اقا سجاد نظرت رو وپست و صادرات چیه؟
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط ahmad173 پست شده است View Postسلام
آقا سجاد، دربارۀ فولاد نظرتون چیه؟ فروش یا نگهداری؟
ممنون
روی تابلو قیمت هم 520تومن رو ردکنه تا 625تومن میتونه بره"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط علی خان پست شده است View Postاقا سجاد نظرت رو وپست و صادرات چیه؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط patrick پست شده است View Postآقا سجاد با توجه به اینکه حتوکا از شر خط روند نزولی یکساله اش خلاص شده و بالای خط روند تثبیت شده آیا مناسب خرید نیست؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
سلام دوستان
بابت تاخیر عذر میخوام!خواب موندم :D
فباهنر به نظر داره فرصت ورود میده...تمام سال من بی تو...
نظر
-
امروز حجم عرضه ها بالاستزندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسلام دوستان
بابت تاخیر عذر میخوام!خواب موندم :D
فباهنر به نظر داره فرصت ورود میده..."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
وصندوق سهم خوبیه،تعدیل هم داره.برای میان مدت بدک نیست"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
فباهنر از نظر من همچنان پتانسیل صعود داره.من فکر میکنم این سهم ممکنه با تعدیل سقف 385تومن رو بشکنه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفباهنر از نظر من همچنان پتانسیل صعود داره.من فکر میکنم این سهم ممکنه با تعدیل سقف 385تومن رو بشکنهدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
محمودجان من تحلیلم از سود را صفحه قبل گذاشتم اما یه مشکل بزرگ هم داریم:
باهنر همیشه گزارشهای میان دوره ای نامطلوبی میده و نهایتا توی 12 ماهه همه چیز متحول میشه.
اگر شرکت نرمال گزارش بده، باید اینطور اعلام بکنه: 30 تومن پوشش و حدودا100 تومن سود.
اما شرکت سابقه دست بردن زیاد توی صورتاش داره و من اطلاعی ندارم که سه ماهه چطور گزارش میدهتمام سال من بی تو...
نظر
نظر