کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام آقا سجاد صبحتون بخیر
آقا سجاد در مورد فاذر نظرتون رو می فرمایید. به نظرتون میتونه خودشو بالای 300 تثبیت کنه یا خیر؟ ممنون از شما
درود بر شما
بنظر من میتونه ،همانطور که مقاومت های قبلی رو شکسته ،الان هم با این روند میتونه خودش ور بالا بکشه.
الان موردی ندیدم که برام بگم میخوام برگردم نوسان ممکنه ولی برگشتی فعلا نه.
فکر کنم دفعه قبلی هم دوستان سوال کردند گفتم تا خط روند رو نشکسته با سهم بمونید که الحمدلله برگشت و روند صعودی به خودش گرفت.
.
.
.
.
خب شاراک هم ظاهرا متوقف شد،نمیدونم برای چی متوقف شده ولی میدونم برای 12 ماهه واقعی سال 91 تعدیل داره.
دیروز اونایی که شاراک رو آخر وقت رنج مثبت زدند از متوقف شدن امروز شاراک قطعا اطلاع داشتند امیدوارم تو بازار مثبت باز کنه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
دیروز وقتی خساپا روی خط روند نزولی و روی مقاومت بازگشایی شد،دستم به خریدش نرفت.گفتم منتظر فردا میمونم،ببینم چی میشه؟
الان هم که منفیه البته من فکر میکنم گروه خودرو الان وارد روند صعودی نشده اند ولی دیگه قدرت نزول سابق رو هم ندارند.
بهر حال من ترجیح میدم با شکسته شدن خط روند نزولی و شکستن مقاومت های مهم سهم واردش بشم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
قپیرا امروز با حمایت خط باند میانی و فردا با حمایت خط روند صعودی چهار ماهه مواجه میشه ولی همچنان صف فروشه.
بعضی از اندیکاتورها خودشون رو برای واگرایی مخفی مثبت اماده میکنند ولی چون برگشتی صورت نگرفته نمیشه روش حساب باز کرد باید دید این صف فروش کی جمع آوری میشه؟
orumbourse عزیز
درود بر شما
...........................................
در صورت امکان اگر تحلیلی در خصوص (گروه روی) با عنایت به قیمت های جهانی/دلار/قیمت فروش محصول در بورس کالا/ ارایه فرمایید ممنون خواهیم بود00000ضمن اینکه بازی این گروه از نیمه دوم فروردین تا مجمع می تواند شروع رالی آنها باشد؟
orumbourse عزیز
درود بر شما
...........................................
در صورت امکان اگر تحلیلی در خصوص (گروه روی) با عنایت به قیمت های جهانی/دلار/قیمت فروش محصول در بورس کالا/ ارایه فرمایید ممنون خواهیم بود00000ضمن اینکه بازی این گروه از نیمه دوم فروردین تا مجمع می تواند شروع رالی آنها باشد؟
درود بر شما
در مورد گروه روی همانطور که ملاحظه کردین دفعه قبل که قیمت های جهانی بالا رفت سهام گروه روی نتونست واکنش مثبتی به اون نشون بده و بعضی هاشون یا روند خنثی پیشه کردند و یا بعضی هاشون اندک نوسان منفی.
ولی با بالا رفتن قیمت های جهانی اینها محصولاتشون رو چه در بورس کالا و چه در بازار های جهانی با قیمت بالای اعلام شده در گزارشات فروختند و نتیجه اون افزایش قیمت تو گزارش 12 ماهه با تعدیل مثبت منعکس خواهد شد با توجه به اینکه اجازه انعکاس تو گزارشات نه ماهه از سوی سازمان داده نشد.
الان در وضعیت فعلی که بازار های جهانی فلزات در حال کاهش قیمت هستند و سهام بنیادی هم در حال منفی خوردن هستند نمیشه انتظاری هم از گروه روی برای صعود داشت ولی میشه بعد از عید با نزدیک شدن به ارائه گزارشات 12 ماهه صعودی برای سهام گروه روی متصور شد.
الان به موج های قبلی هر سه سهم گروه روی فاسمین و فراور و کروی نگاه کنید میبینید یه سه موجی مشاهده میشه مفهومش اینه که موج قبلی اصلاحی بوده ولی این بمنزله این نیست که حتما باید سهام گروه روی به کف موج های قبلی برسند و یا اونها رو بشکنند بنظر من اینور سال روی تابلو صعود براشون خیلی سخته و بهترین حالت میتونه توقف برای اعلام سود واقعی 12ماهه باشه همانند کار امروز شاراک.
ولی بعد از عید من فکر میکنم میتونند صعودی داشته باشند.
در مورد گروه روی همانطور که ملاحظه کردین دفعه قبل که قیمت های جهانی بالا رفت سهام گروه روی نتونست واکنش مثبتی به اون نشون بده و بعضی هاشون یا روند خنثی پیشه کردند و یا بعضی هاشون اندک نوسان منفی.
ولی با بالا رفتن قیمت های جهانی اینها محصولاتشون رو چه در بورس کالا و چه در بازار های جهانی با قیمت بالای اعلام شده در گزارشات فروختند و نتیجه اون افزایش قیمت تو گزارش 12 ماهه با تعدیل مثبت منعکس خواهد شد با توجه به اینکه اجازه انعکاس تو گزارشات نه ماهه از سوی سازمان داده نشد.
الان در وضعیت فعلی که بازار های جهانی فلزات در حال کاهش قیمت هستند و سهام بنیادی هم در حال منفی خوردن هستند نمیشه انتظاری هم از گروه روی برای صعود داشت ولی میشه بعد از عید با نزدیک شدن به ارائه گزارشات 12 ماهه صعودی برای سهام گروه روی متصور شد.
الان به موج های قبلی هر سه سهم گروه روی فاسمین و فراور و کروی نگاه کنید میبینید یه سه موجی مشاهده میشه مفهومش اینه که موج قبلی اصلاحی بوده ولی این بمنزله این نیست که حتما باید سهام گروه روی به کف موج های قبلی برسند و یا اونها رو بشکنند بنظر من اینور سال روی تابلو صعود براشون خیلی سخته و بهترین حالت میتونه توقف برای اعلام سود واقعی 12ماهه باشه همانند کار امروز شاراک.
ولی بعد از عید من فکر میکنم میتونند صعودی داشته باشند.
orumbourse گرامی
حضور فعال شما در سایت بورسی را به فال نیک می گیریم
امیدوارم همیشه سلامت و سرفراز باشید @};-@};-@};-@};-@};-
سلام خانم خادمی
مرسی از پست زیبای شما .
.
.
.
.
.
.
بازار امروز عرضه زیاد داره حالا بهر دلیلی باشه یا فراهم کردن نقدینگی برای شخلیج یا هر چیز دیگه ،اون چیزی که مهمه الان باید نقد بود برای شکار فرصت های بهتر.
فکر نمیکنم امروز روز خرید باشه تماشا چرا!!!
سلام
بازار لحظه اي رفت رو گروه پالايشگاهي نظرتون چيه آقا سجاد احتمال داره مپنا نتونه مقاومت را رد كنه
درود بر شما
در مورد رمپنا من قبل از شروع معاملات عرض کردم انتظار واکنش به مقاومت رو دارم و واکنش هم نشون داد ولی کمی دور از انتظار بود این چنین شمع منفی .ولی همانطور که گفتم اگر در اولین برخورد نتونه ازش عبور کنه برای دفعات بعدی خواهد تونست.
چون لیدر این گروه فاذر هست و اون خوب تونسته از پس مقاومت هاش بر بیاد و رمپنا رو هم به دنبالش خواهد کشید.
فعلا اگر فردا هم منفی معامله بشه یه چند روزی باید بی خیالش شد ولی حد ضرر با شکست 235تومن فعال میشه که کمی سخته شکستن اون.
غمهرا درست روی مقاومت (مقاومت خط روند نزولی و مقاومت سقف موج قبلی)باز کرد ،بیشتر دوست داشتم بالای 200تومن بازگشایی بشه که حرکتش خیلی روان میشد ولی با این بازگشایی از فردا باید با مقاومت هاش دست و پنجه نرم کنه.
نظر