orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود بر تمامی دوستان

یه چند روز بود که احساس میکردم که روند تایپک خیلی کسل کننده شده بود ،بخاطر همین پیش خودم فکر کردم بیام و تو حین معاملات هم مطلب بنویسم و یا اینکه پیشنهاد خرید بدم که این رو بخرید یا اون رو بفروشید.
    تقریبا از دیروز اینکار رو انجام میدم ولی هنوز هم میبینم هم مشارکت تو تایپک خیلی کم شده هم بنوعی آمار انلاین تایپک به بیش از 20نفر نمیرسه.
    نمیدونم واقعا مشکل از چیه؟ ادرس غلطی داده ام ؟پیشنهاد خرید بدی داده ام ؟به دوستان ضرری زده ام ؟ یا خدای نکرده سهمی رو تبلیغ و به دوستان فروختم که حالا مونده دستشون؟
    درصد تحلیل اشتباه زیاد بوده؟
    واقعیت اینه که برای تمامی این سوال ها جواب قانع کننده ای پیدا نمیکنم.
    تقریبا 110روز از افتتاح این تایپک میگذره شاید بیش از 250ساعت من برای این تایپک وقت گذاشته ام،تحلیل های مختلفی برای هر سوال دوستان انجام داده ام بارها شده سوالی دوستان در مورد یک سهم داشتند و من اطلاعات خیلی کمی در مورد اون داشتم و بخاطر اون سهم مجبور شدم برم دیتای اون سهم رو بگیرم (دادن دیتای یک سهم تو نمودار من دردسر فراوان داره)گزارشات شرکت رو بخونم و بعد بیام براش تحلیل تکنیکال و بنیادی بزنم.قصدم منت گذاشتن نیست بلکه احساس مسولیت من در قبال تایپکم رو میخوام بیان کنم.
    سهم های مختلفی رو دوستان سوال کردند ،خودم هم پیشنهادهای خوبی در لحظه ابتدای شروع روند داشتم(اگر بنا بود من به زمان کاری نداشته باشم همین الان یه سی چهل تا سهم رو میگفتم بخرید تا به زمانش بره بالا،اخه بعضی ها اینجوری تحلیل میکنند) برداشت من از تمامی تحلیل ها اینه که حداقل بالای 80درصد به هدف خورده اند اونم بیشترشون تحلیل ها صعودی بوده اند نه تحلیل های ریزشی.
    نمیگم اشتباه هم بوده ولی خیلی کم بوده،شاید از بین 50تا تحلیل سهم 5یا 6تا.حتی مطمئنم این رو هم زیاد میگم
    قصد از تمامی این عرایض روند تایپک هست که اون چیزی که من میخوام نیست و بنظر میاد زیاد مورد استقبال واقع نشده یا با بی توجهی کاربران مواجه شده.
    واقعا یکی پیدا میشد میگفت سجاد تو اینجا رو اشتباه کردی بخاطر همین این جوری شده،نمیدونم شاید از صداقت زیاد، و یا جواب دادن سریع به سوال دوستان و یا به هدف خوردن بیشتر تحلیل ها بوده!
    وقتی این تایپک رو با یه تایپک معمولی سهام قیاس میکنم واقعا اشکم در میاد. آدم ناراحت میشه وقتی یه کار درستی رو انجام میده ولی برخوردی که با اون کار میشه شبیه برخورد کار نادرست باشه.
    ...هیچی دیگه...
    با سلام
    مسلما دوستان قدردان زحمات و تحلیلهای بسیار خوب شما هستند و خود من حداقل خواننده همیشگی مطالب شما هستم
    امیدوارم مثل همیشه با قدرت به تحلیلهای عالیتان ادامه دهید.
    آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2013/06/24, 21:32.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

درود بر دوست خوبم،سجاد
      یه پیشنهادی دارم
      میگم از این به بعد یه کاری میکنیم
      اگه اجازه بدی،میخوام مشارکتم رو توی این تاپیک بیشتر کنم :D
      خیلی سهم هست که من تحلیلش کردم
      من خلاصه اینجا نظر میدم (بنیادی و روانشناسی)
      تو هم تکنیکالی کاملش کن

البته تحلیلهای من تلفیقیه
      ولی این جوری که باشه،دیگه همه جوره کامل میشه

ولی این پایان کار نیست :p

فردا ساعت 9 صبح دم در تاپیکت منتظرم >:D<
      اتفاقا من علاقه زیادی به زدن این پستهای بین روزی دارم ;;)
      استارتش از تو،ادامه اش با من

قبوله ؟
      :-?
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• کریم مهدوی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 813

اروم خان عزیز

عرض ادب و احترام خدمت شما دوست نادیده ام
        گله کوتاه و سرشار از ادب شما رو خوندم و یقین بدونید ما قدردان زحمت شما هستیم @};-@};-@};-

یاشا
        تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• رضاکریمی
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 250

