orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

امروز تو بعضی از سهم ها بخاطر عرضه فارس ،احتیاط از سوی خریدار دیده میشه ولی فشار فروش بالایی از جانب فروشنده ها نیست.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    وملت کم کم منو امیدوار به صعود میکنه یه مقاومت مهم روی 43تومن داره ،اندیکاتورهاش بهتر شده اند
    .
    .
    .
    .
    فاذر هم همچنان می تازد;)
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/16, 08:31.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

رمپنا رو ده میلیون ده میلیون میخرند،حفاری هم باید پشت سر اینها صف خرید بشه.
      فباهنر هم علی الرغم برخورد با مقاومتش حوالی 135تومن حرکت خوبی از خودش نشون میده احتمال دوباره صف شدن زیاده.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        شفن

پیش بینی سود سال آینده شفن 353تومن اعلام شده با دلار 2500تومنی،همچنین قیمت گاز رو 120تومن در هر متر مکعب در نظر گرفته حال انکه صحبت از 97تومن میشه.
        پیش بینی سود امسال هم 333تومن هست که 70درصد اون برای dpsدر نظر گرفته شده اگر فرض کنیم که همین 333تومن رو پوشش بده (که بنظر من پوشش 12 ماهه بیشتر از این مقدار هست) اون وقت 230تومن سود تقسیمی خواهد بود که با قیمت فعلی 1650تومن با سود سال اینده p/eدر حدود4 معامله میشه که p/eنازلی هست.
        البته من فکر میکنم با نزدیک شدن به عرضه شخلیج از این پایینتر هم میاد مثلا 1500تومن یا شاید هم از اون پایینتر.
        در مورد تکنیکالش هم وقوع یه الگوی جزیره کف نشان از صعود مجدد برای این سهم داره.

خبر های خوبی از سود شفن بگوش میرسه ،منتظر ادامه روند صعودی هستم

نقل قول رو 20 اسفند ماه روی 1650تومن زدیم
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/04/16, 09:03.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

چه افتضاحی .بار دوم هم شکست خورد.

اطلاعيه درخصوص ابطال معاملات نماد معاملاتي "فارس1"
          به اطلاع کليه كارگزاران محترم مي رساند، كليه معاملات انجام شده بر روي نماد معاملاتي فارس1 ابطال خواهد شد. معاونت بازار

نظر

• shahmir
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 368

آقا سجاد ممنون ميشم نظرتون رو درخصوص پسهند بفرماييد؟ خريد تو قيمتاي كنوني رو مناسب ميدونيد يا خير ؟(با رعايت حد ضرر)

نظر

• sinashavandi
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 364

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              چه افتضاحی .بار دوم هم شکست خورد.

اطلاعيه درخصوص ابطال معاملات نماد معاملاتي "فارس1"
              به اطلاع کليه كارگزاران محترم مي رساند، كليه معاملات انجام شده بر روي نماد معاملاتي فارس1 ابطال خواهد شد. معاونت بازار
              سجاد جان ابطال نشده با قیمت 750 تومن دوباره می خوان بفروشنش بنظرتون بخریمش دا نه؟

نظر

• sinashavandi
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 364

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
                سجاد جان ابطال نشده با قیمت 750 تومن دوباره می خوان بفروشنش بنظرتون بخریمش دا نه؟
                به اطلاع کليه كارگزاران محترم مي رساند، عرضه مجدد سهام شرکت صنايع پتروشيمي خليج فارس از ساعت 12:15 الي 12:45 بر روي نماد معاملاتي فارس4 انجام خواهد شد. عرضه سهام به قيمت 500ر7 ريال انجام خواهد شد ، كليه مشتريان حقيقي و حقوقي و همچنين مشتريان بر خط مي توانند نسبت به خريد سهام فوق اقدام نمايند، لازم به ذكرست كليه معاملات انجام شده بر روي نماد معاملاتي "فارس1" ابطال خواهد شد.كارگزاران محترم مي بايست دسترسي مشتريان بر خط را فعال نمايند.همچنين سهميه در نظر گرفته شده براي هر مشتري بر خط حداكثر تعداد 000ر15 سهم مي باشد. معاونت بازار

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
                  بله.اگر کل سهام با این قیمت هم بفروش بره بازم یه چند درصدی گین میده

نظر

• دکتر یزدان
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 133

سلام خوبی؟

نظرتون در مورد کهمدا رو میشه بفرمایید؟ خرید 249 داشتم
                    مرسی

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                      آقا سجاد ممنون ميشم نظرتون رو درخصوص پسهند بفرماييد؟ خريد تو قيمتاي كنوني رو مناسب ميدونيد يا خير ؟(با رعايت حد ضرر)
                      درود بر شما
                      این سهم روند صعودی داره. ولی با شمع امروز نشون دادکه میخواد یه چند روزی اندکی اصلاح در دستور کار داشته باشه. 600تومن برای سهم مقاومت محسوب میشد که با نزدیک شدن به اون واکنش هایی از سهم دیده میشه .من فکر میکنم شاید بشه 500تومن یا اندکی زیر اون هم خرید کرد. ما یه حمایت قویی روی 490تومن داریم .من فکر میکنم این سهم دوباره روند صعودی خواهد دگرفت و 580تومن رو هم خواهد شکست، ولی الان برای چند روزه من اصلاح بیشتر مد نظرم هست.
                      با درصد سبد و حدضرر در قیمت های پایین بصورت خرید پله ای ،بله.

در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Post
                      سلام خوبی؟

نظرتون در مورد کهمدا رو میشه بفرمایید؟ خرید 249 داشتم
                      مرسی
                      درود
                      دکتر عزیز در مورد کهمدا در صفحات قبل توضیحات لازم داده شده.یه ورزشی بکن

نظر

• احسان147
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 937

سلام بر سجاد عزیز
                        نظرتون در مورد کاذر و خریدش تو این قیمت ها(اگه صف رو دادن) چیه ؟تکنیکالی تا کجا میتونه بره بالا؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                          سلام بر سجاد عزیز
                          نظرتون در مورد کاذر و خریدش تو این قیمت ها(اگه صف رو دادن) چیه ؟تکنیکالی تا کجا میتونه بره بالا؟
                          درود بر شما

فعلا برای کاذر محدوده 190تا 200تومن محدوده مقاومتی خیلی قویی برای روند صعودی سهم محسوب میشه انتظار واکنش به اون محدوده رو دارم.
                          فکر نمیکنم بار اول بتونه این محدوده رو سالم رد کنه ،من برداشتم اینه که ممکنه با برخورد به این محدوده کمی در جا بزنه یا اندکی قیمت افت کنه ولی پس از اون برخواهد گشت و این محدوده رو نیز خواهد شکست. من برای این سهم اهداف خوبی رو میبینم حداقلی 235تومن و بعدش 290تومن.

نظر

• فرید
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 160

سلام و خدا قوت جناب سجاد
                            یه سوال: میشه تکنیکال وفارس بررسی بشه:D:D
                            حالا خارج شوخی شما خریدید قربان؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط فرید پست شده است View Post
                              سلام و خدا قوت جناب سجاد
                              یه سوال: میشه تکنیکال وفارس بررسی بشه:D:D
                              حالا خارج شوخی شما خریدید قربان؟
                              درود
                              انلاین نتونستم بخرم، دیر متوجه شدم.ساعت 12:35دقیقه متوجه شدم ،روی نماد فارس 1منتظر معاملات شدم نگو روی نماد فارس 4عرضه میشه،تا بخودم جنبیدم عرضه تموم شد و نتونستم بخرم.
                              عصری سفارش خرید اینترنتی به کارگزاری دادیم،ببینیم فردا چی میشه.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

صبح بخیر بر تمامی دوستان.امیدوارم امروز، روز خوبی برای همه باشه

نظر

در حال کار...
                                X