کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان همگی خسته نباشید در مجموع روز بدی نبود.
امیدوارم دوستان سود کرده باشند.
امروز باید بقیه سهام رو مورد بررسی قرار بدم.سعی میکنم با دست پر بیام
دوستان هر پیشنهادی برای بهبود تایپک دارند اعلام کنند.
مرسی از همگی
ممنون از زحمتی که میکشی ولی به نظرم بهتر است که با توجه به جو بازار و عرضها چند سهم خوب را بررسی کرده تا بهترین سهم را بتونیم بخریم .امروز که با تحلیلات همه سهمها (مخصوصا فولای )را صف خرید کردی<:-p=D>
زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
.هنوز اون مقاومت رو رد نکرده .فردا با اون درگیره ،اگه عرضه های شرکت سرمایه گذاری ملی ایران اجازه بده میتونه رد کنه.البته یک شخص حقیقی اون عرضه ها رو میخره .
کگاز رو زیر 300تومن من خودم قصد خرید داشتم که یکی از دوستان دلسردم کرد من هم دنبالش رو نگرفتم الان شما گفتید نگاه کردم دیدم چقدر اومده بالا.
اینو رد کنه 360تومن مقاومت بعدی هست
درود بر شما
شرانل دیتای بلندی نداره ولی از وقتی اومده تو تابلوی معاملات بورس در یک کانال افقی بین 835تومن و 1205تومن گیر کرده ،قیمت بازگشایی اخیر هم در روی سقف کانال بوده. ولی بنظر من دیگه دوباره به کف کانال 835تومن نخواهد رسید.فکر کنم از اواسط کانال برگشت رو شروع کنه حمایت های 1020تومن و 975تومن حمایت های خوبی هست.
بنظر من چه به این حمایت ها نرسه و چه از این حمایت ها برگرده ،اون وقت سقف کانال1205تومن رو خواهد شکست .در صورت وقوع این اتفاق 1450تومن و 1570تومن اهداف سهم خواهد بود.
........
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
به قول سجاد خیلی از سهم ها رو باید لحظه ای خرید و اگر خرید با سرعت عمل همراه نباشه،سهم صف خرید میشه و دیگه قابل خرید نیست
این مشکل یه راه حل ساده داره
باید روی سهام تاپ بازار که روند صعودی دارند،زوم باشیم و هر وقت فرصت خرید داد توی تاپیک بنویسیم
این جوری همه دوستان میتونن بهره ببرن
البته منظور من از سهم تاپ،سهامی مثل مپنا،فاذر،فاراک،شیران،واتی،وپترو،کهمدا،ومعادن،کگل و ... هست
دیگه همه بچه ها میدونن که من با سهام ریز و درپیت کاری ندارم
پیشنهادهای من همیشه جوری بوده و هست که به درد هر سرمایه ای بخوره
حالا میخواد اون سرمایه 1 تومن باشه یا n تومن
امیدوارم که بتواند مانند وساخت کام سهامدارانش را شیرین کند.
قبل از اینکه وساخت اینچنین بدرخشد شروع به خرید کردم ولی متاسفانه مجال نیافتم بیش از 50 درصد از مقداری را که مد
نظرم بود تحصیل کنم. هر چند قسمت ما نبود و به آنچه که بدست آوردم قانعم و شکر گزار درگاه خداوند.
درود
مرسی دوست من
ثشرق سهم بدی نیست ،یادمه یه بار سود خوبی ازش گرفتم تو کف خریدم و نزدیک سقف فروختم.کلا احساس میکنم ما تو ساختمانیها با یه موج قویی روبرو هستیم مثل حرکت اخیر و فعلی سیمانیها.
نمودار ثشرقم به روز نیست ولی آپدیتش میکنم نظرم رو میگم.
از دوستان کسی اطلاع داره این دو شکاف بزرگ آخری ثشرق مربوط به چیه؟اگه افزایش سرمایه باشه مقدارش رو هم بفرمایید و یا تقسیم سود نقدی باشه مقدارش رو هم بفرمایید.
مرسی
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سلام سجاد جان
سجاد عزیز وصنا با توجه به ان ای وی مناسبی که داره (حدود 420) تومان از لحاظ تکنیکی چه اهدافی میتونه داشته باشه
در مورد رکیش هم نظری اگه بفرمایید ممنون میشم
با تشکر از تحلیل های ناب و عالی شما
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
ثشرق سهم بدی نیست ،یادمه یه بار سود خوبی ازش گرفتم تو کف خریدم و نزدیک سقف فروختم.کلا احساس میکنم ما تو ساختمانیها با یه موج قویی روبرو هستیم مثل حرکت اخیر و فعلی سیمانیها.
نمودار ثشرقم به روز نیست ولی آپدیتش میکنم نظرم رو میگم. از دوستان کسی اطلاع داره این دو شکاف بزرگ آخری ثشرق مربوط به چیه؟اگه افزایش سرمایه باشه مقدارش رو هم بفرمایید و یا تقسیم سود نقدی باشه مقدارش رو هم بفرمایید.
مرسی
سلام سجاد جان
سجاد عزیز وصنا با توجه به ان ای وی مناسبی که داره (حدود 420) تومان از لحاظ تکنیکی چه اهدافی میتونه داشته باشه
در مورد رکیش هم نظری اگه بفرمایید ممنون میشم
با تشکر از تحلیل های ناب و عالی شما
درود
وصنا حداقلش 295تومن.
رکیش هم هنوز داخل روند نزولی بلند مدت هست هنوز اون رو نشکسته ،شکست محدوده 900تا 940تومن میتونه سیگنال شکست اون باشه.
پیش بینیم از روندش اینه که روندش هنوز جوندار و جهت دارنیست ولی میتونه با تقلا بسیار بیاد و از روند نزولی خارج بشه.
مرسی دوست من
شکاف بزرگ آخری یا شکاف یکی مونده به آخری؟
نظر