orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • paiezan
    عضو فعال
    • May 2012
    • 317

سلام جناب سجاد و تشکر اززحمات شما
    لطفا تحلیل خودتون رو درباره فولای و کهمدا در وضعیت فعلی بفرمایین.فکر میکنین دلیل عرضه زیاد حقوقی توی فولای و همچنین عرضه زیاد حقیقی ها و جمع کردن حقوقی توی کهمدا چه معنی میده؟
    سپاس

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
      سلام جناب سجاد و تشکر اززحمات شما
      لطفا تحلیل خودتون رو درباره فولای و کهمدا در وضعیت فعلی بفرمایین.فکر میکنین دلیل عرضه زیاد حقوقی توی فولای و همچنین عرضه زیاد حقیقی ها و جمع کردن حقوقی توی کهمدا چه معنی میده؟
      سپاس
      درود بر شما

عرضه حقیقی ها امروز ممکنه بدلیل فراهم کردن نقدیگی برای خرید سهام پالایشی باشه ولی رفتار حقوقی ها رو تا حالا هیچ جامعه شناسی نتونسته پیش بینی کنه چه رسد به من:D
      از نظر من فولای و کهمدا هر دو دارای روند صعودی می باشند ولی رفتار حرکتی فولای معمولا پر نوسان می باشد ،کلا اغلب سهم های فرابورسی دارای حرکت نوسانی زیادی هستند.
      من فکر میکنم هر دو تا سهم پتانسیل صعودی دارند ولی ممکنه با نوسانات و حتی منفی همراه باشه.
      سهم های کوچیک بازی های خیلی پیجیده و مرموزی دارند ولی در نهایت فاندا بر تکنیکال در سهم های کوچیک غلبه میکنه.
      معنی این حرف اینه که تو سهم های کوچیک چون فشار خرید یا فروش کم هست بسرعت تغییر ریزموج ها حاصل میشه و جایی که تکنیکال هشدار خروج میده همون جا با اندکی فشار خرید سهم به صف خرید میره و تکنیکال فریب میخوره ولی در نهایت این فاندای سهم هست که جهت اصلی رو تو سهم های کوچیک مشخص میکنه. و گرنه تکنیکال چندین بار در طول روند سیگنال های اشتباه بدلیل کم بودن فشار خرید و فروش صادر میکنه.
      بهرحال اگر همین فردا هر دو تای این سهم منفی هم باشند من تعجب نمیکنم. ولی هر دو دارای روند صعودی می باشند.
      همین اداها روی کسعدی هم می باشد.یعنی اگه یه نفر پیدا بشه بتونه رفتار حرکتی سه روز پشت سر هم کسعدی رو پیش بینی کنه،واقعا اون فرد لایق ستایش خواهد بود.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ehsanksh
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 179

با سلام و ارادت ویژه
        میشه لطف کنید وبیمه و کمنگنز رو هم تحلیل کنید
        ورود به این سهم ها رو صلاح میدونید ؟

با تشکر

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
          با سلام و ارادت ویژه
          میشه لطف کنید وبیمه و کمنگنز رو هم تحلیل کنید
          ورود به این سهم ها رو صلاح میدونید ؟

با تشکر
          در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

وبیمه

وبیمه یه شرکت سرمایه گذاری می باشد که برخلاف اسمش که سرمایه گذاری در صنعت بیمه می باشد بیشتر سرمایه خود رو در بخش املاک سرمایه گذاری کرده.78درصد سرمایه شرکت در بخش مسکن بوده که بیشتر اون سرمایه نزدیک به 97میلیارد تومن در بخش خارج از بورس سرمایه گذاری شده که عمدتا در قسمت املاک و مستغلات هست و 13میلیارد تومن هم ارزش روز بازار پرتفوی داخل بورسی می باشد که عموما سهم های بنیادی خوبی داخلشون هست ولی کاهش ارزش نسبت به بهای تمام شده دارند.
          سال مالی شرکت آخر شهریور ماه می باشد پارسال سود واقعی 19ریال بوده که 60ریال توی مجمع سالیانه سود تقسیم کرده ،که کمی از سود انباشته تقسیم کرده.
          پیش بینی سود سال مالی آخر شهریور 92 رو نتونستم پیدا کنم.

در مورد تکنکیالش هم نظرم مثبت هست ،بنظر من وبیمه در ابتدای روندی هست که هدفش شکستن سقف 145تومن میباشد مقاومت های محدوده 103تومن تا 107تومن و مقاومت های 120تومن مهم میباشند و اونها رو خواهد شکست. من فکر میکنم پس از شکستن سقف 145تومن هدف حداقلی 180تومن خواهد داشت.
          درود بر شما

کمنگنز امروز روی خط روند نزولی میان مدت خود معامله شد با تشکیل الگوی شمعی دارآویز .
          اگر فردا منفی بشه بستگی به فشار فروش کمی اصلاح خواهد خورد ولی برخواهد گشت واین مقاومت خط روند نزولی رو میشکنه.بعد از اون یه مقاومت 2440تومن داره که خیلی مهمه ولی از نظر من همه اینها رو خواهد شکست و هدفی بالای 2800تومن خواهد داشت.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ehsanksh
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 179

ببخشید حواسم نبود که یه بار وبیمه رو لطف کردین توضیح دادین

نظر

• Admin
              ادمین سایت
              • Oct 2010
              • 208

orumbourse123

تست حذف آمار

نظر

• salehiar
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 331

سلام.میشه لطف کنید و نظرتون رو درباره نمودار چهارشنبه وساپا بگید.به نظر شما ممکنه رشدی تو کوتاه داشته باشه.ممنون از شما

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
                  سلام.میشه لطف کنید و نظرتون رو درباره نمودار چهارشنبه وساپا بگید.به نظر شما ممکنه رشدی تو کوتاه داشته باشه.ممنون از شما
                  درود بر شما

وساپا در هر سه تایم کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت در روند نزولی بسر میبره.
                  در شرایط فعلی وساپا در نقطه ای خیلی حساسی قرار گرفته از سوی چند ناحیه مورد مقاومت واقع شده الان روی روند نزولی کوتاه مدت خودش قرار داره.محدوده 87تومن تا 92تومن محدوده مقاومت قویی برای روند کوتاه مدت محسوب میشه که بنظرمن با نوسانات زیاد میتونه بشکنه .
                  من فکر میکنم میتونه هدف سقف کانال رو در پیش داشته باشه (حوالی 100تومن)ولی این به راحتی نخواهد بود ،مقاومت های مهمی تا سقف کانال در پیش داره که انرژی فراوانی رو از سهم میگیره.
                  تا زمانی که روند نزولی میان مدت خودش رو نشکسته انتظار موج شارپ برای صعود نمیشه ازش داشت ،داخل این کانال هر موج صعود کوتاهی با نوسانات مثبت و منفی بسیاری ممکنه همراه باشه.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

شاخص گروه فلزات

هر چند که اعتقادی به شاخص گروه ندارم ولی این شاخص فلزات دیگه مثل سابق نزول نمیکند و میل به صعود دارد.
                    الان شاخص گروه فلزات بر روی روند نزولی کوتاه مدت خود در 27500واحد قرار داره که با شکست مقاومت مهم 28500واحد وارد روند صعودی میشه.
                    درصورت اتفاق افتادن این شکست ،نمودار شاخص گروه فلزات بدنبال ایجاد یک سقف جدید بالای 32100خواهد بود.

نظر

• space_mohamad
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 313

سلام
                      میشه نمودار کرماشا را هم یه تحلیل کنید ؟
                      "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

شاخص گروه فلزات

هر چند که اعتقادی به شاخص گروه ندارم ولی این شاخص فلزات دیگه مثل سابق نزول نمیکند و میل به صعود دارد.
                        الان شاخص گروه فلزات بر روی روند نزولی کوتاه مدت خود در 27500واحد قرار داره که با شکست مقاومت مهم 28500واحد وارد روند صعودی میشه.
                        درصورت اتفاق افتادن این شکست ،نمودار شاخص گروه فلزات بدنبال ایجاد یک سقف جدید بالای 32100خواهد بود.

ممنون اروم جان
                        فکر کنم شامل فولاد هم میشه

بقیه سهم های این گروه رو نگاه نکردم
                        اما فولاد اوضاع صورت های مالی میگه 45 درصد جا داره
                        بعد از خروج از سفارس ... وتوکا و شتران .... با تعداد وارد فولاد 450 شدیم
                        نمودار های شما دلگرمی هست برای ما
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                          سلام
                          میشه نمودار کرماشا را هم یه تحلیل کنید ؟

در مورد کرماشا یکی از دوستان تو قیمت های پایین سوالی کرد و براش از 1035تومن حرف زدیم الان بنظر من کرماشا پتانسیل ادامه روند صعودی رو با شکستن مقاومت 1035تومن پیدا کرده.
                          من فکر میکنم ما ادانمه روند صعودی رو خواهیم داشت تا حوالی 1400تومن.
                          من نظرم اینه

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          ممنون اروم جان
                          فکر کنم شامل فولاد هم میشه

بقیه سهم های این گروه رو نگاه نکردم
                          اما فولاد اوضاع صورت های مالی میگه 45 درصد جا داره
                          بعد از خروج از سفارس ... وتوکا و شتران .... با تعداد وارد فولاد 450 شدیم
                          نمودار های شما دلگرمی هست برای ما
                          فولاد با شکست مقاومت حوالی 470تا 475تومن وارد روند صعودی کوتاه مدت میشه

این تحلیل رو 4روز پیش برای فولاد زدیم. بنظر من با خوب بودن جو گروه فولاد میتونه مقاومت هاش رو بشکنه و هدفی بالاتر از 520تومن داشته باشه.
                          در مورد سفارس من همچنان نظرم مثبته و برای وتوکا هم اگرچه چندی قبل تحلیل ادامه اصلاح زدم ولی خیلی زود متوجه اشتباهم شدم ولی به بازار اعلام نکردم حتی قبل از صف خرید شدن من فشار خرید رو احساس کردم .برای وتوکا هم الان نظرم مثبته.

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

درود بر شما

در مورد کرماشا یکی از دوستان تو قیمت های پایین سوالی کرد و براش از 1035تومن حرف زدیم الان بنظر من کرماشا پتانسیل ادامه روند صعودی رو با شکستن مقاومت 1035تومن پیدا کرده.
                            من فکر میکنم ما ادانمه روند صعودی رو خواهیم داشت تا حوالی 1400تومن.
                            من نظرم اینه

این تحلیل رو 4روز پیش برای فولاد زدیم. بنظر من با خوب بودن جو گروه فولاد میتونه مقاومت هاش رو بشکنه و هدفی بالاتر از 520تومن داشته باشه.
                            در مورد سفارس من همچنان نظرم مثبته و برای وتوکا هم اگرچه چندی قبل تحلیل ادامه اصلاح زدم ولی خیلی زود متوجه اشتباهم شدم ولی به بازار اعلام نکردم حتی قبل از صف خرید شدن من فشار خرید رو احساس کردم .برای وتوکا هم الان نظرم مثبته.
                            اروم جان ... در مورد سفارس و وتوکا من هم مثبتم .. سفارس بعد از 60 درصد رشد یکم رو 190 تومن به مشکل برخورد کرده ... وتوکا هم با 16 درصد رشد با 230 تومن یذره مشکل داره
                            اما با برسی فولاد
                            دیدم کمتر سهم بزرگی موقعیت فولاد رو داشته باشه
                            یعنی رو فولاد خیلی مثبت هستم
                            هر جور حساب میکنم میبینم این سهم باید 570 رو ببینه
                            معاملاتشو دنبال میکنیم ببینیم چی کار میکنه
                            با تشکر
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

ومعادن

روند میان مدت صعودی ،هدف شکستن سقف 670تومن.

هنوز هم به این تحلیل اعتقاد دارم،فکر میکنم با این موج به هدفش برسه.الان پیش رو یه مقاومت 590تا 600تومن داریم.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

تو این برهه از بازار سعی کنید سهامداری کنید،فعلا فروشنده نباشید مگر فروش سهم هایی که تو این بازار هم بالا نمیکشند و اون رو با سهم های دارای روند صعودی تعویض کنید.
                                فعلا سهامداری

نظر

در حال کار...
                                X