروشیمی انتظارات منو براورده نکردند. وقتی بهترین های گروه پتروشیمی شیران و واتی صف فروش هستندو شخارک با این سودش نمیتونه خودش رو تو بالای 2درصد مثبت نگه داره وقتی فولاد با اون عظمتش تو این قیمت ها صف فروش میشه برای بقیه حرفی باقی نمیمونه.گروه پالایش هم که یه چند روزیه که روندش رو مشخص کرده.
                  درود بر اروم بورس عزیز
                  راستش بازار این روزها من رو یاد وضعیت تیر ماه پارسال میندازه که هر سهمی صف فروش بود
                  یک نوع هیجان فروش و جوگیری
                  متاسفانه هیچ نشانی از تحلیل دیده نمیشه
                  اما یه چیزی رو بنا به تجربه اطمینان دارم
                  فروشندگان امروز که در صفهای فروش حضور دارند در آینده در نقش خریدار خواهند بود و اینبار در صفهای خرید
                  فروش روی کف قیمت (صف فروش) و خرید در پیک قیمت (صف خرید)
                  این بدترین نوع انجام معامله هست که به قول معروف دو سر باخته
                  این سیکل تکرار شونده همیشه در بازار بوده و خواهد بود
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3077

باسلام وعرض ادب

خسته نباشی آقا سجاد

شخارک در کل گروه پتروشیمی بهتره ..............بادید شرکت در مجمع ......................700در 91 و 900در 92

کل بازار منتظر اعلام نتیجه شورای نگهبان هستش ................................ بعد از اعلام نتیجه یحتمل بازار مثبت خواهد بود ...........چون تقریبا نتیجه مشخصه .............

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3077

نقل قول نوشته اصلی توسط فارنهايت نمایش پست ها
                      پایگاه خبری تحلیلی اعتدال - لیست نهایی تایید شدگان توسط شورای نگهبان

لیست نهایی تایید شدگان توسط شورای نگهبان

دوستان اين خبر چقدر مي تواند صحت داشته باشد؟

باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر

رقابت اصلی ما بین اقای قالیباف و جلیلی و آیه الله هاشمی رفسنجانی خواهد بود

اقای قالیباف نیومده سوتی بزرگی داده و یحتمل ..................... پس میمونه دو نفر اصلی

به احتمال خیلی زیاد شاهد اعتلاف بزرگی خواهیم بود .

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

صبح دوستان بخیر

با اروم بورس عزیز هم نظر هستم ...

نظر من اینه که اقتصاد در نقطه عطف خودش قرار داره که یک نفر میتونه یک بهبود نسبی بهش بده
                        بازار به این نتیجه رسیده که قراره اون فرد انتخاب نشه و از همین الان رفته به پیشوازش ... (چون اگه اختلالی در اقتصاد به وجود بیاد بازار سرمایه دوبرابر بیشتر اثر میپذیره !)

اما انتظار من انتخاب آقای هاشمی هست

رفتار سهم هایی مثل شخارک ...شیران .. فولاد ...کرمانشاه ... معادن فلزات...شرانل و.... میتونه در پیش بینی روز های پیش رو به ما کمک کنه ..

همونطور که کم اقبالی فولاد در 460 تومان این روزهای ما رو زودتر به ما گوش زد کرد !
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                          نقل قول نوشته اصلی توسط فارنهايت نمایش پست ها
                          پایگاه خبری تحلیلی اعتدال - لیست نهایی تایید شدگان توسط شورای نگهبان

لیست نهایی تایید شدگان توسط شورای نگهبان

دوستان اين خبر چقدر مي تواند صحت داشته باشد؟

باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر

رقابت اصلی ما بین اقای قالیباف و جلیلی و آیه الله هاشمی رفسنجانی خواهد بود

اقای قالیباف نیومده سوتی بزرگی داده و یحتمل ..................... پس میمونه دو نفر اصلی

به احتمال خیلی زیاد شاهد اعتلاف بزرگی خواهیم بود .
                          درود برادر

احوالات؟انشالله که روزگار باب میل باشه.

طیب عزیز اگر این لیستی که این روزها تو سایت ها دیده میشه درست باشه که توی دوتا لیستی که من دیدم اسمی از جناب مشایی رفیق جون جونی آقای احمدی نژاد نبود و اگر این سه تا رو تنها رقبای کسب پست ریاست جمهوری بدونیم اون وقت من یکی که مطمئن میشم تا مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ،بازار موج صعود بلندی نخواهد داشت.
                          اولین دلیلم اینه که با عدم تایید صلاحیت جناب مشایی ،آقای پریزیدنت بیکار نخواهد نشست و زمین و زمان رو بجان هم خواهد انداخت و حرفهایی که نباید بزنه رو میزنه و این باعث ترس خریداران تو روزهای آینده خواهد شد دوم اینکه بقول شما با سوتی که جناب قالیباف تو حوادث کوی دانشگاه داده میمونه جناب جلیلی و آقای رفسنجانی و چون این دوتا هر کدام از سوی جناج قدرتمندی حمایت میشند پس نتیجه انتخابات رو نمیشه تا روز آخر با قاطعیت تعیین کرد(اگر چه آرای جناب رفسنجانی بنظر من خیلی بالاتر از ایشون میتونه باشه) و خود این مسله هم خریداران رو به تردید در خرید وا خواهد داشت. من نظرم اینه

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3077

منکر اصلاح شاخص تا محدوده 42000نیستم و قبلا هم به این اصلاح اشاره کرده بودم .........

ولی همین بازار رو برای خرید سهام پر پتانسیل مثل شخارک و مپنا و فاذر و دانا و سیمان (سصوفی) خوبه

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3077

درود برادر

احوالات؟انشالله که روزگار باب میل باشه.

طیب عزیز اگر این لیستی که این روزها تو سایت ها دیده میشه درست باشه که توی دوتا لیستی که من دیدم اسمی از جناب مشایی رفیق جون جونی آقای احمدی نژاد نبود و اگر این سه تا رو تنها رقبای کسب پست ریاست جمهوری بدونیم اون وقت من یکی که مطمئن میشم تا مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ،بازار موج صعود بلندی نخواهد داشت.
                              اولین دلیلم اینه که با عدم تایید صلاحیت جناب مشایی ،آقای پریزیدنت بیکار نخواهد نشست و زمین و زمان رو بجان هم خواهد انداخت و حرفهایی که نباید بزنه رو میزنه و این باعث ترس خریداران تو روزهای آینده خواهد شد دوم اینکه بقول شما با سوتی که جناب قالیباف تو حوادث کوی دانشگاه داده میمونه جناب جلیلی و آقای رفسنجانی و چون این دوتا هر کدام از سوی جناج قدرتمندی حمایت میشند پس نتیجه انتخابات رو نمیشه تا روز آخر با قاطعیت تعیین کرد(اگر چه آرای جناب رفسنجانی بنظر من خیلی بالاتر از ایشون میتونه باشه) و خود این مسله هم خریداران رو به تردید در خرید وا خواهد داشت. من نظرم اینه

اقا سجاد گروه انحرافی سوخت شد رفت رو هوا

بدرقه آقای لنکرانی توسط اقای مصباح و عدم تایید شورای نگهبان و عدم تایید اقای مشایی ......................................... موجب حذف تاریخی این گروه شده است

مسئله مهم برای بازار ادامه روند خصوصی سازیست و این نقش تعیین کنندگی داره .........................ویحتمل رییس جمهور هر کسی باشه این ادامه دار خواهد بود

چون تامین بودجه و .................................. به این سناریو نیازمنده

دنیا که به آخر نرسیده

باید شیفت بازار را مد نظر قرار داشت

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3077

شیفت بازار

نظر

در حال کار...
                                X