در اصل توسط m.r_moradi پست شده است
View Post
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
در اصل توسط paiezan پست شده است View Postسجاد جان میتونی فولاژ رو بی نصیب نذار;)"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
اوه رمپنا برگشته و صف خریده، اصلا حواسم نبود .گفتم این برمیگرده توی واچینگ لیست باشه ."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
حواس ها به بترانس باشه اینم پایینی زیادی نداره .پله ایی بخرید"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاوه رمپنا برگشته و صف خریده، اصلا حواسم نبود .گفتم این برمیگرده توی واچینگ لیست باشه .
هنوزم بازار نمیدونه که این سهم چقدر پتانسیل داره
یه روزی میشه که به جای شبندر همه از مپنا نام می برن و دنبال خریدش هستن
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفباهنر و رمپنا و بترانس.منتظر ورود هستم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط علی خان پست شده است View Postاقا سجاد زودتر بگو قربونت;) دیگه گیر نمیاد که
من امروز حواسم به سهم های دیگه بود وگرنه میخریدم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
بنظر من وصنا هم زیاد پایینی نخواهد داشت.
185تومن اینا حمایت خوبی داره فشار فروش بالایی از سهم نمیبینم
کسی گزارشات این سهم رو خوندم یا عصری خودم بخونم؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
امروز خیلی این تاپیک خوب شده
باید از اقا سجاد و اقا بهنام تشکر کرد
میشه بهترشم کرد
مثلا از صبح یه واچینگ لیست بدین که همه داشته باشیم
بازم دوستان نظر بدن تا یه تاپیک خوب و پرسود درست شه[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
سجاد جان،کهمدا تکنیکالی به نظر من یه مقاومت جزئی میتونه رو 382 تومن داشته باشه(فیبوی 161)،اما یه خبر همین الان یکی از دوستان دادکه خیلی جالبه!
شایعه شده کهمدا 150 تومن قراره اعلام کنه تو گزارش جدیدش!!!به نظرت ممکنه؟!!!!
در مورد واتی،به نظرت فشار فروشش چه جوریاس؟!اونقدری هست که سهم رو ببره زیر 500 یا فقط یه استراحت کوچیکه؟!تمام سال من بی تو...
نظر
-
دوستانی که به هر دلیلی فاذر نخریدن،حواسشون به فاراک باشه
در حال حاضر یه روند خسته کننده داره
ولی این روندش ادامه دار نیست
فاراک و فاذر به طور کامل همگرا هستند
البته فاراک به هیچ عنوان در حد و اندازه های فاذر نیست
اما ...
این سهم باید رشد کنه
حالت دیگه ای هم وجود نداره
باید حداقل با دید میان مدت خریداری بشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسجاد جان،کهمدا تکنیکالی به نظر من یه مقاومت جزئی میتونه رو 382 تومن داشته باشه(فیبوی 161)،اما یه خبر همین الان یکی از دوستان دادکه خیلی جالبه!
شایعه شده کهمدا 150 تومن قراره اعلام کنه تو گزارش جدیدش!!!به نظرت ممکنه؟!!!!
در مورد واتی،به نظرت فشار فروشش چه جوریاس؟!اونقدری هست که سهم رو ببره زیر 500 یا فقط یه استراحت کوچیکه؟!
واتی کمی فشار فروش داره اونم سرمایه گذاری صنعت و معدن هست ولی خریدار پنهان داره کاملا مشخصه.
من نظرم همچنان برای میان مدت صعودیه حمایت 480تومن حمایت خوبیهآخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/25, 10:27."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
ببین فشار خرید کاملا تو وصنا دیده میشه.نمیدونم کی برمیگرده ولی من فشار خرید تو این سهم میبینم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدر مورد کهمدا فیبوی اون موج کوچیک رو میگی؟اشکالی نداره نهایتا کمی نوسان کنه زیاد قوی نیست.تا 405تومن برای کوتاه مدت مشکلی نداره.
کمی فشار فروش داره اونم سرمایه گذاری صنعت و معدن هست ولی خریدار پنهان داره کاملا مشخصه.
من نظرم همچنان برای میان مدت صعودیه حمایت 480تومن حمایت خوبیه
راستی در مورد خوارزمی الان یه کاربر یه پست تو تاپیک چه کردید چه را زده بود به نظرم جالب اومد... :D
در اصل توسط blue_eb1982 پست شده است View Postسرمایه گذاری خوارزمی با در اختیار داشتن 4.39% از سهام بانک پاسارگاد می تواند در کنار گروه بانکی پیشرو بازار باشد.
به گزارش خبر بورس ، سرمایه گذاری خوارزمی بیش از 1.3 میلیارد سهم ( و 200 میلیون سهم به طور غیر مستقیم ) از بانک پاسارگاد معادل 4.39% آن بانک را داراست. بهای تمام شده هر سهم در حدود 728 ریال است و با توجه به قیمت 1887 ریالی هر سهم بانک پاسارگاد ، ارزش سهام بانک پاسارگاد در پرتفوی سرمایه گذاری خوارزمی بیش از 284میلیارد تومان است معادل 60 تومان در ازای هر سهم شرکت است.
با توجه به رشد ارزش سهام بانک پاسارگاد ، ارزش دارایی سرمایه گذاری خوارزمی نیز بیش از 60 میلیارد تومان رشد داشته است.
همچنین سرمایه گذاری خوارزمی بیش 10% سرمایه گذاری پارس آریان را با بهای تمام شده کمتر از 130 تومان در اختیار دارد . در حال حاضر ارزش این بلوک بیش از 200 تومان در ازای هر سهم است و از این بابت نیز 58 میلیارد تومان به ارزش پرتفوی سرمایه گذاری خوارزمی افزوده می شود
بدین ترتیب ارزش روز دارایی های سرمایه گذاری خوارزمی بیش از 340 تومان در ازای هر سهم است. که کمتر از 50% ارزش دارایی ها مبادله می شود و انتظار رشد تا بیش از 200 تومان می رود
سلام منم میخواستم امروز بخرم ولی این وخارزم هم یه جورایی مثه غدیر میمونه؟؟؟؟؟؟تمام سال من بی تو...
نظر
نظر