orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • babak saleh
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 31

با سلام خدمت آقا سجاد عزیز
    در مورد روند " کپشیر " و همچنین مقاومتها وحمایتهاش نظرتان را می فرمایید
    با تشکر از راهنماییهای شما دوست عزیز...

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      بسیار بسیار سپاسگذارم از نظر دقیقتون...

من خودم هم به این نتیجه رسیده بودم که گروه به کف ها نزدیکه اما مهم برام این بود که بدونم به نظرتون کف ها چقدر احتمال شکسته شدنشون هست...

به نظرتون غبشهر سقف دو قلو زده؟
      با کمی اغماض میشه سقف دو قلو در نظ گرفتش(با توجه به اینکه سقف دوم کمی بالاتره).

در اصل توسط babak saleh پست شده است View Post
      با سلام خدمت آقا سجاد عزیز
      در مورد روند " کپشیر " و همچنین مقاومتها وحمایتهاش نظرتان را می فرمایید
      با تشکر از راهنماییهای شما دوست عزیز...
      درود بر شما

اقا بابک تو صفحه قبل هم عرض کردم نمودارش رو ندارم.ببخشید.
      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/18, 07:37.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

ار بین پتروشیمی ها زاگرس نمودار خوبی داره.الان هم خوب معامله میشه. 2140تومن رو رد کنه براش خیلی خوب میشه.پتانسیلش رو داره.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

بنظر من فارس با سود 118تومنی چون عرضه اولیه هست بین 500تا 550تومن قیمت مناسبی هست ،هر چقدر بالاتر بره گین کمتری خواهد داد.
          وغدیر و پارسان و زاگرس و مارون و کرماشا و بقیه پتروشیمی ها هم رصد بشه،خوب معامله میشند.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

9950ریال:)):)):))

نه بابا خیلی کم هست بذار رو 10000تومن کی به کیه!
            450تومن یا 500تومن قیمت خوبیه

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

خب بازار تا 5 فروردین تعطیل هست.
              پیشاپیش سال نو رو بر دوستان تبریک عرض میکنم و امیدوارم سال پیش رو سالی پر از موفقیت و سودآور براشون باشه.

نظر

• ebi1352
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 151

ﺍﺭﻭﻡ ﻋﺰﻳﺰ.ﺍﻳﻦ ﻳﮑﺴﺎﻝ ﺣﻘﻴﻘﺘﺎ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻭﻗﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ ﻳﺎﺩﻣﻪ ﭘﻨﺞ ﺷﺶ ﻣﺎﻩ ﭘﻴﺶ ﮐﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻋﺠﻴﺐ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺗﻮ ﻓﺎﺯ ﻣﻨﻔﯽ ﭼﻘﺪﺭ ﻏﺼﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻣﻴﺨﻮﺭﺩﯼ و ﻫﯽ ﻣﻴﮕﻔﺘﯽ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﻴﻦ.ﺑﻬﺮ ﺣﺎﻝ ﻣﻨﮑﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮﺍﺕ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ و ﺍﺳﺎﺗﻴﺪ ﻧﺎﺯﻧﻴﻨﯽ ﭼﻮﻥ ﺷﻤﺎ. ﺟﻌﻔﺮ.ﺑﺎﺭﺑﺪ و... ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ.ﭘﺮ ﺣﺮﻓﯽ ﺷﺪ.ﻟﭗ ﮐﻼﻡ ﺳﺎﻝ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺧﻮﺏ و ﭘﺮﺑﺎﺭ ﺑﺮﺍی ﺷﻤﺎ و ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮔﻞ ﺍﻳﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﺁﺭﺯﻭ ﺩﺍﺭﻡ . ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﻫﺎﯼ ﭘﻴﺎﭘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺳﺎﻝ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻬا ﻤﺪﺍﺭﺍﻥ ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺖ ﺑﯽ ﮐﻔﺎﻳﺘﯽ ﻣﺴﻮﻭﻟﻴﻦ ﺑﻮﺭﺱ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﺎﺩﯼ ﺑﺪﻩ.ﻣﻮﻓﻖ و ﺳﺮﺑﻠﻨﺪ ﺑﺎﺷﻴﺪ

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
                  ﺍﺭﻭﻡ ﻋﺰﻳﺰ.ﺍﻳﻦ ﻳﮑﺴﺎﻝ ﺣﻘﻴﻘﺘﺎ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻭﻗﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ ﻳﺎﺩﻣﻪ ﭘﻨﺞ ﺷﺶ ﻣﺎﻩ ﭘﻴﺶ ﮐﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻋﺠﻴﺐ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺗﻮ ﻓﺎﺯ ﻣﻨﻔﯽ ﭼﻘﺪﺭ ﻏﺼﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻣﻴﺨﻮﺭﺩﯼ و ﻫﯽ ﻣﻴﮕﻔﺘﯽ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﻴﻦ.ﺑﻬﺮ ﺣﺎﻝ ﻣﻨﮑﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮﺍﺕ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ و ﺍﺳﺎﺗﻴﺪ ﻧﺎﺯﻧﻴﻨﯽ ﭼﻮﻥ ﺷﻤﺎ. ﺟﻌﻔﺮ.ﺑﺎﺭﺑﺪ و... ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ.ﭘﺮ ﺣﺮﻓﯽ ﺷﺪ.ﻟﭗ ﮐﻼﻡ ﺳﺎﻝ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺧﻮﺏ و ﭘﺮﺑﺎﺭ ﺑﺮﺍی ﺷﻤﺎ و ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮔﻞ ﺍﻳﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﺁﺭﺯﻭ ﺩﺍﺭﻡ . ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﻫﺎﯼ ﭘﻴﺎﭘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺳﺎﻝ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻬا ﻤﺪﺍﺭﺍﻥ ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺖ ﺑﯽ ﮐﻔﺎﻳﺘﯽ ﻣﺴﻮﻭﻟﻴﻦ ﺑﻮﺭﺱ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﺎﺩﯼ ﺑﺪﻩ.ﻣﻮﻓﻖ و ﺳﺮﺑﻠﻨﺪ ﺑﺎﺷﻴﺪ
                  درود بر شما جناب ebi1352

بعضی پست ها هست که خستگی رو از تن آدم بیرون میکنه،حقیقتا این هم از اون پست ها بود.
                  خیلی ممنون دوست من.
                  آره ،اون زمانها بازار خیلی خراب بود و منم از شنیدن زیان دوستان چه تو پیغام های خصوصی و چه تو تایپک خودم متاثر میشدم ولی الحمدلله که بازار بعد از اون خوب رشد کرد.
                  من تو این یکسال خیلی تحلیل زده ام حسابش از دستم در رفته،بیشتر دوستان سوال کردند منم نظرم رو گفتم ،یادمه یکی از دوستان اون زمان گفت من اگه به حرف شما عمل میکردم الان کمتر زیان داشتم.البته اون زمان من اشتباهاتی هم داشتم که الان خیلی تصحیحشون کردم ولی خب تکنیکال هر چقدر هم دقت کنی باز هم سیگنال های اشتباه رو صادر خواهد کرد.
                  الان نسبت به اون زمان در درک نمودار خودم رو خیلی تواناتر احساس میکنم.
                  واقعیتش اینکه بیشتر تلاش من این بوده که فقط از تکنیکال تو تحلیلم استفاده کنم گرچه اندکی بنیادی هم سرم میشه و خیلی دوست دارم فقط با تکنیکال روند قیمت سهم رو پیش بینی کنم (حتی میخوام تحلیل کنم بدون اینکه اسم سهم رو بدونم.)
                  الان نسبت به شش هفت ماه پیش درک متفاوتی از تکنکیال پیدا کرده ام که منو تو تحلیل تکنیکال خیلی کمک میکنه.نمیگم اشتباه نخواهم داشت ولی میدونم درصد اشتباهاتم کمتر از گذشته خواهد بود.
                  انشالله که امسال تو بورس سال سوداوری برای دوستان باشه و شاهد ناراحتی دوستان نباشیم.
                  پیشاپیش سال نو رو به شما و خانواده محترم تبریک عرض میکنم.موفق باشید

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3072

باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر ........خدمت دوست بزرگوارم آقا سجاد عزیز

آقا سجاد دست مریزاد ...................همیشه از دانش شما دوست بزرگوار استفاده کرده ام ................. حق زیادی بر گردن سهامداران حقیقی دارید .

مطالعه این تاپیک شما برای بنده واجب است ........................همیشه سلامت و پر سود باشید ................مخلصیم ........................قصد عرض سلام وادب بود.

نظر

• mehdipour2000
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 406

سجاد جان....
                      در تالار بورس تاپیک تکنیکال ... علیرضا بورس تحلیلای شمارو درج میکرد ... مشتاق بودم پیدات کنم ولی میسر نشد... اینجا اومدی قدم بر چشم من گذاشتی زیارتت میکنیم هرروز...
                      سال خوبی داشته باشی ایشالا عمری باشه سال دیگه هم خدا فرصت تلمذ ازشما به ما عنایت کنه... صمیمانه آرزوی سلامت بهروزی و سودمندی درسال جدید برای شما و خانواده محترم دارم... سودمندی اول در معنویات سپس مادیات... ان شا الله

سپاسگزارم
                      تحلیل رایگان
                      اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                      توییتر: m_mehdipour

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                        باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر ........خدمت دوست بزرگوارم آقا سجاد عزیز

آقا سجاد دست مریزاد ...................همیشه از دانش شما دوست بزرگوار استفاده کرده ام ................. حق زیادی بر گردن سهامداران حقیقی دارید .

مطالعه این تاپیک شما برای بنده واجب است ........................همیشه سلامت و پر سود باشید ................مخلصیم ........................قصد عرض سلام وادب بود.
                        سلام از ماست جناب طیب دوست عزیزم

خوبی داداش؟
                        عجب سورپرایزیه بیای تایپک و ببینی جناب طیب پست زده اند،خوشحالم کردی عزیز.
                        جناب طیب اینجا رو متعلق به خودت بدان و هر وقت دلت خواست د رمورد سهام برایمان چند خطی بنویس.از دیدن پست های زیبای شما با اون انشای منحصر بفرد جنابعالی اذت میبریم.
                        پیشاپیش سال نو را خدمتون تبریک عرض میکنم .

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                        سجاد جان....
                        در تالار بورس تاپیک تکنیکال ... علیرضا بورس تحلیلای شمارو درج میکرد ... مشتاق بودم پیدات کنم ولی میسر نشد... اینجا اومدی قدم بر چشم من گذاشتی زیارتت میکنیم هرروز...
                        سال خوبی داشته باشی ایشالا عمری باشه سال دیگه هم خدا فرصت تلمذ ازشما به ما عنایت کنه... صمیمانه آرزوی سلامت بهروزی و سودمندی درسال جدید برای شما و خانواده محترم دارم... سودمندی اول در معنویات سپس مادیات... ان شا الله

سپاسگزارم
                        مرسی جناب مهدی پور ،شما لطف دارین
                        سال نو شما هم مبارک

نظر

• فرید
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 160

سلام بر استاد
                          بنده از تحلیلهای جنابعالی استفاده بسیار کرده ام و معمولا سعی می کنم از بین پاسخهایتان جواب سوالات را بگیرم. این آخر سال بر من واجب است ضمن تشکر از زحمات این همزبان عزیز که طبق معمول باعث افتخار شده سال نیکو و پر از سلامتی برای شما و خانواده محترم آرزو کنم.@};-

نظر

• 222
                            Banned
                            • Dec 2010
                            • 75

سلام سجاد جان من که خیلی از تحلیلات استفاده کردم(دو سایتی که قبلا پست میزدی هم همیشه خواننده تحلیلهای نابت بودم)امیدوارم سال92سال بسیار خوبی برات باشه و برای یک ثانیه هم غم و ناراحتی سراغت نیاد.(در آخرین ساعات سال...هرچه آسایش روح...هرچه آرامش دل...هر چه تقدیر بلند...هرچه ترفیع و مقام...هر چه از لطف خداست...همه از عمق وجودم...همه تقدیم تو باد...........)

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط فرید پست شده است View Post
                              سلام بر استاد
                              بنده از تحلیلهای جنابعالی استفاده بسیار کرده ام و معمولا سعی می کنم از بین پاسخهایتان جواب سوالات را بگیرم. این آخر سال بر من واجب است ضمن تشکر از زحمات این همزبان عزیز که طبق معمول باعث افتخار شده سال نیکو و پر از سلامتی برای شما و خانواده محترم آرزو کنم.@};-
                              سلام فرید عزیز

ساغولاسان چوخ یاشا.
                              تازه ایلده مبارک اولسون .الله دان ایستیرم که نمنه آرزوون وار بو ایلده اونا یتیشسن. انشالله

در اصل توسط 222 پست شده است View Post
                              سلام سجاد جان من که خیلی از تحلیلات استفاده کردم(دو سایتی که قبلا پست میزدی هم همیشه خواننده تحلیلهای نابت بودم)امیدوارم سال92سال بسیار خوبی برات باشه و برای یک ثانیه هم غم و ناراحتی سراغت نیاد.(در آخرین ساعات سال...هرچه آسایش روح...هرچه آرامش دل...هر چه تقدیر بلند...هرچه ترفیع و مقام...هر چه از لطف خداست...همه از عمق وجودم...همه تقدیم تو باد...........)
                              خیلی ممنون دوست عزیز
                              سال نو شما هم مبارک .پاینده باشی

نظر

• سیدامیر
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1668

با سلام ...
                                جناب سجاد خان از صمیم قلب برای شما و خانواده محترمتان آرزوی سلامتی و بهروزی دارم ..
                                عید شما مبارک ....

نظر

در حال کار...
                                X