orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • NICOLE
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 523

وتوصم 90 مليون صف چرا اونقت ؟ كسي ميدونه چه خبره توش ؟ 30 مليون هم معاله شده
    بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

من گفتم که کارای این تاپیک افتاده رو روال
      برای همینم فکر کردم بهتره خود سجاد بیشتر پست بزنه
      ولی خب ...
      انگار یه بار دیگه من باید بیام >:D<
      راستی سجاد جان
      بالاخره فاذر خریدی که رستگار بشی یا نه ؟ :D
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• علی خان
        عضو فعال
        • May 2013
        • 271

مشکل اینه که خود مردم حوصله تحلیل و بررسی رو ندارن
        فقط منتظر بقیه هستن
        بقیه هم که پیغمبر نیستن
        بعدشم هرکی از هر حرفی یه تحلیل داره
        هر کی یه دیدی داره
        نمیشه که تا یه سهمی ریخت بگیم چرا گفتی بخر
        اگه یه سهم خوبه،خوبه دیگه بنا نیست همش یه کله بیاد بالا
        مگه فاذری که اقا بهنام گفت یه کله اومد
        دیدید که روز بازگشایی با صف فروش بسته شد کسی هم نگفت چرا ریخت اقا بهنام(مثال میگم) چون اصلا به این بنده خدا ربطی نداره هر کس مسئول خرید فروش خودشه بازار 2 رو داره ب
        اما سهمی که خوبه دیدید که باز راه خودشو گرفت
        [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• NICOLE
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 523

جناب اروم ما اين همه آدم رو بخاطره يك نفر ، بي نصيب از نظراتتون ميزاريد ؟

نظر

• ehsanksh
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 179

سلام اروم عزیر خالا که تاپیک اینقدر فعال شده حیفه خراب بشه منتظریم برادر

نظر

• گل آقا
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 63

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              چرا حرف تو دهن من میذارید من کی گفتم امروز فرصت خریده،تمام سعی من اینه که خرید شما تو قیمت های پایین باشه .
              گفتم عرضه امروز زیاده منطق حکم میکنه یا پله ای بخرید یا منتظر روزهای دیگه باشید.
              تازه فشار فروش هم اونقدر بالا نیست.
              ضمنا سرعت نت من امروز خیلی پایینه مطلب نمیتونم بفرستم
              سلام
              دوست عزیز
              من کمتر میام اینجا اما :
              برای همه دوستانیکه مثل یک چراغ در این بازار راه را نشان میدهند احترام ویژه ایی قائلم و خودم شاگرد همه اونها میدونم .
              شخصا تشکر میکنم .
              با صلابت ادامه دهید
              پرسود باشید .

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

ببینید عزیز من
                حرف من اینه وساخت یا هر سهم دیگه وقتی عرضه خیلی زیاده(47میلیون عرضه)،من ترجیح میدم کمی صبر کنم تا ببینم فرداش چطوریه؟
                روی وساخت گفته ام روندش صعودیه هنوز هم میگم فردا هم خواهم گفت پس فردا هم میگم ولی دلیل نمیشه تو هر عرضه ای من بیام بگم بخرید اونم با این مقدار.
                شما مطمئن باشید اگه بازار مثبت نبود این عرضه ها حداقل یه 5درصدی یا 10درصدی از سهم اصلاح میگرفت ولی بازار خوب و به اینده امیدواره و تقاضای خرید بالاست.
                پای تمامی حرفهایی که گفتم هم هستم.
                من میگم این اینقدر عرضه داره شما یا پله ای بخرید یا ببینید فرداش چطوریه؟من که علم غیب ندارم از فردا آگاهی داشته باشم.
                یه نمودار هست و کلی درصد های بالای خطا.تا چشمت رو باز میکنی میبینی یه سیگنال اشتباه صادر کرده حالا بیا و از بین این همه سیگنال های اشتباه درستش رو پیدا کن.
                زرنگ باشیم همین روند میان مدت رو شناسایی کنیم.
                کلا پیشنهاد دادن سهم آخرش اینطوری تموم میشه،چون این با سرمایه و دسترنج یه عمر کار و تلاش اون فرد طرفه ،پس نبابراین با کوچکترین لغزشی ،واکنش اون فرد رو بدنبال داره.
                بخاطر همین من زیاد نمیرفتم تو کار پیشنهاد دادن سهم.یک هفته پیشنهاد خرید و فروش داده شد نمیدونم چقدر خوب بود؟اینو رو باید دوستان بگند.
                ضمن اینکه انتقاد کردن کاری نداره ولی بهتر بود آدم خودش رو یه دقیقه جای اون فرد میگذاشت تا متوجه میشد ایشون در چه وضعیته.
                چپ و راست تحلیل میخوان ،لطفا این رو برام تحلیل کنید ،بعضا از یه سهامی تحلیل میخواند که روحت هم از اون سهم خبر نداره حالا بیا گزارشات این سهم رو مطالع کن،این سایت تموم شد اون یکی سایت،اونا تموم شد یکی با مسنجر از سهام میپرسه اون تموم شد موبایل زنگ میخوره لطفا برای من این رو یه نگاهی میندازی؟.اینا تموم شد
                حالا بیا دیتای سهام لیست مورد نظر رو چک کن ببین تغییرات چی بوده،در کنار اینها هم استرس پیشنهاد دادن سهم هم جای خود داره که خدای نکرده یه سهم بد معرفی بشه و سرمایه و اعصاب یه عده رو بهم بزنی.
                ولله با این وضعیت و این فشار هر کسی باشه کم میاره.
                خیلی از دوستان هستند که تحلیل گر قابلی هستند ولی یه تایپک به قفلش زده اند تا از این فشار راحت باشند.
                حالا شما هم انتقاد کنید،فکر کنید ما هم تحمل انتقاد رونداریم.
                کلا فروم نویسی یه اعتیاد خیلی بدتر از مواد مخدر هست.همین
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

سجاد جان انصافا حرف دل زدی :x
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• mansour
                    عضو عادی
                    • Jun 2012
                    • 36

سجاد عزیز
                    سلام
                    گفتم هرجا بری دنبالتم دوست من.

از مدیران سایت هم خواهش داریم این تاپیک رو قفل کنند و کلیدش رو بدن دست سجاد
                    اما دیگه قول سهم توپ با تو :D

نظر

• علیرضا1
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 853

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      ببینید عزیز من
                      حرف من اینه وساخت یا هر سهم دیگه وقتی عرضه خیلی زیاده(47میلیون عرضه)،من ترجیح میدم کمی صبر کنم تا ببینم فرداش چطوریه؟
                      روی وساخت گفته ام روندش صعودیه هنوز هم میگم فردا هم خواهم گفت پس فردا هم میگم ولی دلیل نمیشه تو هر عرضه ای من بیام بگم بخرید اونم با این مقدار.
                      شما مطمئن باشید اگه بازار مثبت نبود این عرضه ها حداقل یه 5درصدی یا 10درصدی از سهم اصلاح میگرفت ولی بازار خوب و به اینده امیدواره و تقاضای خرید بالاست.
                      پای تمامی حرفهایی که گفتم هم هستم.
                      من میگم این اینقدر عرضه داره شما یا پله ای بخرید یا ببینید فرداش چطوریه؟من که علم غیب ندارم از فردا آگاهی داشته باشم.
                      یه نمودار هست و کلی درصد های بالای خطا.تا چشمت رو باز میکنی میبینی یه سیگنال اشتباه صادر کرده حالا بیا و از بین این همه سیگنال های اشتباه درستش رو پیدا کن.
                      زرنگ باشیم همین روند میان مدت رو شناسایی کنیم.
                      کلا پیشنهاد دادن سهم آخرش اینطوری تموم میشه،چون این با سرمایه و دسترنج یه عمر کار و تلاش اون فرد طرفه ،پس نبابراین با کوچکترین لغزشی ،واکنش اون فرد رو بدنبال داره.
                      بخاطر همین من زیاد نمیرفتم تو کار پیشنهاد دادن سهم.یک هفته پیشنهاد خرید و فروش داده شد نمیدونم چقدر خوب بود؟اینو رو باید دوستان بگند.
                      ضمن اینکه انتقاد کردن کاری نداره ولی بهتر بود آدم خودش رو یه دقیقه جای اون فرد میگذاشت تا متوجه میشد ایشون در چه وضعیته.
                      چپ و راست تحلیل میخوان ،لطفا این رو برام تحلیل کنید ،بعضا از یه سهامی تحلیل میخواند که روحت هم از اون سهم خبر نداره حالا بیا گزارشات این سهم رو مطالع کن،این سایت تموم شد اون یکی سایت،اونا تموم شد یکی با مسنجر از سهام میپرسه اون تموم شد موبایل زنگ میخوره لطفا برای من این رو یه نگاهی میندازی؟.اینا تموم شد
                      حالا بیا دیتای سهام لیست مورد نظر رو چک کن ببین تغییرات چی بوده،در کنار اینها هم استرس پیشنهاد دادن سهم هم جای خود داره که خدای نکرده یه سهم بد معرفی بشه و سرمایه و اعصاب یه عده رو بهم بزنی.
                      ولله با این وضعیت و این فشار هر کسی باشه کم میاره.
                      خیلی از دوستان هستند که تحلیل گر قابلی هستند ولی یه تایپک به قفلش زده اند تا از این فشار راحت باشند.
                      حالا شما هم انتقاد کنید،فکر کنید ما هم تحمل انتقاد رونداریم.
                      کلا فروم نویسی یه اعتیاد خیلی بدتر از مواد مخدر هست.همین
                      اقا سجاد عزيز سلام و عرض ادب
                      با تمامي احترام سر تعظيم در برابر تجربه ،علم،صداقت و پشتكار شما فرود ميارم و صادقانه اعتراف ميكنم بعنوان يك تحليلگر بيغرض به شما ايمان دارم و. يكي از مهمترين مولفه هاي تصميم گيري اينجانب نظرات كارشناسي شماست ،از اعتياد نگين به نظر م فعاليت در بورس و دلبستگي به خريد و فروش مهمترين مشخصه همه دوستانيه كه در بورس مشغولن،
                      حالا ديگه نوبت سواله!!اقا با كهمدا بمونيم يا با وصنا عوض كنم؟؟!!
                      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• علی خان
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 271

واقعا کم ادمایی هستن که در طول باز بودن بازار راهنمایی کنن و کمک کنن
                        متاسفم که به دلیل ..... برخی افراد این جور تحلیل گرها رو از دست میدیم
                        [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• NICOLE
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 523

سرمايه گذاري ها خيلي خوب شدن هر چقدر ميدن بازم صف ميشن

نظر

• امير سينا
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 483

کجایی سجاد... خواب موندی

نظر

• NICOLE
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 523

حالا باقي دوستان كه وارد ترن مثل جناب moradi و behnam و ... بيان مطلب بزنن امروز در مورد اوضاع بازار و سهم هاي مد نظرشون انقت جناب اروم هم در مقابل عمل انجام شده قرار ميگيره و مياد

نظر

• داود
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 378

سجاد جان

ضمن عرض سلام وادب لصف میکنی نظرتون راجع به وصنا وتارگتش بفرمائید

ممنون
                                شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

در حال کار...
                                X