وتوصم 90 مليون صف چرا اونقت ؟ كسي ميدونه چه خبره توش ؟ 30 مليون هم معاله شده
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
من گفتم که کارای این تاپیک افتاده رو روال
برای همینم فکر کردم بهتره خود سجاد بیشتر پست بزنه
ولی خب ...
انگار یه بار دیگه من باید بیام >:D<
راستی سجاد جان
بالاخره فاذر خریدی که رستگار بشی یا نه ؟ :Dافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
مشکل اینه که خود مردم حوصله تحلیل و بررسی رو ندارن
فقط منتظر بقیه هستن
بقیه هم که پیغمبر نیستن
بعدشم هرکی از هر حرفی یه تحلیل داره
هر کی یه دیدی داره
نمیشه که تا یه سهمی ریخت بگیم چرا گفتی بخر
اگه یه سهم خوبه،خوبه دیگه بنا نیست همش یه کله بیاد بالا
مگه فاذری که اقا بهنام گفت یه کله اومد
دیدید که روز بازگشایی با صف فروش بسته شد کسی هم نگفت چرا ریخت اقا بهنام(مثال میگم) چون اصلا به این بنده خدا ربطی نداره هر کس مسئول خرید فروش خودشه بازار 2 رو داره ب
اما سهمی که خوبه دیدید که باز راه خودشو گرفت[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postچرا حرف تو دهن من میذارید من کی گفتم امروز فرصت خریده،تمام سعی من اینه که خرید شما تو قیمت های پایین باشه .
گفتم عرضه امروز زیاده منطق حکم میکنه یا پله ای بخرید یا منتظر روزهای دیگه باشید.
تازه فشار فروش هم اونقدر بالا نیست.
ضمنا سرعت نت من امروز خیلی پایینه مطلب نمیتونم بفرستم
دوست عزیز
من کمتر میام اینجا اما :
برای همه دوستانیکه مثل یک چراغ در این بازار راه را نشان میدهند احترام ویژه ایی قائلم و خودم شاگرد همه اونها میدونم .
شخصا تشکر میکنم .
با صلابت ادامه دهید
پرسود باشید .
نظر
-
ببینید عزیز من
حرف من اینه وساخت یا هر سهم دیگه وقتی عرضه خیلی زیاده(47میلیون عرضه)،من ترجیح میدم کمی صبر کنم تا ببینم فرداش چطوریه؟
روی وساخت گفته ام روندش صعودیه هنوز هم میگم فردا هم خواهم گفت پس فردا هم میگم ولی دلیل نمیشه تو هر عرضه ای من بیام بگم بخرید اونم با این مقدار.
شما مطمئن باشید اگه بازار مثبت نبود این عرضه ها حداقل یه 5درصدی یا 10درصدی از سهم اصلاح میگرفت ولی بازار خوب و به اینده امیدواره و تقاضای خرید بالاست.
پای تمامی حرفهایی که گفتم هم هستم.
من میگم این اینقدر عرضه داره شما یا پله ای بخرید یا ببینید فرداش چطوریه؟من که علم غیب ندارم از فردا آگاهی داشته باشم.
یه نمودار هست و کلی درصد های بالای خطا.تا چشمت رو باز میکنی میبینی یه سیگنال اشتباه صادر کرده حالا بیا و از بین این همه سیگنال های اشتباه درستش رو پیدا کن.
زرنگ باشیم همین روند میان مدت رو شناسایی کنیم.
کلا پیشنهاد دادن سهم آخرش اینطوری تموم میشه،چون این با سرمایه و دسترنج یه عمر کار و تلاش اون فرد طرفه ،پس نبابراین با کوچکترین لغزشی ،واکنش اون فرد رو بدنبال داره.
بخاطر همین من زیاد نمیرفتم تو کار پیشنهاد دادن سهم.یک هفته پیشنهاد خرید و فروش داده شد نمیدونم چقدر خوب بود؟اینو رو باید دوستان بگند.
ضمن اینکه انتقاد کردن کاری نداره ولی بهتر بود آدم خودش رو یه دقیقه جای اون فرد میگذاشت تا متوجه میشد ایشون در چه وضعیته.
چپ و راست تحلیل میخوان ،لطفا این رو برام تحلیل کنید ،بعضا از یه سهامی تحلیل میخواند که روحت هم از اون سهم خبر نداره حالا بیا گزارشات این سهم رو مطالع کن،این سایت تموم شد اون یکی سایت،اونا تموم شد یکی با مسنجر از سهام میپرسه اون تموم شد موبایل زنگ میخوره لطفا برای من این رو یه نگاهی میندازی؟.اینا تموم شد
حالا بیا دیتای سهام لیست مورد نظر رو چک کن ببین تغییرات چی بوده،در کنار اینها هم استرس پیشنهاد دادن سهم هم جای خود داره که خدای نکرده یه سهم بد معرفی بشه و سرمایه و اعصاب یه عده رو بهم بزنی.
ولله با این وضعیت و این فشار هر کسی باشه کم میاره.
خیلی از دوستان هستند که تحلیل گر قابلی هستند ولی یه تایپک به قفلش زده اند تا از این فشار راحت باشند.
حالا شما هم انتقاد کنید،فکر کنید ما هم تحمل انتقاد رونداریم.
کلا فروم نویسی یه اعتیاد خیلی بدتر از مواد مخدر هست.همین"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postببینید عزیز من
حرف من اینه وساخت یا هر سهم دیگه وقتی عرضه خیلی زیاده(47میلیون عرضه)،من ترجیح میدم کمی صبر کنم تا ببینم فرداش چطوریه؟
روی وساخت گفته ام روندش صعودیه هنوز هم میگم فردا هم خواهم گفت پس فردا هم میگم ولی دلیل نمیشه تو هر عرضه ای من بیام بگم بخرید اونم با این مقدار.
شما مطمئن باشید اگه بازار مثبت نبود این عرضه ها حداقل یه 5درصدی یا 10درصدی از سهم اصلاح میگرفت ولی بازار خوب و به اینده امیدواره و تقاضای خرید بالاست.
پای تمامی حرفهایی که گفتم هم هستم.
من میگم این اینقدر عرضه داره شما یا پله ای بخرید یا ببینید فرداش چطوریه؟من که علم غیب ندارم از فردا آگاهی داشته باشم.
یه نمودار هست و کلی درصد های بالای خطا.تا چشمت رو باز میکنی میبینی یه سیگنال اشتباه صادر کرده حالا بیا و از بین این همه سیگنال های اشتباه درستش رو پیدا کن.
زرنگ باشیم همین روند میان مدت رو شناسایی کنیم.
کلا پیشنهاد دادن سهم آخرش اینطوری تموم میشه،چون این با سرمایه و دسترنج یه عمر کار و تلاش اون فرد طرفه ،پس نبابراین با کوچکترین لغزشی ،واکنش اون فرد رو بدنبال داره.
بخاطر همین من زیاد نمیرفتم تو کار پیشنهاد دادن سهم.یک هفته پیشنهاد خرید و فروش داده شد نمیدونم چقدر خوب بود؟اینو رو باید دوستان بگند.
ضمن اینکه انتقاد کردن کاری نداره ولی بهتر بود آدم خودش رو یه دقیقه جای اون فرد میگذاشت تا متوجه میشد ایشون در چه وضعیته.
چپ و راست تحلیل میخوان ،لطفا این رو برام تحلیل کنید ،بعضا از یه سهامی تحلیل میخواند که روحت هم از اون سهم خبر نداره حالا بیا گزارشات این سهم رو مطالع کن،این سایت تموم شد اون یکی سایت،اونا تموم شد یکی با مسنجر از سهام میپرسه اون تموم شد موبایل زنگ میخوره لطفا برای من این رو یه نگاهی میندازی؟.اینا تموم شد
حالا بیا دیتای سهام لیست مورد نظر رو چک کن ببین تغییرات چی بوده،در کنار اینها هم استرس پیشنهاد دادن سهم هم جای خود داره که خدای نکرده یه سهم بد معرفی بشه و سرمایه و اعصاب یه عده رو بهم بزنی.
ولله با این وضعیت و این فشار هر کسی باشه کم میاره.
خیلی از دوستان هستند که تحلیل گر قابلی هستند ولی یه تایپک به قفلش زده اند تا از این فشار راحت باشند.
حالا شما هم انتقاد کنید،فکر کنید ما هم تحمل انتقاد رونداریم.
کلا فروم نویسی یه اعتیاد خیلی بدتر از مواد مخدر هست.همین
با تمامي احترام سر تعظيم در برابر تجربه ،علم،صداقت و پشتكار شما فرود ميارم و صادقانه اعتراف ميكنم بعنوان يك تحليلگر بيغرض به شما ايمان دارم و. يكي از مهمترين مولفه هاي تصميم گيري اينجانب نظرات كارشناسي شماست ،از اعتياد نگين به نظر م فعاليت در بورس و دلبستگي به خريد و فروش مهمترين مشخصه همه دوستانيه كه در بورس مشغولن،
حالا ديگه نوبت سواله!!اقا با كهمدا بمونيم يا با وصنا عوض كنم؟؟!!"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
نظر