لسرما عرضه شده ولی دوباره براش خریدار میاد
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
خی حالا دیگه این صف خرید واتی و شیران نمیریزه .خوبه
از دوستان کسی تونست بخره .من خودم کمی شیران خریدم دلم میخواست واتی بخرم ولی قیمت بدی دادم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postولغدر امروز با مقاومت خود روبرو خواهد شد انتظار دارم طی نوساناتی اون رو بشکنه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postخی حالا دیگه این صف خرید واتی و شیران نمیریزه .خوبه
از دوستان کسی تونست بخره .من خودم کمی شیران خریدم دلم میخواست واتی بخرم ولی قیمت بدی دادم[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
ماشالله به این وملت.میدونستم روندش قویه.تعجب نمیکنم اگه 90تومن رو هم ببینه.
میترسم اینو اینقدر تبلیغ میکنم یه انگ سفته بازی بهم بچسبونند اخه این بنیادیش صفره غیر اون زمین هیچی نداره .من فقط تکنکیالی روی این نظر میدم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط patrick پست شده است View Postآقا سجاد ممنون جوابمو از بازار گرفتم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاخه دوست من حین معاملات باور کن نمیشه روی سهم های دیگه رفت و تمرکز داشت .اون وقت ممکنه من خودم تو تریدهام فرصت خرید یا فروش از دست بدم.بخاطر همین شما قبل معاملات یا بعد از معاملات بگید یه نگاهی بکنیم با سواد اندکمون شاید گره گشا بودیم
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postخی حالا دیگه این صف خرید واتی و شیران نمیریزه .خوبه
از دوستان کسی تونست بخره .من خودم کمی شیران خریدم دلم میخواست واتی بخرم ولی قیمت بدی دادمکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
سنگین ترین افزایش سرمایه تاریخ بورس:x
کد خبر: ۳۸۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۳
شایعات و شنیده های بازار امروز-3(4تیر )
شایعات و شنیده ها حاکی از آن است که نماد پالایش نفت تهران پس از افزایش سرمایه بازگشایی می شود.
نما بورس[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postنمودار بسیاری از سهم های شاخص ساز این ذهنیت رو بمن میده که امروز میتونه یه برگشتی با توجه به الگوی شمعی روز یکشنبه و سیگنال های خفیف برگشتی داشته باشیم در کنار اینها برگشت 150تومنی دلار در روز یکشنبه و خبر عدم قطعیت طرح ارزی شدن خوراک پتروشیمی ها میتونه محرک خوبی برای بازار باشه.
با این خبر گروه پتروشیمی میتونه مثبت بخوره و تقاضای خرید براشون بیاد.
در کنار اینها سهام فلزات و معادن و پالایشی هم با توجه به جو بازار میتونه مثبت باشه .
در مورد گروه بانکی ممکنه امروز نوساناتی منفی داشته باشیم ولی این بمفهوم برگشت روند نخواهد بود بنظر من این گروه همچنان پتانسیل صعود دارند.
پیش بینی من از بازار امروز اینه.
حتی اگر امروز بازار برنگرده،بازار مترصد یافتن زمان خیلی نزدیکی برای مثبت شدن خواهد بود.
ببینیم چقدر درست در خواهد اومد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط paiezan پست شده است View Postاقا سجاد کهمدا رو امروز فرصت خرید میدونید؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط علی خان پست شده است View Postسنگین ترین افزایش سرمایه تاریخ بورس:x
کد خبر: ۳۸۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۳
شایعات و شنیده های بازار امروز-3(4تیر )
شایعات و شنیده ها حاکی از آن است که نماد پالایش نفت تهران پس از افزایش سرمایه بازگشایی می شود.
نما بورس"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر