orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
    آقا سجاد... سلام

امروز کرماشا رو چطور دیدی؟ تو بازار کسل کننده امروز به نظرت به 1200 -1300 طلایی خودش میرسه؟ امروز خط روند مقاومتی رو سوراخ کرد و نهایت سبز بالا 3 بود!
    درود بر شما

امروز حواسم به کرماشا نبود،الان تو نمودارش یه دارآویز میبینم روی مقاومت.احتمال منفی شدن فردا وجود دارد ولی اگر منفی بشه (که از نظر من احتمالش بالاست) و بره پایین و قبل از رسیدن به کف 820تومن برگرده(عرضه وفارس ،پتروشیمی ها رو با خودش بالا خواهد آورد،اگر در قیمت مناسبی عرضه شود)هم یه الگوی سر وشانه کف میسازه و هم یه الگوی فنجان با هدف حوالی 1020تومن.

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    دلار با کندل های ماهانه تایم 36 ماهه

][/URL]
    جناب آریو درود بر شما

کندل های روزانه و هفتگی نداره ؟
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• najafi613
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 62

با سلام
      چنانچه می دانید تشخیص روند صعودی یا نزولی بودن سهام یکی از مهمترین موارد در هنگام خرید و فروش سهام می باشد
      می خواستم بدانم شما برای تشخیص روند سهام از چه اندیکتوری استفاده می کنید؟
      و اگر امکان داشته باشد به طور خلاصه توضیحی در مورد اون هم بفرمایید
      [B][CENTER][COLOR="#008000"][COLOR="#006400"]فقر شب را بی غذا سر کردن نیست فقر روز را بی اندیشه سر کردن است[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط najafi613 پست شده است View Post
        با سلام
        چنانچه می دانید تشخیص روند صعودی یا نزولی بودن سهام یکی از مهمترین موارد در هنگام خرید و فروش سهام می باشد
        می خواستم بدانم شما برای تشخیص روند سهام از چه اندیکتوری استفاده می کنید؟
        و اگر امکان داشته باشد به طور خلاصه توضیحی در مورد اون هم بفرمایید
        درود بر شما

من از اندیکاتور خاصی استفاده نمیکنم همان اندیکاتورهای رایج بین تمامی چارتیست ها rsi.macd.cci.stockasthc. فقط کمی زیاد باهاشون کار کردم و قلقشون دستم اومده.
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        برای شپنا احتمال شکستن کف 1900تومن کم نیست.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/16, 23:41.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• حسام
          Banned
          • May 2012
          • 66

با سلام خدمت استاد بزرگ جناب orumbourse عزیز
          نظرتون راجب ذوب آهن چیه؟ اگه میشه وضعیت تکنیکالیش رو بررسی کنین.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط حسام پست شده است View Post
            با سلام خدمت استاد بزرگ جناب orumbourse عزیز
            نظرتون راجب ذوب آهن چیه؟ اگه میشه وضعیت تکنیکالیش رو بررسی کنین.
            درود بر شما

نظرم در مورد ذوب تغییر نکرده ،موج پرنوسان اصلاحی.

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

در مورد فروش و یا نگهداری سهم من هیچ پیشنهادی نمیدم ،من فقط نظر خودم رو میگم تصمیم با خودتون خواهد بود.
            در مورد ذوب من فکر میکنم ذوب با توجه به واگرایی منفی که دیده میشه ،اون پتانسیل صعود قبلی رو از دست داده و یه جورایی از اون کانال صعودی کمی هم بیرون زده.
            من فکر میکنم کف 300تومنی شکست خواهد شد البته این موضوع با موج های تیز و شارپ اتفاق نخواهد افتاد بلکه موج پرنوسانی خواهد بود.
            اولین حمایت مهم سهم خط پایینی چنگال اندروز می باشد (300تومن که احتمال شکستنش هست) و حمایت بعدی روی 270تومن و 250تومن قرار داره.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/17, 08:47.

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

درود بر شما

امروز حواسم به کرماشا نبود،الان تو نمودارش یه دارآویز میبینم روی مقاومت.احتمال منفی شدن فردا وجود دارد ولی اگر منفی بشه (که از نظر من احتمالش بالاست) و بره پایین و قبل از رسیدن به کف 820تومن برگرده(عرضه وفارس ،پتروشیمی ها رو با خودش بالا خواهد آورد،اگر در قیمت مناسبی عرضه شود)هم یه الگوی سر وشانه کف میسازه و هم یه الگوی فنجان با هدف حوالی 1020تومن.

جناب آریو درود بر شما

کندل های روزانه و هفتگی نداره ؟
              اروم جان ره آورد نوین قیمت دلار رو ماهانه میده ...شرمنده

اما قیمت سکه طرح جدید رو به شکل روزانه گذاشته (36 ماهه)

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• رضا1990
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 33

سلام آقا سجاد خسته نباشید
                عذر میخام مزاحمتون شدم نطرتون رو راجع به کپشیر چیه ؟ تو محدوده مناسبی واسه خرید قرار داره؟ اصلاح بیشتر رو میشه براش متصور بود؟

ممنون

نظر

• احسان147
                  عضو فعال
                  • Mar 2013
                  • 937

سلام بر سجاد عزیز
                  نظرتون در مورد شپمچا با این تعدیلش که امروز اومد رو کدال چیه ؟تکنیکالی ؟

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط رضا1990 پست شده است View Post
                    سلام آقا سجاد خسته نباشید
                    عذر میخام مزاحمتون شدم نطرتون رو راجع به کپشیر چیه ؟ تو محدوده مناسبی واسه خرید قرار داره؟ اصلاح بیشتر رو میشه براش متصور بود؟

