orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

در اصل توسط سرداربورسی پست شده است View Post
    به سلامتی داش سجاد ..@};-@};-@};-

تحلیلی از طلا که عصر امروز انجا شده

در حال حاضر منتظر شکسته شدن قله های 1425 دلار و 1490 دلار هستیم تا از به پایان رسیدن روند نزولی مطمئن شویم
    هرچند هم اکنون هم به طور تقریبی مختل شدن روند نزولی بدیهی است ....:)

[ATTACH=CONFIG]191[/ATTACH]
    در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود

در مورد اونس الان نمودارش رو دیدم وضعیتش خیلی خرابه.
    به احتمال زیاد 1200 رو هم خواهد دید .خود این یه حمایت قویی هست.چیزی که من به اون فکر میکنم اینه که این با این قدرت روند نزولیش ممکنه زمان زیادی صرف بشه تا روندش دوباره صعودی بشه .نوسانات مثبت رو نمیگم موج بلند رو میگم.بعید میدونم تو کوتاه مدت موج بلند صعودی داشته باشه حتی مطمئن نیستم که 1200بتونه در مقابلش حمایت کنه .
    برداشت اول زمانبر بودن برگشت روند خواهد بود یعنی ممکنه حتی زیر 1200هم نفوذ کنیم ولی اونجا مدتی نوسان بکنیم تا روند نزولی کمی تضعیف بشه و خریداران قویی به میدان بیایند.
    فعلا دید کوتاه مدتم همین منفیه حمایت 1200 و با احتمال 60درصد شکست اون ولی پس از اون افت زیادی نکنه.کمی بیاد پایین.
    چون نمودارها بصورت واضح ندارم همچنین اندیکاتوری ندارم دقیق نمیتونم بگم .
    درود
    تحلیل قبلی من که45روز پیش نوشتم این بود که تا 1200 میاد و حتی ممکنه کمی هم زیر اون نفوذ کنه که تا 1212هم اومده. برای صعود طلا یه مقاومت گردن گلفت حوالی 1360تا 1380 داره اون محدوده به این راحتی شکسته نمیشه. در واقع هنوز من کاملا مطمئن نیستم که روند نزولی طلا تموم شده و روند برگشته.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3061

باسلام وعرض ادب

اقا سجاد از تمامی زحماتتون بی نهایت سپاسگزارم ......................... همیشه تلاش شما دوست و استاد بزرگوار را در راه افزایش دانش عمومی میستایم ............................. همیشه در این راه استوار و پاینده باشید و این مرام شما ستودنیست

فک کنم رصد سهام ذیل خالی از لطف نباشد ............ البته نظر اقا سجاد اولویت اول و اخر است

بانک تجارت

شکربن

اخابر با شکست این محدوده وارد فاز صعودی قدرتمندی خواهد شد

فاذر .................... افزایش سرمایه و تعدیل نزدیک است .................... قراردادهای جدید و انعقاد ان موجب تحولاتی عظیم خواهد شد .

فسرب از محل پیبینی ها تا 80درصد تعدیل مثبت میتونه داشته باشه ............ روند قیمت های جهانی فک کنم تا دو ماه مطلوب شود .

در سیمانی ها ساراب و سدور میتونه با توجه به خرید های حقوقی ها و بنیادی عالی مورد توجه قرار بگیره

نظرات شخصیست و میتونه اشتباه باشه و صرفا جهت تصحیح از جانب آقا سجاد بود

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

داشتم از ابتدای این ایجاد تایپک تحلیل ها رو بررسی میکردم دیدم از بین صدها تحلیل از ایجاد تایپک تا حالا فقط دوتا اشتباه در اومده یکیش کرماشا بوده و یکی هم وساخت.
        اونم فقط تحلیل براساس علم تکنیکال بوده نه تحلیل بنیادی .حتی تو بعضی هاشون هم شکل موج ها رو هم توضیح دادم.
        و این فقط قدرت تکنیکال رو نشون میده این از من مدرکی باشه برای اثبات تواناییهای تکنیکال.>:D<>:D<>:D<
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• vahid_sh
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 388

سجاد خان سلام
          آقا وبلاگتون باز نمیشه. آدرسش تغییر کرده ؟ راهنمایی های شما همیشه راهگشا بوده برای کم تجربه هایی امثال بنده.
          اگه زحمت نیست یه بررسی مختصر روی حتاید هم داشته باشید. اهداف و مقاومتهاش چه اعدادی هستند ؟ چه بازه زمانی رو براش در نظر بگیریم ؟
          با تشکر

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

مرسی برادر

دیتاش رو الان گرفتم.
            نظرم در مورد وتجارت کاملا مثبته.الان نزدیک مقاومت 168تومن هستیم که مقاومت قویی هم هست ولی مشکلی تو شکستنش نخواهد داشت شاید کمی نوسان یا یه چند تومنی اصلاح،ولی دوباره برخواهد گشت برای شکستن و میشکنه.
            هدف شکستن 200تومن خواهد بود با تارگت حداقلی 255تومن ولی خب زمانش ممکنه یه چند ماهی باشه.
            درود بر شما

در مورد سیمانیها من نظرم مثبت هست شاخص سیمانی رو دارای روند قویی دیدم که توان دیدن حداقل شاخص 4500رو هم دارد.الان روی 3932میباشد.
            بنظر من فعلا باید در سیمانیها سهامداری کرد.
            سیمان هگمتان رو هم دیدم از نمودار اون هم خوشم اومد یه تغییراتی تو نمودارش دادم ،فکر کنم فردا با مقاومت 326تومن روبرو میشه که مشکلی برای شکستنش نداره .اگر بار اول هم نتوانست برخواهد گشت و اون رو خواهد شکست. من فکر میکنم حداقل 425تومن رو میبینه. براتون نمودار شاخص سیمانی رو میذارم

درود برادر

نظرم روش مثبته و فکر میکنم اهداف بالایی در بازه زمانی خودش داره .من برای بانک پارسیان اهداف بالای 377تومن رو میبینم ولی اگر بپرسید آیا بصورت موج شارپ یا نوسانی ؟جواب منطقی ندارم فقط این رو میدانم که سهم با مقاومت 225تومن درگیره که خیلی اون رو خواهد شکست و مقاومت مهم بعدی 285تومن خواهد بود.

lما اردیبهشت ماه و حتی قبلش در مورد بانکیها سیگنال صعود میدادیم حالا بازار به این نتیجه رسیده
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/08/21, 16:04.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

درود نظرم روی وصنا مثبته .هدف این سهم شکستن 230تومن در گام اول و سپس اولین تارگت 295تومن.این روند کلی سهم هست .
              روند کوتاه مدتش نیاز به وقت زیاد داره بعدا براتون میذارم
              درود
              نظرم روش مثبته.واتی روند بسیار قویی داره .اگر دیدتون رو از کوتاه مدت به میان مدت تغییر بدهید و با نوسانات کوتاه و یا چند تومن اصلاح کاری نداشته باشید ،من فکر میکنم واتی تو این قیمت ها هم برای شما سود خواهد داد 480تا 500تومن مقاومت اساسی بود ولی بدون هیچ واکنشی بنظر میاد شکسته من فکر میکنم، واتی توان دیدن 750تومن رو هم داره.حدضرر فراموش نشه

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

فعلا بانکیها علی الخصوص وتجارت رو زیر نظر داشته باش یه نیم نگاهی هم به قندیها داشته باش.
                امروز و فردا که کلیه نمودارها رو بررسی کردم واچینگ میدم .اون سهام صبحی هم اگر نوسانی بودند خبر بدین با توجه به حجم یا درصد قیمت پایانی ورود کنیم
                درود وصبح بخیر به تمامی دوستان

از مجموع 310سهم منتخب تو نرم افزارم توی این تعطیلات یه 70تایی رو مورد بررسی قرار دادم.البته از آخر اون نمادهایی که با حرف و شروع میشدند رو بررسی تکنیکالی کردم واقعا بیشترشون صعودی نشون میدهند،حتی اونهایی که صعودی نبودند میل به اصلاح بیشتری نشون نمیدادند و بیشتر وقت صعودشون نبود تا اینکه بخواهند اصلاح عمیق نشون بدهند.
                وصندوق...وصنا...وساخت...ولیز...ولغدر...وملت...وصنع ت...وسپه...وخارزم...وتوکا...وتوصا...وتجارت(با اندکی اصلاح)...وبیمه...وبشهر...وبانک...وپترو...کهرام...ک طبس...مداران...کهمدا
                بقیه رو امروز و فردا یه نگاهی بهش میندازم.
                مقداری نقدینگی برای خرید فولای کنار بگذارید.احتمالا بزودی بازگشایی بشه

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10189

بنظر میرسه این روزها دور دور تجهیزاتیها باشه و سهام فاذر و حفاری و رمپنا وارد روند صعودی شده اند.

در سایت همسایه این پست رو تو تاریخ2اسفند در مورد حفاری زدیم و از پتانسیل حفاری برای صعود صحبت کردیم

و همچنین در مورد رمپنا تو تاریخ 13بهمن این پست رو زدیم

بنظر میاد هر دو سهم بهمراه فاذر روند صعودی قدرتمندی دارند و یک به یک مقاومت هاشون رو میشکنند برای حفاری عبور از مقاومت 370تومن خیلی مهمه که فکر نمیکنم با توجه به جو موجود مشکلی در عبورش داشته باشه فکر میکنم با شکست مقاومت فوق میتونه 460تومن رو هم ببینه.
                  نتونستم عکسی بذارم تو تایپک ،شاید حجم عکس بالاست.
                  اولین پست ما 14 اسفند ماه. تا الان چقدر سود؟

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

زاگرس

دوتا هدف حداقلی داره یکی هدف مثلث 2360تومن،دیگری هدف الگوی پرچم 2800تومن.
                    مقاومت 2230یا 2250تومن مقاومت مهمی هست.

نظر

• ehsanksh
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 179

سلام و ارادت خدمت اروم عزیز
                      امیدوارم دوباره حضورتون پررنگ باشه و با تحلیل های دقیق و خوبتون ما رو بهرمند کنید
                      ازتون خواهش می کنم بدون توجه به جوسازی ها و حاشیه ها به نوشتن و تحلیل ادامه بدید
                      با تشکر

نظر

• ehsanksh
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 179

لطف می کنید در خصوص سهام زیر راهنمایی بفرمایید
                        غبشهر
                        والبر
                        وسپه
                        وانصار
                        با تشکر از زحمات شما

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

شفن

پیش بینی سود سال آینده شفن 353تومن اعلام شده با دلار 2500تومنی،همچنین قیمت گاز رو 120تومن در هر متر مکعب در نظر گرفته حال انکه صحبت از 97تومن میشه.
                          پیش بینی سود امسال هم 333تومن هست که 70درصد اون برای dpsدر نظر گرفته شده اگر فرض کنیم که همین 333تومن رو پوشش بده (که بنظر من پوشش 12 ماهه بیشتر از این مقدار هست) اون وقت 230تومن سود تقسیمی خواهد بود که با قیمت فعلی 1650تومن با سود سال اینده p/eدر حدود4 معامله میشه که p/eنازلی هست.
                          البته من فکر میکنم با نزدیک شدن به عرضه شخلیج از این پایینتر هم میاد مثلا 1500تومن یا شاید هم از اون پایینتر.
                          در مورد تکنیکالش هم وقوع یه الگوی جزیره کف نشان از صعود مجدد برای این سهم داره.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

درود

برای ذوب محدوده 265تا 270تومن محدوده حمایتی قویی محسوب میشه .
                            بنظر من روند اصلاحی سهم در شرایط فعلی اونقدر هم قوی نیست یعنی بعبارت ساده تر فروشنده قویی برای شکستن اون حمایت در این لحظه وجود نداره.
                            اندیکاتورهاش هم بدک نیست گرچه همگی در پایین هستند ولی خیلی کم جون برای نزول نشون میدند.
                            برداشت من اینه که میتونه موج های صعودی کوتاه داشته باشه ولی بخواهد روند صعودی بخودش بگیره و موج صعودی بلندی رو اغاز کنه باید 350تومن رو بشکنه .

من نظرم روی کهمدا مثبته ولی خب حامی روی تابلو قیمت نداره بنابر این با کوچکترین فشار فروشی سریع منفی میخوره که این باعث اتلاف زمان سهامداران میشه ولی این سهم مقاومت های مهمی رو شکسته و تونسته خودش رو بالای اونها تثبیت کنه.
                            در کل روندش رو رو به بالا ولی پرنوسان ارزیابی میکنم

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

درود بر شما

شپمچا گزارش پیش بینی سود سال 92 خود رو مبلغ 275تومن اعلام کرده در حالیکه با وجود کاهش 26درصدی مقدار تولید و فروش نسبت به امسال مبلغ فروش رشد 41درصدی رو نشون میده که مفهومش افزایش قیمت هست.دلیل اینکار رو هم فروش سفارشی اعلام کردند.
                              سود امسال هم 183تومن پیش بینی شده .اما در گزارش نه ماه این بند توجهم رو جلب کرد.
                              1-شرکت درحال مذاکره جهت تعديل نرخ فروش قراردادهاي خود در ارتباط با پروژهاي ملي مي باشد و اميدوار است موفق به اخذ توافقات جديد گردد. بديهي است به محض تنظيم الحاقيه جديد مراتب بلافاصله به استحضار خواهد رسيد.
                              من بنیادی سهم رو پسندیدم بنظر میاد اوضاع بنیادی سهم خیلی خوبه.شناور بالایی نداره شاید حدود 5میلیون بیشتر دست مردم نباشه.
                              اما در مورد تکنیکالش من فکر میکنم تو موج 5 متوسط هستیم الان روی مقاومت 1000تومن عرضه داشته که منجر به الگوی داراویز شده .فعلا سهم برای انتخاب اعضای هیت مدیره متوقف شده پس از بازگشایی اگر بالای 1000تومن پایانیش رو حفظ کنه باز هم روند صعودی ادامه پیدا میکنه ولی بیاد زیر اون ببنده تو کوتاه مدت اصلاح خواهد خورد.
                              این سهم روند صعودی داره فکر نمیکنم فشار فروش بالایی از این سهم در روی تابلو معاملات شاهد باشیم ،حدضرر رو بذارید روی 830تومن.

جاده حرکتی لسرما در این سه چهار سال پس از خارج شدن از روند نزولی در یک کانال افقی بین 110تومن تا محدوده 190و205تومن بوده. بالای اون دو تا خط نقره ای رنگ که میشه حوالی 160تومن بیاد میتونه دوباره به سقف کانال حمله ای بکنه.
                              چیزی از بنیادی سهم نمیدونم

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

سفارس
                                [/COLOR]
                                درود بر شما جناب آریو
                                سال نو شما هم مبارک
                                در مورد بنیادی سهم اطلاعات من در حد نرمال هست و تا اونجاییکه من میدونم خودتون به مسایل بنیادی وارد هستید و صاحبنظر.
                                در مورد نمودار شما،برداشت من اینه که منظورتون الگوی مثلث می باشد که بنظر من چنین الگویی در اینجا دیده نمیشه.
                                برای تشکیل الگوی مثلث نیاز به سه تا سقف و سه تا کف داخل اضلاع مثلث با پنج تا موج abcdeکه هرکدوم از این موج ها خودشون از سه تا موج تشکیل شده باشند،شکل میگیره .حالا بحث زمانی به کنار .
                                که چنین چیزی در اینجا مشاهده نمیشه.

من نمودارش رو نگاه کردم دو سه تا افزایش سرمایه داشت تعدیلش کردم.
                                بعد از اون ریزشی که از 160تومن داشت ، مدت سه ماهه که داخل کانال افقی بین 115تا 135تومن گیر کرده در حالیکه میتونست نزول کنه ولی نکرده این نشون میده که یا فروشنده ضعیف بوده یا خریدار قوی بوده.
                                از نظر من این سهم میتونه صعود کنه اندیکاتورهاش هم در وضعیت خوبی هستند ولی سهم نیاز هست که ابتدا از این کانال افقی خارج بشه.
                                که من فکر میکنم اندیکاتورها شکست سقف کانال رو اعلام میکنند تا کف کانال.

پس شکست 135تومن میتونه سیگنال خرید ما باشه ولی مشکل تنها 135تومن نیست با نگاهی به نمودار متوجه میشید دریایی از مقاومت در محدوده 135تا 145تومن وجود داره که کار صعود رو خیلی خیلی مشکل میکنه ،شاید اگر روی تابلو بخواد وارد این ناحیه بشه احتمال نوسانات خیلی زیاده. با تعدیل (اگه داره)از این ناحیه رد بشه براش خیلی خوبه .
                                حد ضرر هم همون 115تومن میتونه باشه که اگر احیانا اینجا رو بشکنه که بنظر من احتمالش اندکه ،قیمت زیاد افت نخواهد کرد بلکه زمان رو از سهامدارنش خواهد گرفت.
                                من اینطور فکر میکنم

نظر

در حال کار...
                                X