آقا سجاد اگه ممکنه یه نگاهی هم به قشرین بندازین
          فکر کنم داره سر و شونه کف میزنه با هدف 670
          وارد شم یا نه؟
          [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
          [/CENTER]

نظر

• سرداربورسی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 458

خب این بحثا رو بذاریم یه گوشه
            سجاد جان یا علی ;)@};-
            داش محسن مختاری نمی خوای اون تاپیک شش قلفله رو باز کنی برادر ؟؟؟@};-

راهی که وپترو در پیش داره مثل روز روشنه
            اکثر سهام حاضر در پرتفوی شرکت با تغییرات عمده در وضعیت بنیادی مواجه شدند و قیمتشون رشد زیادی کرده
            نمونه اش هم شدوص و شکربن که چندین برابر شدن
            دیگه وپترو راهی جز صعود نداره
            حالا اگه یه مدت هم درجا بزنه در اصل قضیه تفاوتی نمیکنه
            چرا که به نظر میرسه خاطرات وپتروی سال 83 در حال زنده شدن هست
            البته با شرایط امروز
            تارگت وپترو در بلند مدت 400 تومن خواهد بود
            ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
            نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• sheibani
              عضو جدید
              • Jun 2013
              • 17

جناب سجاد

سلام و عرض ادب

من تازه عضو شده ام ولی قبلا از مطالب ارزشمند این فروم زیاد بهره مند شده ام

به سهم خودم ممنون و سپاسگزارم
              امیدوارم که خداوند به شما سلامتی و دل خوش عنایت فرماید تا همچنان ما از وجود شما دوست عزیز استفاده کنیم.

سجاد جان اگر برایت مقدور هست تحلیلت در مورد قزوین و قمرو و هم چنین صدرا را میخواستم بدانم.

نظر

• جان مورفی
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 179

آخ آخ آخ
                دوباره یادم اومد و کباب شدم :-<

آقا سجاد مخصلصیم
                نظرتون رو درباره وصنا اگه بفرمایید
                خوشحال می شم

نظر

• فرید
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 160

جناب سجاد سلام
                  همه گفتنیها راجب گلایه شمارو دوستان گفتن... من هم به سهم خودم از زحمات فراوان شما قدردانی میکنم ... یورولماسن ...
                  با گفته یکی از دوستان هم که فرموده بودن کوتاهتر بنویسید شاید موافق نباشم ....به نظرم وقتی استادی مثل اروم بورس پست تحلیلی کامل میذارن حتما خواستن به طور کامل حق مطلب رو ادا کرده باشن
                  البته شاید منطورشون کمتر خسته شدن جنابعالی باشه که در این صورت فکر نکنم بقیه دوستان هم مخالفتی داشته باشن.
                  زیاده قربانتان
                  آخرین ویرایش توسط فرید؛ 2013/06/24, 19:40.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                    با سلام خدمت آقا سجاد عزیز
                    بنده مدت ها پیش این پیشنهاد رو دادم که سبد مورد نظر خودتونو با صراحت اعلام کنید،کاملا مصلحت اندیشی شما و توجه به اخلاق را در تحلیل هایتان درک می کنم،اما به نظرم تا سهمی مستقیم معرفی نشه تایپیک جذاب نمیشه
                    بنده تمامی پست های جناب عالی رو میخونم
                    یک پیشنهاد هم به عنوان برادر کوچکتان دارم کمی کوتاه تر و ساده تر قلم بزنید
                    درود

