orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

لسرما عرضه شده ولی دوباره براش خریدار میاد
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

خی حالا دیگه این صف خرید واتی و شیران نمیریزه .خوبه
      از دوستان کسی تونست بخره .من خودم کمی شیران خریدم دلم میخواست واتی بخرم ولی قیمت بدی دادم
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• paiezan
        عضو فعال
        • May 2012
        • 317

سلام صبح همگی بخیر

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          ولغدر امروز با مقاومت خود روبرو خواهد شد انتظار دارم طی نوساناتی اون رو بشکنه.
          ولغدر عرضه شد ولی دوباره با صف کارش رو ادامه میده فکر کنم رفتیم برای 100تومن

نظر

• علی خان
            عضو فعال
            • May 2013
            • 271

از دوستان کسی تونست بخره .من خودم کمی شیران خریدم دلم میخواست واتی بخرم ولی قیمت بدی دادم
            من واتی برداشتم:)
            [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• patrick
              Banned
              • Aug 2025
              • 38

در اصل توسط patrick پست شده است View Post
              سلام
              آقا سجاد وخارزمو با ولساپا عوض کنم؟
              آقا سجاد ممنون جوابمو از بازار گرفتم

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

ماشالله به این وملت.میدونستم روندش قویه.تعجب نمیکنم اگه 90تومن رو هم ببینه.
                میترسم اینو اینقدر تبلیغ میکنم یه انگ سفته بازی بهم بچسبونند اخه این بنیادیش صفره غیر اون زمین هیچی نداره .من فقط تکنکیالی روی این نظر میدم

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط patrick پست شده است View Post
                  آقا سجاد ممنون جوابمو از بازار گرفتم
                  اخه دوست من حین معاملات باور کن نمیشه روی سهم های دیگه رفت و تمرکز داشت .اون وقت ممکنه من خودم تو تریدهام فرصت خرید یا فروش از دست بدم.بخاطر همین شما قبل معاملات یا بعد از معاملات بگید یه نگاهی بکنیم با سواد اندکمون شاید گره گشا بودیم

نظر

• patrick
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 38

اخه دوست من حین معاملات باور کن نمیشه روی سهم های دیگه رفت و تمرکز داشت .اون وقت ممکنه من خودم تو تریدهام فرصت خرید یا فروش از دست بدم.بخاطر همین شما قبل معاملات یا بعد از معاملات بگید یه نگاهی بکنیم با سواد اندکمون شاید گره گشا بودیم
                    تنکس الات:x

نظر

• paiezan
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 317

اقا سجاد کهمدا رو امروز فرصت خرید میدونید؟

نظر

• قاتل بروسلی
                        كاربر فعال
                        • Feb 2012
                        • 684

سلام.سجاد جان من بازم واتی اضافه کردم.60درصد سبدم شده واتی.راستی پتایر رو حواسم بهش نبود صفش جمع شد.
                        کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                        ندایی آمد که :
                        او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• علی خان
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 271

سنگین ترین افزایش سرمایه تاریخ بورس:x
                          کد خبر: ۳۸۱۵۰
                          تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۳
                          شایعات و شنیده های بازار امروز-3(4تیر )
                          شایعات و شنیده ها حاکی از آن است که نماد پالایش نفت تهران پس از افزایش سرمایه بازگشایی می شود.
                          نما بورس
                          [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

نمودار بسیاری از سهم های شاخص ساز این ذهنیت رو بمن میده که امروز میتونه یه برگشتی با توجه به الگوی شمعی روز یکشنبه و سیگنال های خفیف برگشتی داشته باشیم در کنار اینها برگشت 150تومنی دلار در روز یکشنبه و خبر عدم قطعیت طرح ارزی شدن خوراک پتروشیمی ها میتونه محرک خوبی برای بازار باشه.
                            با این خبر گروه پتروشیمی میتونه مثبت بخوره و تقاضای خرید براشون بیاد.
                            در کنار اینها سهام فلزات و معادن و پالایشی هم با توجه به جو بازار میتونه مثبت باشه .
                            در مورد گروه بانکی ممکنه امروز نوساناتی منفی داشته باشیم ولی این بمفهوم برگشت روند نخواهد بود بنظر من این گروه همچنان پتانسیل صعود دارند.
                            پیش بینی من از بازار امروز اینه.
                            حتی اگر امروز بازار برنگرده،بازار مترصد یافتن زمان خیلی نزدیکی برای مثبت شدن خواهد بود.
                            ببینیم چقدر درست در خواهد اومد
                            بازار امروز خوب برگشت گرچه من دیروز انتظار برگشت داشتم

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                              اقا سجاد کهمدا رو امروز فرصت خرید میدونید؟
                              من خودم دارم نفروختم.حرکتش رو روبه بالا میدونم ولی پرنوسان.خرید پله ای رو موافقم باهاش.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
                                سنگین ترین افزایش سرمایه تاریخ بورس:x
                                کد خبر: ۳۸۱۵۰
                                تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۳
                                شایعات و شنیده های بازار امروز-3(4تیر )
                                شایعات و شنیده ها حاکی از آن است که نماد پالایش نفت تهران پس از افزایش سرمایه بازگشایی می شود.
                                نما بورس
                                اطلاع دارین چند درصد شده؟

نظر

در حال کار...
                                X