تو این قیمت 370تومن فولای اکه باز کنه یه فرصت خرید عالیه
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
در اصل توسط sofia پست شده است View Post:-/:-/دوستان به نظر شما تعویض مپنا با کهمدا در این زمان درست است ؟من از 300 با مپنا هستم وکلا با تعویض مپنا موافق هستید؟
کهمدا سهم بسیار خوبیه
اما ...
مپنا فروشی نیست
به هیچ عنوان فروشنده مپنا نباشید
با دید بلند مدت نگهش دارین
گین فوق العاده ای نصیبتون خواهد شدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
جالبه وملت بی بنیادی تر از هر سهم دیگه ولی روندی قویتر از هر سهم دیگه:D"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط sofia پست شده است View Post:-/:-/دوستان به نظر شما تعویض مپنا با کهمدا در این زمان درست است ؟من از 300 با مپنا هستم وکلا با تعویض مپنا موافق هستید؟
به ترکیب تیم برنده دست نزن"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postسلام دوستان...
خسته نباشید
کساوه مجمعش 17 تیره... تو مجمع هم 83 تومن میده...
قیمت الانش هم میگیریم 750...پی بی ای الان هم 7.8
750-83=667
یعنی قیمت بعد مجمع 667 ، با توجه به ای پی اس 150 تومنی 92====پی ب ای بعد مجمع 4.5
در حالی که پی ب ای گروهش الان بالای 8
به نظر بتونه خیلی زود گپش پر کنه...
نظر دوستان چیه؟؟؟؟؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط مازیار پست شده است View Postسلام لطفا یه نگاهی هم به ولصنم بندازدر اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
در مورد ولصنم نظرم اینه که تا شمع منفی ریزشی پرحجم و یا بقول معروف فشار فروش قویی احساس نکردی با سهم بمون.
روی ریل صعود هست.بنظرم کوتاه مدت هم اصلاح های جزیی داشته باشه بازهم تو میان مدت میتونه رشد داشته باشه.
235تومن یه مقاومت هست براش اون رو رد کنه 260تومن هم میبینه.
.
.
.
.
.در مورد کمنگنز قبلا یه تحلیلی مثبتی قبل از این افزایش سرمایه 300درصدی روش داشتم نمیتونم پیداش کنم .همچنان الان هم نظرم روش مثبته.
تو نمودار قبلی که 2440تومن رو رد میکرد تا صعودی بشه الان با این افزایش سرمایه قیمتها فرق کرده.
البته هنوز معامله ای نشده.
دقت هم کرده باشید تعدیل مثبت داده ،2.22 میلیارد تومن به سود خالص اضافه شده یعنی اگه بدون تعدیل بود با افزایش سرمایه جدیدش سودش باید میشد 416ریال که تعدیلش کرده به 633ریال .
اگه با سرمایه قبلی حساب کنیم سودش میشد 2532ریال که سود قبلی 1667ریال بود یعنی تعدیل مثبت 52درصدی داده.
.
.
.
.
شپترو نمودار خوبی داره نظرم روش مثبته ،مقاومت خیلی مهم 1410تومن رو شکسته و راهش برای صعود تا مقاومت 1730تومن همواره ساخته این رو رد کنه 2136تومن رو هم میتونه ببینه.
."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
فشار خرید تو وبیمه احساس میشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر