orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10190

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    اروم جان ... در مورد سفارس و وتوکا من هم مثبتم .. سفارس بعد از 60 درصد رشد یکم رو 190 تومن به مشکل برخورد کرده ... وتوکا هم با 16 درصد رشد با 230 تومن یذره مشکل داره
    اما با برسی فولاد
    دیدم کمتر سهم بزرگی موقعیت فولاد رو داشته باشه
    یعنی رو فولاد خیلی مثبت هستم
    هر جور حساب میکنم میبینم این سهم باید 570 رو ببینه
    معاملاتشو دنبال میکنیم ببینیم چی کار میکنه
    با تشکر
    صبح بخیر دوست من

فولاد سهم خوبیه،یکی از خوب های بازار.
    من دو سه هفته قبل از گروه فلزات، فملی رو گرفتم چون احساس کردم دیگه مثل قبل منفی نمیخوره ،ولی اگر دو سه روز قبلش بود و نقدینگی داشتم یا سبد سهامم صف خرید نبودند و درجا میزدند،حتما با فولاد یا ذوب تعویض میکردم.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3067

باسلام وعرض ادب

آقا سجاد از تمامی زحماتتون بی نهایت سپاسگزارم

واقعا تحلیل های شما دوست بزرگوارم بی نظیر است

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        باسلام وعرض ادب

آقا سجاد از تمامی زحماتتون بی نهایت سپاسگزارم

واقعا تحلیل های شما دوست بزرگوارم بی نظیر است
        قربونتم طیب عزیز
        شما لطف دارین.
        این تحلیل های خط خطی ما در مقابل شکارهای شما چیزی نیست عزیز من.همیشه از مطالب و تیزبینی شما لذت میبرم.
        .
        .
        .
        .
        ماشالله به این فرآور 90تومن سود تو مجمع سالیانه تقسیم کرد و 40تومن هم بالاتر باز کرد و صف خرید شد و این پتانسیل گروه فلزات رو نشون میده.فعلا حداقلش 610تومن رو براش میبینم
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• homework
          عضو فعال
          • May 2012
          • 747

[
          آقا سجاد عزیز ...
          تو نمودار کهمدا مشکلی پیش اومده ؟
          مقاومتی پیش رو داشته ؟
          دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3067

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            قربونتم طیب عزیز
            شما لطف دارین.
            این تحلیل های خط خطی ما در مقابل شکارهای شما چیزی نیست عزیز من.همیشه از مطالب و تیزبینی شما لذت میبرم.

بزرگوارید

بی تعارف عرض میکنم تحلیل هاتون بی نظیره و با دقت تمام و همه جانبه بررسی میفرمایید ...........در این تاپیک با این تحلیل های شما دوستان باید سود کنند

بازهم از تمامی زحماتتون که همیشه بدون منت متقبل شده اید و در جهت ارتقاء دانش عمومی گام برداشته اید سپاسگزارم
            .
            .
            .
            .
            ماشالله به این فرآور 90تومن سود تو مجمع سالیانه تقسیم کرد و 40تومن هم بالاتر باز کرد و صف خرید شد و این پتانسیل گروه فلزات رو نشون میده.فعلا حداقلش 610تومن رو براش میبینم

نظر

• ehsanksh
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 179

با سلام و تشکر

ممنون از بابت تحلیل های خوبتون
              ما که فقط دعاتون می کنیم که همیشه سالم و سربلند و پیروز باشید

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                [
                آقا سجاد عزیز ...
                تو نمودار کهمدا مشکلی پیش اومده ؟
                مقاومتی پیش رو داشته ؟
                درود بر شما

عرضه حقیقی ها امروز ممکنه بدلیل فراهم کردن نقدیگی برای خرید سهام پالایشی باشه ولی رفتار حقوقی ها رو تا حالا هیچ جامعه شناسی نتونسته پیش بینی کنه چه رسد به من:D
                از نظر من فولای و کهمدا هر دو دارای روند صعودی می باشند ولی رفتار حرکتی فولای معمولا پر نوسان می باشد ،کلا اغلب سهم های فرابورسی دارای حرکت نوسانی زیادی هستند.
                من فکر میکنم هر دو تا سهم پتانسیل صعودی دارند ولی ممکنه با نوسانات و حتی منفی همراه باشه.
                سهم های کوچیک بازی های خیلی پیجیده و مرموزی دارند ولی در نهایت فاندا بر تکنیکال در سهم های کوچیک غلبه میکنه.
                معنی این حرف اینه که تو سهم های کوچیک چون فشار خرید یا فروش کم هست بسرعت تغییر ریزموج ها حاصل میشه و جایی که تکنیکال هشدار خروج میده همون جا با اندکی فشار خرید سهم به صف خرید میره و تکنیکال فریب میخوره ولی در نهایت این فاندای سهم هست که جهت اصلی رو تو سهم های کوچیک مشخص میکنه. و گرنه تکنیکال چندین بار در طول روند سیگنال های اشتباه بدلیل کم بودن فشار خرید و فروش صادر میکنه.
                بهرحال اگر همین فردا هر دو تای این سهم منفی هم باشند من تعجب نمیکنم. ولی هر دو دارای روند صعودی می باشند.
                همین اداها روی کسعدی هم می باشد.یعنی اگه یه نفر پیدا بشه بتونه رفتار حرکتی سه روز پشت سر هم کسعدی رو پیش بینی کنه،واقعا اون فرد لایق ستایش خواهد بود.
                درود برادر

نمودارهای من روند حرکتی کهمدا رو صعودی نشون میدن و مشکلی که بابت اون از سهم خروج بشه رو نشون نمیدهند،حتی بنظر میاد سهم مقاومت مهمی رو شکسته و این منفی ها ممکنه پولبکی به اون باشه.
                بهرحال پست بالا روند حرکتی سهم هایی مثل کهمدا رو خوب توضیح میدهند.
                سهم های کوچیکی که در روی تابلو خوب مدیریت نشوند چنین نوساناتی خواهند داشت و چه بسا بازیچه یه افرادی برای سواستفاده گردند.
                بهرحال من مشکلی ندیدم،بنظر من میتونه برگرده و به روند صعودیش ادامه بده.
                ولی همچنان اعتقاد دارم هر سهمی برای داشتن روند صعودی روی تابلوی معاملات،علاوه بر فاندای قوی نیاز به یک حامی بر روی تابلو داره.

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                با سلام و تشکر

ممنون از بابت تحلیل های خوبتون
                ما که فقط دعاتون می کنیم که همیشه سالم و سربلند و پیروز باشید
                مرسی برادر
                پاینده باشی
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                ممنون میشم از مدیران فنی سایت اگه تعداد نمایش های این تایپک رو به حالت اول خودش برگردونند ظاهرا مشکل سایت باعث تغییر اون شده در حالیکه 37هزار تا باید باشه ولی 1300تا رو نشون میده.

نظر

• homework
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 747

درود برادر

نمودارهای من روند حرکتی کهمدا رو صعودی نشون میدن و مشکلی که بابت اون از سهم خروج بشه رو نشون نمیدهند،حتی بنظر میاد سهم مقاومت مهمی رو شکسته و این منفی ها ممکنه پولبکی به اون باشه.
                  بهرحال پست بالا روند حرکتی سهم هایی مثل کهمدا رو خوب توضیح میدهند.
                  سهم های کوچیکی که در روی تابلو خوب مدیریت نشوند چنین نوساناتی خواهند داشت و چه بسا بازیچه یه افرادی برای سواستفاده گردند.
                  بهرحال من مشکلی ندیدم،بنظر من میتونه برگرده و به روند صعودیش ادامه بده.
                  ولی همچنان اعتقاد دارم هر سهمی برای داشتن روند صعودی روی تابلوی معاملات،علاوه بر فاندای قوی نیاز به یک حامی بر روی تابلو داره.

مرسی برادر
                  پاینده باشی
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  ممنون میشم از مدیران فنی سایت اگه تعداد نمایش های این تایپک رو به حالت اول خودش برگردونند ظاهرا مشکل سایت باعث تغییر اون شده در حالیکه 37هزار تا باید باشه ولی 1300تا رو نشون میده.

orumbourse عزیز ... سپاس از لطف و دقت شما در پاسخگویی
                  دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• najafi.nikan
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 35

صبح بخیر دوست من

فولاد سهم خوبیه،یکی از خوب های بازار.
                    من دو سه هفته قبل از گروه فلزات، فملی رو گرفتم چون احساس کردم دیگه مثل قبل منفی نمیخوره ،ولی اگر دو سه روز قبلش بود و نقدینگی داشتم یا سبد سهامم صف خرید نبودند و درجا میزدند،حتما با فولاد یا ذوب تعویض میکردم.
                    درود بر سجاد عزیز
                    آقا امسال میتونیم نمایشگا زیارتتون کنیم؟
                    فملی هدف میان مدتیش ر چن می بینید؟تو موج 3از3نیست؟!

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

در اصل توسط najafi.nikan پست شده است View Post
                      درود بر سجاد عزیز
                      آقا امسال میتونیم نمایشگا زیارتتون کنیم؟
                      فملی هدف میان مدتیش ر چن می بینید؟تو موج 3از3نیست؟!
                      درود بر شما
                      اول اینکه بابت اون پیغامی که برام گذاشتیه بودید ویادم رفته بود جواب بدهم معذرت میخوام.جناب نجفی اگه سوال بورسی داشتید توی تایپک بذارید اون وقت یادم نمیره.
                      در مورد نمایشگاه هم ،من فکر نمیکنم بتونم بیام.
                      تهران رو بدلیل الودگی هواش تحریم کردیم:D
                      اگه نمایشگاه تو اورمیه بود میومدم.راستی چرا همه چیز باید تو تهران برگزار بشه؟:-w
                      در مورد موج شماری هم ،من موج شماری نمیکنم .شما نمودارتون رو بذارید ببینیم موج 3از 3 دقیق منظورتان کجاست؟
                      واقعیتش اینه که من هنوز کاملا مطمئن نیستم که این موج بتونه یک سقف جدید در بالای 840تومن بزنه.باید کمی مثبت بخوره ببینم چقدر این موج قدرت داره؟
                      منتظر عکس العمل به مقاومت های 680تومن و 720تومن هستم.

نظر

• najafi.nikan
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 35

درود بر شما
                        اول اینکه بابت اون پیغامی که برام گذاشتیه بودید ویادم رفته بود جواب بدهم معذرت میخوام.جناب نجفی اگه سوال بورسی داشتید توی تایپک بذارید اون وقت یادم نمیره.
                        در مورد نمایشگاه هم ،من فکر نمیکنم بتونم بیام.
                        تهران رو بدلیل الودگی هواش تحریم کردیم:D
                        اگه نمایشگاه تو اورمیه بود میومدم.راستی چرا همه چیز باید تو تهران برگزار بشه؟:-w
                        در مورد موج شماری هم ،من موج شماری نمیکنم .شما نمودارتون رو بذارید ببینیم موج 3از 3 دقیق منظورتان کجاست؟
                        واقعیتش اینه که من هنوز کاملا مطمئن نیستم که این موج بتونه یک سقف جدید در بالای 840تومن بزنه.باید کمی مثبت بخوره ببینم چقدر این موج قدرت داره؟
                        منتظر عکس العمل به مقاومت های 680تومن و 720تومن هستم.

خاهش میکنم سجاد جان شما لطف دارید
                        میشه دلیل جوندار نبودن این حرکت ر بفرمایید لطفن.تو کدوم اندیکاتور چی دیدید برم سرشو ببرم:))

نظر

• najafi.nikan
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 35

خاهش میکنم سجاد جان شما خیلی ب بنده لطف داشته اید
                          دلیل جوندار نبودن حرکت ر چی میدونید؟تو کدوم اندیکاتور چی دیدید؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

در اصل توسط najafi.nikan پست شده است View Post
                            ]
                            خاهش میکنم سجاد جان شما خیلی ب بنده لطف داشته اید
                            دلیل جوندار نبودن حرکت ر چی میدونید؟تو کدوم اندیکاتور چی دیدید؟
                            صبح بخیر

مرسی جناب نجفی ولی بیخیال این موج شماری شو.
                            این موج شماری غلط غولوط زیاد داره.

نظر

• علیرضا1
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 853

سلام اقا سجاد عزیز.صبح بخیر برادر
                              نظرتون در مورد شراز چیه؟بر خلاف تمامی اصولی که بهش پایبندم دیروز شراز خریدم البته رفتم توی صف وخرید انجام شده(دوست ندارم صف نشین باشم و سهم بخرم)اگه نظرتون رو بدونم امروز میتونم بهتر تصمیم بگیرم..
                              ممنون
                              "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                                سلام اقا سجاد عزیز.صبح بخیر برادر
                                نظرتون در مورد شراز چیه؟بر خلاف تمامی اصولی که بهش پایبندم دیروز شراز خریدم البته رفتم توی صف وخرید انجام شده(دوست ندارم صف نشین باشم و سهم بخرم)اگه نظرتون رو بدونم امروز میتونم بهتر تصمیم بگیرم..
                                ممنون
                                صبح بخیر برادر
                                ولله من معمولا سهم های زیاد رشد کرده را نمیخرم.
                                بعد از بازگشایی دو روز پر حجم معامله شده،بنظر میاد یه تخلیه ای روش انجام شده. تو بعضی از اندیکاتورهاش آمادگی برای نشون دادن واگرایی منفی دیدم ولی خود روند قیمتی هنوز الگوی شمعی ریزشی نزده ،اگر شمع امروز ریزشی باشه اون وقت اون واگرایی های منفی میتونه سهم رو وادار به اصلاح کنه.
                                الان سهم صف خرید ولی زیاد قوی نیست.من اگه بودم نصف به صف خرید میدادم نصف نگه میداشتم ببینیم تا آخر وقت چه جوری معامله میشه؟اگر الگوی شمعی امروز هم منفی بود بقیه رو هم میدادم وگرنه نصف رو نگه میداشتم.

نظر

در حال کار...
                                X