اقا سجاد سلام ،به نظرتون تعويض وتجارت با وبملت به صلاحه؟ممنون
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط blue_eb1982 پست شده است View Postتعویض غدیر با فولای در صورت بازگشایی؟
اگر در قیمت خوبی باز بشه چرا که نه،خود وغدیر هم پتانسیل صعود داره ولی مقاومت هاش رو نشکسته که از نظر من خواهد شکست ولی غدیر معمولا کند حرکت میکنه.
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postاقا سجاد سلام ،به نظرتون تعويض وتجارت با وبملت به صلاحه؟ممنون
من هر دو رو صعودی میدونم البته فکر کنم یه دو سه روزی کار دارند.بانکی معمولا با هم حرکت میکنند"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
اگر در قیمت خوبی باز بشه چرا که نه،خود وغدیر هم پتانسیل صعود داره ولی مقاومت هاش رو نشکسته که از نظر من خواهد شکست ولی غدیر معمولا کند حرکت میکنه.
درود
من هر دو رو صعودی میدونم البته فکر کنم یه دو سه روزی کار دارند.بانکی معمولا با هم حرکت میکنندزندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
نظر
-
پس بانکیها رو امروز باید زیر نظر داشت.نمودارهای من که یه دو سه روزی نوسان یا اندک اصلاح نشون میدادند حالا با این حرکت وبملت ممکنه خریدار براشون بیاد."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط Nasser Rahmani پست شده است View Postجناب سجاد
با درود و احترام فراوان
لطفا تحلیلتان راجع به توریل را مرقوم فرمایید.
توریل رو صعودی میدانم،یه مقاومت روی 380تومن داره که از نظر من میتونه بشکنه.فعلا روندش جوندار نیست ولی با شکستن مقاومتش خریدار براش میاد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
با عرض سلام و صبح بخیر خدمت آقا سجاد و بقیه دوستان
امیدوارم که روز سبزی باشه.
>:D<کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط علی خان پست شده است View Postسلام واچینگ لیستو اعلام کنین اقا سجاد
امروز و فردا که کلیه نمودارها رو بررسی کردم واچینگ میدم .اون سهام صبحی هم اگر نوسانی بودند خبر بدین با توجه به حجم یا درصد قیمت پایانی ورود کنیم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
اندک اندک برای بانکیها خریدار میاد، کمی هم امروز قیمت دلار کاهشی باشه فشار خرید بیشتر میشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
علیرضا خان برای لسرما خبری اومده؟امروز خیلی متزلزله"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود وصبح بخیر به تمامی دوستان
در اصل توسط علی خان پست شده است View Postسهام صبحی منظورتون چیه/؟؟
وصندوق...وصنا...وساخت...ولیز...ولغدر...وملت...وصنع ت...وسپه...وخارزم...وتوکا...وتوصا...وتجارت(با اندکی اصلاح)...وبیمه...وبشهر...وبانک...وپترو...کهرام...ک طبس...مداران...کهمدا
بقیه رو امروز و فردا یه نگاهی بهش میندازم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر