در اصل توسط رضا1990 پست شده است
View Post
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
فباهنر امروز خوب معامله میشه
.
.
.
.
.
اگه اشتباه نکنم یه مقاومت نسبتا قوی تو 987 تا 990 ریال دارهآخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/27, 10:13."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط shahmir پست شده است View Postاقا سجاد
بنظر میرسه زاگرس هم تو کوتاه مدت تمایل به اصلاح داره . حمایت مهم کوتاه مدت رو در کجا میبینید؟ متشکرم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
درود بر تمامی دوستان
امروز تو بیشتر سهم ها صف خریدها رو عرضه کردند ولی نکته ای که من تا ساعت 12متوجه شدم این بود که زیاد فشار فروشی تو بازار دیده نمیشد،در واقع تنها متمایز کننده بازار امروز با دیروز همان عرضه صف خرید بود، فروشنده زیادی تو منفی دیده نمیشد ،حتی تو بعضی از نمادها فشار خرید دیده میشد منتها بدلیل عرضه های امروز و جو روانی بازار تمایل به خرید تو قیمت های بالاتر را نداشتند.
اگر شنبه هم وضع بهمین منوال باشه و فروشنده زیادی تو بازار دیده نشه ،ممکنه خیلی زودتر از اون چیزی که فکر میکنیم دوباره صف خریدهای میلیونی رو ببینیم.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/27, 13:08."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postسجاد جان تحلیلی از بکاب میفرمائید ؟ من روی 218 خریدم نظر شما چیست ؟
درست روی مقاومت خریدی،بنظرم میشد پایینتر هم خرید که امروز اینطور نشون داد.
خود شرکت تو گزارش پیش بینی اعلام کرده که با توجه به مصرف مس ،افزایش قیمت مس مشکلاتی رو برای شرکت پیش میاره که امسال تمهیداتی در این زمینه اندیشیده اند.
شرکت اعلام نموده است: "بالا رفتن هزينه عملياتي در سال 91 بمبلغ 2.600 به دليل تعطيلي 3 ماهه کارخانه، کمبود نقدينگي و افزايش ناگهاني مس بوجود آمده است که با تمهيدات مديريتي در پيش گرفته شده پيش بيني مي گردد در سال آينده چنين مشکلي بوجود نيايد.
سال 90اولین پیش بینی 91تومن بود که 87تومن واقعیش شد
برای سال 91هم اولین پیش بینی 79تومن بود که 30تومن سود واقعیش شده بود،سال مالیش اخر شهریور هست.
برای سال 92 هم اولین پیش بینی53تومن بود که در گزارش سه ماهه تعدیل منفی داده و 35تومنش کرده.
روند سودآوریش تحت تاثیر معکوس، افزایش قیمت مس می باشد.
از نظر من فعلا سیگنال قطعی خرید داده نشده ،گرچه خط روند نزولی میان مدت رو شکسته ولی روی مقاومت کم آورده.
چون سوداوری شرکت فعلا با اما و اگر همراه هست ممکنه هست کمی خریداران تو خرید تردید داشته باشند گرچه برای بکاب قیمت 200تومن قیمت نازلی هست ولی نیاز هست گزارشات مثبتی از شرکت بیرون بیاید تا خریداران قدری وارد میدان بشوند اکنون حجم خرید تو موج کوتاه قبلی صعودی کم بود. نیاز هست تا مقاومت هایش رو بشکند
در اصل توسط مسعود پست شده است View Postسلام سجاد خان
خدا قوت
میخواستم نظرت را در مورد وبملت و رکیش بدونم
ممنوندر اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود بر شما
در مورد رکیش ما با دوستان قبلا یه بحثی کردیم،رکیش از نظر بنیادی سهم خوبیه مشکل این سهم اینه که روی تابلو به امان خدا رها شده و حمایتی از سهم صورت نمیگیره یا بخوام خیلی روشن بگم بنظر میاد سهامدار عمده تمایلی به افزایش قیمت سهم نداره ،حالا دلیلش رو من نمیدونم.دیدید که سهم یه 30درصدی بالا اومد سریع یه شفاف سازی مبنی بر عدم تحقق پیش بینی داد.
برای اینجور سهم ها فقط باید تو صف خرید سوارش شد،یعنی هر وقت سهم صف خرید بود رفت تو صف خریدش .در غیر اینصورت زمان سهامدار رو ازش میگیره.
فعلا حمایت های 920تومن و 895تومن پیش رو هست که این 895تومن حمایت مهمی هست.
در مورد وبملت ما تو تاریخ 28آذر در قیمت 100تومن این پست پاییینی رو زدیم و از تکنیکال خوب وبملت صحبت کردیم که تا 126تومن هم بالا اومد.ولی الان با توجه به رویت واگرایی منفی کمی احتیاط رو پیشنهاد میکنیم و تازمانیکه 126تومن نشکسته واردش نشوید.
وبملت یکی از سهام خوب بازار در گروه بانکی هست ،در وضعیت فعلی تکنیکال خوبی داره ،الان یه چند روزیه که در یک محدوده کوچک نوسان میکنه ولی من پتانسیل رشد رو در سهم میبینم البته برای اینکه وقت شما رو نگیرد بهتره بعد از شکست 110تومن واردش بشین.
الان بازار توجهی به بانکیها نداره ،پس بهتره زیر نظر داشته باشید تا وقتی جو گروه خوب شد واردش بشید.
حد ضرر 95تومن خواهد بود."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
[در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Postبا سلام و عرض ادب و احترام:x
می خواستم اگر امکانش هست نظرتون رو در مورد غبشهر بدونم....با تشکر...
[][/QUOT]
درود بر شما
شکست خط روند زرد رنگ اخطاری برای تضعیف قدرت روند صعودی و شکست خط قرمز رنگ (1400تومن)سیگنال فروش .
تا زمانیکه اینها اتفاق نیفتاده با سهم بمانید.
آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/27, 20:10."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
سلام خدمت جناب اروم بورس گرامی
سال نو رو با تاخیر خدمت شما تبریک عرض می کنم ...:)
امیدوارم سال خوبی داشته باشید..سرفراز وسلامت باشید ...@};-@};-@};-@};-@};-
to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Postسلام خدمت جناب اروم بورس گرامی
سال نو رو با تاخیر خدمت شما تبریک عرض می کنم ...:)
امیدوارم سال خوبی داشته باشید..سرفراز وسلامت باشید ...@};-@};-@};-@};-@};-
سال نو شما هم مبارک.
امیدوارم امسال،سال شما باشد علی الخصوص تو بورس،و هر چی دلتون میخواد اون اتفاق بیفته ،البته قبل از هر چیز سلامتی را از خدا براتون میخوام.شاد باشید
به به چه عکس زیبایی هم گذاشتید .مرسی"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
فردا منتظر واکنش شاخص کل به مقاومت خط مورب سقف ها هستم.
بنظر من فردا شاخص کل یا مثبت اندک هست یا منفی.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
سلام بر برادر سجاد عزیز
روی کسعدی و نمودارش بررسی میکنی؟ در تایم هفتگی یا دید بلند مدت از 380 ت اگر تریس بندی فیبو کنیم ... روی 260 میشه یه حمایت محکم براش قائل بود. نظر شما چیه؟ من فکر میکنم همین 380 و 420 اهداف سهمه... منتهی با چه سرعتی و چه دیدی بشه بهش نگاه کرد!!!تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
نظر