orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

احتمالا گروه فلزات دوباره صف خرید بشوند
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

من فکر میکنم شاراک حداقل 1500تومن رو هم ببینه.
      فملی هم کم کم داره میاد بالا،بنظرم همراه خودش بقیه گروه رو هم مثبت خواهد کرد.
      برای فباهنر هم من فکر میکنم دوباره روند صعودی رو ادامه خواهد داد حالا امروز هم نباشد روزهای دیگه
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• paiezan
        عضو فعال
        • May 2012
        • 317

سلام جنا ب سجاد و عرض خسته نباشین
        جناب سجاد افزایش سرمایه پکرمان از چه نوعیه وبه نظر شما صلاح هست توی افزایش سرمایه شرکت کنم ؟
        چقدر پولم بلوکه میشه؟
        سپاس

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
          سلام جنا ب سجاد و عرض خسته نباشین
          جناب سجاد افزایش سرمایه پکرمان از چه نوعیه وبه نظر شما صلاح هست توی افزایش سرمایه شرکت کنم ؟
          چقدر پولم بلوکه میشه؟
          سپاس
          درود بر شما

315میلیون سهم یعنی در حدود 47درصد از طریق آورده نقدی و مطالبات سهامداران میخواد افرایش سرمایه بده که پس از برگزاری مجمع دو سه هفته بعدش حق تقدم ها قابل خرید و فروش تو تابلوی معاملات میشه.اگر هم بخواهید صد تومن ها رو واریز کنیم یه چیزی بین 4تا 6ماه طول میکشه تا تبدیل به سهم بشه.
          من صورهای مالیش رو نخوندم ولی این تعدیل داره،مقدراش رو نمیدونم ولی فکر میکنم شرکت تو افزایش سرمایه ضرر نداشته باشه اگه حق تقدم ها رو بفروشید.دقیقا نمیدونم تعدیلش چه مقدار هست اگه زیاد باشه شرکت تو مجمع افزایش سرمایه خوبه

نظر

• mohammad14
            عضو جدید
            • Apr 2013
            • 9

جناب اروم با سلام و تشکر از وقتگذاریتون

چه اهدافی رو برای کروی متصور هستید؟

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط mohammad14 پست شده است View Post
              جناب اروم با سلام و تشکر از وقتگذاریتون

چه اهدافی رو برای کروی متصور هستید؟
              درود بر شما

باعث افتخاره که اولین پست ارسالی جنابعالی در تایپک بنده بوده،خوش اومدید.

در مورد کروی من سوابق معاملاتیش رو بررسی کردم.
              اون طوری که نمودار نشون میده کروی حدود سه ساله که در یک کانال افقی گیر کرده کف این کانال بین 160تا 183تومن بوده و سقف کانال بین 345تا 387تومن بوده و در طول این چندین سال امواجی از کف کانال تا سقف کانال داشته که طول موج های زمانی این امواج معمولا 4ماه و بعضی وقتها تا 7ماه بوده.
              من فکر میکنم که خیلی مدته که داخل این کانال بازی میکنه و وقتشه که این کانال خارج بشه.
              فعلا سهم تو ریل صعود پایدار نیفتاده ولی با شکست مقاومت خیلی مهم محدوده 250تومن تا 255تومن وارد روند صعودی میشه مقاومت های محدوده 280تومن تا300تومن خیلی مهم می باشد.
              من فکر میکنم در طول زمانی ذکر شده در بالا میتونه یه موج صعودی داشته باشه،اگر قیمت های جهانی یاری کنه میتونه خودش رو از این کانال خارج کنه .

نظر

• najafi.nikan
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 35

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                صبح بخیر

مرسی جناب نجفی ولی بیخیال این موج شماری شو.
                این موج شماری غلط غولوط زیاد داره.
                حاجی ناامیدم کردی از زندگی
                غلطغولوط اونم زیاد؟
                اگه وقت داشتی و حوصله ممنون میشم غلطاشو بگید
                مرسی از وقتی ک میذارید

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط najafi.nikan پست شده است View Post
                  حاجی ناامیدم کردی از زندگی
                  غلطغولوط اونم زیاد؟
                  اگه وقت داشتی و حوصله ممنون میشم غلطاشو بگید
                  مرسی از وقتی ک میذارید
                  چرا ناامید؟ همه غلط دارند از بزرگترین تحلیلگرها تا من کوچکترین.
                  شاید لحن گفتن من کمی تند بود ولی کلا لحن بیان من خیلی رک هست.به دل نگیر
                  برای موج شماری ما فقط این جمله رو میتونم بگم.

"موج های اصلاحی با درجه بزرگتر (ABC-2-4)نباید از نظر زمانی و قیمتی از موج های اصلاحی با درجه کوچکتر (abc-2-4) از خود کوتاهتر باشد."

نظر

• محمدسعید
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 263

سلام
                    به نظر شما خبر" معافیت 20 درصدی از حقوق دولتی برای بهره برداران معادن " تاثیری روی کروی و فاسمین داره؟
                    ممنون میشم ج بدید
                    دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط pqow پست شده است View Post
                      سلام
                      به نظر شما خبر" معافیت 20 درصدی از حقوق دولتی برای بهره برداران معادن " تاثیری روی کروی و فاسمین داره؟
                      ممنون میشم ج بدید
                      صبح بخیر

بله تاثیرگذاره ولی مقدارشون رو از دوستان بنیادی کار سوال بفرمایید ،تکنیکال گروه روی هم بدک نیست پتانسیل صعود دارند.
                      فکر میکنم گروه روی میتونند با مثبت بودن جو گروه فلزات و معادن موج صعودی داشته باشند.من به تغییر روند حرکتی از خنثی به صعودی در کروی و فاسمین امیدوارم

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

آغاز درخشش فولاد

حدیث موسوی: عرضههای سلف روز گذشته رینگ فولاد مطابق انتظار باز هم به خوبی به فروش رسید؛ به طوری که معادل 30 هزار تن شمش بلوم از سوی فولاد خوزستان برای تحویل در پایان خرداد ماه عرضه شده بود که با تقاضای 30 هزار تنی و قیمت پایانی 15 هزار و 874 ریال مورد معامله قرار گرفت.

با توجه به اینکه قیمت وارداتی این محصول در بندر انزلی حدود 17 هزار و 900 ریال است، طبیعی است که قیمت پایین تر شمش عرضه شده در بورس کالا رغبت بیشتری را برای حضور در رینگ فولاد به ارمغان آوردهاست. از سوی دیگر ذوبآهن اصفهان هم 75 هزار و 800 تن سبد میلگرد A3 سایز 12 تا 25 در قالب قرارداد سلف با قیمت پایه 17 هزار و 800 ریال عرضه کرد که به دنبال تقاضای 112 هزار و 200 تنی قیمت پایانی آن به 17 هزار و 975 ریال افزایش یافت. گفته میشود 55 هزار تن از این کالا را شهرداری تهران و مابقی عرضه را مصرفکنندگان شخصی خریداری کردهاند. محمد حسین دیدهور، عضو هیاتمدیره اتحادیه کشوری آهن و فولاد معتقد است با توجه به اینکه خرید میلگرد از سوی نهادی مانند شهرداری به منظور فروش در بازار نبوده و صرفا برای انبار کردن این کالا جهت استفاده در پروژههای عمراني است؛ بنابراین تقاضای عمده سبد میلگرد از سوی این نهاد صورت میگیرد و بخش بازار و مصرفکنندگان شخصی سهم کوچکی در خرید این محصول دارند. دیگر عرضه شرکت ذوبآهن اصفهان در روز گذشته سبد میلگرد A3 سایز 14 تا 25 به میزان 2 هزار و 200 تن بود که تقاضای 2 هزار و 530 تنی این کالا موجب شد قیمت پایه آن از 17 هزار و 900 ریال به 17 هزار و 945 ریال افزایش یابد. رینگ فولاد شاهد عرضه دو سبد میلگرد دیگر هم از سوی فولاد آذربایجان یکی در قالب سلف و دیگری در قالب معامله نقدی بود. سبد میلگرد A3 سایز 14 تا 25 به میزان یک هزار و 100 تن و با قیمت پایه 17 هزار و 350 ریال از سوی این شرکت عرضه شد که 880 تن از آن در زمان معامله و 220 تن از آن در زمان مچینگ مورد معامله قرار گرفت. در همین حال سبد میلگرد A3 سایز 18 تا 25 از سوی فولاد آذربایجان در قالب معامله نقدي به میزان یک هزار و 100 تن و با قیمت پایه 17 هزار و 850 ریال عرضه شد که تقاضای یک هزار و 320 تنی را در برابر خود دید.
                        بورس نیوز

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

ماشالله به سهم خودم غمهرا ،تو هر بازاری صعود میکنه بازار منفی مثبت حالیش نیست،فقط صعود. پسر خوب برو بالا تو میتونی:D

نظر

• hector
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1764

درود
                            سجاد جان پیدات نیست؟؟بالاخره مستقیم، 2تا سهم معرفی نکردیا;)

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                              درود
                              سجاد جان پیدات نیست؟؟بالاخره مستقیم، 2تا سهم معرفی نکردیا;)
                              داداش من،سجاد عزیز
                              یه لطفی بکن از اولین صفحه این تایپک رو باز کن و کمی وقت بذار شاید یک ساعت و شروع کن به خوندن پست های من ،ببین چه سهم هایی در چه قیمت هایی پیشنهاد داده شده.
                              در دو ماه از شروع فعالیت این تایپک سهم های زیادی پیشنهاد شده و یا تحلیل شده که صعودیه.
                              یه وقتی بذار توی کاغذ یادداشت کن اون وقت اونها رو بشمار ببین برای دو ماه کافی بوده یا نه؟
                              مستقیم یا غیر مستقیم نداریم.من وقتی روی سهمی نظر مثبتی دارم دیگه اون رو هر روز اعلم نمیکنم. که اینو بخرید.یه بار گفتیم تموم شد رفت.
                              ببین تو این دو ماه شفن _فباهنر_ سفارس _رمپنا _حفاری _فاذر _غمهرا _وبیمه _بموتو_ شلعاب _کمرجان _خبهمن _بکاب _کهمدا _ومعادن_ کگل_ شمواد _وتوشه _وپترو _فلوله _مداران _واتی _فسرب _کروی _فملی _فولاد_ شپنا_کسعدی _کچینی_ لسرما و.......تو چه قیمت هایی تحلیل های صعودی براشون زده شده؟
                              دیگه بیشتر از این من کاری از دستم برنمیاد.شرمنده

نظر

• ehsanksh
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 179

اقا دست شما درد نکنه
                                ما که تو سبدمون چند تا از سهم ها معرفی شده شما و اداف داربم و کلی هم خدا رو شکر سود کردیم
                                حیف که هنوز در حدی نیستم که بتونم به شما و دوستان دیگه کمک کنم فقط دعاتون میکنیم اونم از صمیم قلب
                                ارزوی ما شادی سلامتی و سربلندی و موفقیت شماست برادر

نظر

در حال کار...
                                X