ممنون
                    درود بر شما

نمودارش رو ندارم.p/e پایینی داره،نظری خاصی ندارم .ببخشید

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                    سلام بر سجاد عزیز
                    نظرتون در مورد شپمچا با این تعدیلش که امروز اومد رو کدال چیه ؟تکنیکالی ؟
                    درود بر شما

تو صفحات قبل نظرم رو گفتم.
                    فعلا که پیش بینی سود حسابرسی شده 92 رو کمتر از حسابرسی نشده اعلام کرده دلیلش رو هم اینگونه عنوان کرده:

شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 92 را با سرمايه 000ر30 ميليون ريال در تاريخ 1/12/91 مبلغ 744ر2 ريال و طبق اطلاعات پيوست (حسابرسي شده) مبلغ 077ر2 ريال اعلام نموده است. شرکت دلائل تغيير را کاهش پيش بيني ميزان افزايش نرخ فروش نسبت به سال قبل، کاهش پيش بيني ميزان افزايش نرخ خريد مواد اوليه و افزايش پيش بيني افزايش در مقدار فروش و افزايش هزينه هاي مالي به دليل دريافت وام جديد اعلام نموده است
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/17, 20:31.

نظر

• علیرضا1
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 853

اقا سجاد عزیز .سلام و عرض تشکر بابت اینکه همیشه با حوصله .دقت جواب سوال های بنده رومیدین.به نظر شما کسعدی تونسته بالای نقطه مقاومتش تثبیت بشه؟ممنون
                      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                        اقا سجاد عزیز .سلام و عرض تشکر بابت اینکه همیشه با حوصله .دقت جواب سوال های بنده رومیدین.به نظر شما کسعدی تونسته بالای نقطه مقاومتش تثبیت بشه؟ممنون
                        ممنون اروم جان
                        سوال تکنیکی مشترک ما هم هست
                        هر وقت فرصت کردین
                        با تشکر
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                          در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          ممنون اروم جان
                          سوال تکنیکی مشترک ما هم هست
                          هر وقت فرصت کردین
                          با تشکر
                          درود بر شما دوستان عزیز
                          شبتون بخیر

برای کسعدی محدوده 270تا 280تومن از سوی چند ناحیه مورد مقاومت واقع شده که مقاومت مهمی براش محسوب میشه.

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

اقا خسته نباشید..
                            ممکنه نظر شما رو راجع به روند گروه غذایی و خصوصا غبشهر و وبشهر بدونم؟

پیشاپیش از توجهتون سپاسگذارم.
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                              اقا خسته نباشید..
                              ممکنه نظر شما رو راجع به روند گروه غذایی و خصوصا غبشهر و وبشهر بدونم؟

پیشاپیش از توجهتون سپاسگذارم.
                              درود جناب مرادی
                              شما هم خسته نباشید

من نظرم در مورد گروه غذایی مثبت بود و اگه یادتون باشه در مورد غبشهر گفته بودم که بنظرمن میتونه مقاومت 1500تومن رو بشکنه که از 1520تومن برگشت خورد،اخیرا یکی از دوستان در مورد غپینو سوال کرد ،نمودارش رو بررسی کردم ومتوجه شدم نمودارش اون پتانسیل صعود لازم رو نداره، خدمت ایشون هم عرض کردم اگر قبل از رسیدن به 347تومن صف خریدش بریزه فروش بهتره که تو 325تومن صفش ریخت ،الان هم نزدیک کف290تومن هست.همینطور غبشهر نزدیک کف 1350تومن و غمارگ نزدیک کف 576تومن قرار داره ،اگر این کف ها رو بشکنند که از نظر من احتمالش اندک نیست اون وقت دوباره اصلاح.
                              بخوام حرفهام رو خلاصه کنم کمی نسبت به صعود مجددشون تو این کوتاه مدت تردید دارم.
                              من نظرم اینه حالا چقدر درست دربیاد خدا داند.انشالله که هر حرکتی بکنه آخرش سهامدارانش رو خوشحال کنه.
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/17, 22:39.

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

درود جناب مرادی
                                شما هم خسته نباشید

من نظرم در مورد گروه غذایی مثبت بود و اگه یادتون باشه در مورد غبشهر گفته بودم که بنظرمن میتونه مقاومت 1500تومن رو بشکنه که از 1520تومن برگشت خورد،اخیرا یکی از دوستان در مورد غپینو سوال کرد ،نمودارش رو بررسی کردم ومتوجه شدم نمودارش اون پتانسیل صعود لازم رو نداره، خدمت ایشون هم عرض کردم اگر قبل از رسیدن به 347تومن صف خریدش بریزه فروش بهتره که تو 325تومن صفش ریخت ،الان هم نزدیک کف290تومن هست.همینطور غبشهر نزدیک کف 1350تومن و غمارگ نزدیک کف 576تومن قرار داره ،اگر این کف ها رو بشکنند که از نظر من احتمالش اندک نیست اون وقت دوباره اصلاح.
                                بخوام حرفهام رو خلاصه کنم کمی نسبت به صعود مجددشون تو این کوتاه مدت تردید دارم.
                                من نظرم اینه حالا چقدر درست دربیاد خدا داند.انشالله که هر حرکتی بکنه آخرش سهامدارانش رو خوشحال کنه.
                                بسیار بسیار سپاسگذارم از نظر دقیقتون...

من خودم هم به این نتیجه رسیده بودم که گروه به کف ها نزدیکه اما مهم برام این بود که بدونم به نظرتون کف ها چقدر احتمال شکسته شدنشون هست...

به نظرتون غبشهر سقف دو قلو زده؟
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X