تورو خدا سهمی مستقیم معرفی نشده ؟من چند بار گفتم فباهنر بخرید؟چند بار گفتم روندش قویه؟میدونی فباهنر درست یه روز قبل از حرکتش تحلیل صعودی براش زدم روی 120تومن.ببینید چقدر میشه؟حتی یکی از دوستان در زمان اصلاح پرسید من گفتم این روندش قویه نگهدار یا همین وبیمه یا حفاری یا رمپنا یا فاذر یا شاراک یا کهمدا یا واتی یا شیران یا ولغدر ... نگفتم؟در مورد روندشون توضیح ندادم.
                    بنظرتون برای 110روز اینها کافی نیست ؟
                    در مورد کوتاه تر نوشتن من فکر میکنم تمامی سعیم براینه که سرمایه گذار بدونه این سهمی که میخره در چه شرایطیه.
                    مثلا یکی از دوستان در مورد حتاید از من سوال کرده بود مثال میگم. زمانیکه حتاید هنوز روندش شروع نشده و هی نوسان میکنه.خب من باید به این بگم که پیش رو با چه چیزی مواجه هست یا نه؟ اگه من بگم از فردا میره بالا و روندش صعودیه،اینم هی نوسان کنه ایشون خسته نمیشند؟
                    پس من باید توضیح بدم و بهشون بگم این سهم پتانسیل صعود داره ولی الان وقت نوسان منفی و مثبت هست.
                    وگرنه میتونستم بدون توجه به سرمایه یه سرمایه گذار براش یه تحلیل های کوتاه درست بزنم ولی مخرب برای ایشون باشه از نظر روحیه سهامداری .یعنی بگم بله صعودیه ولی هی نگاه کنه که این بالا بره و بعد از یه مدتی که خسته شد بفروشه و اون زمان هم زمان فروش نباشه زمان خرید باشه.
                    .
                    .
                    .
                    .
                    .
                    .
                    از ناظر محترم خواهش میکنم پست 932 آیدی مهدوی و 933رو حذف کنند.
                    مسایلی که بین دوستان تو گذشته اتفاق افتاده به من نه ارتباطی داره نه جذبه ای برام داره و نه من اونقدر قدرت تشخیص دارم که بیبنم این چیکاره هست اون چی کاره هست.
                    کاری به این مسایل ندارم ،لطفا منو وارد مسایل حاشیه ای نکنید.
                    این دعوای بین دو سایت رو هم یه جوری حل کنید تا تقی به توقی میخوره این پرونده اون رو اون پرونده این رو رومیکنه.
                    منو وارد دعوای بین دو سایت نکنید.
                    بنده با هیچ جا قراردادی ندارم ولی تعهد اخلاقی هم به دوستان تو اینجا دارم و هم به دوستان تو اونجا دارم.
                    یه کاری نکنید که کلا قید نوشتن رو بزنم.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
                      جناب اروم نظرتون در مورد واتي چيه؟ همه جا صجبت از اونه و همه پيشنهاد خريدشو ميدن ؟
                      نميدونم چرا من رو ياد وساپاي دو سال پيش ميندازه :D
                      درود
                      نظرم روش مثبته.واتی روند بسیار قویی داره .اگر دیدتون رو از کوتاه مدت به میان مدت تغییر بدهید و با نوسانات کوتاه و یا چند تومن اصلاح کاری نداشته باشید ،من فکر میکنم واتی تو این قیمت ها هم برای شما سود خواهد داد 480تا 500تومن مقاومت اساسی بود ولی بدون هیچ واکنشی بنظر میاد شکسته من فکر میکنم، واتی توان دیدن 750تومن رو هم داره.حدضرر فراموش نشه
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/24, 21:40.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• majid190cm
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 202

سلام سجاد جان
                        این تاپیک و نوشته هات رو همیشه می خونم.واقعا عالیه. خسته نباشی
                        نظرت درباره شاراک چیه؟
                        ممنون عزیز
                        شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند

نظر

• علیرضا1
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 853

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                          سلام اقا سجاد عزيز،نظرتون در مورد پتروشيمي ابادن چيه؟به نظر شما خريد در اين محدوده توجيه تكنيكالي داره؟سطوح حمايتي و مقاومتي سهم به نظرتون چنده؟
                          اقا سجاد مددي ....
                          "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• احسان147
                            عضو فعال
                            • Mar 2013
                            • 937

در اصل توسط reza90 پست شده است View Post
                            آقا سجاد اگه ممکنه یه نگاهی هم به قشرین بندازین
                            فکر کنم داره سر و شونه کف میزنه با هدف 670
                            وارد شم یا نه؟
                            اقا سجا زحمت شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

در اصل توسط سرداربورسی پست شده است View Post
                              خب این بحثا رو بذاریم یه گوشه
                              سجاد جان یا علی ;)@};-
                              داش محسن مختاری نمی خوای اون تاپیک شش قلفله رو باز کنی برادر ؟؟؟@};-

راهی که وپترو در پیش داره مثل روز روشنه
                              اکثر سهام حاضر در پرتفوی شرکت با تغییرات عمده در وضعیت بنیادی مواجه شدند و قیمتشون رشد زیادی کرده
                              نمونه اش هم شدوص و شکربن که چندین برابر شدن
                              دیگه وپترو راهی جز صعود نداره
                              حالا اگه یه مدت هم درجا بزنه در اصل قضیه تفاوتی نمیکنه
                              چرا که به نظر میرسه خاطرات وپتروی سال 83 در حال زنده شدن هست
                              البته با شرایط امروز
                              تارگت وپترو در بلند مدت 400 تومن خواهد بود
                              درود سردار

من فکر میکنم وپترو دوباره صعودی خواهد بود با شکست 190تومن من 350تومن رو میتونه ببینه.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

در اصل توسط majid190cm پست شده است View Post
                                سلام سجاد جان
                                این تاپیک و نوشته هات رو همیشه می خونم.واقعا عالیه. خسته نباشی
                                نظرت درباره شاراک چیه؟
                                ممنون عزیز
                                نظرم مثبته ولی توصیه میکنم با شکست 1390تومن واردش بشید .رسیدن به تارگت 1600تومن دور از دسترس نیست.
                                حد ضرر رو رعایت کنید

نظر

در حال کار...
                                X