orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
صبح بخیر
پیش بینی من از بازار امروز با توجه به تکنیکال نمودارها اینه که احتمالا یا امروز شاخص کل مثبت کمتری نسبت به روزهای گذشته خواهد داشت یا منفی اندک خواهد بود.
بیشتر سهم ها یا به مقاومت خود رسیده اند یا نزدیک اون هستند.
از سهم های که خودم دارم ولغدر و وملت امروز یا فردا انتظار واکنش به مقاومت هاشون دارم.
ولی اون چیزی که برایم مشخصه اینه که اگه امروز شاخص اندکی مثبت یا اندکی منفی باشد ،با کمی منفی یا درجا زدن دوباره میتونه برگرده و به راه خودش ادامه بده.
حالا ببینیم امروز چه اتفاقی میفته؟امیدوارم که مثبت قویی رو شاهد باشیم وگرنه یه چند روزی کار داریم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
صبح بخیر
امروز عرضه تو بعضی از سهام دیده میشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
سجاد جان سلام
یه نگایی هم به رکیش بنداز؟زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
نظر
-
من نظرم اینه که امروز روی مقاومت عرضه زیاد بوده.پس بهتره یا پله ای بخرید یا برای روزهای دیگه منتظر باشید اکثرا هم الگوی شمعی دارآویز زده منطق میگه یا ببین فرداش چطوریه یا پله ای اقدام کن.این برای کوتاه مدت ولی اونی که میان مدت فکر میکنه برای اون نباید قیمت چند درصدی اهمیت داشته باشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
فعلا که پیش بینی من در مورد بازار تقریبا درست بوده و عرضه زیاد بوده.باید تا اخر وقت معاملات ،سهام رو رصد کنیم ببینیم فشار فروش تا چه حده."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر